-
Καλησπέρα παιδιά, μήπως κανεις ξέρει να μου πει αν πράγματι το tripcomputer κανει autoreset του trip-b μετα δυό ώρες ακινησίας οπως γράφει το booklet?
Εχω καινούργια gt distinctive, αγορασμένη 10/04 και auto reset ΔΕΝ κάνει...
Πιστεύω ολες οι καινούργιες αλφες(!) 147, 156, κλπ εχουν ιδιο tripcomp αρα περιμένω απάντηση απο πολλούς φίλους -
Καλησπέρα παιδιά, μήπως κανεις ξέρει να μου πει αν πράγματι το tripcomputer κανει autoreset του trip-b μετα δυό ώρες ακινησίας οπως γράφει το booklet?
Πιστεύω ολες οι καινούργιες αλφες(!) 147, 156, κλπ εχουν ιδιο tripcomp αρα περιμένω απάντηση απο πολλούς φίλους -
Καλημέρα
Έχω 147 δεν ξέρω αν έχουν το ίδιο trip computer, πάντως εμένα reset κάνει κανονικά... -
Καλημέρα,
Απο τη στιγμή που έχουν κατά 90% κοινό ταμπλό η GT με τη 147, λογικά πρέπει να έχουν κοινό trip-computer.
H 147 μου, (μοντ. 2001) κάνει αυτόματο μηδενισμό στο trip-b κανονικά μετά από 2ωρο.
Εαν δε στο κάνει πήγαινε ΄το να στο φτιάξουν. -
Ο χρήστης stallis έγραψε:
Πιστεύω ολες οι καινούργιες αλφες(!) 147, 156, κλπ εχουν ιδιο tripcomp αρα περιμένω απάντηση απο πολλούς φίλουςΦίλε Stallis, έχω μία 147 TI (επίσης 10/2004), στην οποία δε γίνεται αυτόματος μηδενισμός μετά από δύο ώρες, παρόλο πoυ αναφέρεται έτσι στο manual. Mπορείς να το μηδενίσεις μόνος σου πατώντας για 4 δευτερόλεπτα το πλήκτρο SET2 (δες manual).
-
Σου κάνει reset ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ;
ΚΑι το παλιό Τολέδο του πατέρα μου έλεγε κάθε κάποιες ώρες, αλλά δεν ήταν να το πάρεις τοις μετρητοίς...
Άλλοτε 1 ώρα, άλλοτε 1 μέρα!! -
Σε εμφάνιση ενδείξεων και λειτουργικότητα, το trip computer της GT είναι ακριβώς το ίδιο με την 147. Τώρα αν δεν κάνει κάποιες λειτουργίες δεν γνωρίζω, όπως αυτή που πρέπει να το τσεκάρεις! Στην δική μου 147 το κάνει και μάλιστα το χρησιμοποιώ συχνά!
-
Ευχαριστώ ολους τους φίλους- Αλφίστι και μή- που μπήκαν στον κόπο να μου λύσουν την απορία μου.
Να πω οτι manual reset μεσω mode2 κάνει, ομως θεωρώ πολύ χρήσιμο το autoreset
Thanks again -
Ευχαριστώ ολους τους φίλους- Αλφίστι και μή- που μπήκαν στον κόπο να μου λύσουν την απορία μου.
Να πω οτι manual reset μεσω mode2 κάνει, ομως θεωρώ πολύ χρήσιμο το autoreset
Thanks againΤώρα, ειναι σκόπιμο να επιχειρήσω να το φτιάξω μέσω αντιπροσωπειας οπως ενας φίλος προτείνει, ή να μην το πειράξω μη του πετάξουνε τα μάτια εξω οι διάφοροι μαστρό????????????
-
Αν δεν είναι κάτι που χρησιμοποιείς έντονα, θα σου πρότεινα να το καθυστερήσεις. Έχεις χρόνια ολόκληρα ακόμα εγγύηση. Το συζητάς στο επόμενο service. Άσε που στο μεταξύ μπορεί να φτιάξει και μόνο του.
-
Περίμενε για το επόμενο service. καλύτερα είναι να περιμένεις μπας και φτιάξει μόνο του.
-
Να υποθέσω ότι stallis και srallis είναι το ίδιο πρόσωπο;
-
έλα μου ντε;
-
Tο ιδιο πρόσωπο (ειμαι) ειναι, απλα ξέχασε(α) το πρωτο password !!!!!!!!!!!!
Alfa gt trip computer