-
Κοιμηθήτε το μεσημέρι για ν αντέξετε !
Σήμερα αρχίζει στις 01:45 !!!!! -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Κοιμηθήτε το μεσημέρι για ν αντέξετε !
Σήμερα αρχίζει στις 01:45 !!!!!Άρτι αφιχθείς από το Στερεάς!
1:45 λένε πως θα αρχίσει, ή λένε 12:00, οπότε έκανες την αναγωγή για να βρείς την πραγματική ώρα εκκίνησης;
-
01:45 είναι η επίσημη ώρα έναρξης, τώρα πιά θα είναι η πραγματική... θα μάθουμε αύριο.
-
1:45???? καλά ρε έχουμε και σχολείο..... Ρεζίλια. Ποιός θα κάτσει να περιμένει μέχρι τις 2? Ασ ελπίσουμε να δείξουν καμία ανασκόπηση.
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
1:45???? καλά ρε έχουμε και σχολείο..... Ρεζίλια. Ποιός θα κάτσει να περιμένει μέχρι τις 2? Ασ ελπίσουμε να δείξουν καμία ανασκόπηση.Ρε παιδιά, δεν ξέρετε τί μπορεί να έχει γίνει. Τί λένε οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει.
Και το Eurosport στη 01:15 το πρωί το έδειχνε. Άσε που κάνουν ακριβή μετάφραση του Εγγλέζου. Οπότε μάλλον περιμένουν να τους έρθει η Αγγλική έκδοση πρώτα για να μεταφράσουν και μετά να το δείξουν -
Εγώ πτώμα από το Στερεάς, (είχα 2,5 ώρες ύπνου) κιμήθηκα στις 20:00 και ξύπνησα 8 το πρωί! Ξέρει κανείς τι ώρα το έδειξαν;
-
...αλλά ξεκίνησε μετά τις μιάμιση -παρά 20, παρά τέταρτο;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
...αλλά ξεκίνησε μετά τις μιάμιση -παρά 20, παρά τέταρτο;Οχι ρε γαμωτο! Εμεις αργησαμε να φτασουμε και νομιζα πως το εδειξε νωρις. Και επεσα για υπνο 1:30. Γκαντεμια.
Το rally.gr δεν εγραφε χθες την ωρα μεταδοσης. Μαλλον δικαιολογημενα, καθως το star τους 'κρεμασε' ουκ ολιγες φορες, και ακουγανε κουβεντες χωρις να φταινε οι ανθρωποι.Κατι πρεπει να γινει με το θεμα παντως.......
-
Η λύση είναι μία στο θέμα: VIDEO!!!!
Τσεκάρετε στο in.gr το πρόγραμμα μεταδόσεων του καναλιού. Προγραμματίζετε την εγγραφή να αρχίζει 10 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα μετάδοσης του αγώνα και να τελειώσει 3 ώρες μετά!!! Αν μπορείτε να ξενυχτάτε και να κάνετε χειροκίνητη εγγραφή επιτόπου ακόμα καλύτερα. Θα γλυτώνετε και τις διαφημίσεις. Σε μιά τρίωρη κασσέτα χωράνε άνετα -χωρίς διαφημίσεις- 2 αγώνες ...Τους απολαμβάνετε μετά με την ησυχία σας. Εγώ τους βλέπω και τους ξαναβλέπω πολλές φορές και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο προσέχει κανείς πάρα πολλές χρήσιμες λεπτομέρειες που σε πρώτη ματιά περνάνε απαρατήρητες. -
ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ WRC ΑΠΟ ΤΟ STAR ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :
ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (...ΝΟΡΜΑΛ) ΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ EUROSPORT. ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ !!! ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟ - Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 12:00 KAI NA EINAI ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ !!!! (ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ -ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ STAR (ME ΠΟΙΟΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.
-
Δεν είναι η ώρα μετάδοσης που πειράζει, αλλά η τήρησή της. Ας το βάλουν και στις 3 πμ, αλλά όμως να μεταδοθεί στις 03:00 και όχι στις 02:59 ή στις 03:01. Εκεί θα το γράψουμε όλοι στο βίντεο, και το επόμενο πρωί θα πάει καλά η ημέρα μας, αντί να περιμένουμε από τις 11 ως τις 1 και να χάνουμε όλη την βραδυά μας! Με 100 ευρώ παίρνεις καινούριο βίντεο, που θα σου κρατήσει και για χρόνια, οπότε δεν πιστεύω πως τίθεται θέμα κόστους...
Ας κρατήσουν την ώρα εξαγγελίας (όποια κι αν είναι αυτή) και ουδέν πρόβλημα. Για την ώρα και για όσο φέρονται σαν τους πολιτικούς της χώρας μας, θα χαίρουν και αντίστοιχης εκτίμησης (από εμένα τουλάχιστον).
-
xmmmmmm ime stin uk edo ke 4 vdomades peripou ke ida apo to C4 tis metadosis tu wrc.... INE 20 LEPTA PERIPOU KATHE MERA...ALLA...............SXOLIATSES PENNY MALLORY (EX RALLY DRIVER) KE ROBIE HEAD (TEST DRIVER GIA SUBARU TO 2000) KATHOS KE O TIPOS PU EKANE TIN METADOSI TU EUROSPOR TO 2001.SE KATHE AGONA EXUN ANTAPOKRITI STO MEROS PU GINETE KE SINENTEFSXIS STO STUDIO META (PX SAN REMO IXAN KALESMENO TON GRONHOLM KE NZ TON BURNS)........POLLA LEFTA THA MU PITE GIA ELLINIKA DEDOMENA. TUS SXOLIASTES PU LENE OTI TUS KATEVI (AN KE EXUN VELTIOTHI MIN IMASTE AXARISTI) DEN MPORUN NA TUS ALAXUN????????????
-
OSO GIA TIS ORES METADOSIS??????????
7 TO APOGEVMA ............ NO COMMENT.
-
Συγχαρητήρια στο STAR Channel. Το κανάλι που σκέφτεται ακόμα και τους νυκτοφύλακες με αγωνιστικές ανησυχίες. Ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παίδες, εάν θέλουν να συνεχίσουν να μεταδίδουν τους αγώνες ας σκεφτούν λίγο την ώρα προβολής 21:30-22:00 είναι οτι πρέπει.
-
Μωρέ, ας το βάλουν και στις 5 τα χαράματα!!!
Ένα βίντεο είναι σχεδόν τσάμπα σήμερα.Αλλά αν πούν 5, να το βάλουν στις 05:00:00!!!!!
Αν πουν 4:49 να μπεί στις 04:49:00!!!!Και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Ούτως ή άλλως αυτοί που αγωνιούν το μαθαίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ταχύτερα, οπότε το να το δούν την άλλη μέρα δεν πειράζει (που ΗΔΗ γίνεται αυτό, αλλά τώρα μάς κάνουν να ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ μας περιμένοντας κι αποπάνω!!!).
Ειδάλλως αυτοί που έχουν υπομονή (σαν και του λόγου μου) θα χαρούν να δούνε ΔΙΠΛΗ διάρκεια και όχι να έγραψαν την ταινία που έπαιζε πριν επειδή δεν τηρήθηκε το πρόγραμμα!!!
Άσε που μερικά περάσματα δεν αρκεί να τα δεις στην τηλεόραση!! ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ!!! Οπότε το βίντεο μονόδρομος είναι και έτσι κι αλλιώς.
Άντε να δω σε ποιον θα φορτωθώ αυτήν την εβδομάδα!!! (όπως έχω ξαναπεί η τηλεόρασή μου έχει εξοριστεί!!!)
Έχω και κοινωνικό πρόβλημα!!! Πάω στον φίλο μου (τάχα μου κατά λάθος) στις 10. Τρώμε, και στις 11 λέω (πονηρά!! ) ΒΡΕ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ WRC??? Και αντί ράλι βλέπω ταινία
Στο τέλος τι να κάνω; Να του φορτωθώ μέχρι στις 2 που αρχίζει ο αγώνας;;;
ΠΕΙΤΕ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Έχω και κοινωνικό πρόβλημα!!! Πάω στον φίλο μου (τάχα μου κατά λάθος) στις 10. Τρώμε, και στις 11 λέω (πονηρά!! ) ΒΡΕ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ WRC??? Και αντί ράλι βλέπω ταινία
Δεν τρώγεσαι με τίποτα!!! Έλα να το δούμε παρέα...
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
....... Το rally.gr δεν εγραφε χθες την ωρα μεταδοσης. Μαλλον δικαιολογημενα, καθως το star τους 'κρεμασε' ουκ ολιγες φορες, και ακουγανε κουβεντες χωρις να φταινε οι ανθρωποι.
Κατι πρεπει να γινει με το θεμα παντως.......
Και δεν είναι μόνο αυτό Γιάννη. Ρωτάς το πρόγραμμα την Τρίτη = Τετάρτη και σου λένε 'πάρτε Πεμπτη'. Πάιρνεις Πέμπτη και σου λένε μόνο την Παρασκευή και ΜΑΛΛΟΝ την ΠΙΘΑΝΗ του Σαββάτου. Για την Κυριακή πρέπει να ξαναπάρεις το Σάββατο. Αν πάρεις δε υπόψιν σου τα διάφορα ΤVέντυπα και τα προγράμματα των εφημερίδων, μετά πρέπει να παίξεις LOTTO με τόσους αριθμούς που θα μαζέψεις για κάθε μέρα. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αυστραλία.
Ελπίζω να μάθουμε κάτι σίγουρο πριν αρχίσει η μετάδοση. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν τρώγεσαι με τίποτα!!! Έλα να το δούμε παρέα...
ΟΚ! Να δω τι θα κάνω τελικά με την ανάβαση και θα σου φορτωθώ!! (σκίζω από ευγένεια, ε; )
Ίσως να μείνω στον Δημήτρη για να τον προετοιμάσω, αλλιώς τον έχω ικανό να ξεχάσει και το αγωνιστικό στο σπίτι!!!
Άσε, οδηγός χωρίς συνοδηγό, αμάξι χωρίς τιμόνι!!
(ναι, ναι, και λέτε, φίλοι οδηγοί ό,τι θέλετε!! Η πράξη μετράει!! )Ευχαριστώ πολύ!!
-
Ο χρήστης SK20 έγραψε:
....... Το rally.gr δεν εγραφε χθες την ωρα μεταδοσης. Μαλλον δικαιολογημενα, καθως το star τους 'κρεμασε' ουκ ολιγες φορες, και ακουγανε κουβεντες χωρις να φταινε οι ανθρωποι.
Κατι πρεπει να γινει με το θεμα παντως.......
Και δεν είναι μόνο αυτό Γιάννη. Ρωτάς το πρόγραμμα την Τρίτη = Τετάρτη και σου λένε 'πάρτε Πεμπτη'. Πάιρνεις Πέμπτη και σου λένε μόνο την Παρασκευή και ΜΑΛΛΟΝ την ΠΙΘΑΝΗ του Σαββάτου. Για την Κυριακή πρέπει να ξαναπάρεις το Σάββατο. Αν πάρεις δε υπόψιν σου τα διάφορα ΤVέντυπα και τα προγράμματα των εφημερίδων, μετά πρέπει να παίξεις LOTTO με τόσους αριθμούς που θα μαζέψεις για κάθε μέρα. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αυστραλία.
Ελπίζω να μάθουμε κάτι σίγουρο πριν αρχίσει η μετάδοση.Ένα είναι σίγουρο Κύριοι. Το Eurosport. Λένε εδώ και μία εβδομάδα το πότε και τι.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο Κύριοι. Το Eurosport. Λένε εδώ και μία εβδομάδα το πότε και τι.
Ξανάρχισε;
Όταν άρχισε το Σταρ είχε σταματήσει... Για την ακρίβεια ανακοίνωνε τους αγώνες, αλλά την ώρα εκείνη έδειχνε άλλα (τέννις κλπ). Πιστεύω ήταν θέμα αποκλειστικών δικαιωμάτων,μ οπότε η ΕΡΤ δεν αναμετέδιδε την ώρα εκείνη το Γιουροσπόρ, αλλά κασέτα...
STAR Channel και WRC