-
συμβαίνει και σε άλλους να κολλάνε καμιά φορά τα emoticons?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
συμβαίνει και σε άλλους να κολλάνε καμιά φορά τα emoticons?Μόνο με την τελευταία έκδοση του chrome σε windows 7 professional 64-bit, στη δουλειά (από την προηγούμενη εβδομάδα). Μάλιστα, σήμερα καθάρισα cache, κλπ, αλλά τίποτα. Στους υπόλοιπους browsers (πχ. IE), δεν έχω πρόβλημα. Ούτε στο σπίτι έχω πρόβλημα με το Lion.
-
Με firefox σε win7,xp και ubuntu συμβαινει να κολλανε .
Ο flash μαλακίζεται και κολλαει γενικα τους browser -
Για πείτε τώρα για τον αρ. δημοσιεύσεων σας? Διορθώθηκε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για πείτε τώρα για τον αρ. δημοσιεύσεων σας? Διορθώθηκε?Nαι σε εμένα. Ευχαριστούμε!
-
Εμένα ναι. Είχα πάρει καμιά 800ριά...
-
Ναι και σε μένα όλα οκ με τα ποστ
-
Στον πίνακα ελέγχου μέλους μου εμφανίζει 7143 δημοσιεύσεις, ενώ κάτω από το άβαταρ 7149.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στον πίνακα ελέγχου μέλους μου εμφανίζει 7143 δημοσιεύσεις, ενώ κάτω από το άβαταρ 7149.Εγω 7150 βλεπω
Στην αναζητηση search.php?author_id=39373&sr=posts σου βγαζει λιγοτερες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω 7150 βλεπω
Στην αναζητηση search.php?author_id=39373&sr=posts σου βγαζει λιγοτερες;
Ναι, βγάζει 6 λιγότερες. Έχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ο σωστός αριθμός δημοσιεύσεων.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ναι, βγάζει 6 λιγότερες. Έχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ο σωστός αριθμός δημοσιεύσεων.
Τις μετράς?
και εμένα εντάξει με τα ποστ τώρα
-
Όταν σε άλλο τόπικ οι mods λένε για την ΥΠΕΡανεκτικότητα του φόρουμ, εννοούνε αυτό?
mchat.php?mode=archive[spoiler=:dcm6w4le][spoiler:dcm6w4le]
[/spoiler:dcm6w4le][/spoiler:dcm6w4le]
άραγε το ελέγχει κανείς το τσατ, και το τι ποστάρεται εκεί?
Αν είναι, να ανοίξουμε ένα τοπικ -ΠΟΣΤΑΡΕ ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ- να μένουν και στο αρχείο βρε παίδες. -
Αφού το είδες και σε ενόχλησε - αλλιώς δεν θα το σχολίαζες αρνητικά εδώ - και είναι και αντίθετο με τους κανονισμούς, γιατί δεν το ανέφερες σε κάποιον mod.
Θα το ξαναπούμε, οι διαχειριστές εδώ είναι εθελοντές, που έχουν τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους και προπάντων δεν κάνουν βάρδιες. Αν εντοπίσουμε κάτι στραβό, το διορθώνουμε. Περιμένουμε και τις αναφορές από τα μέλη, αφού δεν γίνεται να διαβάζουμε 1500-2000 ποστ την ημέρα. Αν είχαμε μισθό γι αυτό, να είστε σίγουροι ότι θα διαβάζαμε τα πάντα.Ήθελες λοιπόν να σχολιάσεις τα 'περί ανεκτικότητας' και βρήκες πάτημα, ενώ αν σε πείραξε πραγματικά θα έπρεπε να το αναφέρεις. Τι κατάφερες? Απέδειξες ο κακό moderation του 4ΤΦ? Εύγε!!!
ΥΓ Υπ'όψιν, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να μπεις στη σελίδα του 4TF, εσύ το επιλέγεις.
-
Οταν τελειώσετε με τα μουνιά και το μουνόκλαμα του roman_k δεν διορθωνεται το bug στο spoiler, τα embeded video και το theme που θέλει ενα μερεμέτι.
-
κατσε να υπαρχει το φορουμ σε λιγες μερες και τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατσε να υπαρχει το φορουμ σε λιγες μερες και τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες...Ζήτησε η τρόικα μετά την εκκένωση νησιών το κλείσιμο του forum.
-
απο οτι ακουγεται το περιοδικο παει για κλεισιμο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οταν τελειώσετε με τα μουνιά και το μουνόκλαμα του roman_k δεν διορθωνεται το bug στο spoiler, τα embeded video και το theme που θέλει ενα μερεμέτι.Δεν είναι δικό μας θέμα αυτό, είναι αυτών που το συντηρούν τεχνικά.
κατσε να υπαρχει το φορουμ σε λιγες μερες και τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες...
Έτσι
-
καμιά ελπίδα να σωθεί το φόρουμ σε άλλο σέρβερ?
-
Ειμαστε τετοιοι που αν μεταφερθει το φορουμ σε αλλον σερβερ θα γκρινιαζουμε για τον αριθμο των post μας...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]