-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Kamui-san o Άμπαλος περιμένει βάθρο από σένα...
Και ο sigman1998 το ίδιο
Μη τον ψηφίσουμε όμως θα πάει γρουσουζιά... χεχε
-
Ρε ποιος ψηφισε Massa πριν ψηφισω εγω;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ρε ποιος ψηφισε Massa πριν ψηφισω εγω; -
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Όταν ήταν αφεντικό της Brabham πώς έβαλε τον 'ξενέρωτο' 4κύλινδρο turbo της BMW;Ποίος σου είπε ότι του άρεσε και τότε ο ήχος; Όπως και να έχει είμαστε στο 2012. Έχοντας ακούσει του ανεπανάληπτους V12, τους καταπληκτικούς V10 και τους συμπαθητικούς V8, θα είναι χάλια ο ήχος ενός V6T.
Οι οποίοι είναι και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Δεν είναι; Ξέρεις πολλά μοτέρ να γυρίζουν στις 18.000 ΣΑΛ και να βγάζουν 310 ατμοσφαιρικά άλογα στο λίτρο;
-
αν δεν σας αρέσει ο ήχος των V6T μην δείτε το '14 F1.
αμάν πια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν δεν σας αρέσει ο ήχος των V6T μην δείτε το '14 F1.αμάν πια...
Θα βλέπουμε στο mute.
-
Αντε γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια πια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αντε γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια πια.Πάντως για να μη νιώθεις ότι μόνο εμείς στα πρήζουμε ( ), πάρε και τον Massimo Rivola της Ferrari στο 10:00 να λέει ότι δεν θέλει την αλλαγή και ότι αν ήταν στο χέρι του θα γύριζε στους V12! Λέει επίσης νωρίτερα ότι το πάγωμα στην εξέλιξη πονάει την Scuderia.
Και για να είμαστε και on topic... δεν φαίνεται να δούλεψαν οι μικροαναβαθμίσεις που έφερε η Ferrari.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αντε γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια πια.
Πάντως για να μη νιώθεις ότι μόνο εμείς στα πρήζουμε ( ), πάρε και τον Massimo Rivola της Ferrari στο 10:00 να λέει ότι δεν θέλει την αλλαγή και ότι αν ήταν στο χέρι του θα γύριζε στους V12! Λέει επίσης νωρίτερα ότι το πάγωμα στην εξέλιξη πονάει την Scuderia.
Επίσης κάποτε τα μονοθέσια ήταν πιο όμορφα, είχαν μικρότερες αεροτομές, οι οδηγοί κάπνιζαν και είχαν φαβορίτες.
-
-
την έκανε την παπαριά του στο τέλος ο Κιμις
-
Εκαψε τον εαυτο του και τον Λουη, αλλα ο Φετελ δεν πιανοταν σημερα με τιποτα.
Kamui-San
-
Α ρε Κίμι
Το αυριανό grid
- Vettel
- Webber
- Kobayashi
- Grosjean
- Perez
- Alonso
- Raikkonen
- Button
- Hamilton
- Massa
Ο Kobayashi δεν μου φάνηκε να κόβει το ρυθμό του στις κίτρινες σημαίες.
Ο Button και ο Hulkenberg έχουν 5 θέσεις ποινή, ενώ ο Schumacher 10.
-
Xαλαρα 1-2 οι ταύροι αύριο και αν όλα πάνε καλά το πολύ 3ος ο Αλόνσο. Δυστυχώς....
-
byronf1 Hold your horses......Vettel has been called to the stewards for blocking Alonso
-
willbuxton Saw a grumpy JEV leaving the stewards. Guess that means a penalty. As he said though,** if SEN spent less time waving, he'd have been in Q2.**
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
byronf1 Hold your horses......Vettel has been called to the stewards for blocking AlonsoΑν πάρει πρώτα μια ποινή ο Kobayashi, που δεν έκοψε από τι μου φάνηκε το ρυθμό του, και μετά πάρει ποινή ο Vettel, 4ος ο Alonso
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
byronf1 Hold your horses......Vettel has been called to the stewards for blocking Alonso
Αν πάρει πρώτα μια ποινή ο Kobayashi, που δεν έκοψε από τι μου φάνηκε το ρυθμό του, και μετά πάρει ποινή ο Vettel, 4ος ο Alonso
όχι έχουν ήδη πει πως ο Kobayashi δε θα πάρει ποινή.
Στις 10:15 (ώρα Ελλάδος) ο Vettel θα ''επισκεφτεί'' τους αγωνοδίκες.
-
ποινή 3 θέσεων για τον Vergne
-
φαίνεται πως και ο Hamilton ''έκλεισε'' τον Schumacher...
2012 - Formula 1 Japanese Grand Prix