-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112906498
-
Στο seaa κατεβάσανε ρολά για διακοπές?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Στο seaa κατεβάσανε ρολά για διακοπές?Ναι!Μετα τις 20 τα νουμερα.
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Στο seaa κατεβάσανε ρολά για διακοπές?
Ναι!Μετα τις 20 τα νουμερα.
Περίεργο. Τα νούμερα πάντως έχουν βγει στην ημερισία παράδειγμα ή στον ΕΛΣΤΑΤ. Το 2011 δεν θυμάμαι να είχε γίνει κάτι τέτοιο.
-
-
Για να είναι 1η η vw,κάτι μου λέει πως το up πρέπει να πήγε πολύ καλά .Το βλέπω 10άδα,μπορεί και 5άδα .Βλέπω συνέχεια τελευταία καινούρια up & φυσικά c3 diesel .Η ford έχει πάρει την κατιούσα το τελευταίο 3μηνο,αντί να ανεβαίνει λόγω έλευσης του 1.0 ecoboost .Tην μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνουν οι πωλήσεις του astra που είναι μακράν πρώτο στα μικρομεσαία,έχοντας φάει σκόνη αξιόλογα αυτοκίνητα όπως golf,focus,leon,megane.
-
Η ηεμρησία έλεγε για 27 Subaru, 12 Saab, 3 Land Rover κ.α. Που πήγαν αυτά; Από που παίρνει λάθος πληροφορίες η ημερησία;
Τα segments που είναι; -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Η ηεμρησία έλεγε για 27 Subaru, 12 Saab, 3 Land Rover κ.α. Που πήγαν αυτά; Από που παίρνει λάθος πληροφορίες η ημερησία;
Τα segments που είναι;Για δες πιο προσεκτικά .Αυτές έχουν - ,δηλ δεν πούλησαν καθόλου.Τα 27 subaru & τα 12 saab είναι πωλήσεις του ιουλίου του 2011 .Η mazda ξύπνησε από το λύθαργο τους τελευταίους 2 μήνες και κάτι πούλησε,σχεδόν αποκλειστικά όλα στην Αθήνα .Εταιρικές πωλήσεις να φανταστώ του 2?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Τα segments που είναι;Για δες πιο προσεκτικά .Αυτές έχουν - ,δηλ δεν πούλησαν καθόλου.Τα 27 subaru & τα 12 saab είναι πωλήσεις του ιουλίου του 2011 .Η mazda ξύπνησε από το λύθαργο τους τελευταίους 2 μήνες και κάτι πούλησε,σχεδόν αποκλειστικά όλα στην Αθήνα .Εταιρικές πωλήσεις να φανταστώ του 2?
Ωχ έχεις δίκιο. Απλά άλλες φορές δεν τα έβαζαν αν δεν είχαν πουλήσει τίποτα. Η Mazda ναι ξαφνικά πήρε τα πάνω της. Περίεργο 6 Ssangyong?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Για να είναι 1η η vw,κάτι μου λέει πως το up πρέπει να πήγε πολύ καλά .Το βλέπω 10άδα,μπορεί και 5άδα .Βλέπω συνέχεια τελευταία καινούρια up & φυσικά c3 diesel .Η ford έχει πάρει την κατιούσα το τελευταίο 3μηνο,αντί να ανεβαίνει λόγω έλευσης του 1.0 ecoboost .Tην μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνουν οι πωλήσεις του astra που είναι μακράν πρώτο στα μικρομεσαία,έχοντας φάει σκόνη αξιόλογα αυτοκίνητα όπως golf,focus,leon,megane.Οποίος παίρνει πλέον καινούργιο αυτοκίνητο το πρώτο πράγμα που κοιτάει είναι η κατανάλωση σε καύσιμο,οπότε γι αυτο μπαίνουν μπροστά τα μικρά και τα diesel!
Όσο για την ford δεν πιστεύω να ανεβεί με το focus παρόλο που είναι 1000cc λόγω τις μεγάλης κατανάλωσης(απο ότι έχω διαβάσει είναι πολυ μεγάλη η οποία φτάνει και τα 10 λίτρα εντός πόλης η οποία δεν ξέρω αν ισχύει και ίσως να είναι ένας απο τους κυριότερους λογους) σε βενζίνη και της διαφοράς της που έχει στην τιμή με το diesel! -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Για να είναι 1η η vw,κάτι μου λέει πως το up πρέπει να πήγε πολύ καλά .
Και το beetle έχει αρχίσει και πουλάει αρκετά .Γι'αυτό και το διαφημίζουν τώρα τελευταία.Κάθε μέρα βλέπω τουλάχιστον 1(διαφορετικό κάθε φορά ).Θα γεμίσουμε gay cars .
Υ.Γ. Ελπίζω να πέφτω πολύ έξω στις εκτιμήσεις γιατί αλλιώς.... .
ρε συ μια χαρά 'αντρικό' αμάξι είναι ο σκαραβαίος! καμία σχέση με το καμπυλωτό προηγουμενο! ειδα κ ένα με μεγάλες ζάντες κ αυτοκόλητα στο πλαι κ ήταν αρκετά 'σπορ'
-
juke και beetle είναι για εμένα τα πιο cult οχήματα που μπορεί να πάρει ένας 'φτωχός' που δεν θέλει να αλλάζει αμάξι γιατί 'βγήκε το καινούργιο'
-
και 508 έχομε σε προσφορά λέμε:
http://store.mypeugeot.gr/index.php/508categΜπαα , θα περιμένω όταν αρχίσουν οι εκπτώσεις στα diesel .
-
με τα segments ιουλίου τι γίνεται ?Δεν θα τα βγάλουν καθόλου?Ούτε έχουμε ενημέρωση για το πως πήγαν οι πωλήσεις το πρώτο μισό του Αυγούστου που συνήθως τα λέει η ημερησία στο ιντερνετ.Βαρέσαμε διαλυση ε ?
-
Το κλείσανε το μαγαζί.
Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά τέτοιο χάλι. -
Τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν ένα πίνακα με τα νούμερα; Ακόμα σε διακοπές είναι;
Εκτός και αν διαλύθηκε ο σύνδεσμος. -
Γιατι τοση καουρα;Να δειτε αν πιασατε τους στοχους σας;
-
Δεν ειναι bill θέμα καούρας ή στόχων ,απλά πάντα μου άρεζαν τα στατιστικά των πωλήσεων.Είχε πλάκα αλλά και ενδιαφέρον για το τι προτιμά ο κόσμος να αγοράζει,από μικρό παιδί τα έβλεπα.Μήπως είμαι βλαμένο τελικά ?Ειναι κάτι σαν χόμπι.
-
Το ίδιο κουσούρι με fiestaro.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν ένα πίνακα με τα νούμερα; Ακόμα σε διακοπές είναι;
Εκτός και αν διαλύθηκε ο σύνδεσμος.Η αγορά πάντως είναι υπό διάλυση!
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]