-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
- Για τη Μακ ειναι σιγουρα μια απωλεια για τα επομενα 2-3 χρονια, αφου δεν θα εχει κανεναν απο τους 3 καλυτερους οδηγους (Ναντο-Σεμπ-Λιουις).
Βασικά χάνει τη προβολή που της έδινε ο Λούης στην Αγγλία. Άγγλος οδηγός, πολύ δημοφιλής, περισσότερο από τον Jenson σε Αγγλική ομάδα. Μάλιστα το all-English προϊόν που 'πουλούσε' τα τελευταία χρόνια της βγήκε.
Αυτό από πλευράς marketing.
Από 'κει και πέρα θα δούμε πως θα πάει. Κρατάω τις επιφυλάξεις μου για τον Λούη γιατί δε με έχει πείσει πως έχει ωριμάσει. Δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του και να τη τρέξει, όπως κάνει ο Φερνάντο αυτή τη στιγμή στη Ferrari.
Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι η κίνηση είναι για τα χρήματα.
Από 'κει και πέρα, περίμενα να επιβεβαιωθεί, αλλά όπως λέει ο Έδδιε η ποιό σημαντική είδηση είναι αυτή του Perez. Ξεκίνησε από μικρή ομάδα και εκτοξεύθηκε σε μια από της καλύτερες ομάδες της F1. Εκπληκτική μεταγραφή και πιστεύω ότι θα σκίσει ο μικρός. Θα τρίβουμε τα μάτια μας με το τι θα κάνει.
Κι έτσι και επιβεβαιωθεί η πληροφορία κι ο Seb πάει στη Ferrari θα δούμε απίστευτες μάχες!!
Στη Sauber πάει ο Algersuari μάλλον.
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
ΒΟΜΒΕΣ!Για Perez:
Δεν καταλαβαίνω πως η Ferrari άφησε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο να φύγει μέσα από τα χέρια της. Είμαι περίεργος να δω τι θα καταφέρει.Και για τους δύο πάντως...
ελα που δεν καταλαβαινεις............
εσταλη απο το 3210
-
Ferrari είναι
άμα έχει καλό αμάξι όποιον θέλει παίρνει...
όταν φύγει ο Νάντος και αποδειχτεί καλός ο Perez, υπογράφουμε προσύμφωνο από το 2015 και πάει -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τολμώ να πω ότι επικεντρωνόμαστε σε λάθος μεταγραφή.Το ζουμί για μένα είναι η μεταγραφή του Perez.
O Λούης παντελονιάζει μια χοντρή κονόμα και παίρνει ένα ρίσκο που δεν ξέρουμε αν του κάτσει.
Καλώς ή κακώς η McLaren αν εξαιρέσουμε τα έτη 2001-2004 κάθε χρόνο είχε αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα μονοθέσια ικανό να διεκδικήσει τίτλο.
Η Mercedes ακόμα πειραματίζεται.Για τον Perez η είδηση είναι κοσμοϊστορική.
Όχι μόνο πήγε σε κορυφαία ομάδα αλλά απέφυγε τη Ferrari και τον Alonso.
Ως Νο2 στη Ferrari θα γινόταν ένας νέος Νικοπολίδης-Massa (κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόοοοος) ενώ στη McLaren η κατάσταση θυμίζει Mίμη το 2002.
Πάει μεν ως Νο2 αλλά ο Νο1 όπου να ναι φτάνει σε συντάξιμη ηλικία συν το ότι ο Button δεν είναι Βασίλω και αν τον περνάει σε χρόνους δεν θα κάνει ιστορία.Με λίγα λόγια, από εκεί που λέγαμε αν θα φάει τη θέση του Massa, τώρα έχει την ευκαιρία να γίνει Νο1 σε κορυφαία ομάδα.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ με την πρώτη.
Button - Perez ωσάν Coulthard - Raikkonen. Και φυσικά ευχόμαστε στο νέο δίδυμο της McLaren να κατακτήσει τους ίδιους τίτλους με τότε!
Όσο για Hamilton, τώρα θα δει πόσα απίδια βάνει ο σάκος. Δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα να επιβληθεί και σε χρόνους του Rosberg (αφού ούτως ή άλλως θα έχει status No1) αλλά γιατί είναι πιλότος που θέλει τις νίκες κι αν αυτές αργήσουν, μπορεί και να διαπιστώσει ότι δεν έχει την υπομονή να περιμένει. Πέρσι πχ όταν κατάλαβε ότι η McLaren δεν μπορεί να χτυπήσει την Red Bull, άρχισε να τη χτυπάει στους τοίχους, στις μπαριέρες, στον Button και -κυρίως- στο Massa. Αν και ίσως να ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς για την προοπτική της Mercedes τα επόμενα χρόνια.
O Brawn φαίνεται ότι έψαχνε διακαώς έναν οδηγό να μπορεί να του κάνει στην πίστα ακριβώς ότι έχει στο δαιμόνιο μυαλό του.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Button - Perez ωσάν Coulthard - Raikkonen. Και φυσικά ευχόμαστε στο νέο δίδυμο της McLaren να κατακτήσει τους ίδιους τίτλους με τότε! -
O Lewis πάντως είναι πολύ φίλος με τον Nico. Έτρεχαν παρέα, στην ίδια ομάδα στα καρτ το 2000 και τώρα πάλι μαζί στη F1.
Ο πατέρας του Nico είναι 'υπεύθυνος' για το που βρίσκεται ο Lewis τώρα καθώς αυτός τον 'έσπρωξε' στη McLaren.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κι έτσι και επιβεβαιωθεί η πληροφορία κι ο Seb πάει στη Ferrari θα δούμε απίστευτες μάχες!!
...και στην RBR ποιος θα πάει?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και στην RBR ποιος θα πάει?
Κανείς δε ξέρει, δεν έχει ακουστεί κάτι.
-
ο Λούης σε καναδυό χρόνια
or....Raikkonen + Kubica
-
Τώρα άνοιξα το pc και μου ήρθαν απότομα όλα
Κι εμένα περισσότερο μου έκανε εντύπωση o Perez στην McLaren. Αν και Αλονσικός και όχι Ferrariκός δεν μου άρεσε που τον άφησε η Ferrari να φύγει από τα χέρια της.
-
Ακόμα μικρός είναι ο Perez. Ίσως και να'χει δίκιο ο LDM που δεν τον θέλει ακόμα στη Scuderia. Ας ωριμάσει λίγο ακόμα, ας τον δούμε και σε μια άλλη ομάδα και το ξανακοιτάμε.
Νομίζω ότι θα διαδεχθεί τον Αλόνσο, όταν αυτός αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργώ δράση.
-
Αν και δεν ειμαι χρηστης του Twitter βρηκα αυτο..
@NobleF1 : More fall out from driver announcements... Jenson Button has stopped following Lewis Hamilton on Twitter...and added Sergio Perez instead 9 mins ago
Θα χουμε ενδιαφεροντες 6 αγωνες!!!
Αραγε tooned θα ξαναβγει??
-
χαχα πλάκα έχουν, λες και είναι παιδάκια
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
χαχα πλάκα έχουν, λες και είναι παιδάκιαμπααα, λες και είναι κάτι άλλο
-
Μιας και το θυμήθηκα και ο Kobayashi χωρίς συμβόλαιο δεν είναι του χρόνου
Ναι ξέρω, θά 'θελα
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
χαχα πλάκα έχουν, λες και είναι παιδάκιαΜα ο Button ποτέ δεν ακολουθούσε τον Hamilton στο twitter
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ακόμα μικρός είναι ο Perez. Ίσως και να'χει δίκιο ο LDM που δεν τον θέλει ακόμα στη Scuderia. Ας ωριμάσει λίγο ακόμα, ας τον δούμε και σε μια άλλη ομάδα και το ξανακοιτάμε.Νομίζω ότι θα διαδεχθεί τον Αλόνσο, όταν αυτός αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργώ δράση.
Μεχρι τοτε, καλο θα ηταν ο Σουμι να πηγαινε στην Φερραρι μαζι με τον Αλονσο. Να φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι....
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ακόμα μικρός είναι ο Perez. Ίσως και να'χει δίκιο ο LDM που δεν τον θέλει ακόμα στη Scuderia. Ας ωριμάσει λίγο ακόμα, ας τον δούμε και σε μια άλλη ομάδα και το ξανακοιτάμε.
Νομίζω ότι θα διαδεχθεί τον Αλόνσο, όταν αυτός αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργώ δράση.
Μεχρι τοτε, καλο θα ηταν ο Σουμι να πηγαινε στην Φερραρι μαζι με τον Αλονσο. Να φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι....
Θα'χε πλάκα να ζούσαμε κάτι τέτοιο
-
-
ενας 7ακις παγκοσμιος πρωταθλητης και σχεδον απολυτος ρεκορντμαν στην Φ1 δεν χρειαζεται να αποδειξει τπτ σε κανεναν, πιστευω. Τρεχει απλα για την κ@υλα του
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014