-
Αμα φτασουμε στο χρωμα να κανουμε παρτυ!!!!!!
Χοχε βλεπω τον Οκτωβρη ναχεις επισκεψεις για καφε....... και το ρεβανι δεν το ξεχασα.... αν δεν εχεις καψει το σπιτι μεχρι τοτε...... -
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
δε ξερω απο τετοια... για εχε το νου σου χοχε μη σε δω στις ειδησεςΘα προσπαθήσω να μη γίνω διάσημος .
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μάλλον δε σου πιάνει γιατί βρίζεις όταν γεμίζεις με νερό......Από την άλλη , μάλλον πολύ μου φαίνεται για να μην σου πώ υπερβολή μαγειρική και απλή σόδα. Μια από τις 2 κάνει....
να είσαι καλά μου έφτιαξες την μέρα.
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Άσχετο, αλλά τί χρώμα θα το βάψεις; Κίτρινο, κόκκινο ή άλλο;Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.
Μου φαίνεται πολύ μακρινό. -
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Αμα φτασουμε στο χρωμα να κανουμε παρτυ!!!!!!
Χοχε βλεπω τον Οκτωβρη ναχεις επισκεψεις για καφε....... και το ρεβανι δεν το ξεχασα.... αν δεν εχεις καψει το σπιτι μεχρι τοτε......Η πρόσκληση για Ρεβανί είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους φίλους.
Ελπίζω, όπως είπες κι εσύ να μην έχω κάψει το σπίτι μέχρι τότε. -
Ραβανι Χοχλιουρου ομως εεεεε???
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Ραβανι Χοχλιουρου ομως εεεεε???Εσύ ξέρεις πολλά!
-
Επειδή βλέπω πως σας ενδιαφέρει τελικά το ''Ανακατασκευή Fiat x1/9''
Λέω να συνεχίσω.........
Μετά έπρεπε να ασχοληθώ με κάτι που δεν ήθελα καθόλου.
Τα τζάμια!!!Το απαραίτητο σε κάθε ξεβίδωμα WD-40
(όπως καταλάβατε έχω πάρει 5kg συσκευασία)
Άρχισε να ξεβιδώνει πολύ εύκολα
Έπρεπε να βγάλω την μεταλλική μπάρα
-
Εμπρός τζάμι.
Ξεκίνησα με τους υαλοκαθαριστήρες.
Συνέχισε το αυτοκίνητο να μη με δυσκολεύει, και όλα έβγαιναν εύκολα.
Δεν άφησα τίποτα επάνω για να μη το ψάχνω.
-
Με παίδεψαν πολύ τα τζάμια, και ειδικά το εμπρός.
Στην αρχή για να βγάλω το inox το οποίο παιδιά είχε πολύ πολύ κόλα.
Μετά αφού έβγαλα το inox πήγα να βγάλω το τζάμι αλλά σε ένα σημείο το ράγισα.
Μετά έφερα τον λαμαρινά να το βγάλει επειδή δεν έχω ντίζα.
-
Ραβανι Χοχλιουρου ομως εεεεε???Πάντα!!!!!!!!!!
-
Ραβανι Χοχλιουρου ομως εεεεε???Πού είσαι ρε Βασίλη, τι κάνεις, όλα καλά;
Θα περάσω για καφεδάκι καμιά μέρα. -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ραβανι Χοχλιουρου ομως εεεεε???
Εσύ ξέρεις πολλά!
Είναι ενημερωμένος ο Βασίλης.
-
Eνα θα πω.Πριν πολλα χρονια σπριντ βεροιας να ψαχνουμε απογευμα με το αγωνιστικο τον χοχλιουρο.Αποτελεσμα?? 3κιλα ραβανι και 2 κιλα παγωτο πανω στο καπω στην διασταυρωση για θεσσαλονικη 2 αρκουδες τα σκισαμε.!!!Μου αρεσει που ειχαμε παρει και για τους δικους μας.χαχα
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Επειδή βλέπω πως σας ενδιαφέρει τελικά το ''Ανακατασκευή Fiat x1/9''Λέω να συνεχίσω.........
Κατσε μισο.... δλδ αν δεν μας ενδιαφερει θα το παρατησεις το project? Τοτε αν ειναι να ψηφισουμε, ολοι μαζι.
Μην μας κατηγορησεις για τα δεινα που θα περασεις μεχρι να τελιωσεις και λες μετα 'εγω για σας το συνεχισα'
Θελω ψηφοφορια!Προς Βασιλη: μαζευτηκαμε ηδη 3 για την επισκεψη προς τον Χοχο, αν εχεις και εσυ καποιους δικους σου, νοικαζουμε ενα βανακι και παμε ολοι μαζι στο χοχου για καφε, τι λες?
-
εχει και πουλμαν η παρεα..με μεγαλες μπαγκαζιερες για να κουβαλησετε οσο ραβανι θελετε , ασε που αμα τρωγοσαστε για περιπετεια...παιζει και 32αρι ΒΙΑΜΑΞ του 1972. xoxe προχωρα... ειμαστε μαζι σου στην ανακατασκευη σου.
-
Ωχ , με αυτά που λέτε περι ραβανί νιώθω μια υπογλυκαιμία τώρα...... Ρε Χόχε , με τόση κουβέντα περι ραβανί δεν ανεβάζεις και καμιά φωτό από αυτό έτσι για να έχουμε και μεις μια ιδέα για το τι πρόκειται?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ωχ , με αυτά που λέτε περι ραβανί νιώθω μια υπογλυκαιμία τώρα...... Ρε Χόχε , με τόση κουβέντα περι ραβανί δεν ανεβάζεις και καμιά φωτό από αυτό έτσι για να έχουμε και μεις μια ιδέα για το τι πρόκειται?Ασε, αυτό δεν θα το αντέξω. θα βάλει όλο το σετ φωτογραφιών κουταλιά - κουταλιά μέχρι να το φάει όλο με τον κουμπάρο !!!
-
Eδω υπάρχει κόντρα ρεβανί-ραβανί. Να ψηφίσουμε. Ψηφίζω Ραβανί
-
Παιδια οσοι δεν εχετε γευτει το συγκεκριμενο πιστεψτε με αξιζει τον κοπο μια επισκεψη.
Ανακατασκευή Fiat x1/9