-
Όχι... αλλά αν μάθεις πες μου γιατί έχω και εγώ ηλιοροφή , δες και στο αμερικάνικο φόρουμ για το κρούζ αν ξέρεις αγγλικά γιατί γράφουν πολλά για τις ανακλήσεις που εδώ δεν τα μαθαίνουμε. Λχ , είχα διαβάσει για ένα πρόβλημα στο αυτόματο κιβώτιο που εδώ δεν μου είχαν πει τίποτα και αφού τους το είπα το κοιτάξανε.
-
... δεν έλεγα κάτι άλλο ! Μου ήρθε και εμένα η επιστολή για την ανάκληση γκρρρ
-
μου ειπανε στην αντιπροσωποια να κανω ενα απλο ελεγχο μονος μου πριν παω εκει για να ειμαι ησυχος ανοιγω την οροφη τερμα με απλο πατημα του κουμπιου και την κλεινω τελιως αν κλεισει αεροστεγως δεν υπαρχει προβλημα καλο ειναι μετα μια επισκεψη να το επιβεβαιωσει ο μηχανικος
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Καλησπερα σημερα μου ηρθε επιστολη για ανακληση στην ηλιοροφη γνωριζει κατι κανεις?Μου ηρθε και εμενα.
Το ιδιο πρωι ημουν στον Μουστακα για τα φρενα και το μεσημερι εσκασε το γραμμα.
Μου το ειχε πει ο ανθρωπος οτι θα ερθει.
Δεν ειναι τιποτα, στο εγκεφαλο το βαζουν και κοιτανε αν σε περιπτωση που βρει εμποδιο σταματαει ή σου κοβει το χερι.
Σεπτεβρη θα παω να δει και το σκορτσαρισμα της πρωτης.
Ευτυχως εντος εγγυησης. -
στα φρενα να σου βαλει αποσβεστηρα κραδασμων να σωθεις για το σκοτσαρισμα τι εκτιμιση σου εκανε ειχα και εγω θεμα καποια στιγμη αλλα δεν μου το ξανακανε και λεω μηπως ηταν νοθευμενη βενζινη
-
o μουστάκας εχει καλό συνεργείο?
γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το συνεργείο του, αλλά κ εγώ που είχα επισκεφτεί την έκθεση του είχα φρίξει με το πόσο μαλάκες είναι -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
o μουστάκας εχει καλό συνεργείο?
γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το συνεργείο του, αλλά κ εγώ που είχα επισκεφτεί την έκθεση του είχα φρίξει με το πόσο μαλάκες είναιΓια να μου αρεσει και να μου κανει καλη εντυπωση φαντασου πως ειναι αυτο που πηγαινα.
Παντως θα το ξαναδω τον Σεπτεβρη να μου πουν και για το σκορτσαρισμα και θα σας πω εντυπωσεις.
Μεχρι τωρα φαινονται σοβαροι! -
Ρε παιδια, υπαρχει καμια λυση για να ανεβασουμε λιγο την ιπποδυναμη?
Χθες πηγαμε για μπανιο 4 ατομα με λιγα συμπραγκαλα και στις ανηφορες χρειαζοταν να κατεβασω ακομα και 1η.
Δεν ειπα να γινει 150hp γιατι ειναι και ακριβα να βαλεις το TURBO αλλα 125-130 θα ηταν καλα!
Υπαρχει κανεας που εχει την τελευταια εκδοση με τα 125 hp, ειναι καθολου καλυτερο στις ανηφορες?
Τωρα που θα παω στον ΜΟΥΣΤΑΚΑ θα τον ρωτησω μηπως μπορω να κανω κατι γιατι αργοτερα θα ερθει ενα παιδι και θα χρειαστει να αλλαξω αμαξι ετσι αδυναμο που ειναι.
Αμα βαλεις καροτσια παρκοκρεβατα τζατζαλα και ματζαλα θα σερνεται!
Στην εθνικη τραβαει καλα, στους επαρχιακους δρομους ομως ειναι για κλαματα! -
Αυριο το παω Μουστακα για ανακληση ηλιοροφης.
Σε 2 μηνες ληγει η εγγυηση και ακομα ο αισθητηρας του ABS δεν εχει αναψει. Τι κανω?
Εχω ακουσει οτι σαν ζημια ειναι ακριβη, αμα μου σκασει μετα την εγγυηση???
Θα δεχτουν να το αλλαξουν απο τωρα?Δουλειες που εχουν να γινουν αυριο:
- Ελεγχος ηλιοροφης (Ανακληση)
- Χαλασμενο ελατηριο θηκης γυαλιων
- Ξεφλουδισμενη χειρολαβη συνοδηγου
- Σκορτσαρισμα 1ης ταχυτητας
- A/C Θορυβος οταν αναψει εν κινηση
- Καμενη ασφαλεια αναπτηρα (Απο δικη μου λαλακια)
Για να δουμε τι απο αυτα θα φτιαξει ο κυριος Μουστακας...
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
- Καμενη ασφαλεια αναπτηρα (Απο δικη μου λαλακια)
Για να δουμε τι απο αυτα θα φτιαξει ο κυριος Μουστακας...
Αυτο δεν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου;Ειναι τοσο δυσκολη η αλλαγη ασφαλειας;
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Σε 2 μηνες ληγει η εγγυηση και ακομα ο αισθητηρας του ABS δεν εχει αναψει. Τι κανω?
Εχω ακουσει οτι σαν ζημια ειναι ακριβη, αμα μου σκασει μετα την εγγυηση???Δηλαδή ντε και καλά περιμένεις ότι θα σου βγάλει αυτή την ζημιά?
Θα δεχτουν να το αλλαξουν απο τωρα?
Χωρίς να υπάρχει ανάκληση για αισθητήρες, η ακόμα και ιστορικό με την συγκεκριμένη βλάβη σε μεγάλο αριθμό cruze που να δικαιολογεί την αντικατάσταση τους ( βλ. τρίξιμο στα πίσω φρένα - ξεφλούδισμα τιμονιού), είναι αστείο ακόμα και να συζητάμε την αλλαγή ενός εξαρτήματος που δεν έχει κανένα πρόβλημα, επειδή νομίζουμε ότι θα χαλάσει.
Φίλε glko, ας μην υπερβάλουμε. Το ότι έβγαλε το δικό μου και μερικά άλλα cruze αυτή την ζημιά, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα την βγάλουν όλα, εκτός αν ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε, οπότε ενημέρωσε μας. -
Με εκπλησει ευχαριστα ο Μουστακας.
Παμε να τα δουμε 1-1.- Ελεγχος ηλιοροφης (Ανακληση) - Μια χαρα ειμαστε οποτε δεν εγινε δουλεια
- Χαλασμενο ελατηριο θηκης γυαλιων - Αλλαγη επι τοπου
- Ξεφλουδισμενη χειρολαβη συνοδηγου - Παραγγελια νεου εντος εγγυησης
- Σκορτσαρισμα 1ης ταχυτητας - * Θα το αναλυσω παρακατω...
- A/C Θορυβος οταν αναψει με 1η ταχυτητα - Λογικο με τοσα αλογα να κανει θορυβο μολις παρει (Ελπιζω να μην κανει κανενα οριστικο μπαμ). Βασικα επειδη το εκανε 2 φορες σταματησα να το βαζω σε λειτουργια μολις ξεκινησω και το βαζω οσο ειμαι στο ρελαντι.
- Καμενη ασφαλεια αναπτηρα (Απο δικη μου λαλακια) - Ξεχασα να του το πω. (Λαλακια στην Λαλακια)
*4) Σκορτσαρισμα 1ης ταχυτητας - Λογω βαρους και χαμηλης ιπποδυναμης μαλλον εχει αρχισει να χαλαει δισκος - πλατο.
Θα ζητησει αν μπορει να τα αλλαξει μεσα στην εγγυηση.
Προς το παρον μου εβαλε Sprint Booster ωστε να εχω καλυτερη αποκριση και να μην συμπλεκταρω σε εκκινηση στις ανηφορες.
Το πληρωσα 200€ αλλα τι να κανω, ελπιζω να δω διαφορα!Επισης εκανε παραγγελια για νεο τιμονι χωρις να του το ζητησω. Εχει ξεφλουδισει λεει αν κ εμενα μια χαρα μου φαινεται. Αν δειτε κατι VW πως ειναι το τιμονι τους θα καταλαβετε.
Μετα απο εμενα ηρθε ενας κυριος με καμενο αισθητηρα ABS για δευτερη φορα.
Η πρωτη ηταν στην εγγυηση του πρωτου ιδιοκτητη τωρα ηταν η δευτερη και ηταν ο δεξιος αισθητηρας.
Αν ακουσα καλα του ειπε 80€. Οποτε λεω να μην δωσω σημασια και αν το βγαλει το εβγαλε.ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
-
Εχει βαλει κανενας Sprint Booster? Πως σας φαινεται? Βλεπω ελαχιστη εως καθολου διαφορα στα πρωτα 10 λεπτα χρησης.
-
Καποιος εδω μεσα ειχε καψει δισκο - πλατο σε ανηφορα με οπισθεν. Του το αλλαξαν εντος εγγυησης η ειναι σφαλμα οδηγησης?
-
Εχει αλλαξει καποιος αισθητηρα ABS εκτος εγγυησης? Ακουσα καλα σημερα το 80€?
-
Καλημερα σε ολους σας,
Δεν ειχα υπ'οψιν μου τον δακτυλιο ουτε και τις εκπομπες καυσαεριων κλπ. Ετσι λοιπον αγορασα το Cruze LT Plus Hatchback και το οδηγω απο τις 31-12-2012.
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω το εξης, αν του βαλω υγραεριο θα αλλαξει κατι στην αδεια κυκλοφοριας; Θα μπορει λογω χαμηλων εκπομπων CO2 να μπαινει δακτυλιο;
Επισης, εχει βαλει καποιος αλλος υγραεριο σε cruze; Υπαρχουν αδυνατα σημεια η προβληματα;Ευχαριστω!
υγ. Θα μου πειτε τωρα...καλα δεν ηξερες, δεν ρωταγες;
-
Δορθωση...31-08-2012
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Με εκπλησει ευχαριστα ο Μουστακας.
Παμε να τα δουμε 1-1.- Ελεγχος ηλιοροφης (Ανακληση) - Μια χαρα ειμαστε οποτε δεν εγινε δουλεια
- Χαλασμενο ελατηριο θηκης γυαλιων - Αλλαγη επι τοπου
- Ξεφλουδισμενη χειρολαβη συνοδηγου - Παραγγελια νεου εντος εγγυησης
- Σκορτσαρισμα 1ης ταχυτητας - * Θα το αναλυσω παρακατω...
- A/C Θορυβος οταν αναψει με 1η ταχυτητα - Λογικο με τοσα αλογα να κανει θορυβο μολις παρει (Ελπιζω να μην κανει κανενα οριστικο μπαμ). Βασικα επειδη το εκανε 2 φορες σταματησα να το βαζω σε λειτουργια μολις ξεκινησω και το βαζω οσο ειμαι στο ρελαντι.
- Καμενη ασφαλεια αναπτηρα (Απο δικη μου λαλακια) - Ξεχασα να του το πω. (Λαλακια στην Λαλακια)
*4) Σκορτσαρισμα 1ης ταχυτητας - Λογω βαρους και χαμηλης ιπποδυναμης μαλλον εχει αρχισει να χαλαει δισκος - πλατο.
Θα ζητησει αν μπορει να τα αλλαξει μεσα στην εγγυηση.
Προς το παρον μου εβαλε Sprint Booster ωστε να εχω καλυτερη αποκριση και να μην συμπλεκταρω σε εκκινηση στις ανηφορες.
Το πληρωσα 200€ αλλα τι να κανω, ελπιζω να δω διαφορα!Επισης εκανε παραγγελια για νεο τιμονι χωρις να του το ζητησω. Εχει ξεφλουδισει λεει αν κ εμενα μια χαρα μου φαινεται. Αν δειτε κατι VW πως ειναι το τιμονι τους θα καταλαβετε.
Μετα απο εμενα ηρθε ενας κυριος με καμενο αισθητηρα ABS για δευτερη φορα.
Η πρωτη ηταν στην εγγυηση του πρωτου ιδιοκτητη τωρα ηταν η δευτερη και ηταν ο δεξιος αισθητηρας.
Αν ακουσα καλα του ειπε 80€. Οποτε λεω να μην δωσω σημασια και αν το βγαλει το εβγαλε.ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
-
Εχει βαλει κανενας Sprint Booster? Πως σας φαινεται? Βλεπω ελαχιστη εως καθολου διαφορα στα πρωτα 10 λεπτα χρησης.
-
Καποιος εδω μεσα ειχε καψει δισκο - πλατο σε ανηφορα με οπισθεν. Του το αλλαξαν εντος εγγυησης η ειναι σφαλμα οδηγησης?
-
Εχει αλλαξει καποιος αισθητηρα ABS εκτος εγγυησης? Ακουσα καλα σημερα το 80€?
θα ορκιζομουν οτι εχεις φιατ
-
Εμένα πάλι τα ίδια προβλήματα έχουν όσοι φίλοι μου έχουν Mazda 6 1.8.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εμένα πάλι τα ίδια προβλήματα έχουν όσοι φίλοι μου έχουν Mazda 6 1.8.ας προσεχαν......
-
Εγώ τους τα έλεγα πως είναι μούφα το αμάξι αλλά δε με άκουγαν.
-
ποσο μπροστα εισαι!!!
ΦΙΑΤ εχεις;;;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ποσο μπροστα εισαι!!!
ΦΙΑΤ εχεις;;;;;;;Δεν σταματας λιγο το τρολαρισμα και το flame baiting ? [Mod]
Chevrolet Cruze