-
Γιατί η απλή ή η premium δεν έχει μέσα αυτά που έχει η collector's.
Θέλω να τα βλέπω ή να τα βάλω στο δωμάτιό μου για διακόσμηση. Σίγουρα δεν αγοράζω για να το χαρεί ο επόμενος. -
Συγκεκριμενα το horizon εχει απλη και collector's (60-80 ευρω αντιστοιχα)
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί η απλή ή η premium δεν έχει μέσα αυτά που έχει η collector's.
Θέλω να τα βλέπω ή να τα βάλω στο δωμάτιό μου για διακόσμηση. Σίγουρα δεν αγοράζω για να το χαρεί ο επόμενος.αν τωρα κανει 200 και στο μελλον κανει 1000-2000 δεν θα το ξανασκεφτεις?
-
Όχι.
Μόνο αν είχα αρκετά λεφτά θα αγόραζα και 2η για να την κρατήσω κλειστή. -
-
τι είναι αυτό το 'λ'...ο Λιακόπουλος με μούσια;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τι είναι αυτό το 'λ'...ο Λιακόπουλος με μούσια;http://www.metacritic.com/game/pc/half-life-2
the best game of all time -
http://www.metacritic.com/game/nintendo ... na-of-time
-
τι συγκρινουμε τωρα..
-
Όντως.
Θέλει πολλά ψωμιά η Valve για να καταφέρει να φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να μπορεί να διακρίνει τη Nintendo εκεί πάνω που είναι.... -
Όντως.
Θέλει πολλά ψωμιά η Valve για να καταφέρει να φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να μπορεί να διακρίνει τη Nintendo εκεί πάνω που είναι....Awards
Half-Life 2 earned 39 Game of the Year awards,[11] including Overall Game of the Year at IGN, GameSpot's Award for Best Shooter, GameSpot's Reader's Choice — PC Game of the Year Award, Game of the Year from The Academy of Interactive Arts & Sciences, and 'Best Game' with the Game Developers Choice Awards, where it was also given various awards for technology, characters, and writing. Edge magazine awarded Half Life 2 with its top honor of the year with the award for Best Game, as well as awards for Innovation and Visual Design. The game also had a strong showing at the 2004 British Academy Video Games Awards, picking up six awards, more than any other game that night, with awards including 'Best Game' and 'Best Online and Multiplayer.'[79]
Guinness World Records awarded Half-Life 2 the world record for 'Highest Rated Shooter by PC Gamer Magazine' in the Guinness World Records: Gamer's Edition 2008. Other records awarded the game in the book include, 'Largest Digital Distribution Channel' for Valve's Steam service, 'First Game to Feature a Gravity Gun', and 'First PC Game to Feature Developer Commentary'.[80] In 2009, Game Informer put Half-Life 2 5th on their list of 'The Top 200 Games of All Time', saying that 'With Half-Life 2, Valve redefined the way first-person shooters were created'.[81]
Half-Life 2 was selected by readers of The Guardian as the best game of the decade, with praise given especially to the environment design throughout the game. According to the newspaper, it 'pushed the envelope for the genre, and set a new high watermark for FPS narrative'. One author commented: 'Half Life 2 always felt like the European arthouse answer to the Hollywood bluster of Halo and Call of Duty'.[12]
Half-Life 2 won Crispy Gamer's 'Game of the Decade'[13] tournament style poll. It also won Reviews on the Run's[14] and IGN's[15] best game of the decade.
[edit]Mods
οντως -
Θα μπορούσα να βάλω πόσες φορές έχει ψηφιστεί το Ocarina of Time καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών αλλά βαριέμαι.
Ακόμα και στη λίστα που το Half-life το έβαλαν 5ο ένα legend of Zelda είναι πρώτο.Και μετά από όλα αυτά τα βραβεία το Majora's Mask παραμένει καλύτερο.
-
εγω ακομη δεν εχω καταλαβει που στο καλο κολλαει το zelda με το Pc
http://www.metacritic.com/browse/games/ ... ?sort=desc
ειπαμε Half life 2 οχι τετρις
-
Δεν είδα πουθενά να γράφεις best PC game of all time.
Ούτε το θέμα είναι μόνο για PC.Ocarina of Time is the highest rated game of all time according to Guinness book of World Records Gamers Edition and Game Rankings.
-
Δεν είδα πουθενά να γράφεις best PC game of all time.
Ούτε το θέμα είναι μόνο για PC.Ocarina of Time is the highest rated game of all time according to Guinness book of World Records Gamers Edition and Game Rankings.
επρεπε να πω το προφανες δηλαδη αφου μιλαμε για παιχνιδι pc
-
Καθόλου προφανές.
Δε βγαίνουν παιχνίδια μόνο στο PC ούτε οι συγκρίσεις περιορίζονται ανάλογα την πλατφόρμα. -
Καθόλου προφανές.
Δε βγαίνουν παιχνίδια μόνο στο PC ούτε οι συγκρίσεις περιορίζονται ανάλογα την πλατφόρμα.μα για το Half life μιλησα! οταν ειχε βγει δεν υπηρχε ουτε σαν ορο το Multiplatform
-
Μια χαρά multiplatforms υπήρχαν από τότε.
Αν και δε βλέπω τι σχέση έχει αυτό. -
Ακούω που παίζετε fifa και pro οι νέοι με μανία και αφού μου δόθηκε η ευκαιρία 'αγόρασα' χθες το fifa13! Βέβαια απέχει πολύ από τα δικά μου στάνταρντς χειρισμού(βλ. sensible soccer ) αλλά επειδή είχα μια εμπειρία με δαύτα μέχρι το 2002-2003 επιχείρησα να παίξω. Γραφικά, κίνηση και ήχος είναι πλέον σε άλλο επίπεδο! Αλλού είναι το θέμα!
Εντάξει μπορούσα τότε με 3 κουμπιά και βελάκια να παίξω, όμως τώρα έχουν ξεφύγει...μπορεί να έχει και 10 πλήκτρα οπότε για να παίξεις με πληκτρολόγιο θα πρέπει να είσαι χταπόδι...
Όπως και να έχει ασχολήθηκα κάνα μεσάωρο μια ώρα το πολύ και ομολογώ ότι μου άρεσε διότι είναι τρομερά αληθοφανές.
Λέω να πάρω ένα χειριστήριο σαν αυτά που έχουν στις παιχνιδομηχανές...για πείτε μου προτάσεις! Να είναι ασύρματο μόνο διότι ο υπολογιστής είναι μακριά! -
To χειριστήριο xbox είναι αυτό που θα σου δημιουργήσει τα λιγότερα προβλήματα , μιας και είναι το πλέον συμβατό για win
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)