-
Στην εμφάνιση γιατί να είναι διαφορετικό? 6 μήνες λέει μαζεύαν στοιχεία και διαστάσεις απο την αυθεντική.
Ούτε στα μηχανικά δεν διαφέρει, εκτός απο λίγα σημεία...εδώ καθίσαν και φτιάξαν τα ψαλίδια απο την αρχή!Μ αρέσει πάντως αυτό: 'Here we have just taken delivery of the genuine front park indicator units.'
-
Κι άλλη μία ευκαιρία:
http://www.ebay.it/itm/LANCIA-037-RALLY ... 33772e68f5 -
Καθεστε κι ασχολησθε με δυο 3μαλακες που δεν εχουν τι να κανουν και φτιαχνουν **ανατριχιαστικα κακες αντιγραφες **αυτοκινητων που αφησαν ιστορια , και εκφερετε και γνωμη αν εχουν η δεν εχουν επαφη με τα οριτζιναλ 037 .
Τουλαχιστον απ'τα δικα μου βιβλια της 037 , καμια επαφη με τα γνησια , ουτε στα μηχανικα που λεει ο φιλος μου 7πας και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο μαλακες που καθησαν κι εφτιαξαν καλουπια για τα πλαστικα της 037 την στιγμη που στην αγορα υπαρχει οικος που πουλαει τα κοματια απο οριτζιναλ καλουπια !
Και αυτο το εξαμβλωμα στο ebay πρεπει να ειναι δικο τους και απ'το μοτερ σαζμαν που βλεπω απευθυνεται σε καραγκιοζη αγοραστη .υ.γ. Σκεπτομαι αν διαβασει κανενας tryfon θα παθει εγκεφαλικο με αυτα που θαυμαζετε εσεις οι νεολαιοι , αντι να κατσετε να διαβασετε και να μαθετε απο σωστες πηγες για τα αυθεντικα πραγματα παλαιοτερων ετων .
Συγνωμη αλλα στεναχωριεμαι να σας διαβαζω ,να καθεστε με ανοικτο στομα να θαυμαζετε τετοιους γκαου ! που ειναι πανομιοτυπα λαμογια σαν τους εγγλεζους που φτιαχνουν τα strato's με τα βολιουμεξ μοτερ .........βρησκοντας τριτοκοσμικους γκασμαδες να τα πουλανε .
-
Ξερεις τι με στεναχωρει....
Οτι Αυτοι οι Μ@λ@κες οι Αγγλοι- Γαλλοι-Γερμανοι μαζευουν χρημα απο τις οποιες καλες ή κακες κατασκευες που κανουν και πουλουν σε ολο τον κοσμο!!!
Καλως η κακως εγω ανταλλακτικα για την Beta μου βρηκα μονο στην Αγγλια (Betaboyz) και μαλιστα σε πολυ καλες τιμες.
Οσο για το αλλο project ( 2002ti ) που ετοιμαζω οταν ηρθε η στιγμη αναζητησης μασπιεδων ολοι οι εδω εμποροι μου τους πουλουσαν 220 ευρω και μαλιστα με προκαταβολη. Ο ενας απο αυτους πριν προλαβω να τον καταραστω εκλεισε. Aν για καποιο λογο του ειχα δωσει προκαταβολη τωρα θα την εκλαιγα... Τους ιδιους λοιπον μασπιεδες τους εφερα απο Γερμανια (Walloth) με 106 Ευρω. (Τιμη με μεταφορικα)....
Αυτο που θυμαμαι ηταν οτι ελεγα σε ολους τους πελατες μου οτι στην εταιρεια που δουλευα ειχαμε προιοντα οικονομικα αφου ειχαμε φθηνους και τιμιους μαστορες και καλουπατζηδες...παει και αυτο !!!
Ολα τα ειδη πλεον παραγονται στην Κινα.
Το θεμα ειναι τι ακριβως κανουμε εντος συνορων.
Αυτοι τουλαχιστον προσπαθουν...και εμεις δανειζομαστε τα λεφτα τους για να τα δωσουμε στις τραπεζες για να εξασφαλιστουν οι καταθεσεις μας...Ξεφυγα λιγακι απο το θεμα ....SORRY!Ο χρήστης APR έγραψε:
Καθεστε κι ασχολησθε με δυο 3μαλακες που δεν εχουν τι να κανουν και φτιαχνουν **ανατριχιαστικα κακες αντιγραφες **αυτοκινητων που αφησαν ιστορια , και εκφερετε και γνωμη αν εχουν η δεν εχουν επαφη με τα οριτζιναλ 037 .
Τουλαχιστον απ'τα δικα μου βιβλια της 037 , καμια επαφη με τα γνησια , ουτε στα μηχανικα που λεει ο φιλος μου 7πας και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο μαλακες που καθησαν κι εφτιαξαν καλουπια για τα πλαστικα της 037 την στιγμη που στην αγορα υπαρχει οικος που πουλαει τα κοματια απο οριτζιναλ καλουπια !
Και αυτο το εξαμβλωμα στο ebay πρεπει να ειναι δικο τους και απ'το μοτερ σαζμαν που βλεπω απευθυνεται σε καραγκιοζη αγοραστη .υ.γ. Σκεπτομαι αν διαβασει κανενας tryfon θα παθει εγκεφαλικο με αυτα που θαυμαζετε εσεις οι νεολαιοι , αντι να κατσετε να διαβασετε και να μαθετε απο σωστες πηγες για τα αυθεντικα πραγματα παλαιοτερων ετων .
Συγνωμη αλλα στεναχωριεμαι να σας διαβαζω ,να καθεστε με ανοικτο στομα να θαυμαζετε τετοιους γκαου ! που ειναι πανομιοτυπα λαμογια σαν τους εγγλεζους που φτιαχνουν τα strato's με τα βολιουμεξ μοτερ .........βρησκοντας τριτοκοσμικους γκασμαδες να τα πουλανε .
-
Υπαρχουν παντως και απιστευτες ρεπλικες που ειναι αξιες θαυμασμου.
http://www.jaylenosgarage.com/video/193 ... ca/1344151
-
E και βεβαια εχεις απολυτο δικιο αγαπητε μου cko37 και ολοι εχουμε διαπιστωσει το τραγικο αυτο θεμα με τα ανταλλακτικα και τις τιμες , των περισσοτερων ανταλλακτικατζιδων , και δεν λεω μονον για τους εμπορους των παλιων ανταλλακτικων που με την κρατικη ασυδοσια πουλαγαν και εισεπραταν σε χρυσαφι απ'τους ντενεκεδες που εφερναν με τον τονο τις καλες εποχες , οποτε τωρα δεν υπαρχουν καν ολοι αυτοι .
Ακομα ενα προβλημα ειναι και με τα που κανονικα επρεπε να υπαρχουν χιλιαδες τονοι απο παλια μοντελα στις αποθηκες , που οπως ολοι μου ελεγαν δεν τους συνεφερε (γιατι κι αυτοι ειχαν μαθει σε τρελες κονομες) και τα κανοντας μας να ψαχνουμε σημερα σε ολη την ευρωπη , για πραγματα που τα ειχαμε πιο τελευταια χρονια απ'ολα τα κρατη .
Δεν μπορουσε ισως κανεις να φανταστει οτι θα ερχονταν ημερες να ψαχνουν (πολλοι ) ανταλλακτικα απο μοντελα του 60 και 70 για να φτιαξουν οσα αυτοκινητακια γλυτωσαν απ'την αποσυρση ......... -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Υπαρχουν παντως και απιστευτες ρεπλικες που ειναι αξιες θαυμασμου.http://www.jaylenosgarage.com/video/193 ... ca/1344151
Οντως !
-
Φιλε μου APR θα διαφωνισω μαζι σου.Οταν στοκαρεις πραγματα σαν μαγαζι παντοτε μπαινεις μεσα αυτο να το ξερεις.Χωρια οτι για τα μεταχειρισμενα εκεινη την εποχη ας πηγαινες στην αντιπροσωπεια να το αγορασεις καινουργιο και τοτε καταλαβαινες γιατι δουλευαν τα μεταχειρισμενα.
-
Oταν λες στοκαρεις , εννοεις σου εχουν μεινει στην αποθηκη απ'το 60-70 και δεν εχεις βγαλει τα λεφτα της αγορας του στοκ αυτου ?
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ .....Δηλαδη επειδη οι αντιπροσωπειες τα ανεξελεκτα , οι παλιατζηδες δικαιως τα σιδερικα με τον τονο που κουβαλαγαν εδω .... τα πουλαγαν με το κοματι σαν κοσμηματα του Λαλαουνη ?
Ε και βεβαια το εκαναν , αφου το μπουρδελο κρατος δεν ειχε καν ελεκτικους μηχανισμους , αντιθετα οι παλιατζιδες καποια στιγμη λαδωνοντας χοντρα καποια λαμογια πολιτικαντιδες .... εκαναν και νομοσχεδιο για τα μοτερ ,και δεν επρεπε να εχουν νουμερα πανω τους (ακουσον ακουσον ωστε ακομα και τα κλεμενα ελληνικα ,να μην μπορουν με τιποτα να καταδικαστουν με στοιχεια απ'τον νομο) και φυσικα να γινεται το ελα να δεις απ'τους αυτους.
Οταν λοιπον τις καλες εποχες αυτοι ολοι οι καραμπουζουκλιδες εδειναν μονον στις λουλουδουδες στα μπουζουκια (δεν σου λεω στα αλογα και στα ζαρια-καζινο καθε βραδυ τι ακουμπαγαν )....300 με 400 χιλιαδες δραχμες γιατι εβγαζαν απο τρια εως δεκατρια εκατομυρια την μερα ..... θα καθονταν σημερα να εχουν μαγαζια για ψωροευροπουλακια ......Γιαυτο ακομα και οι Ιταλοι οπως και Γαλλοι εμποροι ηρθαν και αγορασαν κι απο εδω πολλα κοντεινερς με μπραντ νιου ανταλλακτικα που σκουριαζαν και ,υπηρχαν σε αποθηκες , σε ξεφτυλοτιμες απ'τους μεχρι τοτε (πριν μια δεκαετια περιπου) χορτατους εμπορους (και λεω για γνησια ανταλλακτικα κυριως ) , και σημερα τους βρησκεις οργανωμενους μεσω ιντερνετ να κανουν ωραιες δουλειες , και να ικανοποιουν πολλους απο εμας στην Ελλαδαρα της αρπακτης του ευκολου χρηματος και αλλων πολλων ....προτερηματων
Οι παλιοΙ μεγαλοι ανταλλακτικατζηδες των φυσικα εχουν αλλαξει επαγγελμα , τωρα βρησκεις κατι μοντερνα λαμογακια με 99% κλεμενων Ελληνικων , που δεν μιλανε ουτε καν Ελληνικα .........
Και η ζωη στον χωρο συνεχιζεται ........ και μια κι ημαστε στο θεμα των Lancia ... ξαναθυμηθηκα τον φιλο μου τον παλιατζη ...... ......... ΗΤΑΝ ΦΟΥΛΒΙΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ-ΜΠΛΕ ΚΑΠΑΚΙΑ κομπλε !!!
-
Nαι ιδιως για τα μοτερ τα κλεμενα εχεις δικιο αλλα υπηρχαν και σωστοι εμποροι τουλαχιστον στην βορειο ελλαδα που εκλεισαν γιατι δεν αγοραζαν κλεμενα.
-
LANCIA MONTECARLO:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2573970/ -
Μήπως διαθέτει κανείς το πίσω ορθογωνιο σήμα της ΒΕΤΑ?
Έχει ορθογώνιο σχήμα που γραφει LANCIA β ή και σκέτο LANCIA.Ευχαριστώ
-
http://annunci.ebay.it/annunci/ricambi- ... a/14166333
-
επισης, υπαρχει κι αλλη λυση... πας σε αλουμινα γνωστο σου. σου κοβει ενα κομματι στις διαστασεις ή αν θες ενα κομματι πλεξιγκας στις διαστασεις, με το προφιλ λιγο πολυ οπως της ταμπελιτσας, και μετα βγαζεις ενα αυτοκολλητο βινυλιου και το κολλας πανω κι εισαι οκ.
-
ψαξε στο car.gr, προσφατα ειδα μερικα τετοια ταμπελακια απο μπετουλες, αλλα δεν θυμαμαι ποιας σειρας
-
-
Καλησπερα . Υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να ερθει στην κατοχη μου μια Lancia Delta HF 1.5 του 1987 πληρως ανακατασκευασμενη και γνησια (πλην του σαλονιου, που εγινε δερματινο). Τι θεματακια υπηρχαν και τι να κοιταξω? Επισης ποσα ειναι τα τελη μεταβιβασης και τελη κυκλοφοριας?
Ευχαριστω εκ των προτερων
ΥΓ. Μονο αυτα θα πληρωσω γι'αυτο ρωταω -
αναμφισβητητα, 1.5 και hf δε παιζει. 1500 κυβικα με κουστουμακι απο hf ισως. αρκετα αξιοπιστη και ζωντανη με 85 ιππους στις 5800 και περιπου ενα τονο βαρος. ολες οι delta, ειχαν ενα θεμα ...οξειδωσης γυρω απο το παρμπριζ, και γυρω απο την οροφη(οσες διεθεταν). κατα τα αλλα, εμπαινε ωραια, αν και το αποτομο αφημα του γκαζιου πριν τη στροφη, θα μπορουσε να σε προβληματισει αν το παρακανες. καλο ειναι να ελεγξεις ψυγειο, και θερμοστατη, και καλου κακου, τραβα μια γραμμη με διακοπτακι, να ανοιγεις το βεντιλατερ μονος σου. λαδακι...θελει 20/50 . η καταναλωση θα παιξει αναλογα με το ποσο θα παιζεις εσυ, αν και σιγουρα δεν προκειται για οτι πιο οικονομικο σε σχεση με σημερινα μοντελα. υπολογισε μικτη καταναλωση γυρω στα 8 λιτρα για 100 χιλιομετρα, ισως και παραπανω
-
τελη μεταβιβασης, υπολογισε 90+75 και τελη
κυκλοφοριας 240. φυσικα τη μεταβιβαση καλο θα ηταν να τη κανεις αρχες του 2013 -
Τακη πιθανως να μπερδευτηκα λιγο σχετικα με το HF, γιατι ο ιδιοκτητης εχει και μια Delta HF Turbo 1.6 και εγω δεν ειμαι γνωστης των Ιταλων αν και τα Lancia τα εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση (απο το υπολοιπο γκρουπ της Φιατ , καθοτι ποιο ποιοτικη ). Eιναι ολο ανακατασκευασμενο και δεν εχει ηλιοροφη . Και θυμαμαι οταν το περασε ανακατασκευη την καροτσα και τα μηχανικα πριν 3-4 χρονια και μου ειχε στειλει και τις φωτογραφιες (καπου τις εχασα ). Το αμαξι το θελω για καθημερινη χρηση σε ορεινες διαδρομες του νομου Αιτωλ/νιας , εφτασα στο παρατσακ απο το να παρω μια Merc W123 240D πρωην ταξι . Εχω βεβαια και το μεγαλο το οποιο χρησιμοποιειται για μεγαλυτερες διαδρομες
Classic Lancia Forum