-
Πάντως μια δεύτερη ματιά στον εγκαταστάτη του θα διαλύονταν οι απορίες…… αρκεί να μάθουμε τι του είπε……
Α. -
Σε χαμηλές στροφές μπορείς να πεις και πιο δυνατά.
-
Πολυ εμπειρια και γνωση μοιραζεται τωρα τελευταια εδω μεσα. Ρε φωτεινοι παντογνωστες δεν σταματατε λιγο να εχετε αποψη για τα παντα αφου δεν το κατεχετε το αντικειμενο....... μολις ρωταει κανας ανθρωπος σαν τις πορδες πεταγεστε και γραφετε οτι μακακια σας κατεβει.....Δε γραφετε σε κανα αλλο θεμα (πχ για εξατμισεις - ζαντες κλπ) μπας και βγαλει ακρη κανας ανθρωπος εδω μεσα; Νισαφι..............
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Πολυ εμπειρια και γνωση μοιραζεται τωρα τελευταια εδω μεσα. Ρε φωτεινοι παντογνωστες δεν σταματατε λιγο να εχετε αποψη για τα παντα αφου δεν το κατεχετε το αντικειμενο....... Δε γραφετε σε κανα αλλο θεμα (πχ για εξατμισεις - ζαντες κλπ) μπας και βγαλει ακρη κανας ανθρωπος εδω μεσα; Νισαφι..............Αντι να γραφεις τα απο πανω απαξιωτικα γιατι δεν γραφεις εσυ που το κατεχεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολυ εμπειρια και γνωση μοιραζεται τωρα τελευταια εδω μεσα. Ρε φωτεινοι παντογνωστες δεν σταματατε λιγο να εχετε αποψη για τα παντα αφου δεν το κατεχετε το αντικειμενο....... Δε γραφετε σε κανα αλλο θεμα (πχ για εξατμισεις - ζαντες κλπ) μπας και βγαλει ακρη κανας ανθρωπος εδω μεσα; Νισαφι..............
Αντι να γραφεις τα απο πανω απαξιωτικα γιατι δεν γραφεις εσυ που το κατεχεις;
Εγω δεν κατεχω γιαυτο δεν γραφω.....Γκεγκε; Αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω αντι να ειρωνευεσαι ξ α ν α δ ι α β α σ ε το.
-
Πολυ εμπειρια και γνωση μοιραζεται τωρα τελευταια εδω μεσα. Ρε φωτεινοι παντογνωστες δεν σταματατε λιγο να εχετε αποψη για τα παντα αφου δεν το κατεχετε το αντικειμενο....... Δε γραφετε σε κανα αλλο θεμα (πχ για εξατμισεις - ζαντες κλπ) μπας και βγαλει ακρη κανας ανθρωπος εδω μεσα; Νισαφι..............
Εγω δεν κατεχω γιαυτο δεν γραφω.....Γκεγκε. Αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω αντι νσ ειρωνευεσαι ξ α ν α δ ι α β α σ ε το.
Οσες φορες και να το διαβασει καποιος δεν θα αλλαξουν αυτα που εγραψες.
Αφου δεν κατεχεις τοτε μην κανεις υποδειξεις.Γκεγκε; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν κατεχω γιαυτο δεν γραφω.....Γκεγκε. Αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω αντι νσ ειρωνευεσαι ξ α ν α δ ι α β α σ ε το.
Οσες φορες και να το διαβασει καποιος δεν θα αλλαξουν αυτα που εγραψες.
Αφου δεν κατεχεις τοτε μην κανεις υποδειξεις.Γκεγκε;Δεν περιμενα να καταλαβεις.......αν καταλαβαινες θα επαιρνες θεση εδω και καιρο. Οι υπολοιποι που διαβαζουν οσοι θελουν θα καταλαβουν.
-
ξερει κανεις για πρατηριο αεριου στην κερκυρα?
Εστω και ανεπησιμο....
με ΠΜ.. -
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
ξερει κανεις για πρατηριο αεριου στην κερκυρα?
Εστω και ανεπησιμο....
με ΠΜ..στην κερκυρα δεν υπαρχει.
υπαρχει 12 χιλ περιπου εξω απο την ηγουμενιτσα προς την εγνατια.0,88 -
Πολυ εμπειρια και γνωση μοιραζεται τωρα τελευταια εδω μεσα. Ρε φωτεινοι παντογνωστες δεν σταματατε λιγο να εχετε αποψη για τα παντα αφου δεν το κατεχετε το αντικειμενο....... μολις ρωταει κανας ανθρωπος σαν τις πορδες πεταγεστε και γραφετε οτι μακακια σας κατεβει.....Δε γραφετε σε κανα αλλο θεμα (πχ για εξατμισεις - ζαντες κλπ) μπας και βγαλει ακρη κανας ανθρωπος εδω μεσα; Νισαφι..............φιλαρακι...χρειαζεσε επειγοντως διακοπες και ξαααπλα.
χαλαρωσε.
φιλικα
βαγγελης. -
Πολυ εμπειρια και γνωση μοιραζεται τωρα τελευταια εδω μεσα. Ρε φωτεινοι παντογνωστες δεν σταματατε λιγο να εχετε αποψη για τα παντα αφου δεν το κατεχετε το αντικειμενο....... μολις ρωταει κανας ανθρωπος σαν τις πορδες πεταγεστε και γραφετε οτι μακακια σας κατεβει.....Δε γραφετε σε κανα αλλο θεμα (πχ για εξατμισεις - ζαντες κλπ) μπας και βγαλει ακρη κανας ανθρωπος εδω μεσα; Νισαφι..............Μην γίνεσαι τόσο κακός ρε φίλε.
Απόψεις ανταλάσσουμε,δεν λύνουμε το Κυπριακό. -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Πολυ εμπειρια και γνωση μοιραζεται τωρα τελευταια εδω μεσα. Ρε φωτεινοι παντογνωστες δεν σταματατε λιγο να εχετε αποψη για τα παντα αφου δεν το κατεχετε το αντικειμενο....... μολις ρωταει κανας ανθρωπος σαν τις πορδες πεταγεστε και γραφετε οτι μακακια σας κατεβει.....Δε γραφετε σε κανα αλλο θεμα (πχ για εξατμισεις - ζαντες κλπ) μπας και βγαλει ακρη κανας ανθρωπος εδω μεσα; Νισαφι..............
Μην γίνεσαι τόσο κακός ρε φίλε.
Απόψεις ανταλάσσουμε,δεν λύνουμε το Κυπριακό.Και εγω την αποψη μου ειπα. Αν ειναι κακια το οτι μερικοι εδω μεσα πουλανε γνωση και παπατζιλικι μαλλον πρεπει να αλλαξω πλανητη
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
φιλαρακι...χρειαζεσε επειγοντως διακοπες και ξαααπλα.
χαλαρωσε.
φιλικα
βαγγελης.Διακοπες πηγα....χαλαρος ειμαι...αλλα οχι τοσο ωστε να διαβαζω αταραχος πχ οτι ολα τα corsa c και d ειχαν η θα βγαλουν προβλημα με το καπακι της μηχανης και να μην το σχολιασω αφου δεν ισχυει......η οταν ρωτησε η κοπελα απο την κρητη της απανταγαν μη βαλεις υγραεριο γιατι δεν εχει καλους δρομους η Κρητη.............
-
χαλαρωσε.
φιλικα
βαγγελης.Διακοπες πηγα....χαλαρος ειμαι...αλλα οχι τοσο ωστε να διαβαζω αταραχος πχ οτι ολα τα corsa c και d ειχαν η θα βγαλουν προβλημα με το καπακι της μηχανης και να μην το σχολιασω αφου δεν ισχυει......η οταν ρωτησε η κοπελα απο την κρητη της απανταγαν μη βαλεις υγραεριο γιατι δεν εχει καλους δρομους η Κρητη.............
σε καταλαβαινω.
ναι μεν αλλα.
καθε χωριο εχει και τον τρελο του.
ε να μην υπαρχει και σε καθε φορουμ? -
Τελος οι 'αβροφροσυνες' [mod]
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
χαλαρωσε.
φιλικα
βαγγελης.
Και να χάσει το ψωμί του ο στραβός??????. Αφού τον βλέπεις είναι αφιονισμένος…….
Α . -
Δεν ξέρει όπως λέει μα συμβουλεύει!!!, επαναστατεί σε αυτούς που αποδειγμένα ξέρουν και δεν ψαρεύουν. Τι μάρκα ανώμαλος παπαγάλος είναι?. Ρε συνάδελφε αποσυρέτον , ζημιά μας κάνει!!!!!... γ@μ@ει τον κλάδο!.
Ναι μεν αλλά, είναι δύσκολο να το καταλάβεις?. Τόσο στούρνος είσαι?. Βάλτε αέριο παλικάρια μα εάν έχετε τα τεχνικά προσόντα που χρειάζονται. Μην ακούτε παπαγάλους της παραπληροφορήσεως. Σιχάθηκα τα τσογλάνια της παραπληροφορήσεως. Νε μεν αλλά.
Ρωτάτε θα πάρετε θετικές απαντήσεις από τους ιδικούς…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν ξέρει όπως λέει μα συμβουλεύει!!!, επαναστατεί σε αυτούς που αποδειγμένα ξέρουν και δεν ψαρεύουν. Τι μάρκα ανώμαλος παπαγάλος είναι?. Ρε συνάδελφε αποσυρέτον , ζημιά μας κάνει!!!!!... γ@μ@ει τον κλάδο!.
Ναι μεν αλλά, είναι δύσκολο να το καταλάβεις?. Τόσο στούρνος είσαι?. Βάλτε αέριο παλικάρια μα εάν έχετε τα τεχνικά προσόντα που χρειάζονται. Μην ακούτε παπαγάλους της παραπληροφορήσεως. Σιχάθηκα τα τσογλάνια της παραπληροφορήσεως. Νε μεν αλλά.
Ρωτάτε θα πάρετε θετικές απαντήσεις από τους ιδικούς…..
Α.Συμβουλεύω όσους δεν ξέρουν απο υγραεριοκίνηση (οπως πχ εγω και εσυ) να μην απαντάνε σε ερωτήματα ανθρώπων που προσπαθούν να βρουν λύση σε κάτι ή να μάθουν γιατι αντί να βοηθάνε ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....... Ειδικος αυτοαποκαλείσαι και βαφτιστηκες μονος σου οπως και γνωστης. Επειδη όμως ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τον κλαδο (αλλα οπως φενεται ουτε και εσυ............) δεν απαντάω χωρίς να ξερω και αμα ακουω βλακειες μου την δινει. Αλλα το παραμυθακι με τους παπαγαλους δεν ειναι επιχειρημα......ειναι αμυνα της ασχετοσυνης σου να απαντησεις σε απλα ερωτηματα που σε ρωτανε επανειλημμενα οσοι κατα καιρους εδω μεσα εκνευριζεις και ειναι πολλοι (πχ αν εχεις αδεια εγκαταστατη υγραεριου, για την λαδιέρα κλπ) Αρκετοι φυγανε γιατι αηδιασαν (Βατσος - Αστερης κλπ)....αλλοι δεν ασχολουνται.....εγω αμα βλεπω κάτι που θεωρώ αξιο σχολιασμού θα σχολιαζω.....
Αμα χαλαω την πιατσα μπορει ο mod να με διαγραψει....και να τα λετε ομορφα και ωραια μεταξυ σας. οπως τα θελετε....... -
Ο χρήστης freenet2004 έγραψε:
Γεια σας και πάλι,επανέρχομαι στο προηγούμενο μήνυμά μου για να ρωτήσω από όσους έχουν κάνει εγκαταστάσεις κιτ αερίου αν γνωρίζουν
- Σε τι εύρος τιμών παίζουν οι εγκαταστάσεις ?
- Ποια σημεία πρέπει να προσέξω στην έρευνα αγοράς στους διάφορες εγκαταστάτες? Τι πρέπει να ρωτήσω και ποια σημεία είναι κρίσιμα για την απόδοση και την απροβλημάτιστη χρήση του αυτοκινήτου με αέριο?
Ευχαριστώ
κάποιες οδηγίες για τα παραπάνω θέματα? Βασικά επειδή θα αρχίσω να ψάχνω σύντομα, θέλω να ξέρω τι πρέπει να προσέχω και να ζητάω από τους εγκαταστάτες. Περισσότερο μικρές λεπτομέρειες που έχετε δει όσοι έχετε κάνει μετατροπές για το σύστημα, την εγκατάσταση, την απόδοση.
Ευχαριστώ
-
Φιλε το πρωτο πραγμα που θα κοιταξεις ειναι αν η μαρκα του αυτοκινητου σου ειναι στις ευπαθεις μαρκες ( ευαισθητες βαλβιδες καταλυτης κλπ).
Μετα θα κοιταξεις να βρεις συνεργειο με εμπειρια στον χωρο με αρκετες εγκαταστασεις και οχι αλεξιπωτιστης αν εχει βαλει κανας γνωστος σου εκει και σου πει αν ειχε προβληματα η οχι. Και να εισαι ησυχος οτι θα υπαρχει και οταν καταλαγιασει η ιστορια με το υγραεριο για σερβις η βεβαιωση ΚΤΕΟ.
Το κιτ (οχι το πιο φθηνο ουτε το πιο ακριβο αλλα αυτο που ταιριαζει στο αυτοκινητο) πχ αν εχεις αυτοκινητο 15ετιας 1400 cc δεν χρειαζεσαι κιτ με 2.000 ευρω η υγρου ψεξασμου αλλα με ενα αξιοπρεπες αεριου εως 1000 ευρω εισαι Οκ.
Επισης αμα αρχισει να σου λεει για λαδια, μπουζι, ζαντολαστιχα ειδικα για το υγραεριο φυγε μακρια.
Υγραεριοκίνηση!