-
seitan f1 Για να μη ρωτάτε άδικα: μετά από Αυστραλία/Μαλαισία, το καρέ των μαγνητοσκοπημένων GP συμπληρώνεται με Ιαπωνία/Κορέα. Στις 2 το μεσημέρι...
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
seitan f1 Για να μη ρωτάτε άδικα: μετά από Αυστραλία/Μαλαισία, το καρέ των μαγνητοσκοπημένων GP συμπληρώνεται με Ιαπωνία/Κορέα. Στις 2 το μεσημέρι...
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
Το internet να είναι καλά...
-
Εμπρος καλο μου Sky Sports.-
Τις προαλλες ειχα και διαφωνια με τον Πανο για το ποσες διαφημισεις βαζει ο Α κι αν ειναι σωστο. Ε τωρα ευκαιρια να δω αγωνα με την ησυχια μου.
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
Στις 16:00 λέει ότι είναι ο αγώνας
-
Εκεί τους βολεύει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
Με την αναλυση που μεταδιδεται 1000 φορες Αlpha.
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
Μα αν δε το δεις Live, γιατί να επιλέξεις Alpha και να μην κατεβάσεις το τόρρεντ version που θα έχει βγει μέχρι τότε, θα είναι ανευ διαφημίσεων και θα επιλέξεις και την ποιότητα που το θες;;!!
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
Μα αν δε το δεις Live, γιατί να επιλέξεις Alpha και να μην κατεβάσεις το τόρρεντ version που θα έχει βγει μέχρι τότε, θα είναι ανευ διαφημίσεων και θα επιλέξεις και την ποιότητα που το θες;;!!
+1
και εγώ θα το δω από τον ΟΤΕ Αν λέει καθόλου ο αγώνας τότε θα τον ξαναδώ από τον Α.
-
Ένα torrentάκι.........pleaseeeeeee!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ανάλυση. Το να το δω μαγνητοσκοπημένα είναι σαν να διαβάζω την χθεσινή εφημερίδα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ανάλυση. Το να το δω μαγνητοσκοπημένα είναι σαν να διαβάζω την χθεσινή εφημερίδα.
ρε αδερφέ εξυπακούεται ότι δεν θα μάθεις τι έγινε.
σιγά μην βγάλω τα μάτια μου για να δω ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μαγνητοσκοπημένα πάλι...
ρε αδερφέ εξυπακούεται ότι δεν θα μάθεις τι έγινε.
σιγά μην βγάλω τα μάτια μου για να δω ...
Σε πισι μια χαρα βλεπεις στο μισο μετρο. Τωρα αν σου αρεσει το ξαναζεσταμενο φαγητο... Εγω παντως νιωθω χαζος βλεποντας κατι που εχει ηδη ληξει. Αν δεν υπαρχει αλλη επιλογη, προτιμω να δω τα αποτελεσματα κι αν μου αρεσουν, θα δω την επαναληψη. Σε καθε αλλη περιπτωση, θα δω το οποιο live υπαρχει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Η ανάλυση είναι επιεικώς ΓΤΠΚ. Αν είναι να το βλέπω σε παραθυράκι για να ξεχωρίζω χρόνους και θέσεις γιατί σε full screen παραμορφώνονται και γίνεται του πιξελ το κάγκελο καλύτερα κονσέρβα. Επειδή κάνω υπομονή με τα δοκιμαστικά δεν θα το ανεκτώ και με τον αγώνα. Αντι να το δω 9 το πρωί θα το δω το μεσημέρι όπως βλέπω τα ευρωπαικά. Θα κοιμηθώ και λίγο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η ανάλυση είναι επιεικώς ΓΤΠΚ. Αν είναι να το βλέπω σε παραθυράκι για να ξεχωρίζω χρόνους και θέσεις γιατί σε full screen παραμορφώνονται και γίνεται του πιξελ το κάγκελο καλύτερα κονσέρβα. Επειδή κάνω υπομονή με τα δοκιμαστικά δεν θα το ανεκτώ και με τον αγώνα. Αντι να το δω 9 το πρωί θα το δω το μεσημέρι όπως βλέπω τα ευρωπαικά. Θα κοιμηθώ και λίγο.Aν πάς πιο μακριά και το full screen είναι μια χαρά. Προσωπικά ξαπλώνω στο κρεβάτι μου που είναι φάτσα κάρτα στον υπολογιστή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η ανάλυση είναι επιεικώς ΓΤΠΚ. Αν είναι να το βλέπω σε παραθυράκι για να ξεχωρίζω χρόνους και θέσεις γιατί σε full screen παραμορφώνονται και γίνεται του πιξελ το κάγκελο καλύτερα κονσέρβα. Επειδή κάνω υπομονή με τα δοκιμαστικά δεν θα το ανεκτώ και με τον αγώνα. Αντι να το δω 9 το πρωί θα το δω το μεσημέρι όπως βλέπω τα ευρωπαικά. Θα κοιμηθώ και λίγο.+1
Μεσημέρι μετά το φαγητό, με περιγραφή Τάκαρου. -
...που θα πετάει συνεχώς σπόντες για την εξέλιξη του αγώνα. Ευχαριστώ δε θα πάρω.
Η ζωντανά ή αγγλόφωνο τορρεντ χωρίς να ξέρω τα αποτελέσματα και με live timing συγχρονισμένο με το video. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...που θα πετάει συνεχώς σπόντες για την εξέλιξη του αγώνα. Ευχαριστώ δε θα πάρω.
Η ζωντανά ή αγγλόφωνο τορρεντ χωρίς να ξέρω τα αποτελέσματα και με live timing συγχρονισμένο με το video.+1
Η μετάδοση μαγνητοσκοπημένου αγώνα είναι ότι χειρότερο όποτε έχω παρακολουθήσει. Κανονικά ο εκφωνητής είτε θα πρέπει να περιγράφει όταν θα βλέπει live τον αγώνα ή να μην ξέρει το αποτέλεσμα και να περιγράφει live τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.
Όταν ξέρει το αποτέλεσμα είναι ξενέρα όσο δεν πάει -
Η ζωντανά ή αγγλόφωνο τορρεντ χωρίς να ξέρω τα αποτελέσματα και με live timing συγχρονισμένο με το video.+1
Η μετάδοση μαγνητοσκοπημένου αγώνα είναι ότι χειρότερο όποτε έχω παρακολουθήσει. Κανονικά ο εκφωνητής είτε θα πρέπει να περιγράφει όταν θα βλέπει live τον αγώνα ή να μην ξέρει το αποτέλεσμα και να περιγράφει live τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.
Όταν ξέρει το αποτέλεσμα είναι ξενέρα όσο δεν πάει+1
Είναι εντελώς άνευροι και βαρετοί δεν θυμάμαι σε ποιόν αγώνα μας είχαν πει για μια εγκατάλειψη (του Shumacher αν δεν κάνω λάθος) που θα γινόταν 4-5 γύρους αργότερα
Επίσης στα προσπεράσματα δεν έχει τις χαρακτηριστικές τσιρίδες του Τάκη
Αν γίνεται ας κάνουν και αυτοί υπομονή να το 'βλέπουν' μαζί μας... ή να κάνουν τον σχολιασμό εκείνη την ώρα, ας το βλέπουμε εμείς κονσέρβα... -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Επίσης στα προσπεράσματα δεν έχει τις χαρακτηριστικές τσιρίδες του ΤάκηΑυτό είναι πάρα πολύ καλό!
-
Όταν ξέρει το αποτέλεσμα είναι ξενέρα όσο δεν πάειΠέρσι το έκανε. Φέτος επειδή δεν το δείχνουν και το πρωί δεν το κάνουν και είναι μεγάλο foul. Αλλά πάλι δεν με πειράζει.
Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014