-
και να αξίζει το destinator....
-
Εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι δεν είναι talk and drive , αυτο το χαρακτηριστικό το άφησαν για τη ναυαρχίδα τους γιατί απαιτείται και το ανάλογο hardware, δε μπορεί η κάθε μαλακία να εκτελέσει τόσο πολύπλοκη λειτουργία
Θέλει αυστηρά 600 MHz
-
Rofl
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
qsis3, τι λέει το android πληκτρολόγιο με τα ελληνικά? Είναι καλό? Σε σχέση με το Smart Keyboard?
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
qsis3, τι λέει το android πληκτρολόγιο με τα ελληνικά? Είναι καλό? Σε σχέση με το Smart Keyboard?Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
κι εγω αυτο αναρωτιόμουν πριν απο λιγο
η αληθεια ειναι οτι δε το δοκιμασα , γιατι ειμαι εθισμενος στο λεξικο του smart keyboard και στο να παταω οπου να ναι με τα δαχτυλα μου
εχω ξεχασει να σημαδευω, οποτε παω να πατησω νουμερο σχεδον υποφερω
θα το δοκιμασω
-
Καλά το Smart το έχω καταβολευτεί κ εγώ. Απλά να δούμε τι παίζει κ με αυτό.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι δεν είναι talk and drive , αυτο το χαρακτηριστικό το άφησαν για τη ναυαρχίδα τους γιατί απαιτείται και το ανάλογο hardware, δε μπορεί η κάθε μαλακία να εκτελέσει τόσο πολύπλοκη λειτουργίαΘέλει αυστηρά 600 MHz
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά το Smart το έχω καταβολευτεί κ εγώ. Απλά να δούμε τι παίζει κ με αυτό.Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
ετσι ειναι , ενα απλο πληκτρολογιο..
κι εδω συνεχιζω και μιλαω σε απταιστη αγγλικη
γαμωτο πρεπει να στειλουμε μαζικα mail στη google να της προτεινουμε να εξαγορασει την mls για να μπορουμε να μιλαμε στο κινητο μας και ελληνικα
-
swype ftw
-
το swype πραγματικα μου μπερδευει τον εγκεφαλο
τρωω πολυ ασχημα κολληματα !
-
Λογικά έχεις κουρέψει την γενειάδα, σωστά;
-
τι λες καλε, μολις αρχισα
δεν εχω καμια διαθεση να πιασω ξουραφι για κανα μηνα ακομα
-
ο δικός μου τρόπος να γράφω στο τσακ μπαμ
τ9 ftw με ένα σύρσιμο δεξιά qwerty για τις δύσκολες λέξεις
-
καποια Νexus 7 παραδωθηκαν σημερα στις ΗΠΑ, ενω καποια και στην Αγγλια
-
Θα επαιρνα nexus 7 αλλα θεωρω fail την ελλειψη 3g
-
λοιπον...
το γιωτόφωνο της γυναίκας μάς εχει βγαλει την ψυχή μιλαμε δεν ειναι καλό ούτε καν για απλο τηλέφωνο
οποτε λέω να την αναβαθμίσω λιγο
είδα οτι το defy plus (μεγαλύτερη μπαταρία απο το δικό μου έχει με βλέπω να το ανταλάσσω κιολας ) κάνει πλεον κάτω απο 200 ευρώ...
λέει ομως ή μπα;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
λοιπον...το γιωτόφωνο της γυναίκας μάς εχει βγαλει την ψυχή μιλαμε δεν ειναι καλό ούτε καν για απλο τηλέφωνο
είδα οτι το defy plus (μεγαλύτερη μπαταρία απο το δικό μου έχει με βλέπω να το ανταλάσσω κιολας ) κάνει πλεον κάτω απο 200 ευρώ...
λέει ομως ή μπα;
Mην το συζητάς! Ντεφι πλας! Για την μάνα, τον θείο, την κουνιάδα και τον σκύλο, Ντέφι πλας!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λογικά έχεις κουρέψει την γενειάδα, σωστά;Τολμάς και μιλάς για γενειάδες και κουρέματα εσύ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λοιπον...
το γιωτόφωνο της γυναίκας μάς εχει βγαλει την ψυχή μιλαμε δεν ειναι καλό ούτε καν για απλο τηλέφωνο
λέει ομως ή μπα;
Mην το συζητάς! Ντεφι πλας! Για την μάνα, τον θείο, την κουνιάδα και τον σκύλο, Ντέφι πλας!
185 ευρώ στο σπίτι με όλα τα παρελκόμενα βεβαια
το μονο πρόβλημα ειναι ότι εινια μαύρο
-
Mην σε πάρω στο λαιμό μου, πλάκα κάνω.
Περι συσκευών Android...