-
Άστα Κλεισθένη μόνοι μας τα λέμε,και μόνοι μας τα ακούμε
Για τα κανάλια και τις διαφημιστικές ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν αποφέρει κέρδος,αφού απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό..Δεν έχει μπούτι και κώλο το ράλλυ,δεν έχει 'σκάσε ηλίθια!' και άλλα τέτοια τραγικά,μόνο 'αντικοινωνικές' συμπεριφορές κάποιων που προσπαθούν να υπερβούν τα όρια της ανθρώπινης ψυχής σε φυσικό περιβάλλον έχει...
Για εμένα,η τηλεόραση έχει πεθάνει εδώ και καιρό,και δεν πρόκειται να αγοράσω 'πιάτα' και πορσελάνες για κανένα λόγο.Αφού μου κόβουν σιγά,σιγά κάθετί που μού πρόσφερε χαρά (ταινίες,σοβαρές πολιτικές αναλύσεις,ράλλυ πέρισυ κλπ.) και στη θέση τους βάζουν 'fame story',Tατιάνες,Κατιάνες,Τσουκαλάδες κλπ,θα τους κλείσω και εγώ γενικώς!
Χέσ...καν θα μου πεις,αλλά το ίδιο και εγώ...
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δηλαδη πραγματικα μηπως θα επρεπε τελειως να ξεχασουμε το θεμα του μηχανοκινητου;Η F1 τα παει μια χαρα, ο Αlpha ειναι καταευχαριστημενος αρα μενουν δυο τινα. Ή το WRC δεν ενδιαφερει τους πολλους ή οσα καναλια ασχοληθηκαν μαζι του δεν ηθελαν/δεν μπορουσαν. Οχι ομως οτι τα πραγματα ειναι τοσο χαλια οσο λες.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δηλαδη πραγματικα μηπως θα επρεπε τελειως να ξεχασουμε το θεμα του μηχανοκινητου;
Η F1 τα παει μια χαρα, ο Αlpha ειναι καταευχαριστημενος αρα μενουν δυο τινα. Ή το WRC δεν ενδιαφερει τους πολλους ή οσα καναλια ασχοληθηκαν μαζι του δεν ηθελαν/δεν μπορουσαν. Οχι ομως οτι τα πραγματα ειναι τοσο χαλια οσο λες.
Κωστα νομιζω οτι ειναι πιο χαλια απ οσο τα λεω.
Η F1 ειναι υποχρεωτικο να μεταδιδεται σε ελευθερο καναλι. Μπορει ο Alpha να ειναι καταευχαριστημενος κ η δουλεια που γινεται οντως πολυ καλη αλλα απο εκει κ μετα τι; Δεν συζηταω να δουμε αλλες μορφες αγωνων οπως ETCC κλπ αλλα δεν νοηται να μην μεταδιδεται στην Ελλαδα αυτη την στιγμη το WRC. Ειναι ξεφτιλα.
Το Magic μπορει να εχει οικονομικα προβληματα κ να μην μπορει, αλλα δεν ειναι δυνατον αλλο καναλι να μην εχει παρει τα δικαιωματα φετος. Κι ομως τελικα ειναι δυστυχως.
Κ μετα λεμε γιατι να υπαρχει μονο η εκπομπη του Φωτεινελη κλπ κλπ. Εδω δεν υπαρχει ενδιαφερον για το WRC, θα υπαρχει λοιπον ενδιαφερον για τον Ελληνικο μηχανοκινητο αθλητισμο; Μιλαμε για το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Rally το οποιο ειναι το αντιστοιχο σε πρεστιζ της F1 κ που το ενδιαφερον για πολλους πολυ μεγαλυτερο.
Επειδη η F1 παει καλα αυτο δεν σημαινει πως τα πραγματα στον τομεα της προβολης του μηχανοκινητου σπορ δεν ειναι χαλια μαυρα.
Σκεψου λεμε το αυτονοητο 'πως η F1 παει καλα', οταν στα αλλα Ευρωπαϊκα κρατη δεν τιθεται καν σαν θεμα.Μια ζωη καφεναδακι συνοικιακο...!
-
Ή το WRC δεν ενδιαφερει τους πολλους ή οσα καναλια ασχοληθηκαν μαζι του δεν ηθελαν/δεν μπορουσαν. Οχι ομως οτι τα πραγματα ειναι τοσο χαλια οσο λες.Πως ειναι δυνατον η F1 που δεν εχουμε καν πιστα στην Ελλαδα, να ενδιαφερει με τοση διαφορα περισσοτερο το κοινο, απ οτι το WRC (εχοντας κ την διοργανωση ενος Acropolis καθε χρονο!). Ασε που το κοινο στην τελικη πανω κατω το ιδιο ειναι (τουλαχιστον ετσι πιστευω).
Κ τι θα πει δεν ηθελαν δεν μπορουσαν; Τι διαολο καναλια ειναι; Πως μπορεσε το μικρο Magic περυσι κ εβγαλε μια γενικα παραδεκτη πολυ καλη εκπομπη που εκανε την εκπομπη του Star να φαινεται σαν μικρομαγαζο στο Μοναστηρακι; Αν δεν μπορουν αυτοι ποιος μπορει; Εγω κ εσυ;
-
Κι ομως. Καταρχην μπορει να ειναι υποχρεωτικη η μετδωση σε ελευθερο καναλι, αλλα οχι αυτονοητη. Με αλλα λογια η F1 κερδισε τη θεση της στο καναλι και οσο παιρνουν τα χρονια την εδραιωνει με περισσοτερες ωρες μεταδοσης. Και οχι μονο αυτο, ο alpha ειναι τοσο ευχαριστημενος με την F1 που το ψαχνει και για DTM. Γιατι; Γιατι προφανως καποιος δουλευει καλα εκει περα και προφανως γιατι υπαρχει κοινο.
Το WRC ετσι και αλλιως για το Ελληνικο κοινο και ακομη περισσοτερο για το κοινο των 4Τ ειναι υπερτιμημενο. Για το Ελληνικο κοινο ειναι ακομη ενα πρωταθλημα, οπως το WTCC, το DTM, το CART. Μετα απο τοσα χρονια τηλεοπτικης περιπετειας αυτο το συμπερασμα μονο μπορει να βγει, αν ηταν διαφορετικα το πρωταθλημα θα ειχε βρει το δρομο του. Αν και εδω που τα λεμε απο αυτα που ξερω η κατασταση τηλεοπτικα δε διαφερει και πολυ απο αυτη της Αγγλιας ας πουμε και αυτο λεει πολλα...
-
Κι ομως. Καταρχην μπορει να ειναι υποχρεωτικη η μετδωση σε ελευθερο καναλι, αλλα οχι αυτονοητη. Με αλλα λογια η F1 κερδισε τη θεση της στο καναλι και οσο παιρνουν τα χρονια την εδραιωνει με περισσοτερες ωρες μεταδοσης. Και οχι μονο αυτο, ο alpha ειναι τοσο ευχαριστημενος με την F1 που το ψαχνει και για DTM. Γιατι; Γιατι προφανως καποιος δουλευει καλα εκει περα και προφανως γιατι υπαρχει κοινο.Το WRC ετσι και αλλιως για το Ελληνικο κοινο και ακομη περισσοτερο για το κοινο των 4Τ ειναι υπερτιμημενο. Για το Ελληνικο κοινο ειναι ακομη ενα πρωταθλημα, οπως το WTCC, το DTM, το CART. Μετα απο τοσα χρονια τηλεοπτικης περιπετειας αυτο το συμπερασμα μονο μπορει να βγει, αν ηταν διαφορετικα το πρωταθλημα θα ειχε βρει το δρομο του. Αν και εδω που τα λεμε απο αυτα που ξερω η κατασταση τηλεοπτικα δε διαφερει και πολυ απο αυτη της Αγγλιας ας πουμε και αυτο λεει πολλα...
Ας μπει το WRC στο Στοίχημα (όπως έγινε με την F1 και γεμίσαμε, τρομάρα μας, 'ειδικούς' ) και σας λέω για πότε το παίρνει μεγάλο κανάλι.
Χωρίς τζόγο δεν ζει ο Ελληνας
Πάντως Go_For_Pole διαφωνώ πως WRC = DTM διότι αυτό σημαίνει πως τόσα χρόνια το Ακρόπολις δεν έχει δώσει τίποτα. Ισως να 'ναι wishful thinking αλλά αρνούμαι να το πιστέψω αυτό
-
Go for Pole δεν συμφωνώ μαζί σου. Τη formula την βοήθησε πολύ και το στοίχημα να ανέβει στην Ελλάδα! Έτσι από την στιγμή που ξεκίνησε αυτό την έβλεπε και ο κάθε άσχετος με την αυτοκίνηση και τώρα συγνώμη που θα το πω αυτό αλλά έχει καταντήσει να την παρακολουθούν μόνο οι άσχετοι! Η' τελοσπάντων η πλειοψηφία αυτών που την παρακολουθούν! Το θέαμα είναι μηδενικό!
Η αγάπη για το wrc των Ελλήνων είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο στο ακρόπολις αλλά και σε μία ψηφοφορία που κάνουν στο περι αυτοκίνησης! Πιστεύω ότι και το wrc θα μπορούσε να πετύχει σε ένα κανάλι σαν το Alpha με την κατάλληλη εκπομπή! Μη ξεχνάμε ότι το magic το έβλεπε πέρσυ μόνο η Αθήνα! Πως να γίνει γνωστό με αυτό τον τρόπο το wrc σε όλη την Ελλάδα?? -
Νασο μη με παρεξηγησεις και εγω δε θελω να το πιστεψω αλλα τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους. Και τα δυο εχουν σχεδον μηδενικη ανταποκριση στο ευρυτερο Ελληνικο κοινο. Για το στοιχημα, εχεις καποιο δικιο αλλα απο την αλλη η F1 δεν ηταν στο πουθενα πριν απο αυτα, ηταν στο λιγο. Τωρα και με τη βοηθεια του ΟΠΑΠ ειναι στο πανω απο το μετριο με ανοδικες τασεις και μαλιστα χωρις το προιον να βοηθα παντα τα τελευταια χρονια.
-
Νασο μη με παρεξηγησεις και εγω δε θελω να το πιστεψω αλλα τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους. Και τα δυο εχουν σχεδον μηδενικη ανταποκριση στο ευρυτερο Ελληνικο κοινο.Ρε Κωσταντίνε πως να υπάρξει ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό όταν το magic δεν πιάνει επαρχία??? Και μέχρι πρόπερσυ το Star έβαζε την εκπομπή ότι ώρα του κάπνιζε??? Αν το βάλουν σε ένα κανάλι σοβαρό με πανελλήνια εμβέλεια θα δεις πως θα διαδωθεί!
-
Νασο μη με παρεξηγησεις και εγω δε θελω να το πιστεψω αλλα τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους. Και τα δυο εχουν σχεδον μηδενικη ανταποκριση στο ευρυτερο Ελληνικο κοινο. Για το στοιχημα, εχεις καποιο δικιο αλλα απο την αλλη η F1 δεν ηταν στο πουθενα πριν απο αυτα, ηταν στο λιγο. Τωρα και με τη βοηθεια του ΟΠΑΠ ειναι στο πανω απο το μετριο με ανοδικες τασεις και μαλιστα χωρις το προιον να βοηθα παντα τα τελευταια χρονια.Μηδενική ανταπόκριση στο ευρύτερο κοινό;
Είναι ήδη πάρα πολλοί αυτοί που παίρνουν (και ακόμα περισσότεροι αυτοί που θα ήθελαν να πάρουν) τα βουνά της Στερεάς κάθε Ιούνιο. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κι ομως. Καταρχην μπορει να ειναι υποχρεωτικη η μετδωση σε ελευθερο καναλι, αλλα οχι αυτονοητη. Με αλλα λογια η F1 κερδισε τη θεση της στο καναλι και οσο παιρνουν τα χρονια την εδραιωνει με περισσοτερες ωρες μεταδοσης. Και οχι μονο αυτο, ο alpha ειναι τοσο ευχαριστημενος με την F1 που το ψαχνει και για DTM. Γιατι; Γιατι προφανως καποιος δουλευει καλα εκει περα και προφανως γιατι υπαρχει κοινο.
Το WRC ετσι και αλλιως για το Ελληνικο κοινο και ακομη περισσοτερο για το κοινο των 4Τ ειναι υπερτιμημενο. Για το Ελληνικο κοινο ειναι ακομη ενα πρωταθλημα, οπως το WTCC, το DTM, το CART. Μετα απο τοσα χρονια τηλεοπτικης περιπετειας αυτο το συμπερασμα μονο μπορει να βγει, αν ηταν διαφορετικα το πρωταθλημα θα ειχε βρει το δρομο του. Αν και εδω που τα λεμε απο αυτα που ξερω η κατασταση τηλεοπτικα δε διαφερει και πολυ απο αυτη της Αγγλιας ας πουμε και αυτο λεει πολλα...
Ας μπει το WRC στο Στοίχημα (όπως έγινε με την F1 και γεμίσαμε, τρομάρα μας, 'ειδικούς' ) και σας λέω για πότε το παίρνει μεγάλο κανάλι.
Χωρίς τζόγο δεν ζει ο Ελληνας
Πάντως Go_For_Pole διαφωνώ πως WRC = DTM διότι αυτό σημαίνει πως τόσα χρόνια το Ακρόπολις δεν έχει δώσει τίποτα. Ισως να 'ναι wishful thinking αλλά αρνούμαι να το πιστέψω αυτό
Συμφωνώ απόλυτα με τον Νάσσο.Και μου έρχεται αναγούλα όταν βλέπω τους ξερόλες του ποδοσφαίρου να έχουν γίνει και ξερόλες της F1.Αν έμπαινε και το WRC στο στοίχημα θα ασχολούνταν με αυτό τα κανάλια.Οπότε θα είχαμε και ξερόλες WRC.Λεφτά δεν θα είχε τώρα με την παντοκρατορία του LOEB
Πάντως οι αμιγώς λάτρες των αγώνων είμαστε δυστυχώς ή ευτυχώς πολύ λίγοι για να είμαστε αξιοπρόσεκτοι σαν ομάδα θεατών από ένα κανάλι. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Νασο μη με παρεξηγησεις και εγω δε θελω να το πιστεψω αλλα τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους. Και τα δυο εχουν σχεδον μηδενικη ανταποκριση στο ευρυτερο Ελληνικο κοινο.
Ρε Κωσταντίνε πως να υπάρξει ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό όταν το magic δεν πιάνει επαρχία??? Και μέχρι πρόπερσυ το Star έβαζε την εκπομπή ότι ώρα του κάπνιζε??? Αν το βάλουν σε ένα κανάλι σοβαρό με πανελλήνια εμβέλεια θα δεις πως θα διαδωθεί!
Σωστό.Το μόνο κανάλι που θα μπορούσε αξιόπιστα να καλύψει το WRC είναι κατά την γνώμη μου η ΕΡΤ.Ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει δώσει μεγάλη έμφαση στα αθλητικά και μάλιστα με πολλά σπορ εκτός ποδοσφαίρου.Νομίζω ότι το WRC χωράει εκεί.
-
Τελικα δε φτανει ομως φιλε kubiak. Αλλο πραγμα ο ευκαιριακος θεατης και αλλο ο τακτικος πελατης. Το διαπιστωσε το star για οσο εβαζε την εκπομπη σε μια ρεαλιστικη ωρα, το διαπιστωσαν οι Τ.Ε. με το XS, το διαπιστωσαν και οι Αγγλαρες που εχουν την εκπομπη στην πασα απο το ενα καναλι στο αλλο.
-
Τελικα δε φτανει ομως φιλε kubiak. Αλλο πραγμα ο ευκαιριακος θεατης και αλλο ο τακτικος πελατης. Το διαπιστωσε το star για οσο εβαζε την εκπομπη σε μια ρεαλιστικη ωρα, το διαπιστωσαν οι Τ.Ε. με το XS, το διαπιστωσαν και οι Αγγλαρες που εχουν την εκπομπη στην πασα απο το ενα καναλι στο αλλο.Η ιστορία όμως αποδεικνύει πως οι τακτικοί πελάτες, οι φανατικοί αν θέλεις, δεν αρκούν. Δεν είναι τυχαίο πως η F1 'απογειώθηκε' στην Ελληνική TV όταν μπήκε στο Στοίχημα. Οι ευκαιριακοί τελικά χρειάζονται, είτε 'πολλοί και άσχετοι' είτε καθόλου, το 'λίγοι και εκλεκτοί' δεν παίζει στον κόσμο της TV και της διαφήμισης...
Αντίστοιχο παράδειγμα: πόσο φανατικοί είναι οι φίλοι της επιστημονικής φαντασίας ? Από τους πλέον φανατικούς. Θυμηθείτε όμως τι ώρα έβαζαν το Star Trek TNG... Διότι οι 'πολλοί' δεν ενδιαφέρονται.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πάντως οι αμιγώς λάτρες των αγώνων είμαστε δυστυχώς ή ευτυχώς πολύ λίγοι για να είμαστε αξιοπρόσεκτοι σαν ομάδα θεατών από ένα κανάλι.Ναι δεν ειμαστε πολλοι, αλλα ειμαστε. Οπως κ στις αλλες χωρες που μπορουν κ βλεπουν απ ολα.
Επαναλαμβανω πως οση επιτυχια ειχε η F1 με τον Alpha αλλη τοση κ ακομα μεγαλυτερη μπορει να εχει το WRC. Γιατι σαν σπορ ειναι ακομα πιο δημοφιλες (ακομα κ σε βαρος της F1). Επισης στην Ελλαδα εχουμε κ ενα Acropolis που ειναι γυρος του WRC κ το οποιο μπορει να προωθηθει ακομα περισσοτερο μεσω ενος μεγαλου καναλιου. Αν ο Alpha σκεφτεται το DTM το καλυτερο θα ηταν να σκεφτει πρωτα το WRC. Αν οι πηγες των πληροφοριων μου ειναι σωστες τα δικαιωματα ειναι UpForGrabs ακομα μια κανεις δεν τα εχει αυτη την στιγμη.
Βεβαια κ το DTM κ οτι αλλο υπαρχει σε μηχανοκινητο ειναι παντα ευπροσδεκτα εννοηται.Νασο δεν ξερω τι θα εκανε στο WRC αν εμπαινε στο στοιχημα ή οχι. Αυτο ομως που ουτε εγω μπορω να πιστεψω ειναι πως το Acropolis τοσα χρονια δεν εχει δωσει κατι. Εχει δωσει πολλα πιστευω κ αν καποιοι καναλαρχες ηταν εξυπνοι θα ειχαν παρει κ πολλα πισω. Το κοινο του Acropolis που βλεπουμε καθε χρονο στα βουνα ειναι ηδη μεγαλο κ μεγαλωνει ακομα πιστευω.
Ειναι εξαιρετικη ξεφτιλα να εχουμε την διοργανωση ενος γυρου του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Rally κ να μην εχουμε απο καπου καλυψη αυτου. -
αφού ο νάσος ανέφερε την επιστημονική φαντασία, να ένα σενάριο ε.φ. που μόλις σκέφτηκα:
φέτος υποτίθεται ότι είναι η τελευταία χρονιά της psa στο wrc. πέρσι, χορηγός της εκπομπής του tv-magic ήταν το ελληνικό κομμάτι της μιας από τις δύο εταιρείες του γκρουπ. μήπως, εν όψει της απόσυρσής τους από το πρωτάθλημα, απέσυραν και τη χορηγεία τους, και η εκπομπή έμεινε ξεκρέμαστη οικονομικά;
-
Τελικα δε φτανει ομως φιλε kubiak. Αλλο πραγμα ο ευκαιριακος θεατης και αλλο ο τακτικος πελατης. Το διαπιστωσε το star για οσο εβαζε την εκπομπη σε μια ρεαλιστικη ωρα, το διαπιστωσαν οι Τ.Ε. με το XS, το διαπιστωσαν και οι Αγγλαρες που εχουν την εκπομπη στην πασα απο το ενα καναλι στο αλλο.Οι Αγγλαρες ομως ειχαν κ εναν Colin κ εναν Burns που τους εδινε εξτρα κινητρα.
Εκτος αυτου μηπως ειχες παρακολουθησει ποτε την καλυψη του RAC στην Αγγλια; Την προωθηση-προβολη του; Το πληθος κοσμου του στις ειδικες;
Δεν διαφωνω οτι τωρα μπορει να ειναι στα χειροτερα του, αλλα κ παλι ειναι πολυ μπροστα μας στο θεμα προβολης (δικαιολογημενα κιολας μια κ η Αγγλια προκειται για την Μεκκα του μηχανοκινητου).
Ασε που αυτοι μπορουν να βλεπουν κ οποια μορφη αγωνων θελουν κ απο κοντα.
Κ μην ξεχναμε οτι η ελευθερη τηλεοραση τους αποτελειται απο 5 καναλια. Οχι απο δεν ξερω ποσα εχουμε εδω. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Επαναλαμβανω πως οση επιτυχια ειχε η F1 με τον Alpha αλλη τοση κ ακομα μεγαλυτερη μπορει να εχει το WRC. Γιατι σαν σπορ ειναι ακομα πιο δημοφιλες (ακομα κ σε βαρος της F1). Επισης στην Ελλαδα εχουμε κ ενα Acropolis που ειναι γυρος του WRC κ το οποιο μπορει να προωθηθει ακομα περισσοτερο μεσω ενος μεγαλου καναλιου. Αν ο Alpha σκεφτεται το DTM το καλυτερο θα ηταν να σκεφτει πρωτα το WRC. Αν οι πηγες των πληροφοριων μου ειναι σωστες τα δικαιωματα ειναι UpForGrabs ακομα μια κανεις δεν τα εχει αυτη την στιγμη.
Βεβαια κ το DTM κ οτι αλλο υπαρχει σε μηχανοκινητο ειναι παντα ευπροσδεκτα εννοηται.Νασο δεν ξερω τι θα εκανε στο WRC αν εμπαινε στο στοιχημα ή οχι. Αυτο ομως που ουτε εγω μπορω να πιστεψω ειναι πως το Acropolis τοσα χρονια δεν εχει δωσει κατι. Εχει δωσει πολλα πιστευω κ αν καποιοι καναλαρχες ηταν εξυπνοι θα ειχαν παρει κ πολλα πισω. Το κοινο του Acropolis που βλεπουμε καθε χρονο στα βουνα ειναι ηδη μεγαλο κ μεγαλωνει ακομα πιστευω.
Ειναι εξαιρετικη ξεφτιλα να εχουμε την διοργανωση ενος γυρου του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Rally κ να μην εχουμε απο καπου καλυψη αυτου.Δε νομίζω ότι το WRC είναι πιο δημοφιλές από την F1. Η ψηφοφορία στο 'Περί Αυτοκίνησης' δεν αποτελεί κριτήριο. Αν κάνουμε μια έρευνα στον απλό κόσμο τα αποτελέσματα θα είναι συντριπτικά (παγκοσμίως)
Πάντως, αν ο ΟΠΑΠ βάλει το χεράκι του, αν ένα ελεύθερο κανάλι πάρει το θέμα σοβαρά και μεσό-μακροπρόθεσμα (λίγο χλωμό αυτό...) τότε ίσως βγει το άθλημα από την αφάνεια
-
βρε syele, κι αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν αγωνιστικό...
το θέμα είναι οτι μέχρι στιγμής φέτος τα πράγραμα δείχνουν χειρότερα απο ποτέ...οι έχοντες και κατέχοντες (Nova κλπ) θα είναι οι προνομιούχοι, τερμα αυτά που ξέραμε ακόμα κι εμείς οι Αθηναίοι (τρομάρα μας)... -
Απ' ότι καταλαβαίνω, και επειδή οι πιθανότητες να δει η ταράτσα μου πιάτο είναι λιγότερες από 0,01%, θα τη βγάλω με ό,τι δείχνουν τα δελτία ειδήσεων( ) κ με τα τρομερά videάκια που βρίσκω (δόξασοι ο Θεός ) στο δίκτυο... Ευτυχώς που τα τελευταία δεν είναι καί λίγα...
Το WRC στο TV Magic !