-
Ουτε στην Φινλανδια...
-
Η πρωτη δεκαδα μετα απο την ογδοοη ειδικη: (ολες οι διαφορες ειναι απο τον πρωτο)
S. LOEB Στην τελευταια ειδικη δηλωσε οτι ειχε προβλημα με το πισω διαφορικο (εχασε το λαδι και ηταν σε full lock)
M. HIRVONEN +5.0
J. LATVALA +15.1
P. SOLBERG +17.9
M. ØSTBERG +29.7
T. NEUVILLE +36.5
O. TÄNAK +1:08.3
J. KETOMAA +1:55.5
M. RANTANEN +1:58.9
M. PROKOP +2:22.7Ο Atkinson ειχε εξοδο και εχασε γυρω στα 16 λεπτα.
Ο Novikov εφερε μερικες τουμπες το πρωι και συνεχιζει, χανοντας 26 λεπτα και εχει και μερικα λεπτα ποινης.
Στο S-WRC o Lappi ειναι πρωτος και ακουλουθει τον Ogier (στα 3 δευτερολεπτα η διαφορα), πιο πισω ειναι ο P-G Andersson και τριτος ειναι ο Craig Breen. -
Τον ματιάσαμε τον Lappi!
-
Αστα να πανε (μακαρι να το παρει ο Breen)
-
Ποσο ρημαδια παιζει να ειναι αυτα τα Fiesta WRC?
Ολη μερα ακουω mishfires απο 3-4 διαφορετικα αυτοκινητα -
O νεαρός Βέλγος δείχνει ποιος θα έχει τη μεγάλη κόντρα με τον Ogier τα επόμενα χρόνια. Ας ελπίσουμε να βρεθεί και τρίτος στην παρέα.
Κατά τα άλλα, ευτυχώς που χάλασε το ρημάδι το διαφορικό γιατί αλλιώς πολλοί θα έκοβαν ήδη τις φλέβες τους. -
Θα διακινδυνευσω μια προβλεψη.
Πιστευω οτι η Citroen θα 'δωσει' τον αγωνα στον Hirvonen.
Για αυτον, ο αγωνας μεσα στην πατριδα του, σημαινει παρα πολλα και του τον χρωστανε απο την αρχη της χρονιας, οταν εχασε μια νικη απο τεχνικη παραληψη.Φιλικα,
'el-em'
-
-
Νίκησε και στη Φινλανδια ο Λεμπ!
-
Παρατηρησεις για το Neste Rally of Finland :
- Τα νεα 1600αρια WRC, στην ιδια Ounimpohja που ειχε τελευταια φορα γινει το 2007, (παρ'ολο που ειναι μια πολυ γρηγορη ε.δ.) εκαναν 15.17'' αντι των 15.22' του Gronholm!!!
- Η μουαγιεν ηταν 129.5 χ.α.ω.!!!!!
- Η εννατη θεση γενικης που πετυχε ο πυραυλος Lappi στο πρωτο περασμα.
- Το γεγονος οτι ο κοντος (με τις 80 νικες) δεν εκανε ενα 'ασε' ωστε να κερδισει ο συμπαικτης του μεσα στο σπιτι του, πραγμα που αποδεικνυει δυο πραγματα, αφ' ενος τον χρακτηρα του και αφ' εταιρου οτι ειναι μια winning machine και δεν καταλαβαινει τιποτα!!!
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Παρατηρησεις για το Neste Rally of Finland :- Τα νεα 1600αρια WRC, στην ιδια Ounimpojia που ειχε τελευταια φορα γινει το 2007, (παρ'ολο που ειναι μια πολυ γρηγορη ε.δ.) εκαναν 15.17'' αντι των 15.22' του Gronholm!!!
- Η μουαγιεν ηταν 129.5 χ.α.ω.!!!!!
- Η εννατη θεση γενικης που πετυχε ο πυραυλος Lappi στο πρωτο περασμα.
- Το γεγονος οτι ο κοντος (με τις 80 νικες) δεν εκανε ενα 'ασε' ωστε να κερδισει ο συμπαικτης του μεσα στο σπιτι του, πραγμα που αποδεικνυει δυο πραγματα, αφ' ενος τον χρακτηρα του και αφ' εταιρου οτι ειναι μια winning machine και δεν καταλαβαινει τιποτα!!!
Φιλικα,
'el-em'
Σωστοοοοοοοοός
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φιλικα,
'el-em'
νομίζω 73 νίκες έχει ο λεμπ. όχι ότι αλλάζει κάτι σε αυτό που λες.
πολύ περιμέναμε πως θα έδινε την πρωτιά στον συμπαικτη του, αλλά δεν... -
Γιατι του την χρωσταει;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Γιατι του την χρωσταει;Η ομαδα του την χρωσταει.
Πολλοι ομως στην θεση του, θα ειχαν κανει αυτο που εγραψα πιο πανω.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Γιατι του την χρωσταει;
Η ομαδα του την χρωσταει.
Πολλοι ομως στην θεση του, θα ειχαν κανει αυτο που εγραψα πιο πανω.Φιλικα,
'el-em'
Για πες μας μια αναλογη περιπτωση που εχει γινει αυτο.Να χρωσταει δλδ η Φορντ στον λατβαλα και να ξεχρεωνει για λογαριασμο της Φορντ ο Σολμπεργκ χαριζωντας την στα ισια και παληκαρησια νικη του.
Ενταξει δεν τον χωνευεις,αλλα τοση εμπαθεια?υγ του Οζιε να δεις τι χρωστουμενα εχει για του χρονου
υγ2 Πως τον ειδες τον Λεμπ μεσα στη Φιλανδια 3 μερες?Τετοιο ξεβρακωμα οι Φιλανδοι δεν ειχαν ξαναφαει ποτε.Απο σεικνταουν,απο qualifying,και απο την 1η ειδικη μεχρι την τελευταια ξυλο.Αχωνευτος πραγματικα
-
Δεν είναι δουλειά του Loeb να χαρίσει νίκη στον Hirvonen, επαγγελματίες είναι, δε του χρωστάει και τίποτα (όπως πχ. χρώσταγε πέρισι ο Hirvonen στον Latvala)
Η Citroen όντως 'χρωστάει' μια νίκη στο Hirvonen λόγω των γεγονότων της Πορτογαλίας οπότε αν ήταν θα έπεφταν team orders. Που προφανώς δεν έπεσαν, οπότε μάλλον τη Citroen θα πρέπει να κατηγορήσεις. Φαντάζομαι αν είναι να ξεπληρώσουν το 'χρέος' τους θα το κάνουν όταν θα έχουν κριθεί τα πάντα (σε 1-2 αγώνες δηλαδή Σαρδηνία υποψήφια γιατί Μεγ. Βρετανία μπορεί να κερδίσει και από μόνος του ο Hirvonen...)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μεγ. Βρετανία μπορεί να κερδίσει και από μόνος του ο Hirvonen...)Εγώ πάλι είμαι λίγο απαισιόδοξος αφού δεν μπορεί να κερδίσει τον κοντό στο σπίτι του δε νομίζω να μπορεί να τον κερδίσει στα ίσα πουθένα.
Υ.Γ Σχετικά με το top 3 έχω ΣΧΕΔΟΝ πειστεί ότι εκεί ανήκει ο κοντός.Θα μπορούσε να είναι και στο 1 αν κράταγε τον οζιέ φέτος στην ομάδα και τον νικούσε αλλά μάλλον πρέπει να έχει και αυτός τις ανασφαλειές του για το πόσο καλός είναι. Και αυτό γιατί ξέρει από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει ένας πρωτοκλασσάτος(οζιε) οδηγός σε πρωτοκλασσάτο(σιτροέν) αμάξι.Τις δευτεράντζες δεν τις φοβάται σε κανένα αμάξι!!!! -
Σωστος ο ΛΜ. Επρεπε να να τον παρακαλεσει ο μικος να αφησει ο κοντος να πανηγυριζει εξαλλα ο Μικο και καπακι δηλωσεις Λεμπ τα δωσα ολα αλλα δεν...
Θα εμπαιναν στο πανθεον των σουμαχερεων, αλλα ξεχασα τα κουτορνιθια οι θεατες και δε θα μαθαιναμε τιποτα... -
[quote='nass']@el-em
Δεν είναι δουλειά του Loeb να χαρίσει νίκη στον Hirvonen, επαγγελματίες είναι, δε του χρωστάει και τίποτα (όπως πχ. χρώσταγε πέρισι ο Hirvonen στον Latvala)
Δεν του χρωσταει τιποτα σε προσωπικο επιπεδο, αλλα ετσι θα εδειχνε μεγαλειο ψυχης και ανωτεροτητα, που ειναι αλλα δυο πραγματα που τον κανουν ακομη πιο αντιπαθη.
Εγω παντως στην θεση του, ετσι θα εκανα και την αποψη μου αυτη δεν μου την αλλαζει κανεις.Φιλικα,
'el-em'
-
Το εχουμε καταλαβει σου ειναι αντιπαθης παμε παρακατω
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
WRC 2012 (all rounds)