-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
ΠωωωΠω!!! Γκρίνια γκρίνια γκρίνια...Και εσύ κύριε Οργανωτά...αντί να 'σκύψεις' το κεφάλι και να δεχτείς οτι εχουν δικιο ολοι οση εχουν παράπονα, πουλάς μαγκιά...Για να ικανοποιήσεις το 'Εγώ' σου και την μουτσούνα σου...
Mιλα καλυτερα για να σε καταλαβαινω.
Η διαδρομή ειναι αυτή...και ολοι την ξέρουμε...Αλλα το πρόβλημα ειναι το ολο πακετο ξεπέτας...Στον αέρα ολα...
Η' ξεπετα ' (οπως γραφεις) ειναι μονο στο μυαλο σου.
Εχουμε ηδη παει επτα φορες στην διαδρομη για να φροντισουμε και την τελευταια λεπτομερια.
Την προηγουμενη εβδομαδα με 40 βαθμους καυσoνα εβαφα με spray τα σημεια ΣΕΧ- Εκκινησης-Επιβραδυνσης-Flying και τερματισμου.
Πηγα στα Οινοφυτα και αγορασα το υλικο που επρεπε να βαλουμε μεσα στα Jersseys τα οποια τα φτιαξαμε με τον Γιαννη Τασιοπουλο στις 12.00 το βραδυ (ετσι επρεπε) της Δευτερας 13 08.12.
Δεν τολμισα να παω καπου διακοπες για να ειμαι απο πανω και να μην ξεφυγει τιποτα.Αναφερε μας σε παρακαλω ΕΝΑΝ οργανωτη που ενα μηνα πριν τον αγωνα του, εχει δημοσιευσει Road Book-Κανονισμο και φορμα συμμετοχης.
Κατα την προσφυλη σας οικογενειακη τακτικη, θελετε να μειωνετε και να υποβαθμιζετε την προσπαθεια του αλλου.
Προχωρατε προς αυτην την κατευθυνση.
Οι πορτες ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα.Ακόμα και εσύ κύριε οργανωτά, το γνωρίζεις, αλλα με μαγκιά και απειλές προσπαθείς να κανεις τον καμπόσο και να δώσεις αξία στο τίποτα...Εχεις πιάσει τα κινητά και τα τηλέφωνα, με παρακάλια να γεμίσεις συμμετοχές...Μέχρι και τσάμπα παράβολα εχεις τάξει σε μερικούς, για να τους δελεάσεις...
Ενα ονοματακι θελω που του ταξαμε τζαμπα συμμετοχη. Αν δεν το εχεις... μουγκα στην στρουγκα !!! Ξερω και εγω να μιλαω ετσι για να καταλαβαινομαστε.
Δεν ειναι ομως ετσι..Αντί λοιπόν να εισαι σε επαφή-σε επικοινωνία και να προσπαθεις να φτιάξεις το ακατόρθωτο, εσύ απειλείς και συνεχίζεις τις κόντρες...Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό για το αν θα τρέξει η ομάδα ή οχι και για το αν θα παρευρεθούμε...θα το αποφασίσουμε μονοι μας...!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα, είναι οτι ακόμα οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Οργανωτές, δεν εχουν καταλάβει οτι η ποιότητα και η προσπάθεια ειναι αυτά που λείπουν....
Αν ησασταν παροντες σε αυτον τον αγωνα, θα βλεπατε την ποιοτητα και την προσπαθεια που δεν εχετε διακρινει ως τωρα.
'el-em'
Α.Ο.Θ.
Ενταξει Γιαννη,
Αν εχετε δημοσιευσει Road Book και κανονισμο (οχι να τα εχετε βγαλει αλλα να τα εχετε δημοσιευσει ) και ο Α.Ο.Θ.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οταν δεν κανετε σωστες παραθεσεις δεν μπορει να διαβασει κανεις τι γραφετε επισης.
Απολυτο δικιο !
Αλλα συγχωρατον τον δυστυχο , γιατι εκτος απο Τυραμολας για να προλαβει την ανυπαρξια μιας υποτιθεμενης που βαινει ολοταχως προς λουκετο , προσπαθει να κανει και τον εκπροσωπο τυπου εκτος απ'την Ομαε που την εθαψε με προηγουμενες φραπεδιες του !
Τα εχει παιγμενα ο φουκαρας , με τις απανωτες αποτυχιες του .Λιγο οικτο του ωφειλουμε ολοι ! Εγινε και παραπονιαρικο ρε παιδια ........................ηρεμιστε και ακουστε το παιδι =Εδω θα το πω το παραπονο μου βρε παιδια.
Οργανωθηκε ενας αγωνας φρεσκος σε καινουργια διαδρομη, με ονομα βαρυ σαν ιστορια (μεχρι και ταινια με τον Τζανετακο εχει γυριστει στην Ριτσωνα).
Ειναι διπλα στο σπιτι σας.
Το κοστος ειναι το ελαχιστο δυνατον.
Οταν ανακοινωθηκε ο αγωνας, ολοι μου ελεγαν οτι 'τετοιο αγωνα δεν τον χανω με τιποτα' !!!
Που εισαστε τωρα ???'el-em' (τον Μπαρκουλη θα εννοουσε η τον Γιωργιτση με το μινι, λεπτομερειες )
ΛουΜου η αξια σου καποτε θα αναγνωριστει .... keep walking
I
Παιγμενα, τα εχετε εσεις (οικογενειακως κι ολας) και το κακο ειναι οτι δεν σας εχει πειραξει η ζεστη, διοτι τα συμπτωματα τα εχετε ολο τον χρονο !!!
Οποιος σας παρακολουθει, σιγουρα το εχει διαπιστωσει.'el-em'
-
ρε παιδια....οι συμμετοχες ρε παιδια!!!τι εγινε!!!
-
Ας ειμαστε δικαιοι Βασιλη. Ολοι λιγο πολυ την καταθλιψουλα μας λογω γενικης καταστασης, την εχουμε. Που ορεξη και μπικικινια γι αγωνες. Λογικο ειναι, αυτη η διαθεση να προστιθεται στην κακη κατασταση που βρισκεται το σπορ μας , κι ολα μαζι να μας οδηγουν στο 'δε βαριεσαι'.
Ανεξαρτητα απο την καλη η κακη Ριτσωνα, δυστυχως δεν εχω ακουσει τιποτα για ενα συμμαζεμα των αγωνων απο δω και περα, αναλογο των περιστασεων. Εδω θα συμφωνησω οτι η ΟΜΑΕ κοιμαται, οχι τον υπνο του δικαιου. Λαθος υπνο κοιμαται... -
Ο χρήστης vosko5 έγραψε:
ρε παιδια....οι συμμετοχες ρε παιδια!!!τι εγινε!!!Θα κανεις υπομονη μεχρι αυριο το μεσημερι.
Σημερα στις 17.00 εληξαν.
Πρεπει να κατηγοριοποιηθουν και αμεσως μετα θα αναρτηθουν.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ας ειμαστε δικαιοι Βασιλη. Ολοι λιγο πολυ την καταθλιψουλα μας λογω γενικης καταστασης, την εχουμε. Που ορεξη και μπικικινια γι αγωνες. Λογικο ειναι, αυτη η διαθεση να προστιθεται στην κακη κατασταση που βρισκεται το σπορ μας , κι ολα μαζι να μας οδηγουν στο 'δε βαριεσαι'.
Ανεξαρτητα απο την καλη η κακη Ριτσωνα, δυστυχως δεν εχω ακουσει τιποτα για ενα συμμαζεμα των αγωνων απο δω και περα, αναλογο των περιστασεων. Εδω θα συμφωνησω οτι η ΟΜΑΕ κοιμαται, οχι τον υπνο του δικαιου. Λαθος υπνο κοιμαται...Γιατρουλη μου,
Το 'δε βαριεσαι' που αναφερεις στην δημοσιευση σου, δεν το ασπαζομαι οταν αναλαμβανω να κανω κατι.
Αν αυτο πρεσβευει εσενα, τοτε συγκεκριμενοποιησε το, διοτι μας παιρνει η μπαλα ολους οσοι συμμετεχουμε στην κουβεντα.Φιλικα,
'el-em'
-
Υπέροχα! Το κινησαμε λίγο το θέμα!!
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Υπέροχα! Το κινησαμε λίγο το θέμα!!κυκλοφοριακο....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ανεξαρτητα απο την καλη η κακη Ριτσωνα, δυστυχως δεν εχω ακουσει τιποτα για ενα συμμαζεμα των αγωνων απο δω και περα, αναλογο των περιστασεων. Εδω θα συμφωνησω οτι η ΟΜΑΕ κοιμαται, οχι τον υπνο του δικαιου. Λαθος υπνο κοιμαται...Γιατρουλη μου,
Το 'δε βαριεσαι' που αναφερεις στην δημοσιευση σου, δεν το ασπαζομαι οταν αναλαμβανω να κανω κατι.
Αν αυτο πρεσβευει εσενα, τοτε συγκεκριμενοποιησε το, διοτι μας παιρνει η μπαλα ολους οσοι συμμετεχουμε στην κουβεντα.Φιλικα,
'el-em'
Α καλα κι εσυ! Δεν σε αφορα βρε. Το δε βαριεσαι γραφτηκε για τους αγωνιζομενους που δεν εχουν και πολλη ορεξη γι αγωνα. Ξαναδιαβασε την προηγουμενη δημοσιευση μου. Ουφ, τσιτα εισαστε ολοι
-
Ένας εβραίος έχασε την γυναίκα του και πάει στην εφημερίδα για να βάλει αγγελία. Ρωτάει εκεί πόσο στοιχίζει η αγγελία.
- Εξαρτάται από πόσες λέξεις θα βάλετε. Όσο περισσότερες λέξεις βάλετε, τόσο πιο ακριβά στοιχίζει.
- Ωραία λέει ο Ισαάκ, γράψτε τότε: «Ραχήλ πέθανε».
Τον κοιτάει ο άλλος έκπληκτος: - Αυτό είναι όλο; Ξέρετε αν βάλετε 5 λέξεις τα ίδια λεφτά θα σας στοιχίσει. Τι δύο τι πέντε το ίδιο είναι. Δεν θέλετε να βάλετε 3 λέξεις παραπάνω για την γυναίκα;
Και ο Ισαάκ απαντά: - Σίγουρα τα ίδια λεφτά είναι;
- Ναι του λέει ο άλλος.
- Τότε γράψε: «Ραχήλ πέθανε, πωλείται Fiat punto».
Για να ξετσιτωσουμε!!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ενταξει Γιαννη,
Αν εχετε δημοσιευσει Road Book και κανονισμο (οχι να τα εχετε βγαλει αλλα να τα εχετε δημοσιευσει ) και ο Α.Ο.Θ.Φιλικα,
'el-em'
Με ολο τον σεβασμο που εχω στο προσωπο σου, πρεπει να σε ενημερωσω οτι ειμαι 17 χρονων και δεν εχω καμια σχεση με τον Α.Ο.Θ. (εκτος του οτι εχω παρακολουθησει αγωνες μονο αυτης της λεσχης καθαρα και μονο της αποστασης ).
Ο Α.Ο.Θ. εχει δημοσιοποιησει στην ιστοσελιδα του απο τις 16 Αυγουστου (31 ημερες πριν τον αγωνα):
Δήλωση Συμμετοχής στο 45o Ράλλυ ΔΕΘ
45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Χάρτες
45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Διαδρομή - Αποστάσεις - Χρόνοι
Ειδικός Κανονισμός 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Έχω διαφορικο 4.75/1 που δίνει τελική γύρω στα 160 πραγματικά χιλιόμετρα . Έχω και το μαμά που είναι 4.1/1.
Λες μάστορα να το αλλάξω?Αστο οπως ειναι παλληκαρι μου, τα 160 δεν ειναι στραγαλια! Παμε να ξεμουδιασουμε και να κανουμε παρεα, κι οταν περασουμε την παρατεταμενη με 4η, τοτε βαζουμε και μακρυτερα διαφορικα...
Σοβαρα τωρα. Το μυστικο αυτης της Ριτσωνας ειναι το στησιμο και ο συνδυασμος των ελαστικων. Ακονιστε λιγο το μυαλο, δοκιμαστε, μαθετε κι ετσι ερχονται οι (πολυποθητες) νικες...
(Αντε να σε βοηθησω. Αν αρχισεις τις κολιες στην κατηφορα καλυτερα ν αλλαξεις σπορ )εεεεε,τι είναι αυτά που του λες!!!
αν θα έτρεχα σε αυτόν τον αγώνα θα έτρεχα για να κάνω κωλιές!!!!όξω οι φερστάπεν,ζήτω οι ρανιοτίδες!!
6.3 H Oργανωτική Eπιτροπή έχει το δικαίωμα, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΑ/EΘEA, να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε διαγωνιζομένου ή οδηγού εξηγώντας τους λόγους άρνησής της. H απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί εγγράφως στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ώρες μετά το κλείσιμο των εγγραφών
ενδιαφέρον απειλή-(προειδοποίηση όπως το λένε) προς τον ΑΠΡ....το μαμίσαμε και ψόφησε(το άθλημα)
Eσυ τι εισαι Δημητρη ?
Ο νομικος συμβουλος της οικογενειας ???
Συνελθε γιατι σε ειχα για πιο σοβαρο.'el-em'
λώρη,μην το παρακάνεις!!!
εσύ έγραψες το κάτωθι προς το ΑΠΡ
ο απρ συντήρει και το δικο μου αυτοκίνητο,άρα ΑΠΕΙΛΕΙΣ και εμένα,οπότε εσύ σύνελθε!!!!!
άντε μπράβο!!!υγ. πάτε να κάνετε έναν αγώνα και αντί να βρείτε τρόπο να μας προσελκύσετε ,κοιτάτε άλλα πράγματα.
Από τα συμφραζόμενα Λώρη ,καταλαβαίνουμε ότι εσύ ασχολήθηκες κυριώς με το 110% του αγώνα(τουλάχιστον έτσι φαίνεται,και καταλαβαίνουμε γνωρίζοντας και τη γενική λογική του ένας κάνει τα πάντα-τρέχει σαν τον βέγγο),αλλά όπως λέει και ο βασίλης δεν γίνεται να κάνουμε αγώνες- να οργανώνονται αγώνες one man show... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Έχω διαφορικο 4.75/1 που δίνει τελική γύρω στα 160 πραγματικά χιλιόμετρα . Έχω και το μαμά που είναι 4.1/1.
Λες μάστορα να το αλλάξω?Αστο οπως ειναι παλληκαρι μου, τα 160 δεν ειναι στραγαλια! Παμε να ξεμουδιασουμε και να κανουμε παρεα, κι οταν περασουμε την παρατεταμενη με 4η, τοτε βαζουμε και μακρυτερα διαφορικα...
Σοβαρα τωρα. Το μυστικο αυτης της Ριτσωνας ειναι το στησιμο και ο συνδυασμος των ελαστικων. Ακονιστε λιγο το μυαλο, δοκιμαστε, μαθετε κι ετσι ερχονται οι (πολυποθητες) νικες...
(Αντε να σε βοηθησω. Αν αρχισεις τις κολιες στην κατηφορα καλυτερα ν αλλαξεις σπορ )εεεεε,τι είναι αυτά που του λες!!!
αν θα έτρεχα σε αυτόν τον αγώνα θα έτρεχα για να κάνω κωλιές!!!!όξω οι φερστάπεν,ζήτω οι ρανιοτίδες!!
6.3 H Oργανωτική Eπιτροπή έχει το δικαίωμα, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΑ/EΘEA, να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε διαγωνιζομένου ή οδηγού εξηγώντας τους λόγους άρνησής της. H απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί εγγράφως στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ώρες μετά το κλείσιμο των εγγραφών
ενδιαφέρον απειλή-(προειδοποίηση όπως το λένε) προς τον ΑΠΡ....το μαμίσαμε και ψόφησε(το άθλημα)
Eσυ τι εισαι Δημητρη ?
Ο νομικος συμβουλος της οικογενειας ???
Συνελθε γιατι σε ειχα για πιο σοβαρο.'el-em'
λώρη,μην το παρακάνεις!!!
εσύ έγραψες το κάτωθι προς το ΑΠΡ
ο απρ συντήρει και το δικο μου αυτοκίνητο,άρα ΑΠΕΙΛΕΙΣ και εμένα,οπότε εσύ σύνελθε!!!!!
άντε μπράβο!!!Που συντηρει το δικο σου αυτοκινητο Δημητρακη ?
Στο συνεργειο του παροπλισμενο ?
Εχουμε κανενα-δυο χρονια να το δουμε.
Γενικα εχω παρατηρησει, οτι οσοι τρεχανε και για χ-ψ-ω- λογους πλεον δεν τρεχουν, βγαζουν μια μεγαλη πικρα για τους αγωνες!
Κριμα και παλι κριμα.υγ. πάτε να κάνετε έναν αγώνα και αντί να βρείτε τρόπο να μας προσελκύσετε ,κοιτάτε άλλα πράγματα.
Από τα συμφραζόμενα Λώρη ,καταλαβαίνουμε ότι εσύ ασχολήθηκες κυριώς με το 110% του αγώνα(τουλάχιστον έτσι φαίνεται,και καταλαβαίνουμε γνωρίζοντας και τη γενική λογική του ένας κάνει τα πάντα-τρέχει σαν τον βέγγο),αλλά όπως λέει και ο βασίλης δεν γίνεται να κάνουμε αγώνες- να οργανώνονται αγώνες one man show...Για να μαθαινεις.
Τον Μαρτιο και εχοντας το Αγωνιστικο Τμημα αναλαβει την τελεση του Ιστορικου Ραλλ Ακροπολις (5-6 Μαιου), αντεληφθησαν οτι θα ηταν πολυ βαρυ, να πεσει στις πλατες των ιδιων ατομων και το Σπριντ.
Ετσι, με ρωτησαν αν μπορω να το αναλαβω εξ ολοκληρου. Εγω δεχτηκα και συνεστησα μια μικρη ομαδα ανθρωπων, (τρια ατομα) και το φεραμε εις περας.
Τωρα, αν μπορει ενας ανθρωπος δουλευοντας στο 110% (οπως αναφερεις) να φερει εις περας εναν μικρο αγωνα, ας κανουμε υπομονη εως την Κυριακη και θα φανει εκ του αποτελεσματος.
Μην προδικαζουμε ουτε θετικα ουτε αρνητικα.'el-em'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
'el-em'
Α καλα κι εσυ! Δεν σε αφορα βρε. Το δε βαριεσαι γραφτηκε για τους αγωνιζομενους που δεν εχουν και πολλη ορεξη γι αγωνα. Ξαναδιαβασε την προηγουμενη δημοσιευση μου. Ουφ, τσιτα εισαστε ολοι
Αν αυτο εννουσες, τοτε καλα σου εγραψαν πιο πανω οτι χρειαζεται μεταφραστη του μαντειου των Δελφων, για να σε καταλαβει καποιος.
Φιλικα,
'el-em'
-
Γιατρε μου (Χ.Π.) διαπιστωνω οτι ειναι οντως επικινδυνες οι συμβουλες εδω μεσα , και αναφερομαι στην δικη σου συμβουλη προς αρχη του σπορ ,παρατρεχαμενους , οργανωτες γενικα και ειδικα , **για εξωτερικευση εργων , αποψεων , προγραμματισμους κ.α. **
Διαπιστωνεις τωρα , ενα ατομο σε κατασταση παροξυσμου που παραπαιει γραφοντας τις μεγαλυτερες κουταμαρες που δεν θα μπορουσε ουτε 8χρονο παιδακι να γραφει δημοσια ? Επειδη ανελαβε κατι πολυ μεγαλυτερο απ'το μποι του (τον πνευματικο κυριως ) και χωρις ....υποβοηθηση αναλογη .Τελικα , η τακτικη τοσων ετων (η πληρη μουγκαμαρα) απ'το κυκλωμα αυτο , ηθελιμενα η οχι εκανε το εργο της , μιας κι αφου οπως βλεπεις ο προγραμματισμος τους ειναι και φυσικα ηταν του κωλου , απλα τα παντα ηταν μια ζωη μελετημενα στην τυχη οπως ελεγε καποιος ..............
Καλο αγωνα παρ'ολα αυτα ,στους αγωνιζομενους που πηραν την αποφαση να λαβουν μερος !
-
άσχετα με όλα αυτά (τα όσα γράφονται εδώ κλπ) και το πως θα είναι ο αγώνας,
μην ξεχνάμε το αρνητικό της αλλαγής ημερομηνίας.....
έτσι και αλλίως συνήθως η αναβολή αγώνα είναι αρνητικό φαινόμενο,πόσο μάλλον κατακαλόκαιρο,πόσο μάλλον με την κρίση να γίνεται χειρότερη και τις τσέπες όλων να τις βρίσκει πιο άδειες,και ίσως άλλα μειονεκτήματα που δεν μου έρχονται
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιατρε μου (Χ.Π.) διαπιστωνω οτι ειναι οντως επικινδυνες οι συμβουλες εδω μεσα , και αναφερομαι στην δικη σου συμβουλη προς αρχη του σπορ ,παρατρεχαμενους , οργανωτες γενικα και ειδικα , **για εξωτερικευση εργων , αποψεων , προγραμματισμους κ.α. **
Διαπιστωνεις τωρα , ενα ατομο σε κατασταση παροξυσμου που παραπαιει γραφοντας τις μεγαλυτερες κουταμαρες που δεν θα μπορουσε ουτε 8χρονο παιδακι να γραφει δημοσια ? Επειδη ανελαβε κατι πολυ μεγαλυτερο απ'το μποι του (τον πνευματικο κυριως ) και χωρις ....υποβοηθηση αναλογη .Τελικα , η τακτικη τοσων ετων (η πληρη μουγκαμαρα) απ'το κυκλωμα αυτο , ηθελιμενα η οχι εκανε το εργο της , μιας κι αφου οπως βλεπεις ο προγραμματισμος τους ειναι και φυσικα ηταν του κωλου , απλα τα παντα ηταν μια ζωη μελετημενα στην τυχη οπως ελεγε καποιος ..............
Καλο αγωνα παρ'ολα αυτα ,στους αγωνιζομενους που πηραν την αποφαση να λαβουν μερος !
Ενω εσυ, στο δικο σου μαγαζι, λογω καλου προγραμματισμου και συνεπεστατης δουλειας και αντιμετωπισης του αντικειμενου, διωχνεις πελατες γιατι δεν τους προφταινεις !!!
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ???
Ποτε θα αποβαλετε τα κομπλεξ σας και θα συμπεριφερθειτε αναλογα ?'el-em'
-
ΕΛ ΕΜ εγραψε :
συντηρεί και το ιχ μου ,και τι σε νοιαζει εσενα τι και πως,με απειλεις και το συνεχίζεις!!!
συγκεντρώσου!!!!!
-
Κυριοι σοβαρευτείτε και αφηστε τα προσωπικα σας εκτος φορουμ . [mod]
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ΕΛ ΕΜ εγραψε :
Εχουμε κανενα-δυο χρονια να το δουμε.
Γενικα εχω παρατηρησει, οτι οσοι τρεχανε και για χ-ψ-ω- λογους πλεον δεν τρεχουν, βγαζουν μια μεγαλη πικρα για τους αγωνες!
Κριμα και παλι κριμα.>>συντηρεί και το ιχ μου ,και τι σε νοιαζει εσενα τι και πως,με απειλεις και το συνεχίζεις!!!
συγκεντρώσου!!!!!
Δεν σε απειλω.
Απλα τον μαστορα σου μαζευω λιγο, γιατι και με την ζεστη εχει ξεφυγει τελειως.'el-em'
Rally Sprint Ριτσωνας