-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Επιτρέπεται να κάνω μία άσχετη ερώση? (ή μάλλον 2)- εκτός από το παρόν φόρουμ (μέρος των 4Τ) 'έχουμε' κ κάποιο άλλο για citroen ώστε να αναλύουμε το κάθε θέμα σε διαφορετικό τοπικ?
2.Εκτός από συναντήσεις των 4Τ τα μέλη του Citroen Forum κανονίζουν ανεξάρτητες συναντήσεις???
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Φιλικά
ΝικόλαςΝικόλα...
-
όπως είπαν και τα άλλα παιδιά δεν έχουμε κάποιο άλλο τόπικ για να τα λέμε...
Δεν είναι κακή ιδέα, μάλιστα κάποτε το είχα προτείνει σε κάποιο άλλο μέλος, αλλά έμεινε εκεί το θέμα. -
Δυστυχώς όχι, κάποτε είχα καταφέρει να μαζέψω σπίτι μου κάποια μέλη (εγώ και αλλά 2 λολ ) αλλά πιο πολύ για απλή κουβέντα, μιας και γνωριζόμαστε, παρά για Citroen meeting.
Ό λόγος που δεν βρισκόμαστε είναι ότι μόνο εγώ (htanso21- Θανάσης) είμαι κατά μεγάλο ποσοστό ελεύθερος (βλέπε: άνεργος), ο Χρήστος (Crmes) εργάζεται μέχρι το απογευματάκι, ο Νικόλας (n_olympios) εργάζεται μέχρι τα ξημερώματα, ο πρόεδρος (SirGus), διαβάζει, ο Θανάσης (Mirage) είναι Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος (barout) αν δεν απατώμαι είναι Αγγλία, ο Σάββας (elteo) δεν γνωρίζω τον λόγο και ο Χρήστος (Xristos69) επίσης δεν γνωρίζω, μάλλον με το που πήρε την GT, είναι ερωτευμένος (πλάκα κάνω). Σορρυ, αν ξέχασα κάποιο άλλο φίλο.
Τώρα καταλαβαίνεις γιατί δεν βρισκόμαστε;
άστα να πάνε.Φιλικά Θανάσης.
-
Έχω ένα video με την παρουσιάση του 2cv σε έκθεση αυτοκινήτου.
Δεν μπορώ να θυμηθώ από που το κατέβασα.
Τι λέτε?
Να στείλουμε e-mail στην Citroen? -
Να στείλουμε βρε Κωστή... αλλά θα βγει τίποτα ή θα μας πάρουν στο ψιλό;
Αν ήταν να κάνουμε κάτι τέτοιο καλύτερα πιστεύω θα ήταν να το κάναμε με την Γαλλική αντιπροσωπία, εκεί οι άνθρωποι είναι πιο ενημερωμένοι. -
Φίλε Θανάση να σε ευχαριστήσω πολύ για το ιδιαίτερα θερμό καλωσόριμσα και ναι εν μέρη έχεις δίκιο για το 'τρελλό' αλλά το σύνιθες nickname μου είναι 'madman' απλά κάποιος εδώ το πρόλαβε
Κ madman απλά γιατί τα 3 πρώτα γράμματα του επιθέτου μου στα Αγγλικά είναι 'mad'Tώρα αν με βλέπατε να οδηγώ ειδικά μερικά χρόνια πριν θα καταλαβαίνατε ότι δεν απήχε κ πολύ από την πραγματικότητα (αλήθεια έχετε δει πόσο ωραία γυρίζει το GSA??? η κοπέλα μου την πρώτη φορά που το είδε κ ενώ ακολουθούσε με το Ι (=clio I) στο οποίο από τα χειρόφρενα έχει ραγίσει κ τις 2 πίσω δισκόπλακες δεν πίστευε στα μάτια της )
Τι λέγαμε? α! ναι, από ότι καταλαβαίνω το Citroen Forum (άντε και σε Citroen Club ) μετράει λίγα μέλη προς το παρόν ε? χμμμμ θα πρέπει κάποια στιγμή να τα πούμε με την ησυχία μας κ να ρίξω μία ματιά τι γίνεται στην Ελλάδα κ αν υπάρχει κάποιο (επίσημο ή μη) club citroen κ να δούμε τι θα θέλαμε!
Πάντως για ένα καφεδάκι κάποια στιγμή χαλαρά πάμε αν θέλετε! κ μην κολάμε σε ηλικίες (32 εγώ ... πωπωωωωω άστα.. ) μιας κ στο GRC είμαστε από 18 έως 60φεύγα κ όλα καλά
Αλήθεια Θανάση τι έχει το αυτοκίνητο σου.... (λόγο υπογραφής!)
Πρόεδρε πόσο μεγάλο είναι? θα με ενδιέφερε κ πρόβλημα με e-mail δεν έχω όπως φυσικά κ με download
Μόνο σε συνάντηση το δικό μου citroen όσο κ αν το αγαπάω δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάστααη κυρίως εξωτερικά κ ντρέπομε αλλά τι να κάνουμε που 2 χρόνια ήταν κάτω από πεύκα κ από τα ρετσίνια κ τα περιττώματα πουλιών το χρώμα... αφήστε τα χώρια που κάποιοι στην γειτονιά πρέπει να παρκάρουν με το αυτί αλλά ελπίζω σύντομα να γίνει σαν καινούργιο... απλά υπάρχει μία άλφα στενότης αυτή την εποχή
Φιλικά
Νικόλας -
Νικόλα, το ΑΧάκι μου (Citroen AX), πριν μερικές μέρες έσκασε ο σωλήνας που πάει προς το καλοριφέρ, με αποτέλεσμα να μείνω στον δρόμο.
Βρήκα άλλο σωλήνα όπου και τον πέρασα, το πρόβλημα είναι ότι μετά την εξαέρωση που έκανα και περίμενα να ανοίξει το βεντιλατέρ για να πάει και στο υπόλοιπο κύκλωμα το νερό, αντί να ανάψει αυτό, άναψε το λαμπάκι της θερμοκρασίας παράλληλα με κάτι περίεργα ντουπ ντουπ από την μηχανή. Έσβησα αμέσως τον κινητήρα, αλλά αυτά τα ντούπ ντούπ εξακολουθούσαν για λίγο. Ακόμα δεν ξέρω τι είναι... πιστεύω θα βρούμε τι φταίει και θα τι κάνουμε καλά.Φιλικά Θανάσης.
-
Θανάση εύχομε να ειναι το πιο απλό, δηλαδή να είχε κολήσει ο θερμοστάτης οπότε με την άνοδο της θερμοκρασίας να μην άντεξε από την πίεση το 'γερασμένο' κολάρο προς το καλοριφέρ, οπότε κατά την αλλαγή του κ συμπλήρωση με υγρά ψύξης να μην κυκλοφόρισαν τα υγρά (κολημένος στο κλειστό θερμοστάτης) οπότε ανέβασε θερμοκρασία και....
Τώρα οι ήχοι αν συνέβει κάτι από τα παραπάνω θα μπορούσε νά είναι από τα υγρά που έβρασαν ή στην προσπάθεια τους να κυκλοφορήσουν παντού... (τώρα στην εξήγηση το σκότωσα αλλά.... ελπίζω να κατάλαβες!)
Περαστικά σύντομα κ ανώδυνα (οικονομικώς)
Νικόλας -
Νάσε καλά βρε Νικόλα...
-
Διαπίστωση : Το citroen.gr δεν 'ανοίγει' σωστά με Firefox
-
Αν ντρέπεσαι για το πως είναι εξωτερικά το GS τότε ....
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 874#112874
Το οδηγούσα έτσι περίπου 1 χρόνο....
-
Έχει ακουστεί ότι σύντομα θα γίνει Citroen club.
Ήδη υπάρχει το “2cv club και φίλοι Citroen” για το οποίο το μόνο που έχω να πω είναι ότι ΔΕΝ είναι Citroen club τελικά.
Το Citroen club θα το ανοίξουν κάποιοι τύποι που έχουν παλιά Citroen
Όπως ο θεοχάρης που έχει ένα Traction Avant.
Ελπίζω ….. να μην κοιτάνε Saxo και Xsara ή ακόμα και βάτραχο με τρακάρισμα και γελάνε……..(Λέω ελπίζω…)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχει ακουστεί ότι σύντομα θα γίνει Citroen club.Ήδη υπάρχει το “2cv club και φίλοι Citroen” για το οποίο το μόνο που έχω να πω είναι ότι ΔΕΝ είναι Citroen club τελικά.
Το Citroen club θα το ανοίξουν κάποιοι τύποι που έχουν παλιά Citroen
Όπως ο θεοχάρης που έχει ένα Traction Avant.
Ελπίζω ….. να μην κοιτάνε Saxo και Xsara ή ακόμα και βάτραχο με τρακάρισμα και γελάνε……..(Λέω ελπίζω…)
Αν λέω και εγώ ΑΝ, βλέπουν Saxo/Xantia/Xsara κτλ, και γελάνε, τότε δεν είναι άξιοι να αναφέρουν το Club τους, μαζί με την επωνυμία της Citroen.
Λέω αν...
-
φίλε Κώστα με κάλυψες απόλυτα αλλά με τρόμαξες κιόλας!
Δεν θέλω να σας κρύψω ότι το σκεφτόμουν σοβαρά να το κλείσω ή στο υπόγειο πάρκινγκ εδώ στην Αθήνα ή σε ένα αχρησιμοποίητο γκαράζ (τρομερά ευρύχωρο είναι η αλήθεια) που έχουμε στην Πάτρα κ αφού βρω κ ένα GSA (είπαμε Τζέσικα σύμφωνα με τον Χάρη ) σε καλή κατάσταση να λύσω τα πάντα κ.... we live in hope!
τώρα μου έκοψες λίγο τα φτερά...
Από το GSA δεν λείπει κάτι απλά έχει φθορές μεγάλες (στα μάτια μου) συν ότι στεναχωρήθηκα που μου πέταξαν στην μετακόμηση έναν άθικτο πίσω προφυλακτήρα ενώ τον δικό του κάποιος με κοτσαδόρο (μάλλον) τον έχει περιποιηθεί....
Εσωτερικά αν εξαιρέσουμε το ύφασμα στα υποβραχιόνια μπροστά που έχει ανοίξει κατά τα άλλα δεν φαίνεται κάτι αφού τα καθίμσματα είναι καλυμένα με επένδυση (ο Πατέρας μου το είχε κάνει....) χωρίς να γνωρίζω την κατάσταση από κάτω
Κατά τα άλλα τα πάντα είναι στην θέση τους κ μόνο η πλαστική κονσόλα ανάμεσα στα καθίμσατα έχει καεί λίγο από τον ήλιο!Κοινώς είναι ένα πλήρως λειτουργικό όχημα που καλύπτει τις καθημερινές μου ανάγκες συν τις βραδυνές εξόδους μου στην Αθήνα, μιας κ το 'βολεύω' ποιό εύκολα στο παρκάριμα (μην γελάτε παρακαλώ!) κ λόγο παλαιότητας δεν το πειράζει κανείς!
Το clio μόνο ΣΚ βγαίνει ή μόνο για να μπει στα Μέγαρα κ να σβουρίξει.... (ώπα μεγάλε σιγά θα χάσει κανένα από τα μουλάρια του....)Α! κ για να γελάσετε, δεν είναι λίγες οι φορές που στις 15μερες συναντήσεις του GRC (κάθε δεύτερη τετάρτη βράδυ) αντί για κάποιο από τα clio έχω σκάσει μύτη με το citroen που εν μέσω renault μέχρι ανάβαση Πάρνηθας έχει κάνει... (το δρόμο τον γνωρίζει άλλωστε, 9 μήνες ανεβοκατέβαινα 2+ φορές την εβδομάδα λόγο... στρατού )
Τώρα για το 2CV club το γνωρίζω αλλά.... ποτέ δεν μου έδωσε την όρεξη (όχι λόγο 2CV φυσικά...) για να γίνω μέλος του.... για το άλλο ιδέαν δεν έχω! αλλά αν γελάνε με τα citroen... τότε τι να πω???
Πάντως αν υπάρχει θέληση κ όρεξη πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω όσο μπορώ!
Φιλικά
Νικόλας -
Δεν είπα ότι θα μας σνομπάρουν 100% αλλά μια σκέψη έβγαλα.
Περιμένετε να γίνει και βλέπουμε!
Εξάλλου κανείς δεν μας σταματάει να φτιάξουμε το δικό μας club!
Απλά χρειάζεται χρόνος και κεφάλαιο.
Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται! -
για ένα ανεπίσημο κ μη κερδοσκοπικό club είναι πολύ απλά τα πράγματα!
Το μόνο που χρειάζεται είναι η ενοικίαση δυκτιακού χώρου άρα 100€ τον χρόνο (όχι τίποτα τρομερό από θέμα provider), 20€/ έτος (ή 2ετία έχει γίνει???) για την κατοχύρωση ενός domain name κ όλα καλά!
Μετά απλά κάποιος που να έχει γνώσεις σηκώνει ένα forum σε php κατά προτίμηση κ ένα web site!
Η συνέχεια γνωστή, τυπώνουμε καρτούλες κ αυτοκόλητα του club (να γνωριζόμαστε μεταξύ μας όταν γίνουμε πολλοί ) κ ξεκινάμε την προώθηση! από εκεί κ πέρα θα δούμε πως πάει κ τι γίνεται
Τι λέτε?
-
Εγώ μέσα
-
Και 'γω και 'γω μεσα, τι απ' εξω θα 'μενα;
-
Εγώ νόμιζα για λέσχη σε κάποιο χώρο.
Στο internet είναι απλό.
Αλλά γιατί να μην επικοινωνήσουμε με citroen.gr ώστε να έχει και πιο επίσημο χαρακτήρα το club?Αλλιώς καθόμαστε και εδώ ας πούμε...
Βέβαια αν ζητήσεις άδεια από αυτούς θα θέλουν να μπλέκονται και αυτοί (ως moderator) και ίσως μας τα ζαλίσουν αφού θα θέλουν να βγάλουν κάτι...
Τελικά δεν υπάρχει κανένα site μόνο για citroen που να έχει forum
-
Εγώ απλά ιδέες δίνω κ το καλύτερο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να τα πούμε με ένα καφεδάκι παρέα κάποια στιγμή ώστε να δούμε εάν θέλουμε κ πρέπει και με ποιόν τρόπο να συνεχίσουμε!
Λοιπόν καλό ΠΣΚΔΤ σε όλους μιας κ λόγο κάποιας υποχρέωσης που έχω θα απέχω από το γραφείο για ένα 4ήμερο οπότε δεν γνωρίζω εάν θα μπορώ να μπαίνω, αν κ θα προσπαθήσω
ευκαιρία να ξεκουραστεί κ λίγο το GSA από εμένα
cyaaaa
Νικόλας -
και εγω μεσα
-
Μέσα για το club, αλλά ας δούμε πρώτα τι θα γίνει με το άλλο...
Τελευταία μου δημοσίευση ως πολίτης, σας χαιρετώ και εύχομαι να είστε όλοι καλά!
CITROËN FORUM