-
Ενδιαφέρομαι για αμάξι, καινούργιο και φθηνό.. Ανοίγω λοιπόν το θέμα για να συγκεντρώσω τις προσφορές που υπάρχουν, μιας και με απλό search υπάρχει χάος στο τι προσφορές υπάρχουν και τι ισχύουν.. Λοιπόν ενδιαφέρομαι για μικρό, δεν ενδιαφέρομαι για επιδόσεις αλλά κυρίως για οικονομία και χαμηλή συντήρηση.. Έχω δει περιστασιακά διάφορες προσφορές για diesel μικρά αλλά δεν ξέρω τι ισχύει και κυρίως συγκριτικά μεταξύ τους ποιες συμφέρουν.. Το αμάξι πρόκειται να χρησιμοποιείται εντός πόλης και περιστασιακά εκτός αλλά χωρίς ανάγκες επιδόσεων..
Αυτά μέχρι στιγμής.. Παρακαλώ προτάσεις.. Αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι τα εξής(γράφω τα diesel μιας και αυτά αποτελούν πρώτες επιλογές μιας και βρίσκονται σε προσφορές):
*kia rio diesel 1.1
*citroen c3 diesel (αλλά δεν θυμάμαι αν βγαίνει σε -
Ενδιαφέρομαι για αμάξι, καινούργιο και φθηνό.. Ανοίγω λοιπόν το θέμα για να συγκεντρώσω τις προσφορές που υπάρχουν, μιας και με απλό search υπάρχει χάος στο τι προσφορές υπάρχουν και τι ισχύουν.. Λοιπόν ενδιαφέρομαι για μικρό, δεν ενδιαφέρομαι για επιδόσεις αλλά κυρίως για οικονομία και χαμηλή συντήρηση.. Έχω δει περιστασιακά διάφορες προσφορές για diesel μικρά αλλά δεν ξέρω τι ισχύει και κυρίως συγκριτικά μεταξύ τους ποιες συμφέρουν.. Το αμάξι πρόκειται να χρησιμοποιείται εντός πόλης και περιστασιακά εκτός αλλά χωρίς ανάγκες επιδόσεων..
Αυτά μέχρι στιγμής.. Παρακαλώ προτάσεις.. Αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι τα εξής(γράφω τα diesel μιας και αυτά αποτελούν πρώτες επιλογές μιας και βρίσκονται σε προσφορές):
*kia rio diesel 1.1
*kia rio diesel 1.1
Βασικά αν μιλάμε για diesel supermini μέχρι 1.2 είναι :
1.1 Diesel σε Kia Rio
1.2 TDI σε VW Polo, Skoda Fabia, Seat Ibiza
1.3 Diesel (1248cc οπότε από ότι ξέρω μετράει σαν 1200 στα τεκμήρια,ρώτα κάπου γι αυτό) σε Opel Corsa, Fiat Punto, Alfa Romeo Mito, Chevrolet Aveo, Suzuki swiftΑν έκανα κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Δεν έχω οδηγήσει κανένα έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.
-
Για τον 1.2 της Vw πιστεύω δεν χρειάζεται να το σκεφτώ μιας και έχω ακούσει ότι συγκριτικα με τον 1.3 mtj δεν είναι τόσο πολιτισμένος και θεωρείται 'άσχημος' κινητήρας.. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει άμα τ συγκρίνεις με τον 1.1 της κια ή τον 1.4 της citroen.. Γι αυτό ζητάω γνώμες, αλλά κυρίως αν μπορεί κάποιος να αναφέρει και συγκεκριμένα τις αρχικές τιμές (με προσφορά-απόσυρση κλπ, και τις εκδόσεις αν δεν είναι δύσκολο) ώστε να μπορέσω να έχω μια γενική εικόνα όταν θα μιλήσω με τις αντιπροσωπίες..
-
corsa/yaris diesel
-
Ό,τι λέει ο φίλος παραπάνω. Κάποιο από τα δύο θα σε καλύψει. Πήγαινε δες και τα δύο, οδήγησέ τα κι αποφασίζεις.
-
Γιατι όχι πουντο ;
-
είναι μια δυο κλασεις κατω σε θεματα αξιοπιστιας απο τα προαναφερθεντα
-
Ο mjet?? Δε νομιζω... Φιλε τι ποσο διαθετεις αν επιτρεπεται??
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ο mjet?? Δε νομιζω... Φιλε τι ποσο διαθετεις αν επιτρεπεται??Μήπως εντελώς τυχαία είσαι κάτοχος φιατ ;
-
Εντελως τυχαια... οδηγαω vw. Εχασες
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Ο mjet?? Δε νομιζω... Φιλε τι ποσο διαθετεις αν επιτρεπεται??
Μήπως εντελώς τυχαία είσαι κάτοχος φιατ ;
εχω ακουσει και εγω καλα για τον mjet φιλε και εδω και εναμιση μηνα ψάχνομαι για diesel αμαξι.
-
είναι μια δυο κλασεις κατω σε θεματα αξιοπιστιας απο τα προαναφερθενταΤο ξέρεις πως το Corsa που προτείνεις έχει τον ίδιο κινητήρα με το Punto και τον οποίο εντελώς τυχαία τον φτιάχνει η Fiat, έτσι;
-
είναι μια δυο κλασεις κατω σε θεματα αξιοπιστιας απο τα προαναφερθενταΜαύρα μεσάνυχτα έχεις ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
είναι μια δυο κλασεις κατω σε θεματα αξιοπιστιας απο τα προαναφερθεντα
Το ξέρεις πως το Corsa που προτείνεις έχει τον ίδιο κινητήρα με το Punto και τον οποίο εντελώς τυχαία τον φτιάχνει η Fiat, έτσι;
Μόλις μπει στο κορέα αποκτά γερμανική αξιοπιστία
-
ΑΝ μετραει και το οικονομικο (που θα μετραει),
- κορεατης με εγγυησαρα.
- Επισης σιτροεν ντηζελ και επεκταση εγγυησης....
Αν μου βγαιναν τα κουκια και ηθελα αμαξι ντηζελ, θα πηγαινα σιτροεν.
Οχι οτι εχουν θεμα σαν αυτοκινητα αλλα επειδη τα ντηζελ σαν ιχ ειναι νεο φρουτο στο ελλαντα να προστατευθεις απο κακοτεχνιες συνεργειων για αυτο και τσιμπαω στο θεμα εγγυηση
-
Δεν νομιζω να εχουν τον ιδιο ακριβως κινητηρα. Κοκκινο τερας σιγα τα ωα.
-
Καταρχάς παίδες εδώ δεν είναι μέρος για διαφωνίες.. Πείτε ο καθένας την γνώμη του και εγώ είμαι καλυμένος.. Τώρα για τ ποσό που διαθέτω.. Δεν υπάρχει όριο, αλλά όπως προείπα αυτό το τόπικ το 'κανα για να συγκεντρώσω γνώμες και προσφορές.. Λογικά πρώτη επιλογή θα είναι το φθηνότερο(+τα υποκειμενικά κριτήρια επιλογής) κυρίως σε αγορά αλλά και σε χρήση+τέλη..
Δλδ απ' ότι θυμάμαι τ πιο φθηνό είναι το κια ριο και τ citroen c3.. οπότε λογικά θα αποτελέσουν τις 2 βασικές επιλογές.. Εννοείται η τελική απόφαση παίρνεται αφού οδηγηθούν.. Εδώ απλά ρωτάω γνώμες και όποιος ξέρει, προσφορές που ισχύουν.. -
Δεν νομιζω να εχουν τον ιδιο ακριβως κινητηρα. Κοκκινο τερας σιγα τα ωα.Αν δεν έχεις ιδέα μην τοποθέτησε απλα για να γράψεις βλακεία
Αμάξι καινούργιο μέχρι 1.5