-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ας γράψω και εγώ για πρώτη φόρα σε αυτό το τόπικ.Σήμερα κατά της 19:30, είδα στην περιοχή του Γέρακα ένα μαύρο Ford Focus.
Το περίεργο φυσικά δεν ήταν αυτό καθ’αυτό, αλλά ότι ο πίσω προφυλακτήρας ήταν τρυπημένος και από μέσα είχε άσπρη σήτα... ούτε αυτό θα πείτε είναι περίεργο και, θα συμφωνήσω μαζί σας. Το περίεργο σε αυτό το αμάξι ήταν το πίσω σηματάκι της Ford το οποίο δεν ήταν ένα κλασικό σηματάκι, αλλά ένα φωτιζόμενο, όπου μέσα στο σκοτάδι μπορούσες να το διακρίνεις άνετα.
Και όπως είναι φυσικό ο τύπος που το οδηγούσε, δεν, είχε παραλείψει να ανάψει τα προβολάκια, μέσα στην βροχή.Φιλικά Θανάσης.
...και πόσα άλογα έδινε Θανάση το φωτιζόμενο σηματάκι?!!
-
Καστέλλα-Πειραιάς-Αττική:
ασημί Χιουντάι Άτος, τα πίσω φωτιστικά, το ένα 'διαφανές' α λα Λέξους και το άλλο μαμίσιο
(για να μην τον πιάνει το μάτι ίσως???)
-
...πάντως είχε βγάλει πολλά μάτια ε?!!
-
τι να σου πω, παρκαρισμένο το είδα (έξω από 'πονηρό' ξενοδοχείο μάλιστα ), αλλά εν κινήσει, σίγουρα!
-
...μάλλον δεν είχε λεφτά για το 2ο..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...μάλλον δεν είχε λεφτά για το 2ο..εμ! άμα τα σκάει όλα στα 'ξενοδοχεία'!
-
Kαλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα
-
Το μεσημέρι είδα Golf III παρκαρισμένο, με ζάντα 18άρα και προφίλ ελαστικού όσο 2 στυλοί (οριζόντια) πάχος!
Ηθελα να ξέρα πώς το κυκλοφορεί...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το μεσημέρι είδα Golf III παρκαρισμένο, με ζάντα 18άρα και προφίλ ελαστικού όσο 2 στυλοί (οριζόντια) πάχος!Ηθελα να ξέρα πώς το κυκλοφορεί...
...σε τρέϊλερ!!!??!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το μεσημέρι είδα Golf III παρκαρισμένο, με ζάντα 18άρα και προφίλ ελαστικού όσο 2 στυλοί (οριζόντια) πάχος!Ηθελα να ξέρα πώς το κυκλοφορεί...
έχει σπόνσορα την Express Service
-
Νοp...
Aφού έκατσα μπροστά του και το παρατηρούσα...(πεζός ήμουν).Είναι να απορείς...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το μεσημέρι είδα Golf III παρκαρισμένο, με ζάντα 18άρα και προφίλ ελαστικού όσο 2 στυλοί (οριζόντια) πάχος!
Ηθελα να ξέρα πώς το κυκλοφορεί...
έχει σπόνσορα την Express Service
και τον Πέττα κουμπαρο!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eιναι απο αυτους που τους πετυχαινεις σε κατι στενα να πηγαινουν με 2χαω για να μην πατησουν τη παραμικρη λακουβα ή μη βρει κατω η αμαξαρα τους...
-
Σήμερα πηγαίνοντας στην δουλειά , επί της Μιχαλακοπουλου, ημουν πισω απο ενα κλειστό φορτηγακι , τυπου van, εταιρικό , ειχε πανω διαφημιστικά!! το οποιο στο πισω ταμι εγραφε με μεγαλα γραμματα.
'ΠΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;΄
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210ΧΧΧΧΧΧΧΧ' -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Σήμερα πηγαίνοντας στην δουλειά , επί της Μιχαλακοπουλου, ημουν πισω απο ενα κλειστό φορτηγακι , τυπου van, εταιρικό , ειχε πανω διαφημιστικά!! το οποιο στο πισω ταμι εγραφε με μεγαλα γραμματα.'ΠΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;΄
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210ΧΧΧΧΧΧΧΧ'το έχω δει πολλές φορές σε νταλίκες και φορτηγά στο εξωτερικό. Είναι ένας τρόπος να μπορούν να ελέγξουν οι εργοδότες τους οδηγούς τους. Βέβαια ξέρεις ότι αν πάρεις τηλέφωνο, ο τύπος την έχασε με τη μία τη δουλειά του, αλλά πάλι, αν πρόκειται για 'χάρο', ας την χάσει, δεν του ταίριαζε απ'την αρχή
-
Όλα τα βυτία της BP το έχουν.
-
Με πρόλαβες
-
Και αν κάποιος κακόβουλος θέλει να κάψει τον οδηγό, πώς αποδεικνύει ο οδηγός ότι δεν είναι ελέφαντας?
-
Αν μαζευτούν καμιά 20αριά τηλεφωνήματα, οι πιθανότητες είναι να πρόκειται για χάροντα. Θα μου πεις 'κι αν κάποιος τηλεφωνήσει 20 φορές;'. Δύσκολα τα πράγματα, πάντως μπορεί να τον παρακολουθήσει κάποιος της εταιρείας για σιγουριά.
-
δεν νομιζω οι εταιριες να δινουν βαρος στα τηλεφωνηματα και μονο οταν μαζευτουν υπερβολικα πολλα θα τσεκαρου να δουν τι γινεται..πιο πολυ το βαζουν για το φοβο τον ιδιων των οδηγων των φορτηγων ωστε να μην κανουν ταρζανιες
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!