-
Ειδα γκριζο Renault Latitude (με ξενες πινακιδες φυσικα) στην Αθυτο Χαλκιδικης.
Ορεστηηηηη καλο ειναι live. Το αδικουν οι φωτογραφιες.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ορεστηηηηη καλο ειναι live. Το αδικουν οι φωτογραφιες.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ελεος
-
Για δώστε τα φώτα σας φίλοι. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα προβληματάκι. Κάποιες φορές - ειδικά έχω προσέξει όταν είναι κρύα η μηχανή - πατάω το κουμπί να πάρει μπροστά το αμάξι, η μίζα γυρίζει 1 δευτερόλεπτο, σταματάει να γυρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ξαναρχίζει να γυρίζει και εν τέλη παίρνει μπροστά. Θέλω μπουζί, έλεγχο μίζα ή κάτι άλλο?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ελεος
Αλήθεια λεω!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για δώστε τα φώτα σας φίλοι. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα προβληματάκι. Κάποιες φορές - ειδικά έχω προσέξει όταν είναι κρύα η μηχανή - πατάω το κουμπί να πάρει μπροστά το αμάξι, η μίζα γυρίζει 1 δευτερόλεπτο, σταματάει να γυρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ξαναρχίζει να γυρίζει και εν τέλη παίρνει μπροστά. Θέλω μπουζί, έλεγχο μίζα ή κάτι άλλο?και εμενα μου το κανει πολυ σπανια.
δεν ειναι μπουζι καμια σχεση, το πιθανοτερο αν οχι σιγουρο η μιζα.(οχι πως θελει αλλαγη)
οι πολλοι αυτοματισμοι βλεπεις... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Για δώστε τα φώτα σας φίλοι. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα προβληματάκι. Κάποιες φορές - ειδικά έχω προσέξει όταν είναι κρύα η μηχανή - πατάω το κουμπί να πάρει μπροστά το αμάξι, η μίζα γυρίζει 1 δευτερόλεπτο, σταματάει να γυρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ξαναρχίζει να γυρίζει και εν τέλη παίρνει μπροστά. Θέλω μπουζί, έλεγχο μίζα ή κάτι άλλο?
και εμενα μου το κανει πολυ σπανια.
δεν ειναι μπουζι καμια σχεση, το πιθανοτερο αν οχι σιγουρο η μιζα.(οχι πως θελει αλλαγη)
οι πολλοι αυτοματισμοι βλεπεις...Μπαταρια;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ελεος
Αλήθεια λεω!!!
Δεν είπα ότι λες ψέματα Κώστα
Εγώ τι να το κανω που δεν μ' αρέσει
Θα φάει ένα facelift τωρα
Μπορεί να κατεφερουν αν βλεπεται
Θα δουμε -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για δώστε τα φώτα σας φίλοι. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα προβληματάκι. Κάποιες φορές - ειδικά έχω προσέξει όταν είναι κρύα η μηχανή - πατάω το κουμπί να πάρει μπροστά το αμάξι, η μίζα γυρίζει 1 δευτερόλεπτο, σταματάει να γυρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ξαναρχίζει να γυρίζει και εν τέλη παίρνει μπροστά. Θέλω μπουζί, έλεγχο μίζα ή κάτι άλλο?Όπως έιπαν και οι προλαλυσαντες μπαταρια ή μίζα
Εφόσον σταματάει να μιζαρει και ξαναρχιζει μαλλον ένα απο τα δυο είναι -
Κοιτούσα το μεσημέρι τη μπαταρία με την ελπίδα να είναι πράσινη η ένδειξη αλλά αυτή ήταν πίσσα μαύρη. Μάλλον μπαταρία θέλω ε?
-
Εμενα παλι αυτές οι 'διακοπές' παντα αισθητήρα βολάν μου φερνουν στο νου! Αν ειναι μπαταρία ... ΟΚ! Την αλλάζεις!
-
Μπλε Avantime αυτη την ωρα στο hotel Istion στην Ποτιδαια.Δεν εχω το κινητο επανω μου για φωτο .
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Μπλε Avantime αυτη την ωρα στο hotel Istion στην Ποτιδαια.Δεν εχω το κινητο επανω μου για φωτο .Ω θεουλη
-
http://www.auto-internet.gr/testsqz.php ... ult%20Clio
Σε λίγους μήνες αλλάζει το μονδέλο(clio) με καινούργιο. Αντί να κάνουμε μια γενναία έκπτωση με έντονη προβολή παντού( βλέπε peugeot 207) , αποφασίζουμε να δώσουμε επιτέλους για test την 'κρυμμένη από τον τύπο' έκδοση 1,5 diesel μπας και ψαρέψουμε κάναν άσχετο-απληροφόρητο. Χίλιες φορές κρίμα.
-
Ναι το ότι την κρυβανε φταιει
-
καλησπερα εχω ενα Renault Clio 1.2 16V 2002 μοντελο. μου αναψε ενα λαμπακι, καθος οδηγαω ξαφνικα το αναβει κ τσακ πεφτουν οι στροφες, παταω το γκαζι αυτο τπτ εκει με το πασο του παει. μηπως γνωριζει καποιοσ τι ειναι αυτο κ πως το διορθωνω??
-
καλησπερα εχω ενα Renault Clio 1.2 16V 2002 μοντελο. μου αναψε ενα λαμπακι, καθος οδηγαω ξαφνικα το αναβει κ τσακ πεφτουν οι στροφες, παταω το γκαζι αυτο τπτ εκει με το πασο του παει. μηπως γνωριζει καποιοσ τι ειναι αυτο κ πως το διορθωνω??
-
Διαφωνείς σε κάτι με τα γραφόμενα?
Γενικότερα το Clio δόθηκε για δοκιμή από τη στιγμή της απελευθέρωσης σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη στα περιοδικά αφού παλιά έκανε μηδαμινές πωλήσεις.
Νομίζω ότι το τελευταίο τρίμηνο θα δούμε και τις γενναίες εκπτώσεις. Αν βέβαια τους έχει μείνει στοκ. Αν έχουν προλάβει να ξεστοκάρουν θα μείνουν με την τρέχουσα προσφορά μέχρι την κυκλοφορία του IV. Αν και έχω την αίσθηση ότι πλέον η Renault στην Ελλάδα δεν κρατάει μεγάλο στοκ. -
Πότε δόθηκε στους 4Τ για δοκιμή;
Μήπως ποτέ..;
Η πετρελαιοκίνηση απελευθερώθηκε το Νοέμβριο του 2011 , κοντεύει ένας χρόνος από τότε. Απαράδεκτοι. -
Εγώ πάντως μπορω να φανταστω τα συμπερασματα χωρις να το έχουν οδηγησει
Επισης άλλα περιοδικα έχουν οδηγησει κι αυτο και το 90αρι ντιζελ
Επιπλεον η Renault εδω δεν έχει λεφτα τωρα μ' ότι σημαινει αυτο
Θα κανουμε και το σταυρο μας να κρατησει αντιπροσωπια στη χωρα σε λιγο με τους όγκους που κανει
Τεσπα ωραια παρουσιαση η παραπάνω και σχετικα κοντινη στην πραγματικοτητα (τα ωραιοποιει λιγο αλλα είναι κοντα) -
Το autobild είχε το Clio 1.5 dci 105 και μάλιστα το εικονιζόμενο. Και σε συγκριτικό με το Polo το είχε βγάλει καλύτερο. Βασίκα σε περιοδικά από την απελευθέρωση και μετά αυτό έχει παίξει το συγκεκριμένο ΙΡΒ 4686 όποιος το προλαβαίνει.
RENAULT FORUM