-
-
Το τσιπάκι πάντως υπάρχει
http://www.nfcworld.com/nfc-devices/motorola-droid-razr/ -
Περί nfc λέγαμε σε μεσημεριανό καϊφέ με φίλους.
Με αυτό το app https://play.google.com/store/apps/deta ... pert&hl=el
μπορεις να στέλνεις αρχεία μέσω nfc.- NFC Support. You can use NFC-enabled phone to transfer files and apps.
Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και μολις το κανει και το iphone , θα ειναι επανασταση
Κακιούλες. Κάτσε πρώτα τα android να κλείσουν όσο γίνεται το τεχνολογικό χάσμα σε σχέση με το γιωτόφωνο και το ξανασυζητάμε. Μόλις αποκτήσουμε 16πύρηνα τότε θα μπορούμε να ειρωνευόμαστε.
-
Ναι θα βάλουν WQHD στο τέλος στο πολύ σε 4 ίντσες και θα γελάει το παρδαλό κατσίκι
-
δουλευει κανεις το nova launcher σε jelly bean να μου πει εντυπωσεις?
δεν εχω θεμα με τη ταχυτητα ( σε 4.0.4 ο nova μου φαινοταν πιο γρηγορος, αλλα σε jb εχω την αισθηση οτι δεν αλλαζει κατι μαζι του) , απλα με ιντριγκαρουν οι επιπλεον ρυθμισεις μιας και καποια πραγματακια μου λειπουν απο το στοκ
-
-
Επανέρχομαι στο S III.
Χθες έκανα update OTA:
Επίσης:
Α, ναι. Βγάζει screenshots χωρίς να χρειάζεται root.
-
Είμαι στο τσακ να πατήσω το '''ολοκλήρωση παραγγελίας'' στο Πλαίσιο για το Nexus. Να το κάνω ή να πάω προς S2?
Τα συν και τα πλην γνωστά κάθε συσκευής. Επίσης το s2 δεν το χω δει απο κοντά παρά μόνο το nexus (ψιλοπαντόφλα μου φάνηκε αλλά με e52 που χω τώρα τι περίμενες- πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας).Α..Yπάρχει περίπτωση να πέσει και άλλο η τιμή του nexus?
-
S2 μόνο αν θες τον παραπάνω αποθηκευτικό χώρο.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Είμαι στο τσακ να πατήσω το '''ολοκλήρωση παραγγελίας'' στο Πλαίσιο για το Nexus. Να το κάνω ή να πάω προς S2?
Τα συν και τα πλην γνωστά κάθε συσκευής. Επίσης το s2 δεν το χω δει απο κοντά παρά μόνο το nexus (ψιλοπαντόφλα μου φάνηκε αλλά με e52 που χω τώρα τι περίμενες- πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας).Α..Yπάρχει περίπτωση να πέσει και άλλο η τιμή του nexus?
Nexus θα πάρεις , τι ουσιαστικό υπέρ έχει το s2?
Τα 16 GB είναι καλά , επίσης δε θα χεις και ράδιο , αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στα υπέρ
ΥΓ το nexus αν θες άμεσα τα update , θα πρέπει να το κάνεις Google branded , γιατί του πλαισίου είναι Samsung branded
-
Επίσης το Nexus δεν έχει ραδιόφωνο.
-
@ angel
Mπα, 16 γιγα είναι αρκετά
@ qsis
ε ξέρω γω... κάμερα, εξωτερ. μνήμη, μπαταρια (;)..και γω για nexus με βλέπω να σου πω.. Απο τιμή ξέρουμε κάτι?
@ ernani
+1 μόνο που προσωπικά δεν ακούω ράδιο από κινητό -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ το nexus αν θες άμεσα τα update , θα πρέπει να το κάνεις Google branded , γιατί του πλαισίου είναι Samsung branded
το ξέρω, σε διαβάζω και στο myphone
-
Η κάμερα του είναι αξιοπρεπής βαλε στο gsmarena και σύγκρινε τη ποιότητα φωτο των 2 συσκευών , δε νομίζω ότι αξίζει η διαφορά
Από κει και πέρα θα έχεις καθαρό android χωρίς σκουπίδια , πολύ καλύτερη οθόνη και τη καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να μη νιώθεις παρατημένος μετά από κανα 6μηνο
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
το ξέρω, σε διαβάζω και στο myphone
Έχει κάνει ένας τύπος ωραίο οδηγό ,αν και το toolkit ειναι ακόμα και για χαζούς
Το είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα όταν με απογοήτευση είδα ότι έφτανα μέχρι 4.0.2 και από τότε προσπάθησα κι εγώ όσο μπορώ να μεταδώσω τη 'γνώση'
-
Η κάμερα του είναι αξιοπρεπής βαλε στο gsmarena και σύγκρινε τη ποιότητα φωτο των 2 συσκευών , δε νομίζω ότι αξίζει η διαφορά
Έχει γίνει και αυτό εδώ και μέρες
Από κει και πέρα θα έχεις καθαρό android χωρίς σκουπίδια , πολύ καλύτερη οθόνη και τη καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να μη νιώθεις παρατημένος μετά από κανα 6μηνο
Ένα θα σου πω: Στο συρτάρι έχω το vivaz
-
Δεν θα το αγόραζα έναντι του S II (για το ραδιόφωνο και τη microSD).
Επίσης, απ' ό,τι φαίνεται το S II θα αναβαθμιστεί:
viewtopic.php?f=13&t=44839&start=9345#p2576260ΥΓ. Μην σε κάψω. Αυτή είναι προσωπική εκτίμηση με βάση την πρόσφατη έρευνα αγοράς που έκανα καθώς και το γεγονός ότι ο αδερφός μου έχει το S II.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν θα το αγόραζα έναντι του S II (για το ραδιόφωνο και τη microSD).Επίσης, απ' ό,τι φαίνεται το S II θα αναβαθμιστεί:
viewtopic.php?f=13&t=44839&start=9345#p2576260ΥΓ. Μην σε κάψω. Αυτή είναι προσωπική εκτίμηση με βάση την πρόσφατη έρευνα αγοράς που έκανα καθώς και το γεγονός ότι ο αδερφός μου έχει το S II.
Κάτσε να ρθει ο qsis..
Σοβαρά τώρα, αποφάσισα οτι η οθόνη και η υποστήριξη παίζουν μεγαλύτερο ρόλο για μένα απο το ράδιο και την κάρτα μνήμης (και την κάμερα) οποτε -1 Νεξους απο τις αποθηκες του Πλαισίου..
Ευχαριστώ όπως και να χει όμως -
οπως σωστα ειχε πει καποιος (κανοντας παντα εκτιμηση, οποτε το 'σωστα' ειναι ουσιαστικα η δικη μου εκτιμηση), το s2 θα εχει τη τυχη του s1 που πηρε 3 μεγαλα updates ξεκινησε απο 2.1 , πηρε 2.2 και μετα 2.3 και μετα τη διετια πλεον η τυχη του εχει αφεθει αποκλειστικα στους xda
αντιστοιχα και το s2 ξεκινησε με 2.3 , πηρε 4.0 και μπορει μεn να παρει 4.1 , αλλα λογικα θα ειναι η τελευταια του (μακαρι να βγω λαθος )
το 'αρχαιων' specs nexus s ομως ακομα παιρνει (και ειναι το μονο κινητο με τετοια specs που εχει παρει jb , ξεφτιλιζοντας ετσι απλα τους μεγαλοκατασκευαστες με τις χαζες δικαιολογιες τους) , αρα το gnex εχει πολυ ψωμι ακομα
το ραδιο για μενα ειναι το μεγαλο μειον, γιατι οταν το ηθελα την εβγαζα με tune in radio , το οποιο δουλευε μια χαρα βεβαια και data ειχα , ομως επειδη αυτη ειναι 'δικαιολογια κατοχου iphone' δεν υποστηριζω αυτη την επιλογη
εδω που τα λεμε το nexus ειναι αρκετα iphone σε καποια πραγματα, ισως στο μελλον να δουμε και κανα unibody \
οι οθονες ομως και η αναλυση δεν εχουν καμια σχεση, εδω θα ενστερνιστω το 'επιχειρημα κατοχων iphone' περι retina
ειναι τοσο ξεκουραστη η μεγαλη αναλυση που αλλα πραγματα εχουν αρχισει πλεον να μου φαινονται 'παλια'
αμα βαλεις την οθονη του διπλα σε s3 δε νιωθεις ιδιαιτερα μεινονεκτικα (δυσκολα βλεπεις διαφορες)
το μονο κινητο που με εβαλε σε σκεψεις και με εντυπωσιασε πραγματικα με την οθονη του ειναι το one x , το οποιο ομως παιζει σε αλλη κλαση χρηματος και κουβαλαει και αυτο τα αρνητικα του
Περι συσκευών Android...