-
Καθε φορα οταν γραφει ο blanc εδω οτι του ρχεται ανα 6 μηνες αυτο γινεται.. τι σου κανει εντυπωση..
-
Νονε παντα με τον καλο λογο στο στομα. Υπαρχει χαπακι για την αλλεργια σου αντι-blanc και αντι-redmonster καααιιι...για μισο δηλαδη, απο ποτε απαγορευονται οι κρυαδες?
Ενημερωστε οτι τις κοψατε εδω μεσα
-
βαριεμαι να βρισκω και το 'τρολολο'..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:yawn:
βαριεμαι να βρισκω και το 'τρολολο'.. -
-
R.I.P. Edward Khil...
-
-
-
Καρνάβαλος και μαιμουδιασμένος μάλιστα από σαξόραλο
-
Το προτιμουσα ευκολα απο μαμα rallye-vts..Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του παιχνιδιου,της ατελειωτης διασκεδασης..
-
Ξέρει κανείς πόσο κάνουν οι 15άρες σιδερόζαντες του Xantia II καινούριες;
6άρες είναι;Ο χρήστης nonos έγραψε:
..μαμα rallye-vts..No such thing
-
40-50 ευρώ η μία συνήθως.
-
-
CITROEN C-ELYSEE (αδερφάκι του Peugeot 301)
και
C4 L (τετράθυρο C4)
Από εδώ. -
Ακουσαμε το εξης στο DS3:
Οταν ηταν ανοιχτο το φλας για δεξια/αριστερα, στριβωντας το τιμονι πανω απο ορισμενες μοιρες, σε συγκεκριμενα σημεια (σε αυτες τις μοιρες) ακουγεται ενα μικρο 'κλακ'. Αν επιστρεψεις το τιμονι προς το κεντρο, μολις περασεις εκεινο το σημειο παλι, σβηνει το φλας.
Αν φτασεις λιγο πριν απο αυτο το σημειο και δεν το περασεις, υστερα επιστρεψεις το τιμονι στο κεντρο, το φλας μενει ανοιχτο, κανενα 'κλακ' δεν ακουγεται.
Μου φαινεται λογικη η λειτουργια αυτου του κλακ (εξηγειται δηλαδη και δεν ειναι τυχαια καθε φορα), αλλα επειδη τοσο καιρο δεν το ειχε παρατηρησει κανεις, πρεπει να ακουγεται ή οχι; -
Βασίλη σε αρκετά αυτοκίνητα ακούγεται αυτο το 'κλακ' που επαναφέρει και σβήνει τα φλας. (Φανταζομαι δεν εννοείς τον ήχο που κανει η επαναφορά του λεβιέ των φλας).
-
Οχι, δεν εννοω τον ηχο του μοχλου οταν επανερχεται.
Περισσοτερο μου φανηκε περιεργο οτι δεν το ειχαμε παρατηρησει, παρα το οτι ακουστηκε. -
Ακούγεται και αυτο το 'κλακ'.
Και το DS3 (το έχω οδηγησει και εγω) το έχει. Το θυμαμαι χωρίς να μου κανει ομως εντυπωση. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ακουσαμε το εξης στο DS3:
Οταν ηταν ανοιχτο το φλας για δεξια/αριστερα, στριβωντας το τιμονι πανω απο ορισμενες μοιρες, σε συγκεκριμενα σημεια (σε αυτες τις μοιρες) ακουγεται ενα μικρο 'κλακ'. Αν επιστρεψεις το τιμονι προς το κεντρο, μολις περασεις εκεινο το σημειο παλι, σβηνει το φλας.
Αν φτασεις λιγο πριν απο αυτο το σημειο και δεν το περασεις, υστερα επιστρεψεις το τιμονι στο κεντρο, το φλας μενει ανοιχτο, κανενα 'κλακ' δεν ακουγεται.
Μου φαινεται λογικη η λειτουργια αυτου του κλακ (εξηγειται δηλαδη και δεν ειναι τυχαια καθε φορα), αλλα επειδη τοσο καιρο δεν το ειχε παρατηρησει κανεις, πρεπει να ακουγεται ή οχι;Ναι.
-
Βασικα με καλυψε ο cosneo, δεν ψαχνω να δω αν το κανουν αλλα αυτοκινητα ή οχι, αλλα αν ειναι νορμαλ να κανει το DS3
CITROËN FORUM