-
Και για να μην μενουμε στα λογια
ΠΡΟΤΕΙΝΩ την διοργανωση ημεριδας αγωνιστκων σεμιναριων για γυναικες οδηγους και συνοδηγους. Μια μερα στα Μεγαρα, μια στο Παραλληλο. Βαζω
ψυχη, σωμα, αυτοκινητο(BMW) , λαστιχα κσι βενζινες. Σιγουρα θα βρεθουν κι αλλοι 2-3 εθελοντες. K.F τι λες? Το βαζουμε μπροστα?
Απαραιτητη προυποθεση οι 'μαθητριες' ναχουν λισανς (παληα η νεα). Αν χρειαστει μπορουμε ναχουμε την υποστηριξη γυναικειου περιοδικου.
ΕΜΠΡΟΣ,ΠΑΜΕ , Τι ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? (Οχι ομως οι ιδιοι του MOTORSHOW.ΑΛΛΟΙ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΠΡΟΤΕΙΝΩ την διοργανωση ημεριδας αγωνιστκων σεμιναριων για γυναικες οδηγους και συνοδηγους. Μια μερα στα Μεγαρα, μια στο Παραλληλο. Βαζω
ψυχη, σωμα, αυτοκινητο(BMW) , λαστιχα κσι βενζινες. Σιγουρα θα βρεθουν κι αλλοι 2-3 εθελοντες. K.F τι λες? Το βαζουμε μπροστα?
Απαραιτητη προυποθεση οι 'μαθητριες' ναχουν λισανς (παληα η νεα). Αν χρειαστει μπορουμε ναχουμε την υποστηριξη γυναικειου περιοδικου.
ΕΜΠΡΟΣ,ΠΑΜΕ , Τι ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? (Οχι ομως οι ιδιοι του MOTORSHOW.ΑΛΛΟΙ.Συγχαρητήρια!
Εύχομαι να βρεθούν και άλλοι/άλλες να στηρίξουν αυτή την πρόταση και να γίνει πραγματικότητα! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΜΠΡΟΣ,ΠΑΜΕ , Τι ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? (Οχι ομως οι ιδιοι του MOTORSHOW.ΑΛΛΟΙ.Πολύ ωραία ιδέα! Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο,γιατί ρε παιδιά από τη μία θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με τη συνοδήγηση και εν καιρώ με το ράλλυ γενικότερα και από την άλλη γιατί δεν έχω τα 'κονέ', έναν άνθρωπο δηλαδή, που να έχει το χρόνο και την όρεξη να μου μάθει πέντε πράγματα. Τουλάχιστον ας μπω μια φορά μέσα να γλυκαθώ λίγο που λένε!Και σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες κοπέλες σαν κι εμένα που να θέλουν να 'μπλεχτούν' με το άθλημα και δε βρίσκουν τον τρόπο. Πολύ ωραία ιδέα και αν την υλοποιήσετε να μας το πείτε (σε έμας τις κοπέλες!!! ) να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε!!
-
Να συμπληρώσω ότι μερικοί οδηγοί θυληκού γένους τα καταφέρνουν άψογα στο χώρο του καρτ...
Και δεν μιλάμε απλώς για καλές εμφανίσεις, μιλάμε για ΝΙΚΕΣ!!!
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Το σωμα αστο απέξω! Παντρεμένος άνθρωπος θα σε παρεξηγήσουν!Γι'αυτό λες να μην βρίσκονται άλλοι εθελοντές?
Κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό...
-
Οι ανθρωποι που ζουν μαζι μου και με ξερουν δεν θα με παρεξηγησουν. Για τους υπολοιπους αδιαφορω
Γι αυτο ,μολις τελειωσουν καποιες ανειλημμενες υποχρεωσεις , θα κανουμε αυτο που πρεπει για τα κοριτσια του σπορ. -
ΕΥΑ,η μερα μεγαλωσε,και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα εχω την χαρα των υποχρεωσεων του Ακροπολις. Ετσι,μηπως ειναι η ωρα να οργανωσουμε
ενα απογευμα Τεταρτης στα Μεγαρα αυτο που λεγαμε? Δες το και πες μου να συνενοηθουμε με τον Ν.Τ. -
Noμίζω ότι θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε και με ένα πιθανό trackday του MotorWomen Club.....
Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα με τον Χρ.Σέμπο αύριο σε μια κοινή συνάντηση των αυτοκινητιστικών club και θα συνενοηθούμε...
Πάντως ό,τι και να γίνει εμείς θα το κάνουμεεεεεε!
-
Ο.Κ. Οταν εχεις κατι συγκεκριμενο στειλε μου Π.Μ.
-
Ο χρήστης BERGOSDIMITRIS έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.Ο αγώνας στις Σέρρες στις 5-6 Οκτωβρίου 2005, αποτελεί απάντηση σε αυτό το ερώτημα αλλά και στα σχόλια που ακολουθούν. Στον αγώνα η Φαμπιάτου από τελευταία βρέθηκε ένατη στον πρώτο και στην πέμπτη θέση στον δεύτερο. Δεν βγήκε πρώτη αλλά πάλεψε.Διάβασα στην ιστοσελίδα της για το τι συνέβη σε αυτόν τον αγώνα και είδα πάθος και αγάπη για το αυτοκίνητο. Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι αποκαλεί τους αντιπάλους της ‘συναθλητές’.
Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι οι γυναίκες προσφέρουν στους αγώνες. Και σε ταχύτητα αλλά και σε ήθος.Θα έπρεπε να παρουσιάζεται η δραστηριότητα τους από τα μέσα ενημέρωσης και να προβάλλονται οι προσπάθειες τους αντί να υπάρχει παντελής αδιαφορία . Έκανα αναζήτηση για ‘γυναίκες οδηγούς’ στο φόρουμ μας και είδα μόνο αυτό το topic. Μου προκάλεσε εντύπωση ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες οδηγούς και έτσι επαναφέρω το θέμα για συζήτηση.
Για να μην βαριόμαστε κιόλας…
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ