-
Οι άνθρωποι έχουν μάθει να ακούνε πολλούς και διάφορους, γιατί μπορεί να μάθουν κάτι που αγνοούσαν.
Ο ΓΑΠ είναι από τους βασικούς συντελεστές μια πρωτοφανούς κρίσης, δεν είναι τυχαίος.
Άλλωστε, αυτά που πίστευε κι έλεγε ή έλεγε ότι πίστευε έκαναν το 90τόσο% των ΠΑΣΟΚων και το 45% των Ελλήνων να τον ψηφίσουν. Δεν μπορεί να είναι τόσο λάθος, οι Έλληνες Ξέρουν.
υγ: για να μην πεταχτεί κανείς, άλλες πολιτικές δυνάμεις έλεγαν ακόμα μεγαλύτερες μαλακίες από το 'Λεφτά Υπάρχουν'. Και ναι, άγγιξαν την πρώτη θέση στις εκλογές.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aτακτο αγορι, σας εχει κωλομπαρεψει ολους ο μιχαλολιακος
Α μωρέ rx…. Η πολύ γυμναστική δεν…….
Α. -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Ρε συ drifter, έχεις φάει τον κώλο σου να με βαφτίζεις χρυσαυγίτη ενώ σου χω πει 10 φορές πως είμαι δεξιός και συγκεκριμένα τέρμα ΑδωνοΒοριδικός + τζούνιορ κομάντο Πλεύρης + την καινούρια μου συμπάθεια«Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι»
«Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» είναι το μήνυμα που πρέπει να σταλεί τόσο στην ελληνική κοινωνία, όσο και έξω από αυτή, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, υπογραμμίζοντας ότι η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» δεν έχει τέλος . Όπως τόνισε ο κ.Δένδιας μέχρι σήμερα έχουν προωθηθεί στις πατρίδες τους από την Ελλάδα τουλάχιστον 2.000 παράνομοι μετανάστες.
Ο υπουργός βρέθηκε στην Πάτρα, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα για τον εντοπισμό μεταναστών που βρίσκονται παράνομα στη χώρα.Όπως τόνισε ο κ.Δένδιας το τελευταίο δίμηνο έχουν προωθηθεί στις πατρίδες τους από την Ελλάδα τουλάχιστον 2.000 παράνομοι μετανάστες.
Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι στους άμεσους σχεδιασμούς του υπουργείου η δημιουργία κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αχαΐα, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει να αποκλείει τίποτα.
Σχετικά με τις διαμαρτυρίες εκπροσώπων των αστυνομικών για ελλείψεις σε προσωπικό, ο Νίκος Δένδιας έκανε λόγο για αναδιάρθρωση της Αστυνομίας, που θα ανακοινωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θα δημιουργηθεί μια άλλη Αστυνομία, που θα απελευθερωθεί από την στατική της δομή».
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231215597Είναι να μην τον έχεις μες την καρδιά σου μετά ;
Τι διάολο, τόσο light σου φαίνονται πλέον αυτοί που δεν σου αρκούν για να με κακοχαρακτηρίσεις ότι είμαι φασίστας και πρέπει οποσδήποτε να με βαφτίζεις χρυσαυγίτη ;
Με προβληματίζεις ! Μπας και έχω παραμαλακώσει τελικά ;
2000 και τα γ@μιμεν@ ΜΜΕ κάνουν το Παγώνη!. Δεν έχεις παραμαλακώσει, άλλοι έχουν π@ρ@μ@λ@κιστει.....
A. -
Ρε συ drifter, έχεις φάει τον κώλο σου να με βαφτίζεις χρυσαυγίτη ενώ σου χω πει 10 φορές πως είμαι δεξιός και συγκεκριμένα τέρμα ΑδωνοΒοριδικός + τζούνιορ κομάντο Πλεύρης + την καινούρια μου συμπάθειακαλά δε μου κάνει καμια ιδιαίτερη εντύπωση ότι γουστάρεις Δένδια, απλά κατα λάθος βρίσκονται στη ΝΔ και μπορείς να τους ψηφίζεις ανερυθρίαστα, μή σε πουνε και φασίστα
μιας και πιάσαμε το Δένδια
http://arkoudos.com/blog/?p=3060
...
Η ερώτηση ήταν ξεκάθαρα προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ξεκάθαρα.Αφορά μέρος των αρμοδιοτήτων του, η ερώτηση έρχεται (ξανατονίζω: θεσμικά) από κόμμα στην βουλή, και οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα, με ένα, δύο, τρία, τέσσερα.
- Ναι, θα διεξαχθεί έρευνα. Φυσικά, θα παρθούν μέτρα. Όχι, εξ’ου και η έρευνα που έχω ζητήσει. Έχει, επίσης, διεξαχθεί έρευνα.
Μου πήρε 5” να την γράψω – εγώ, που ούτε βουλευτής είμαι, ούτε υπουργός, ούτε λόγους γράφω, ούτε υπεύθυνος είμαι απέναντί σε κανέναν. Απλό, κατανοητό, σαφές. Δεν είναι ανάγκη καν να είναι ειλικρινές.
Αλλά ο κύριος Δένδιας, ο Υπουργός, δεν έχει διάθεση να το παίξει ειλικρινής.
Για να δούμε σε ποιους δεν απαντάει.
Κατ’ αρχάς, σε βουλευτές, εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Επίσης, δεν απαντά στους συνηγόρους των κατηγορουμένων. Δεν απαντά στα θύματα, ή, έστω, στα “θύματα”. Τελος, δεν απαντά σε μένα. Και σε σένα.
Ψάχνω για ένα ευγενικό κλείσιμο. Στο μυαλό μου έρχονται διαρκώς οι λέξεις “αν δεν απαντηθεί θεσμικά, θα απαντηθεί στους δρόμους το ερώτημα, πάντως θα απαντηθεί – και υποπτεύομαι ότι αυτό, ακριβώς, επιθυμεί -ενδόμυχα ή μη- ο Υπουργός“, αλλά δεν θέλω να είμαι δυσοίωνος. Οι εναλλακτικές μου είναι πως ο Υπουργός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την έκβαση, πως, απλώς, δεν είδε τι του έγραψαν και το υπέγραψε, πως αδιαφορεί για τις πράξεις του, και/ή πως δεν αντιλαμβάνεται την βαρύτητά τους.
Σε κάθε περίπτωση δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.
Σε κάθε περίπτωση, επίσης, ο Υπουργός ξέρει ότι γίνονται βασανιστήρια στην ΓΑΔΑ, δεν ενοχλείται απ’ αυτό, και δεν προτίθεται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.
...είναι δυνατόν να μην τον γουστάρεις ρε φίλε, κρά κάνεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ρε συ drifter, έχεις φάει τον κώλο σου να με βαφτίζεις χρυσαυγίτη ενώ σου χω πει 10 φορές πως είμαι δεξιός και συγκεκριμένα τέρμα ΑδωνοΒοριδικός + τζούνιορ κομάντο Πλεύρης + την καινούρια μου συμπάθεια
καλά δε μου κάνει καμια ιδιαίτερη εντύπωση ότι γουστάρεις Δένδια, απλά κατα λάθος βρίσκονται στη ΝΔ και μπορείς να τους ψηφίζεις ανερυθρίαστα, μή σε πουνε και φασίστα
μιας και πιάσαμε το Δένδια
http://arkoudos.com/blog/?p=3060
...
Η ερώτηση ήταν ξεκάθαρα προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ξεκάθαρα.Αφορά μέρος των αρμοδιοτήτων του, η ερώτηση έρχεται (ξανατονίζω: θεσμικά) από κόμμα στην βουλή, και οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα, με ένα, δύο, τρία, τέσσερα.
- Ναι, θα διεξαχθεί έρευνα. Φυσικά, θα παρθούν μέτρα. Όχι, εξ’ου και η έρευνα που έχω ζητήσει. Έχει, επίσης, διεξαχθεί έρευνα.
Μου πήρε 5” να την γράψω – εγώ, που ούτε βουλευτής είμαι, ούτε υπουργός, ούτε λόγους γράφω, ούτε υπεύθυνος είμαι απέναντί σε κανέναν. Απλό, κατανοητό, σαφές. Δεν είναι ανάγκη καν να είναι ειλικρινές.
Αλλά ο κύριος Δένδιας, ο Υπουργός, δεν έχει διάθεση να το παίξει ειλικρινής.
Για να δούμε σε ποιους δεν απαντάει.
Κατ’ αρχάς, σε βουλευτές, εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Επίσης, δεν απαντά στους συνηγόρους των κατηγορουμένων. Δεν απαντά στα θύματα, ή, έστω, στα “θύματα”. Τελος, δεν απαντά σε μένα. Και σε σένα.
Ψάχνω για ένα ευγενικό κλείσιμο. Στο μυαλό μου έρχονται διαρκώς οι λέξεις “αν δεν απαντηθεί θεσμικά, θα απαντηθεί στους δρόμους το ερώτημα, πάντως θα απαντηθεί – και υποπτεύομαι ότι αυτό, ακριβώς, επιθυμεί -ενδόμυχα ή μη- ο Υπουργός“, αλλά δεν θέλω να είμαι δυσοίωνος. Οι εναλλακτικές μου είναι πως ο Υπουργός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την έκβαση, πως, απλώς, δεν είδε τι του έγραψαν και το υπέγραψε, πως αδιαφορεί για τις πράξεις του, και/ή πως δεν αντιλαμβάνεται την βαρύτητά τους.
Σε κάθε περίπτωση δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.
Σε κάθε περίπτωση, επίσης, ο Υπουργός ξέρει ότι γίνονται βασανιστήρια στην ΓΑΔΑ, δεν ενοχλείται απ’ αυτό, και δεν προτίθεται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.
************************************************************8888
Ναι σίγουρα γράψε μου ένα καλύτερο…..
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
2000 και τα γ@μιμεν@ ΜΜΕ κάνουν το Παγώνη!. Δεν έχεις παραμαλακώσει, άλλοι έχουν π@ρ@μ@λ@κιστει.....
A.Αntonis-team γίνεται πραγματικά σοβαρή προσπάθεια, μακράν ότι καλύτερο έχουμε δει από οποιονδήποτε υπουργό προστασίας του πολίτη έχει περάσει τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία που παρακολουθώ το θέμα. Φυσικά μπορούν και θέλω να πιστεύω, ότι θα γίνουν ακόμα περισσότερα.
Ο Αδωνις έχω διαβάσει ότι του βάζει φιτιλιές, να ξεκινήσουν να κάνουν ελέγχους για τα κυκλώματα που έχουν γεμίσει την πιάτσα πλαστά χαρτιά προσωρινής παραμονής και να βρεθεί τρόπος οι αστυνομικοί που ελέγχουν αλλοδαπούς να μπορούν να τσεκάρουν την γνησιότητα τους. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που στους 10 αλλοδαπούς που ελέγχονται οι 8 βγαίνουν ότι είναι νόμιμα έστω και προσωρινά στην χώρα. Το ποσοστό είναι τρελό και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα φυσικά.
Θα τα δούμε στην πορεία αυτά , όλα μαζί δεν γίνονται. Μέχρι τώρα δεν γινόταν απολύτως τίποτα πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουροhttp://arkoudos.com/blog/?p=3060
...
μπλα μπλα μπλα, αντίφα, μπλα μπλα μπλα , πορεία , μπλα μπλα μπλα, φασίστες , μπλα μπλα μπλα , αστυνομική βία , μπλα μπλα μπλα , γαδα - βασανιστήρια , μπλα μπλα μπλα , **βουλευτές Σύριζα προς υπεράσπιση ** , μπλα μπλα μπλα
Ελα βρε drifter ... αφού ξέρεις ότι δεν πιστεύω λέξη, το χω δει χιλιάδες φορές το έργο της επαναστάτριας Μάρθας Βούρτση που μόλις την μπαγλαρώνουν αρχίζει την κλάψα για τον εκάστοτε φασίστα υπουργό δημόσιας τάξης
Ειλικρινά απορώ γιατί κάνεις τον κόπο να τα ποστάρεις -
A.Αntonis-team γίνεται πραγματικά σοβαρή προσπάθεια, μακράν ότι καλύτερο έχουμε δει από οποιονδήποτε υπουργό προστασίας του πολίτη έχει περάσει τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία που παρακολουθώ το θέμα. Φυσικά μπορούν και θέλω να πιστεύω, ότι θα γίνουν ακόμα περισσότερα.
Ο Αδωνις έχω διαβάσει ότι του βάζει φιτιλιές, να ξεκινήσουν να κάνουν ελέγχους για τα κυκλώματα που έχουν γεμίσει την πιάτσα πλαστά χαρτιά προσωρινής παραμονής και να βρεθεί τρόπος οι αστυνομικοί που ελέγχουν αλλοδαπούς να μπορούν να τσεκάρουν την γνησιότητα τους. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που στους 10 αλλοδαπούς που ελέγχονται οι 8 βγαίνουν ότι είναι νόμιμα έστω και προσωρινά στην χώρα. Το ποσοστό είναι τρελό και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα φυσικά.
Θα τα δούμε στην πορεία αυτά , όλα μαζί δεν γίνονται. Μέχρι τώρα δεν γινόταν απολύτως τίποτα πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουροΑς μην ηταν η Χρυση Αυγη στο κυνοβουλιο και θα σου λεγα εγω τι κανει ο Υπουργος Προ-πο.
Τα οποια βεβαια ειναι σταχτη στα ματια των ψηφοφορων της αλλα αυτα σε εμας τους πραγματικους ελληνες,δεν περνανε. -
[...]
για τον εκάστοτε φασίστα υπουργό δημόσιας τάξης
[...]Δεν είναι φασίστας. Νεοφασίστας είναι, υπάρχει διαφορά. Αντί να πηγαίνεις στον Άγιο Νεκτάριο κάθε Κυριακή, κάτσε και διάβασε αυτό το βιβλίο:

-
ernani δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά με βάση τις δικές σου απόψεις, φασίστες είναι τουλάχιστον το 90% των Ελλήνων.
Ο Δένδιας που είναι και υπουργός δημόσιας τάξης με πυγμή και διάθεση να κάνει δουλειά θα την γλύτωνε ; -
Τι να σου πω;
Ποσοτική ανάλυση δεν έχω κάνει, αλλά απ' ό,τι γνωρίζω, στο ολοκαύτωμα του Χορτιάτη, για παράδειγμα, δεν συμμετείχαν αριστεροί...
-
ernani δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά με βάση τις δικές σου απόψεις, φασίστες είναι τουλάχιστον το 90% των Ελλήνων.
Ο Δένδιας που είναι και υπουργός δημόσιας τάξης με πυγμή και διάθεση να κάνει δουλειά θα την γλύτωνε ;Με βάση τις απόψεις κάποιων άλλων, το 90% των Ελλήνων είναι αριστεροί-σταλινικοί, λαθρολάγνοι και ανθέλληνες.
-
Ο Δένδιας που είναι και υπουργός δημόσιας τάξης με πυγμή και διάθεση να κάνει δουλειά θα την γλύτωνε ;Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Ο Δένδιας που είναι και υπουργός δημόσιας τάξης με πυγμή και διάθεση να κάνει δουλειά θα την γλύτωνε ;Με βάση τις απόψεις κάποιων άλλων, το 90% των Ελλήνων είναι αριστεροί-σταλινικοί, λαθρολάγνοι και ανθέλληνες.
Συμφωνα με τις αποψεις σας καταληγουμε στο συμπερασμα οτι το 90 % των ελληνων ειναι φασιστες και σταλινικοι.
Ευχαριστω πολυ.
Χρυση Αυγη λοιπον,να ξεβρωμισει ο τοπος. -
Δέν είπα ότι είναι και δικές μου απόψεις...
Edit: Άσχετο, αλλά πως τα καταφέρνεις παντα να καταλήγεις σ αυτό το 'να ξεβρωμίσει ο τόπος'; -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ας μην ηταν η Χρυση Αυγη στο κυνοβουλιο και θα σου λεγα εγω τι κανει ο Υπουργος Προ-πο.
Τα οποια βεβαια ειναι σταχτη στα ματια των ψηφοφορων της αλλα αυτα σε εμας τους πραγματικους ελληνες,δεν περνανε.Η χρυσή αυγή σίγουρα έπαιξε ρόλο. Τους ταρακούνησε για τα καλά, δεν αμφιβάλει κανείς γι αυτό.
Τι εννοείς όμως δεν περνάνε αυτά ; Αν συνεχίσουν και υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα και η προσπάθεια συνεχιστεί σε βάθος χρόνου, μια χαρά περνάνε αυτά στα μάτια των ψηφοφόρων της ΝΔ και όχι μόνο.
Η στάση της χρυσής αυγής για τα κέντρα μεταναστών από την άλλη, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Τα καταψήφισε μαζί με τον σύριζα και το κκε. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους βέβαια, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.
Βρίζει τσακώνεται και πολεμάει περισσότερο και από τον σύριζα και το ΚΚΕ μαζί , τον μόνο υπουργό που κάνει πραγματική δουλειά στο μεταναστευτικό
Είναι πλέον σαφές πως δεν θέλει και δεν την συμφέρει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα γιατί θα χάσει την βασική δεξαμενή ψηφοφόρων της. -
[...]
Χρυση Αυγη λοιπον,να ξεβρωμισει ο τοπος. -
Οι λαθρολάγνοι ανθέλληνες του Συριζα και οι υπόλοιποι Σταλινικοί, δεν κοιτάνε λίγο τι γίνεται στην Τουρκία; Έτοιμη για πόλεμο είναι η ''φίλη'' μας Τουρκία και εμείς εδω έχουμε μαζέψει 3.000.000 Ισλαμιστές ,αλλά δεν τους διώχνουμε ,γιατι ειναι φασισμός να διώχνεις τον τριτοκοσμικό φονταμενταλιστή Πακιστανό. Θα ακολουθήσει και η Θράκη κάποια στιγμή και οι λαθρολάγνοι αριστεροί θα εξαφανιστούν σε καμιά Γαλλία για να κάνουν αντίσταση απο το Παρίσι ,όπως έκαναν και κάποιοι άλλοι παλιότερα .Α ναι, εσεις οι αριστεροί πολεμήσατε τους ναζιστές Γερμανούς στο Αλβανικό μέτωπο και στο Ελ Αλαμειν και Ριμινι(μου το είπε αριστερός αυτο) . Μιλάμε είστε για γέλια και για κλάμματα. Διαβάζετε αυτα που σας γράφουν τα κομματικά παπαγαλάκια και νομίζετε οτι ξέρετε ιστορία.
Για να τελειώνουμε λοιπον. Οι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών αξίζουν ανασκολοπισμό απο τριτοκοσμικό Σομαλό. Μόνο αν νιώσουν την βια, όπως την ένιωσε ο Κούνδουρος ,θα αφήσουν τις εφηβικές μαλακίες ,όπως τις άφησε και αυτος. Οι μετανάστες θα αποτελουν το 2% του συνολικου πληθυσμού και αυτο και θα γίνει. Είτε με την Χρυσή Αυγή είτε με άλλο κομμα.
-
Ο χρήστης Maverick93 έγραψε:
Δέν είπα ότι είναι και δικές μου απόψεις...
Edit: Άσχετο, αλλά πως τα καταφέρνεις παντα να καταλήγεις σ αυτό το 'να ξεβρωμίσει ο τόπος';Είναι η υπογραφή της χρυσής αυγής.
Στο τέλος κάθε (συνήθως οργισμένου) κειμένου στο site τους γράφει ... Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος !Πιασάρικο είναι πάντως, γουστάρω
-
Ας μην ηταν η Χρυση Αυγη στο κυνοβουλιο και θα σου λεγα εγω τι κανει ο Υπουργος Προ-πο.
Τα οποια βεβαια ειναι σταχτη στα ματια των ψηφοφορων της αλλα αυτα σε εμας τους πραγματικους ελληνες,δεν περνανε.Όπως λέμε Πραγματικός Οδηγός;

Παρεμπιπτόντως, το Έλληνες γράφεται με κεφαλαίο, 'πατριώτη' μου...
-
Ο χρήστης Maverick93 έγραψε:
ποιο 90%, γαλαντόμο σε βρίσκω
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Διαβάζετε αυτα που σας γράφουν τα κομματικά παπαγαλάκια και νομίζετε οτι ξέρετε ιστορία.Όταν δηλαδή κάποιος διαφωνεί γίνεται αυτόματα αριστερός εξτρεμιστής, ανιστόρητος;;
Για τους Χ.Αγιτες να το καταλάβω, τους λέμε φασίστες γιατί αυτό είναι και το χουν και καμάρι. Άσχετα αν κάποιοι θέλουν να το αγνοήσουν.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;