-
Έπρεπε να του πεις οτι αυτός θα σαπίσει πριν από τα σκουπίδια, να δεις για πότε έβγαζε τον σκασμό.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ενω το να μη κανεις τιποτα ειναι σα να του λες κανε οτι θες φιλε σου ανηκει ο δρομοςΌχι άλλα αν τον δείρεις (αν σε παίρνει βέβαια) είναι σαν να λες πως έχει αυτός δίκιο. Μιας και η σωματική βλάβη θεωρείται μεγαλύτερο ΠΟΙΝΙΚΌ αδίκημα από την παραβίαση του ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αν το σαπίσεις στο ξύλο τότε είναι που δεν θα τον κάνεις άνθρωπο ποτέ. Αντίθετα παίζει να φας καμιά μήνυση και να μάθεις να φέρεσαι μετά. Και το λέω γενικά.Αν τον σαπισω στο ξυλο, ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα το σκεφτει πολυ περισσοτερο την επομενη φορα. ΕΙΔΙΚΑ αν οι προηγουμενοι 9 εχουν βαλει την ουρα στα σκελια κ εχουν φυγει τρεχοντας οταν τους τραμπουκισε, γιατι τοσο καιρο ειχε μαθει οτι 'αυτο περναει, ετσι θα κανω'. Εκτος αν μιλαμε για κανα πρεζακι που δε νιωθει.
Οσο για τη μηνυση, ε ειπαμε, δεν ξερω αν θα τον αρχιζα στις σφαλιαρες. Για αυτο το λογο τις εχω περιορισει στο οταν ειμαι πεζος ή με το ποδηλατο. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν τον σαπισω στο ξυλο, ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα το σκεφτει πολυ περισσοτερο την επομενη φορα. ΕΙΔΙΚΑ αν οι προηγουμενοι 9 εχουν βαλει την ουρα στα σκελια κ εχουν φυγει τρεχοντας οταν τους τραμπουκισε, γιατι τοσο καιρο ειχε μαθει οτι 'αυτο περναει, ετσι θα κανω'. Εκτος αν μιλαμε για κανα πρεζακι που δε νιωθει.Οσο για τη μηνυση, ε ειπαμε, δεν ξερω αν θα τον αρχιζα στις σφαλιαρες. Για αυτο το λογο τις εχω περιορισει στο οταν ειμαι πεζος ή με το ποδηλατο. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.
Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να σε σαπισει αυτος στο ξυλο οποτε και συ ειναι σιγουρο οτι θα το ξανασκεφτεις να το ξαναπαιξεις τιμωρος των δρομων....Αυτο το εχεις σκεφτει?
-
Kαθε 4 σελιδες το ιδιο και το ιδιο.Δεν κουραστήκατε ;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
ενω το να μη κανεις τιποτα ειναι σα να του λες κανε οτι θες φιλε σου ανηκει ο δρομος
Όχι άλλα αν τον δείρεις (αν σε παίρνει βέβαια) είναι σαν να λες πως έχει αυτός δίκιο. Μιας και η σωματική βλάβη θεωρείται μεγαλύτερο ΠΟΙΝΙΚΌ αδίκημα από την παραβίαση του ΚΟΚ.
για τη συγκεκριμενη παραβαση η γενικα?γιατι αν παει να περασει με κοκκινο η ειναι μεθυσμενος και παει να σε σκοτωσει νομιζω ειναι πολυ πιο σοβαρο απο τις 10 σφαλιαρες που θα φαει
αν δε με ακουμπησει αυτος πρωτος δεν ακουμπαω κανεναν. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ενω το να μη κανεις τιποτα ειναι σα να του λες κανε οτι θες φιλε σου ανηκει ο δρομος
Όχι άλλα αν τον δείρεις (αν σε παίρνει βέβαια) είναι σαν να λες πως έχει αυτός δίκιο. Μιας και η σωματική βλάβη θεωρείται μεγαλύτερο ΠΟΙΝΙΚΌ αδίκημα από την παραβίαση του ΚΟΚ.
για τη συγκεκριμενη παραβαση η γενικα?γιατι αν παει να περασει με κοκκινο η ειναι μεθυσμενος και παει να σε σκοτωσει νομιζω ειναι πολυ πιο σοβαρο απο τις 10 σφαλιαρες που θα φαει
αν δε με ακουμπησει αυτος πρωτος δεν ακουμπαω κανεναν. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν το σαπίσεις στο ξύλο τότε είναι που δεν θα τον κάνεις άνθρωπο ποτέ. Αντίθετα παίζει να φας καμιά μήνυση και να μάθεις να φέρεσαι μετά. Και το λέω γενικά.
Αν τον σαπισω στο ξυλο, ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα το σκεφτει πολυ περισσοτερο την επομενη φορα. ΕΙΔΙΚΑ αν οι προηγουμενοι 9 εχουν βαλει την ουρα στα σκελια κ εχουν φυγει τρεχοντας οταν τους τραμπουκισε, γιατι τοσο καιρο ειχε μαθει οτι 'αυτο περναει, ετσι θα κανω'. Εκτος αν μιλαμε για κανα πρεζακι που δε νιωθει.
Οσο για τη μηνυση, ε ειπαμε, δεν ξερω αν θα τον αρχιζα στις σφαλιαρες. Για αυτο το λογο τις εχω περιορισει στο οταν ειμαι πεζος ή με το ποδηλατο. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.
Άλλο κάτι κάνω και άλλο τον κοπανάω. Όσο ζώο και να είναι δεν θα στρώσει έτσι. Πίστεψε με το ξέρω καλά. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνει κανείς έχει καλώς αλλιώς δεν ξέρω.
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο Bill. Αυτό το θέμα είναι κάτι εντελώς προσωπικό. Ανάλογα με το χαρακτήρα και τις γνώσεις του καθενώς. Σεεβαστή και η γνώμη αυτού που 'κοτάει' και πάει σπίτι του (γιατί ως γνωστών του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτε), δεκτή και αυτουνού που θα υποστηρίξει το δίκιο του με κάθε τρόπο.
Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, χωρίς όμως να τσακώνομαι για ψύλου πήδημα. Όποτε χρειάστηκε κάτι παραπάνω από επίπληξη, έγιναν τα δέοντα και δεν υπήρε ποτέ μήνυση [Είναι απλά γελοίο να κάνεις μήνυση επειδή τις έφαγες όταν πήγες να πουλήσεις μαγκιά. Έχω πετύχει περίπτωση στο Ν. Ηράκλειο (όταν ακόμα το τμήμα ήταν απέναντι από τον ηλεκτρικό), που είχε πάει ένας δαρμένος (γύρω στα 30) μαζί με τη μάνα του, να κάνουν μήνυση στον νυν γκόμενο της γυναίκας/γκόμενας του, που τον πλάκωσε επειδή αυτός την ενοχλούσε. Γέλαγε όλο το τμήμα με την πάρτυ του.]. Μην ξεχνάτε ότι άμα γίνει μήνυση, κάνεις και εσύ μία, πάτε δικαστικός και το πιθανότερο να μην σου κάνουν τίποτα (εφόσων δεν ξεκίνησες εσύ τον καυγά).
Και μην μπερδεύεστε. Από ότι έχω καταλάβει από τα μέχρι τώρα λεγώμενα του kacey, δεν εννοεί ότι δέρνει όποιον κάνει παρανομία επειδή είναι ο μαμάο της γειτονιάς. Απλά εφόσων διεκδικήσει το δίκιο του με τα λόγια, και ο άλλος αντί να παραδεχτεί ότι έσφαλε προσπαθήσει να τον τραμπουκήσει με μαγκιά και βία, απλά δε θα κάτσει να τις φάει.
Όπως ακριβώς λέει και ο nintza.
Και μένα σε περίπτωση που ένας ουρακοτάγκος είχε πλακωθεί με τη γκόμενα του και ήθελε να επειδήξει ότι είναι A-male, ήθελε σώνει και καλά να με δείρει. Τι να έκανα, να καθόμουνα να τις φάω για να νιώσει καλά? Προτίμησα να τον στείλω στην Αγία Όλγα με διάσειση και σπασμένα πλευρά.
-
pro_crossaro Το βασικό είναι να μην επιτεθείς ο ίδιος πρώτος. Αν ο άλλος σε χτυπήσει πρώτος εννοείται πως αμύνεσαι.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αν τον σαπισω στο ξυλο, ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα το σκεφτει πολυ περισσοτερο την επομενη φορα. ΕΙΔΙΚΑ αν οι προηγουμενοι 9 εχουν βαλει την ουρα στα σκελια κ εχουν φυγει τρεχοντας οταν τους τραμπουκισε, γιατι τοσο καιρο ειχε μαθει οτι 'αυτο περναει, ετσι θα κανω'. Εκτος αν μιλαμε για κανα πρεζακι που δε νιωθει.
Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να σε σαπισει αυτος στο ξυλο οποτε και συ ειναι σιγουρο οτι θα το ξανασκεφτεις να το ξαναπαιξεις τιμωρος των δρομων....Αυτο το εχεις σκεφτει?
Επειδή δεν απάντησε ακόμα ο Kacey και για να μη μείνεις με την απορία να αναφέρω πως μας έχει ανεβάσει και ακτινογραφία από το σπασμένο σαγόνι του.
-
Τη μια μπορει να ηταν ενα σπασμενο σαγονι την αλλη αν παιζεις ετσι μπορει να ειναι καμια κομμενη αρτηρια απο μαχαιρι κλπ κλπ
Γιατι και ο αλλος αν δεν ειναι κοτα θα αντιδρασει και αν πεσεις σε καποιον πιο δυνατο ή πυγμαχο ή τρελο ή εγκληματια θα ναι ασχημα τα πραγματα για τον kacey και τον καθε kacey -
Προβλημα μου ρε φιλε. Το να κοροιδευεις εμενα που δεν ανεχομαι να μου συμπεριφερονται ετσι, σε ποιο εργο το ειδες?
Ο χρήστης heras έγραψε:
(με προλαβαν)
Παλι τα ιδια? Δεν με προσεχεις μου φαινεται. Εχω καταληξει κ στο νοσοκομειο, εχω κ μια λαμα στο σαγονι απο μπουνια, ενταξει? Περναω τα κριτηρια?
Για αυτο τωρα, αν δεν μπορουν να με βρουν (για αυτο ανεφερα πεζος/ποδηλατο), βαραω ΠΡΩΤΟΣ κ βαραω ΔΥΝΑΤΑ...Αν μπορουν να με βρουν, αυτοσχεδιαζω
pro_crossaro Το βασικό είναι να μην επιτεθείς ο ίδιος πρώτος. Αν ο άλλος σε χτυπήσει πρώτος εννοείται πως αμύνεσαι.
Καμμια σχεση. Το βασικο ειναι το τι μπορεις να αποδειξεις, ακομα κ αν ο αλλος εχει μαρτυρες. Ρωτα αυτον που μου εσπασε το σαγονι, ειχε μαρτυρα (τη γυναικα του, δεν πολυπιανει αλλα εγω κανεναν) κ εφαγε 10 μηνακια...
Επιμενω, στο ζωο ισχυει ο νομος της ζουγκλας. Οταν θα τον σαπισει ο πρωτος, μετα τους 9 που τους εχει επιβληθει με αυτο το τροπο, θα το ξανασκεφτει. Αν ακομα καλυτερα τον σαπιζε στο ξυλο ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ που θα επιχειρουσε να συμπεριφερθει ετσι, ε ρε φιλε μονο αν ηταν πρεζακι θα συνεχιζε.
Προσπαθειστε να καταλαβετε τα εξης απλα:
α) δεν ψαχνομαι για καυγαδες. Διεκδικω το δικιο μου με οποιο προσφορο μεσο εχω στη διαθεση μου, κ οποιο θα αποφερει αποτελεσμα, οποιον κ αν εχω απεναντι μου. Στη περιπτωση που καποιος απειλει να ριξει ξυλο, τρωει ξυλο.
β) Μας περιτριγυριζουν χιλιαδες καφροι αλητες, αυτο σημαινει οτι το α μου συμβαινει συχνα.
γ) Ο καθενας εχει το δικαιωμα να (μην) κανει οτι θελει.
δ) Αν ομως δεν ενεργεις προς την επιλυση ενος θεματος, δεν μπορεις μετα να γκρινιαζεις για αυτο. ΣΕ ΤΟΣΑ Κ ΤΟΣΑ περιστατικα, συμφωνουμε για αυτο (απο το 'δεν κατηγγειλες στη τροχαια το ταδε επικινδυνο σκηνικο, μεχρι το 'δεν πηρες το δημο να τον ενημερωσεις για ενα σπασμενο φρεατιο'). Στα συγκεκριμενα περιστατικα γιατι δεν συμφωνειτε οτι αφου δεν κανεις τιποτα, κατσε να το φας στη μαπα? Επειδη περιλαμβανει μαλακα κ ξυλο? Αυτο δεν αλλαζει κατι. Ή κανε κατι για αυτο, ή μη κανεις αλλα μη γκρινιαζεις.
ε) κ αφου δεν θες να ασχοληθεις περαιτερω, μην τσαντιζεις το μαλακα μονο κ μονο για να φυγεις τρεχοντας, επιβραβευοντας τον ετσι. Κανεις τη δικια μου ζωη πιο δυσκολη . -
Kacey...από απορία και μόνο...10 μηνακια απευθείας φυλακή (δύσκολο μου φαίνεται) ή με αναστολή (το πιο πιθανό)? Γιατι έχει μεγάλη σημασία, στην αναστολή λίγο πολύ στα @@ του κιόλας, απλά για τον καιρό της αναστολής θα αποφύγει να μπλεχτεί σε καυγά και παπαλα, μετά μια από τα ίδια.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Αν λοιπόν κάποιο ζώο το σαπίσεις στο ξύλο αλύπητα μετά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο ίδιος στο επόμενο ζώο και στο επόμενο και μετά ναι θα έχουμε γίνει η απόλυτη ζούγκλα. ''Με άγγιξες; Σου γύρισα μια μπουνιά''. Δεν είναι λύση να σαπίζουμε τον κάθε βλάκα που θα βρεθεί. Δηλαδή να πάω να δείρω τη φουρνάρισσα γιατί το ψωμί δεν ήταν καλό;
ΥΓ: Είσαι χαρούμενος που σου έχουνε σπάσει τα μούτρα;
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Kacey...από απορία και μόνο...10 μηνακια απευθείας φυλακή (δύσκολο μου φαίνεται) ή με αναστολή (το πιο πιθανό)? Γιατι έχει μεγάλη σημασία, στην αναστολή λίγο πολύ στα @@ του κιόλας, απλά για τον καιρό της αναστολής θα αποφύγει να μπλεχτεί σε καυγά και παπαλα, μετά μια από τα ίδια.Sent from my Neo V using Tapatalk
10 μηνακια με αναστολη, κ στα @@ του κιολας. Για αυτο σου λεω, το θεμα 'μπλεκεις' ειναι ΠΟΛΥ σχετικο.
Βεβαια τον πηραν με συνοδεια αστυνομικου κ με χειροπεδες, δεν καταλαβα εκει τι παιχτηκε. Το ποινικο μητρωο ομως παραμενει, ειναι βαρια σωματικη βλαβη εκ προθεσεως, δεν ειναι πχ τροχαιο που μολις περασει η αναστολη διαγραφεται. Κ απ'οτι καταλαβα αυτο τον ετσουξε πολυ γιατι κλαιγοταν μετα η δικηγορος του για επιεικια γιατι κανει δουλειες κ με το δημοσιο ('επιχειρηματιας' γαρ, το αρκουδι...) κ η ποινη θα τον εσκιζε. Κ εκτος απο αυτο, θα τα σκασει κ στην αγωγη...
Αν λοιπόν κάποιο ζώο το σαπίσεις στο ξύλο αλύπητα μετά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο ίδιος στο επόμενο ζώο και στο επόμενο και μετά ναι θα έχουμε γίνει η απόλυτη ζούγκλα. ''Με άγγιξες; Σου γύρισα μια μπουνιά''. Δεν είναι λύση να σαπίζουμε τον κάθε βλάκα που θα βρεθεί. Δηλαδή να πάω να δείρω τη φουρνάρισσα γιατί το ψωμί δεν ήταν καλό;
ΥΓ: Είσαι χαρούμενος που σου έχουνε σπάσει τα μούτρα;
Ειμαι πολυ χαρουμενος που δεν δεχτηκα τη συμπεριφορα του,κ δεν με ενοχλει ιδιαιτερα που μου εσπασε τα μουτρα γιατι θα με πειραζε ΠΟΛΥ περισσοτερο να εκανα το μαλακα. Τοσες φορες τα εχουμε πει. Κ δε με χαλασε οτι εχασα κ 11 κιλακια, τωρα τα ξαναπηρα ρε γμτ...
Φιλε, συγνωμη κιολας, αλλα αν εσυ απο αυτα που γραφω καταλαβαινεις 'Δηλαδή να πάω να δείρω τη φουρνάρισσα γιατί το ψωμί δεν ήταν καλό', τοτε ή εισαι χαζος, ή παιρνεις αυτα που λεω κ τα γαμας τελειως για να πεις μια παπαρια. sorry αλλα το ξεφτυλιζεις το θεμα.
-
Διάβασε τι λες kacey. Δεν έκανες το μαλάκα και σε σπάσανε στο ξύλο. Δηλαδή συναντάς ένα ζώο που κάνει μαλακία και σε κάνει και τόπι στο ξύλο καπάκι και παρόλα αυτά λες ότι είσαι περήφανος για αυτό. Εγώ δεν θα το χαιρόμουν και πολύ. Μου φένεται παλαβό άλλα τουλάχιστο τα βάζεις με όλους και όχι μόνο πιο αδύναμους και αυτό είναι ας πούμε τίμιο. Αν όμως πιστεύεις ότι οι βλάκες αντιμετωπίζονται με νόμους της ζούγκλας καλό είναι να το θυμάσαι όταν θα φερθείς εσύ σαν βλάκας. Εκτός και αν θεωρείς ότι είσαι τέλειος και αλάνθαστος όταν οδηγάς και γενικά. Γιατί αυτός που θεωρείς ζώο μπορεί να σε θεωρεί και αυτός εσένα ζώο. Και μάλιστα ο καθείς θα έχει κρίνει το κάθε συμβάν με τη δική του πλευρά.
-
αν πανε να σε κλεψουνε θα τους δειρεις?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν πανε να σε κλεψουνε θα τους δειρεις?Αν αυτοί που πάνε να σε κλέψουνε έχουνε και μαχαίρι; Θα τους δείρεις;
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν πανε να σε κλεψουνε θα τους δειρεις?Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν πανε να σε κλεψουνε θα τους δειρεις?Αν αυτοί που πάνε να σε κλέψουνε έχουνε και μαχαίρι; Θα τους δείρεις;
Αν αυτοί που πάνε να σε κλέψουνε θέλουν να π@δ@ξουν και το (ανήλικο) παιδί σου ..
Θα κάτσεις να κοιτάς ?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]