-
Kαι αρχισε η βροχη
-
Χωρις κερς ο Μιμης
-
ο Button εξω απο το q2
-
Μπραβο στον Button για το Q1.
-
Έξω ο Button!
-
Τι απογοήτευση αυτός ο Μπάτον. Δεν ξέρω βέβαια αν έκοψε λόγω κίτρινης σημαίας γιατί στα 2 πρώτα sectors πήγαινε καλά.
-
O Pic εξω απο το 107 τοις εκατο.
-
Full wets, εκτος απο την ferrari
-
Tα αλλαξαν κατευθειαν.
-
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι απογοήτευση αυτός ο Μπάτον. Δεν ξέρω βέβαια αν έκοψε λόγω κίτρινης σημαίας γιατί στα 2 πρώτα sectors πήγαινε καλά.Στο τριτο εβρεχε στο τελος, αν δεις ολοι εκαναν καλα 1ο και 2ο σπλιτς και στο τριτο εχαναν 2-3'' στην καλυτερη.
-
Εκαναν μαλακια στην Ferrari, τελευταιοι στο Q2 στανταρακι.
EDIT: Red Flag, ισως την γλιτωσει η Ferrari...
-
Kακή επιλογή που θα τους στοιχήσει το Q3. Οι συνθήκες όλο και χειρότερες, αποκλείεται να κανουν χρόνο στα 2'
-
τυχερουλης εκει που του εφυγε και δεν χτυπησε...στα αριστερα...
-
Red Flag .... λογική απόφαση .... ( βολική απόφαση για την Σκουντερία )
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τυχερουλης... ωχ ... αρχίζουμε.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τυχερουλης εκει που του εφυγε και δεν χτυπησε...στα αριστερα...Βασικα πηγαινε προς τον τοιχο, αφησε φρενα και ηρθε η μουρη στην ευθεια και το τσακωσε για να το ισιωσει. Λιγο τυχη, λιγο ηρεμια θα ελεγα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
EDIT: Red Flag, ισως την γλιτωσει η Ferrari...
Με ποιον τρόπο; Θα μαζέψει κι αλλο νερό η πίστα και ακόμα και να σταματήσει να βρέχει, δε θα μπορέσουν να το αφαιρέσουν 17 αυτοκίνητα σε 6 αγωνιστικά λεπτά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι απογοήτευση αυτός ο Μπάτον. Δεν ξέρω βέβαια αν έκοψε λόγω κίτρινης σημαίας γιατί στα 2 πρώτα sectors πήγαινε καλά.ήταν 1.5 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από τον 17ο στο middle session πράγμα που θα τον έβαζε στην 1ή ή 2η θέση, αλλά χάρη στη Μαρούσια και την κίτρινη σημαία έμεινε εκτός.
Αυτές οι ομάδες θα πρέπει να φύγουν. Νησάφι πια.καλή τύχη με την επανεκκίνηση από την κόκκινη σημαία. Θα γίνει κόλαση.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
τυχερουλης εκει που του εφυγε και δεν χτυπησε...στα αριστερα...
Βασικα πηγαινε προς τον τοιχο, αφησε φρενα και ηρθε η μουρη στην ευθεια και το τσακωσε για να το ισιωσει. Λιγο τυχη, λιγο ηρεμια θα ελεγα.
σωσιματάρα
2012 - Santander British Grand Prix