-
Καλησπέρα,
Είμαι νέος οδηγός (3 ημερών ), έχω ένα ι10 και πριν από λίγο έκανα μια τιτανοτεράστεια @@. Οδήγησα με το χειρόφρενο τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά επειδή άρχισε να μυρίζει από την μεριά μου καμμένο και τότε σκέφτηκα τι μπορεί να πάει στραβά και να κοιταξω το χειρόφρενο. Δεν πήγε το μυαλό μου, γιατί στο αυτοκίνητο του δασκάλου, όταν ξεχνούσα το χειρόφρενο, κλωτσούσε και δεν κουνιώταν. Επίσης, δεν πήγε το μάτι μου στην ένδειξη Η πλάκα είναι ότι μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ρολλάρε άνετα η όπισθεν στο ξεπαρκάρισμα...
Άνοιξα το thread για 2 λόγους - να μου τα χώσετε εν χορώ μπας και στρώσω και να μου πείτε πόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να έκανα.
-
Καλησπέρα,
Είμαι νέος οδηγός (3 ημερών ), έχω ένα ι10 και πριν από λίγο έκανα μια τιτανοτεράστεια @@. Οδήγησα με το χειρόφρενο τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά επειδή άρχισε να μυρίζει από την μεριά μου καμμένο και τότε σκέφτηκα τι μπορεί να πάει στραβά και να κοιταξω το χειρόφρενο. Δεν πήγε το μυαλό μου, γιατί στο αυτοκίνητο του δασκάλου, όταν ξεχνούσα το χειρόφρενο, κλωτσούσε και δεν κουνιώταν. Επίσης, δεν πήγε το μάτι μου στην ένδειξη Η πλάκα είναι ότι μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ρολλάρε άνετα η όπισθεν στο ξεπαρκάρισμα...
Άνοιξα το thread για 2 λόγους - να μου τα χώσετε εν χορώ μπας και στρώσω και να μου πείτε πόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να έκανα.
-
Καλησπέρα,
-
Καλως μας ηρθες βοτανο και καλα χιλιομετρα...
Το αμαξι δε παθαινει τιποτα αλλα αμα το κανεις πολλες φορες αυτο θα τις φας τις σιαγωνες εκτος και αν παρεις καμια φωτια και μεινεις χωρις αμαξι και ηρεμησεις.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
εκτος και αν παρεις καμια φωτια και μεινεις χωρις αμαξι και ηρεμησεις.Σωστόοος
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα! Θα σας πρήξω στις ψαρουκλο-ερωτήσεις σιγά σιγά ως νέοπας (που θέλει να μάθει όμως).
-
Αν αναζητούσες ένα μέρος για να σε κράζουν τότε καλώς ήρθες στο φόρουμ μας. Θα... φας καλά, εδώ μέσα έχει πολλούς τόνους 'πατάτας' απο όλες τις ποικιλίες του κόσμου και σε καλές τιμές!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αν αναζητούσες ένα μέρος για να σε κράζουν τότε καλώς ήρθες στο φόρουμ μας. Θα... φας καλά, εδώ μέσα έχει πολλούς τόνους 'πατάτας' απο όλες τις ποικιλίες του κόσμου και σε καλές τιμές!!!Thanks Από το να κάθομαι να βράζω στο ζουμί μου, καλύτερα το κράξιμο
-
Παντως εγω την πρωτη βδομαδα που ειχα το διπλωμα,το χρησιμοποιουσα πιο δημιουργικα το χειροφρενο
Kαλωσηρθες -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παντως εγω την πρωτη βδομαδα που ειχα το διπλωμα,το χρησιμοποιουσα πιο δημιουργικα το χειροφρενοΧεχε
Kαλωσηρθες
Thanks!
-
Το i10 νομιζω δεν εχει σιαγόνες πίσω. Την επόμενη φορά φίλε μου που θα το ξεχάσεις το χειρόφρενο,πήγαινε σε ενα άδειο πάρκιν, σταμάτα, βαλε πρώτη,κράτησε πατημένο συμπλέκτη ,πήγαινε 7000rpm άστο απότομα τον συμπλέκτη κρατώντας σφιχτά το τιμόνι και άφησε και δυο πέλματα λάστιχου ακόμα φαγωμενα στην ασφαλτο. Ετσι ρε φίλε για το γαμώτο.
Πίστεψέ με θα μάθεις να χειρίζεσαι ακόμα καλύτερα το αυτ/τό σου! .............Δεν είναι και απαραίτητο εδω που τα λέμε!
Φιλικά και μη κολώνεις.... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το i10 νομιζω δεν εχει σιαγόνες πίσω.Όντως, η μυρωδιά που κατάλαβα ήταν απο μπροστά. Οπότε τα αμάξια έχουn σιαγώνες είτε μπροστά είτε πίσω είτε και στα 2? Ή είναι κάτι άλλο?
Την επόμενη φορά φίλε μου που θα το ξεχάσεις το χειρόφρενο,πήγαινε σε ενα άδειο πάρκιν, σταμάτα, βαλε πρώτη,κράτησε πατημένο συμπλέκτη ,πήγαινε 7000rpm άστο απότομα τον συμπλέκτη κρατώντας σφιχτά το τιμόνι και άφησε και δυο πέλματα λάστιχου ακόμα φαγωμενα στην ασφαλτο. Ετσι ρε φίλε για το γαμώτο.
Είναι αυτόματο, οπότε μάλλον δεν θα πιάσει
Πίστεψέ με θα μάθεις να χειρίζεσαι ακόμα καλύτερα το αυτ/τό σου! .............Δεν είναι και απαραίτητο εδω που τα λέμε!
Φιλικά και μη κολώνεις....Thanks!
-
Ο χρήστης botano έγραψε:
Το i10 νομιζω δεν εχει σιαγόνες πίσω.
Όντως, η μυρωδιά που κατάλαβα ήταν απο μπροστά. Οπότε τα αμάξια έχουn σιαγώνες είτε μπροστά είτε πίσω είτε και στα 2? Ή είναι κάτι άλλο?
Την επόμενη φορά φίλε μου που θα το ξεχάσεις το χειρόφρενο,πήγαινε σε ενα άδειο πάρκιν, σταμάτα, βαλε πρώτη,κράτησε πατημένο συμπλέκτη ,πήγαινε 7000rpm άστο απότομα τον συμπλέκτη κρατώντας σφιχτά το τιμόνι και άφησε και δυο πέλματα λάστιχου ακόμα φαγωμενα στην ασφαλτο. Ετσι ρε φίλε για το γαμώτο.
Είναι αυτόματο, οπότε μάλλον δεν θα πιάσει
Φιλικά και μη κολώνεις....Thanks!
Το χειροφρενο πιανει πισω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το χειροφρενο πιανει πισω.
Ααα Όταν δεν έχει σιαγώνες, τι σύστημα έχει?
Το ότι μου μύριζε από μπροστά (πήγα και στις πίσω ρόδες να δώ) είναι πιθανώς εντύπωσή μου λόγω ταραχής?
-
Δισκόφρενα έχει πίσω. Το οτι μυριζε μπροστα ειναι γιατί μαρσάριζες πολύ τον κινητήρα να τραβηξει το παραπάνω βάρος. Μάλλον τον ξεκάπνισες!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δισκόφρενα έχει πίσω. Το οτι μυριζε μπροστα ειναι γιατί μαρσάριζες πολύ τον κινητήρα να τραβηξει το παραπάνω βάρος. Μάλλον τον ξεκάπνισες!Ωωχ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το πάω στο συνεργείο?
-
Μην αγχώνεσαι.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην αγχώνεσαι.Thanks
Απλώς πέραν από να το τσουλάω, μου είναι όλα άγνωστα σαν να με βάζανε σε F-16 και έχω χάσει λίγο την μπάλα
-
Σιγά σιγά θα του πάρεις τον αέρα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Αρκεί να μην μου βγεί η ψυχή μέχρι τότε Η διαφορά λέει μεταξυ παιδιών και ανδρών είναι ότι οι τελευταίοι έχουν ακριβότερα παιχνίδια - κι εγώ λατρεύω τα παιχνίδια - οπότε η σκέψη του να το χάλασα μόνος μου από @@ με κάνει τούρμπο
-
Ευτυχώς που ρωτάς και μπράβο σου. Τι να πω και εγω που εχω γυναίκα που νομίζει οτι τα ξερει όλα, δεν δέχεται κουβέντα και όταν με παίρνει τηλ μου λέει απλά την ζημιά. Και δεν ρωτά το γιατί έγινε η ζημιά ρε γαμ.. Γυναίκες!
Γελάστε (εγώ "κλαίω")