-
Μήπως ήταν 4 τα μυρμήγκια?
-
επόμενοι
-
Περπατουσαν προς τα πισω??
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Περπατουσαν προς τα πισω??και πάλι, έρημος μπροστά και πίσω
-
Μηπως την ειχαν δει οδηγαρες οι δυο τελευταιοι και καναν προσπερασεις ο ενας τον αλλον;;;;
-
Το τελευταιο μυρμμιγκι ηταν μεθυσμενο????????
-
Mήπως περπατούσαν κυκλικα?
Εντιτ, Μπαααααα.....και το πρώτο τότε θα έβλεπε μυρμίγκι μπροστά!
-
Έχει καθρέφτη πίσω του!
Ναι,το ξέρω,είμαι πολύ έξυπνος...
Λέμε και καμιά λαλακία να περάσει η ώρα... -
!!!!!!!!!!! To Βρηκα!!! το τελευταιο εχει κυαλια, και βλεπει το 1ο απο την αλλη σειρα μυρμιγκια που περπατανε στην ερημο!!!
-
Δεν άντεξα κι έβαλα τη φράση 'πίσω μου μυρμήγκι' στο google.
**ΑΙΣΧΟΣ!!! ** (για τη σωστή απάντηση)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υ.Γ., συμβουλή: μην το λάβετε σοβαρά υπόψη θα σας σπάσει το κεφάλι Ακόμα θυμάμαι τι άκουσε ο πρώην συμφοιτητής όταν μας είπε τη λύση στις... 6 το πρωί μετά από 3 ώρες απαντήσεωνΕπειδή με έφαγε η περιέργεια,ακολούθησα τα βήματα του manosk και αποφάσισα ότι σου αξίζει και σένα μία από τα ίδια με αυτά που άκουσε ο συμφοιτητής σου!
-
Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν άντεξα κι έβαλα τη φράση 'πίσω μου μυρμήγκι' στο google.**ΑΙΣΧΟΣ!!! ** (για τη σωστή απάντηση)
Όχι απλά αίσχος......εγώ πάντως δεν το λέω πουθενά αυτό το αινιγματάκι....θα με κυνηγάνε!
-
Βρε παιδια δεν φταει ο Ikar, το σκουλ εεε γκουχ γκουχ αυτο το ατιμο το μυρμηγκι θελει πλακωμα με την εγκυκλοπαιδια
-
ΑΙΣΧΟΣ!
-
Don't say I didn't warn u
Θα επανέλθω με κανονικό γρίφο, αφού κανείς δεν θα το βρίσκε
Απειλή είναι αυτό
-
Mήπως το 3ο είχε τσακωθεί με την αλήθεια;
Μήπως δηλαδή είχε κάποια συγγένεια με έναν εκ των δύο του προηγούμενου γρίφου;Βρε παιδια δεν φταει ο Ikar, το σκουλ εεε γκουχ γκουχ αυτο το ατιμο το μυρμηγκι θελει πλακωμα με την εγκυκλοπαιδια
Όχι όχι μην το πλακώσετε με την εγκυκλοπέδια γιατί μπορεί να αρχίσει να την τρώει και να πρέπει να βρούμε πόσες σελίδες έφαγε με άδειο στομάχι πριν πεθάνει από το φούσκωμα!
Edit: Ωχχχχχ σοβαρά πρώτα το έγραψα και μετά είδα ότι όντως αυτή είναι η σωστή απάντηση
-
Ένα εύκολο...
Έχουμε αυτή την κομμένη αλυσίδα.... Πως μπορούμε να την φτιάξουμε πάλι ίσια (εννοώ να αποτελείται από ένα κομμάτι, όχι να είναι 'κυκλική') αν έχουμε το δικαίωμα να 'ανοίξουμε' και να 'κλείσουμε' μόνο 3 κρίκους;
-
Aνοίγουμε τους 3 κρίκους μιας τριάδας και με τον καθέναν τους ενώνουμε τα υπόλοιπα κομμάτια μεταξύ τους.
-
Σειρά σου!!!
QUIZ!!!!!!