-
ενταξει, ολο λες θα ανεβασω φωτο και ολο αναβολες εισαι!
-
τιέμ εδώ και 2+ ώρες παλεύει το κινητάκι να τις ανεβάσει στο νετ. εχει γονατίσει το σύμπαν... και συνεχίζει χωρις έλεος...
αυριο ομως... ΑΥΡΙΟ... ελπίζω να ξεκλέψω λίγο χρονο και να μη με κάνει κανείς τσακωτό στη δουλειά και να φτιάσω το στορυ
παντως οι βόλτες χωρίς ουρανο πάνω απο το κεφάλι ειναι πραγματικά αναζωογονητικές
κατι ξέρανε οι γαλάτες...
-
android, εχεις?
κινητο -> υπολογιστης -> ανεβασμα! -
ηθελα να το παιξω τρέντυ ο μπάμιας
ποτέ ξανά
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το μαυράκι ειναι το σπαστό ρε φίλοςη ασημένια ειναι το Σ
έχει παραγεράσει το φόρουμ...
Mου φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας εδώ μέσα.... νέοι θρασσείς και αμαθείς και με έλλειψη σεβασμού.... ίσως κάποιος πρέπει να τους βάλει στη θέση τους.... ποδήλατο χωρίς σέλλα προτείνω...
-
κάτι που να μην ευχαριστεί ίσως να ηταν πιο αποδοτικό
-
Ποινή φυλάκισης 30 ημερών σε ποδηλάτη λόγω έλλειψης διπλώματος
http://www.newsbomb.gr/blogs/story/2129 ... diplomatos
-
ΠΣΚ ποδηλάτησα 110 ασφάλτινα χλμ με mtb με σλικ λάστιχα. Μου βγήκε λίγο ο πάτος αλλά το ευχαριστήθηκα.
Συνάντησα πολλά σκοτωμένα ζωάκια στον δρόμο ρε γμτ. 3 μικρά γατάκια, 1 γάτα και 1 αλεπουδίτσα μικρή. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Σε άλλα φόρα κατηγορήθηκε ως ψεύτικη είδηση(τρομακτικό κτλπ)
ΠΣΚ ποδηλάτησα 110 ασφάλτινα χλμ με mtb με σλικ λάστιχα. Μου βγήκε λίγο ο πάτος αλλά το ευχαριστήθηκα.
Γιατί ρε boy? Ξεσυνήθισες?
-
Οχι άλλα 55 χλμ/την ημέρα σε mtb με ασφάλτινα και ξεκλείδωτη ανάρτηση (Trek 4300 disc) είναι σαν να έκανα 80 με κούρσα. Δεν τα λες και λίγα. Με πόνεσε και ο κώλος μου, μάλλον ξεσυνήθισα γιατί το έχω ψιλοπαρατήσει το ποδήλατο.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Αυτά τα σάιτ δημοσιογραφίας είναι ότι να ναι. Δίπλωμα δεν νομίζω να χρειαζόταν ποτέ για το ποδήλατο, απλά υπήρχε υπερθεωρητική υποχρέωση για να υπάρχει άδεια κυκλοφορίας ποδηλάτου και λόγω της υπερθεωρητικότητας καταργήθηκε το 2007. Βέβαια πολύ θεωρητικά μπορεί να τον έγραψε για ανυπαρξία φρένων ή φώτων. Αλλά το όργανο θα πρέπει να είχε να κάνει πολύ καιρό σεξ για να μπει σε αυτή την διαδικασία...
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως δεν νομίζω να χάλαγε κανέναν η υποχρέωση για όποιον δεν έχει δίπλωμα οδήγησης ούτε για μηχανοκίνητο δίκυκλο και ήθελε να καβαλάει ποδήλατο να όφειλε να έχει ένα δίπλωμα οδήγησης αλλά γνώσεως του ΚΟΚ. Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι δηλαδή και τα παιδιά κάτω των 16 τα οποία τουλάχιστον θα μπορούσαν να παίρνουν έναντι ενός ευτελούς αντιτίμου ένα δίπλωμα γνώσης των βασικών κανόνων του ΚΟΚ δηλαδή να μην χρειάζεται να ξέρουν αυτήν πινακίδα
αλλά να καταλαβαίνουν ότι τη σημασία του ΣΤΟΠ... -
μιας και το αναφέρεις αυτό, προχτές πηγαίνοντας για το πανεπιστήμιο με το ποδήλατο, πέτυχα τις ποδηλατικές εξετάσεις για τα ολλανδάκια στο δρόμο.
Μόλις μπουν δημοτικό, τα βάζουν να δώσουν εξετάσεις, όπου μαθαίνουν βασικούς κανόνες κυκλοφορίας και τα εξετάζουν σε μια διαδρομή μέσα στην πόλη. Σε κάθε σημείο που έχει διασταύρωση, φανάρια κλπ υπάρχουν κριτές για να δουν αν τηρούν τον ΚΟΚ. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Αυτά τα σάιτ δημοσιογραφίας είναι ότι να ναι. Δίπλωμα δεν νομίζω να χρειαζόταν ποτέ για το ποδήλατο, απλά υπήρχε υπερθεωρητική υποχρέωση για να υπάρχει άδεια κυκλοφορίας ποδηλάτου και λόγω της υπερθεωρητικότητας καταργήθηκε το 2007.
Τι να πω ρε γτμ…
Επειδή όμως το συγκεκριμένο σαϊτ είναι «επώνυμο» μήπως θα ήταν πλήγμα για την αξιοπιστία τους η δημοσίευση μιας ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας, ως είδηση και πραγματικό γεγονός ?
Βέβαια υπάρχει μια αναντιστοιχία στον τίτλο και στο θέμα. Στον τίτλο γράφει λόγω έλλειψης διπλώματος, ενώ στο κείμενο παρακάτω αναφέρεται σε έλλειψη άδειας κυκλοφορίας. -
Τα ποδήλατα δεν έχουν υποχρέωση να φέρουν άδεια ή πινακίδες κυκλοφορίας...η είδηση είναι πέρα για πέρα ψευδής.
Επίσης, και πριν την τροποποίηση του ΚΟΚ το 2007 (δηλαδή με τον ΚΟΚ που ίσχυε από το 1999), δεν προβλεπόταν υποχρέωση για δίπλωμα οδήγησης. Πριν το '99 δεν γνωρίζω, από περιέργεια ίσως το ψάξω κάποια στιγμή.
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να υπήρχε κάποιου είδους πιστοποίηση βασικών γνώσεων του ΚΟΚ. Φανάρια, προτεραιότητες, βασικά σήματα, οδοί επί των οποίων επιτρέπεται η κίνηση και ελάχιστος υποχρεωτικός εξοπλισμός ποδηλάτων.
-
Την ίδια συζήτηση κάναμε με φίλο τις προάλλες, Καλά θα ήταν να υπήρχε δυνατότητα διπλώματος,ασφάλειας κτλπ.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι άλλα 55 χλμ/την ημέρα σε mtb με ασφάλτινα και ξεκλείδωτη ανάρτηση (Trek 4300 disc) είναι σαν να έκανα 80 με κούρσα. Δεν τα λες και λίγα. Με πόνεσε και ο κώλος μου, μάλλον ξεσυνήθισα γιατί το έχω ψιλοπαρατήσει το ποδήλατο.Για εμένα αυτό είναι το στάνταρ. (ΜΤΒ με ασφάλτινα λάστιχα και >30χλμ με μπόλικα μάλιστα ανηφορικά).
Πόσο πολύ θέλω κούρσα
-
Εσυ ομως εχεις τα μισα μου χρονια ε?
-
17 είμαι όχι 50,5
Εντωμεταξύ ο ποδηλατάς μου έχει ένα κουρσάκι Federale ή κάπως έτσι(μτχ). Αν δώσει το οκ, με βλέπω να κάνω την μλκια
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
17 είμαι όχι 50,5Κι εγω 34.
edit: το κουρσάκι είναι πολύ ειδικό ποδήλατο και θέλει και διαδρομές σε καλούς δρόμους. Προτιμώ το mtb να μην με νοιάζουν οι κακοτεχνίες.
-
Όνομα μέλους:elteo Ηλικία:101
Το ξέρω και είναι ένας από τους παράγοντες που με συγκρατούν σοβαρά. Συν το γεγονός ότι ένα καλογυαλισμένο κουρσακι 'χτυπάει' πιο πολύ στο μάτι. Αλλά σε κάτι ευθείες το θέλεις το άτιμο.
Σκέφτηκα μέχρι και την μετατροπή του ΜΤΒ σε road bike (με drop handlebars) αλλά ξεφεύγει σε κόστος λόγω ανάγκης για διαφορετικό μηχανισμό για ταχύτητες κ.α . -
καλα να παμε κι ας αργησουμε...
και τα υβριδια, μια χαρα πανε!
Η ζωή...ποδήλατο!