-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά , με περιμενε στο σπίτι ένα δέμα. Ηταν το καινούργιο μου απόκτημα , κατευθείαν από την AutoArt. Μια Bugatti Chiron 1:18 σε μπλε χρώμα. Υπέροχο μοντελάκι, συλλεκτικό, με τέλειο εσωτερικό και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Γιατί άραγε η Bugatti δεν έβγαλε αυτό το κομψοτέχνημα στην παραγωγή ?Λενε οτι η Chiron εχει καλυτερη ποιοτητα απο τη Veyron.. Αλη8ευει?
Τελικα εμενα με εχει απορροφησει λιγο το ebay. Δεν εχω παρει τιποτα ακομη αλλα εχω κανει bid σε 3 κομματια (8α σας πω αφου λει3ει η δημοπρασια ).
To κακο ειναι οτι πρεπει να παρακολου8εις συχνα πως πηγαινει η δημοπρασια, να περιμενεις αρκετα μεχρι να τελειωσει και να μιλας με τον πωλητη για τον τροπο πληρωμης(τελικα ορισμενοι δεχονται κ μη ηλεκτρονικες πληρωμες)..
8α δω πως 8α πανε αυτα κ μετα ισως αρχισω κ τις παραγγελιες απο on-line shops. Αυτο που συνειδητοποιω τον τελευταιο χρονο ειναι οτι μενω συνεχεια πισω.. Αλλα οσα κ να παρω, παντα πισω 8α ειμαι, αυτο ειναι στη φυση μας.. -
H Chiron νομίζω ότι είναι καλύτερη ποιοτκά από την Veyron, υρίως σε ότι αφορά το εσωτερικό της. Υστερεί λίγο στην ποιότητα κύλησης των τροχών που είναι κάπως πιό σφικτοί. Πάντως και τα δύο είναι εξαιρετικά μοντέλα και τα καλύτερα που έχω στην συλλογή μου.
Οσο και να προσπαθείς , πάντα θα έρχεται κάτι καινούργιο να σε αναστατώνει . Εχω κάνει δεκάδες διαφορετικές λίστες με τις υποψήφιες αγορές , αλλά κάθε φορά τις αλλάζω γιατί μου αρέσει και κάτι άλλο.
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει έρθει στην Ελλάδα η Pagani Zonda από την Motormax και που μπορώ να την βρώ ? Υπάρχει στο Ebay σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά αν βάλεις και τα έξοδα αποστολής σκέφτομαι μήπως και δεν συμφέρει. !! -
Τι τιμές έχουν σε αυτά τα μαγαζιά τα μοντέλα ρε παιδιά? Π.χ. η 190E evo (που το γ******** το ταχυδρομείο δεν λέει να στείλει) πόσο πάει? Μπορείτε να μου πείτε τιμές έτσι ενδεικτικά? (εδώ στη Ξάνθη μέχρι Maisto βρίσκω)
-
Ποιά ακριβώς μαγαζιά ενοείς?
-
E, αυτά Ιπποκράτους, Κηφισιά που αναφερθήκαν παραπάνω.. έτσι, να ξέρω τι κερδίζω ή τι χάνω που παραγγέλνω από Γερμανία
-
Μπορώ να σου πω μόνο για Ιπποκράτους-Κολωνάκι που έχω ψωνίσει πολλές φορές.
BBurago : Ιππο (30 ευρώ) Κολ (40 ευρώ)
Maisto : (28-40 ευρώ) (40-60 ευρώ)
Hot wheels : (30-55 ευρώ) (45-75 ευρώ)
Μnichamps : (65-85 ευρώ) (70-όσο θέλουν, ανάλογα πως
σε κόβει )
AutoArt : (60-100 ευρώ) (80-115 ευρώ)
Kyosho : (55-80 ευρώ) (65-85 ευρώ)
Στην Ιπποκράτους έχει πολλά μαγαζιά αλλά οι τιμές είναι περίπου οι ίδιες. Στο Κολωνάκι όπως καταλαβαίνεις οι τιμές είναι αναλογες της περιοχής. Ειδικά ένας τύπος που έχει το μαγαζί στην Σκουφά με γεμάτη βιτρίνα , κόβει την φάτσα και την κ***α που κουβαλάς και σου λεει ότι τιμή του έρθει. Αρκεί να σου πω ένα παράδειγμα. Την Enzo μου την χρέωσε 88 ευρώ σε Mattel, γιατί έβλεπε ότι την ήθελα πολύ. Φυσικά η τιμή μου φάνηκε τελειως τρελλή και δεν την πήρα. Την βρήκα μετά στο Carrefur με 30 ευρώ. Τι να λέμε τώρα, αθάνατη Ελλάδα ! -
JimClark πως και δεν κατεβαινεις μια βολτα και Θεσσαλονικη να ριξεις μια ματια; Και εδω τα μαγαζια ειναι σχετικα κοντα το ενα με το αλλο και οι τιμες ειναι αναλογες της Ιπποκρατους (απο οτι μολις ειδα), η ποικιλια δεν ειναι ασχημη, και ειναι 2 ωρες σχεδον απο την Ξανθη.
Αν δεν κανω λαθος στο Κρφουρ ειχε την Εντζο τη HotWheels
-
Ακριβη την πηρες την ENZO!25 εχει.
Τα BURAGO εχουν 15-20 euro se 1/18!
MCLAREN MP4/16 MIKA HAKKINEN MATTEL 20 euro
Σας το λεω με σιγουρια. -
190 E EVO 55euro!
ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????????????
-
Να ρωτησω αν τα μοντελα AA Millenium(η κ μη) ειναι περιορισμενης παραγωγης? Οπως κ η Μ3 CSL της Kyosho που ειναι 'οfficial BMW edition'.
8α η8ελα να παρω καποια αλλα που εχω βαλει πρωτα στο ματι κ ισως τα κα8υστερησω αυτα. Πιο πολυ ενδιαφερομαι για τα 80's sport classics (Sierra Cosworth, Merc Evo2, Audi Quattro SWB, ισως και την E30 Evo αφου ειναι τοσο καλη). Τωρα εχω επικεντρωσει την προσοχη μου στο να βρισκω ευκαιριες απο την Exoto, που οσο καλες κ αν ειναι οι τιμες, ειναι κ παλι ακριβουτσικα.. Τhnx εκ των προτερων! -
καλησπέρα,
τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητα κανείς?Μπήκα στο κόλπο πολύ πρόσφατα και μπορώ να πω πως προσφέρει πολύ θέαμα και για εραστητεχνική εμπλοκή δεν κοστίζει πολλά..
Ορίστε μερικές φώτο από το Honda NSX μου μετά από προπόνηση. Κανονικά είναι κατάλευκο αλλά είπαμε ...μετά από προπόνηση
http://kostas.kottakisnet.gr/images/img0.jpg
http://kostas.kottakisnet.gr/images/img1.jpg
http://kostas.kottakisnet.gr/images/img2.jpgείναι της Kyosho κλιμακα 1:10 4x4 δυτάχυτο βενζινοκίνητο και φτάνει τα 84χλμ!!
Τέλος δεν θέλει απαραίτητα πίστα... ένα παρκινγκ είναι αρκετό για να σβουρίξει...
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
καλησπέρα,
τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητα κανείς?Μπήκα στο κόλπο πολύ πρόσφατα και μπορώ να πω πως προσφέρει πολύ θέαμα και για εραστητεχνική εμπλοκή δεν κοστίζει πολλά..
Ορίστε μερικές φώτο από το Honda NSX μου μετά από προπόνηση. Κανονικά είναι κατάλευκο αλλά είπαμε ...μετά από προπόνηση
http://kostas.kottakisnet.gr/images/img0.jpg
http://kostas.kottakisnet.gr/images/img1.jpg
http://kostas.kottakisnet.gr/images/img2.jpgείναι της Kyosho κλιμακα 1:10 4x4 δυτάχυτο βενζινοκίνητο και φτάνει τα 84χλμ!!
Τέλος δεν θέλει απαραίτητα πίστα... ένα παρκινγκ είναι αρκετό για να σβουρίξει...
υπαρχει τοπικ για τηλεκατευθηνομενα εδωhttp://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9873
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
υπαρχει τοπικ για τηλεκατευθηνομενα εδωhttp://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9873
ok το κουβαδάκι μου και σε άλλο... topic
-
Σημερα παρηγγειλα το AutoArt Audi Sport Quattro SWB red Scale 1:18 special edition by Audi κ το Kyosho BMW M3 CSL Coupe 2003 antrazit/black scale 1:18 special edition by BMW απο το modelissimo.de
Προς το παρον περιμενω e-mail με τον αρι8μο λογαριασμου τους για να παω να τα πληρωσω. 3ερεται ποσο καιρο τους παιρνει συνη8ως για να τα στειλουν?
-
Σημερα μου εστειλαν τον αρι8μο λογαριασμο τους.
Μαζι με τη σημειωση οτι το Audi δεν το εχουν σε stock..
To καλο ειναι οτι γλιτωσα 100 ευρω. Επειδη μου αρεσει αυτο το μοντελο, να ψα3ω να το βρω στο κοκκινο του που ειναι κ special edition by Audi η να αρκεστω στο 'απλο' γλυτωνοντας παραλληλα 30 ευρω?Αλλη μια απορια: τι διαφορα εχει η ΒΜW E30 M3 Sport Evo με την 'Cecotto' Edition? ΑutoArt κ τα 2, κοκκινα κ τα δυο. Απο το google βρηκα αυτο:
A more exciting special edition followed in April 1989, Johnny Cecotto cars being the first M3's to get BMW's improved 215bhp catalysed engine. Other upgrades were Evolution II front and rear spoilers, black-centred 16-inch BBS wheels and Nogaro Silver paint. Inside were half leather Motorsport seats, an on-board computer, illuminated gear knob and numbered plaque bearing Cecotto's signature. 480 were built.
Το site οπου τα κοιταω δεν εχει φωτο απο την Cecotto..
-
Λοιπον,το κοκκινο ceccoto μου το εφεραν απο Γερμανια και δεν ξερω τιμη(δωρο).
Το audi το πηρα χονδρικη και ουτε εκει μπορω να πω λιανικη τιμη με σιγουρια!Παντως τα 100 ειναι πολλα!Το πολυ μεχρι 80 (το κοκκινο).
Διαφορες στα δυο Μ3 ειναι τα καθισματα οι ζαντες η αεροτομη το χρωμα του μοτερ το τιμονι κτλ... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Διαφορες στα δυο Μ3 ειναι τα καθισματα οι ζαντες η αεροτομη το χρωμα του μοτερ το τιμονι κτλ...Ποιο να προτιμησω? Ιδια τιμη εχουν..
Δεν ειναι Racing σωστα?Βρηκα κ την Murcielago 40th Anniversary δια8εσιμη.. Οποτε 8ελω να 'χτυπησω' αυτα τα 2 το συντομοτερο.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Διαφορες στα δυο Μ3 ειναι τα καθισματα οι ζαντες η αεροτομη το χρωμα του μοτερ το τιμονι κτλ...
Ποιο να προτιμησω? Ιδια τιμη εχουν..
Δεν ειναι Racing σωστα?Βρηκα κ την Murcielago 40th Anniversary δια8εσιμη.. Οποτε 8ελω να 'χτυπησω' αυτα τα 2 το συντομοτερο.
Καλυτερα να παρεις την SPORT EVO!
Δεν ειναι racing! -
Την Audi την έχουν και σε μη special edition παντως... Όσο για το πόσο παίρνει, εξαρτάται από το ταχυδρομείο. Απο Γερμανία Ελλάδα κάνουν 3-4 μέρες (έρχονται με DHL). Αλλά τώρα αργήσανε εξαιρετικά με μένα (είναι η τρίτε εβδομάδα) και θα ρωτήσω τι παίζει (θα μου πούνε κακοκαιρία, θα τους πω το κακό σας το καιρό)...
-
Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα βγει η Enzo από την Exoto? αντού δέχονται μόνο προπαραγγελίες , χωρίς να διευκρινίζουν για το πότε θα βγει κανονικά στην παραγωγή. Κάτι ακούγεται για Απρίλιο.
Επίσης ρώτησα και πιο πριν αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει Ελληνικό μαγαζί που να έφερε την Pagani Zonda (Motormax).
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές