-
εγώ το είπα Βαγγέλη, the sooner the better!
πώς το έλεγε ο Άβερελ Ντάλτον? 'Γιατρέ νιώθω ένα κενό, εδώ στο στομάχι, ανάμεσα στα γεύματα'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εγώ το είπα Βαγγέλη, the sooner the better!πώς το έλεγε ο Άβερελ Ντάλτον? 'Γιατρέ νιώθω ένα κενό, εδώ στο στομάχι, ανάμεσα στα γεύματα'
Ετσι ειναι...Στην βραση κολλαει το σιδερο...
-
Ξεσκιστηκαν παλι στο φαι ως συνηθως.Δεκα εξη ηντουνε και φαγαν για σαραντα και αυτο γιατι ο Βασιλης ηταν αρρωστος και ανορεχτος.
Αλλα κατι παιδια απο τη Κρητη λες και ηξεραν και εφεραν για τη χωνεψη ρατση και γλυκο. Ευχαριστουμε Αννα και Μανωλη μας και περαστικα.(Ο Κρητικαρος συμφωνα με τα λεγομενα του σ'ενα γαμηλιο γλεντι εδω στην Αθηνα σηκωθηκε να χορεψει.Αλλα φαινεται οτι ματιασανε τη λεβεντια του και ενα διαστρεμμα τον κανει να κυκλοφορει τωρα με πατεριτσες.)
Αν υπαρχει στο φορουμ κανεις κυνηγος ταλεντων,εχθες γνωρισα ενα εκκολαπτομενο.Ο του Ευριπιδη υιος Μανος που πηγαινε αερα πατερα στο καρτ.Ακολουθει τα βηματα του πατερα του που τον εμαθε οτι στριβουμε μονο με αναποδα. -
Δυστυχώς δε μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά. Έτσι, περιμένω ανυπόμονα την επόμενη. Τώρα όσον αφορά το πηγάδι, αν το συνδυάσω με τις λέξεις 'ψυχοθεραπεία' και 'Βιβή', ο νους μου πάει σε κάποιον τοίχο που εμφανίζεται ξαφνικά στο δρόμο σου και ψάχνεις να βρεις τον π****η που τον έχτισε...
Είμαι κοντά; -
Ο χρήστης maf έγραψε:
Δυστυχώς δε μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά. Έτσι, περιμένω ανυπόμονα την επόμενη. Τώρα όσον αφορά το πηγάδι, αν το συνδυάσω με τις λέξεις 'ψυχοθεραπεία' και 'Βιβή', ο νους μου πάει σε κάποιον τοίχο που εμφανίζεται ξαφνικά στο δρόμο σου και ψάχνεις να βρεις τον π****η που τον έχτισε...
Είμαι κοντά;Oh yes! Το πέτυχες, έχασες όμως την συνεδρία και δύσκολα θα αναπληρώσεις τώρα γιατί μπήκαμε σε advanced mode!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ξεσκιστηκαν παλι στο φαι ως συνηθως.Δεκα εξη ηντουνε και φαγαν για σαραντα και αυτο γιατι ο Βασιλης ηταν αρρωστος και ανορεχτος.
Αλλα κατι παιδια απο τη Κρητη λες και ηξεραν και εφεραν για τη χωνεψη ρατση και γλυκο. Ευχαριστουμε Αννα και Μανωλη μας και περαστικα.(Ο Κρητικαρος συμφωνα με τα λεγομενα του σ'ενα γαμηλιο γλεντι εδω στην Αθηνα σηκωθηκε να χορεψει.Αλλα φαινεται οτι ματιασανε τη λεβεντια του και ενα διαστρεμμα τον κανει να κυκλοφορει τωρα με πατεριτσες.)
Αν υπαρχει στο φορουμ κανεις κυνηγος ταλεντων,εχθες γνωρισα ενα εκκολαπτομενο.Ο του Ευριπιδη υιος Μανος που πηγαινε αερα πατερα στο καρτ.Ακολουθει τα βηματα του πατερα του που τον εμαθε οτι στριβουμε μονο με αναποδα.Ωχ!!!
Μανωλη περαστικα ρε φιλε. Λοιπον κατι πρεπει να κανουμε δεν ειναι κατασταση αυτη. Ή εμεις θα φυγουμε απο το νησι ή ο Μητσοτακης. Τι ειναι αυτο το πραμα ρε παιδι μου. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΦΙΛΕ!!!
Αν και απο οτι καταλαβα μαλλον αποζημιωθηκες αφου περασατε καλα στην συναντηση σας.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είμαι κοντά;Oh yes! Το πέτυχες, έχασες όμως την συνεδρία και δύσκολα θα αναπληρώσεις τώρα γιατί μπήκαμε σε advanced mode!
Φτού!! Μου φαίνεται θα κάνω ιδιαίτερα για να σας φτάσω
-
Καλά δεν παίζεστε!!!
Κάθε φορά που μου δίνετε η ευκαιρία να συναντήσω μερικούς από τους φίλους συνοδοιπόρους του Forum μας διαπιστώνω πάντα το ίδιο. Μια από τις καλύτερες παρέες. Με μεγάλη χαρά είδα ξανά γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα αλλά γνώρισα και νέα όπως ο μπαμπάς DAP, ο Βασίλης, ο Σπύρος αλλά και τις συμβίες Βιβή και Αργυρό. Κρίμα που ο νάρθηκας και οι πατερίτσες με απέκλεισαν από τα Μέγαρα που ήλπιζα να γνωρίσω εκ των έσω αλλά οι προγραμματισμένη έξοδο σε θέατρο που μας έκανε να αποχωρίσουμε πρόωρα από την παρέα. Να είμαστε καλά και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν.
Καλά την πλάκα μου έπαθα από τις μερίδες του μαγαζιού αλλά και από την ταχύτητα κατανάλωσης τους!!!!!
Επί της ευκαιρίας να ανοίξουμε ένα θέμα όπου θα ρωτάμε τα εξής απλά:- Από πια πλευρά ξεκινάμε να χτενιζόμαστε.
- Τι προτιμάμε, λίμνη ποτάμι ή θάλασσα.
- Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε πηγάδι.
- Τι αντιπροσωπεύει για σας ο καφές;
Για πείτε τα όλα, άντε να σας δω!!!!
Να είστε καλά όλοι και καλή αντάμωση φίλοι.
ΥΣ. Καλά όσο για την Άννα όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε αλλά αντίθετα ενθουσιάστηκε. Από ότι καταλαβαίνω αρχίζει πια να ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Από ότι καταλαβαίνω αρχίζει πια να ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο.Τότε πιο username έχει??
Άντε κάνε κάτι!! -
Καλά εσύ ξανά χάθηκες. Τι έγινε αυτή την φορά; Περίμενα να θαυμάσω από κοντά και το Ami!!! Να δω πότε θα καταφέρουμε να γνωριστούμε από κοντά.
-
Μετά την εξεταστική μέχρι και Κρήτη έρχομαι!
-
Αυτό είναι υπόσχεσή τώρα; Περιμένω έργα!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αυτό είναι υπόσχεσή τώρα; Περιμένω έργα!!!!Κάτσε να περάσω τα μαθήματα πρώτα.
Τελικά το πηγάδι τι είναι ????
-
Περίμενε το θέμα με όλες τις παραπάνω ερωτήσεις. Όταν συγκεντρωθούν όλον οι απαντήσεις θα κάνουμε το ψυχογράφημα του κάθε ένα ξεχωριστά.
Τι παροχές έχει πια αυτό το Forum στα μέλη του!!!!!!! -
Μανώλη,
περαστικά και ελπίζω να ξαναανέβεις σύντομα. Δυστυχώς ημουν με πυρετό και ετσι δεν κατάφερα να έλθω. Καταλαβαίνω οτι όλοι έφυγαν με κάποια κιλά +, και με ερωτήματα του τύπου 'τοιχος' για ψυχανάλυση!!!. Θα τα επαναλάβουμε ολα αυτά ελπιζω στη Χασιά!!!!!
-
Να είσαι καλά και ευχαριστώ πολύ.
Αλήθεια τώρα που είπες τοίχος θυμήθηκα και άλλα ερωτήματα!!!!- Αν συναντήσετε τοίχο στο δρόμο σας τι κάνετε;
- Όταν περπατάτε πατάτε τους αρμούς από τα πλακάκια στα πεζοδρόμια ή τους αποφεύγετε;
Κάτι ξέρεις εσύ κάτι ξέρεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πληροφορίες λένε ότι και στα Γιάννενα στα δυό στενά...γίνεται ένας ψιλοχαμός!!!Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια...
Χαίρομαι που περάσατε καλά! Αντε να δούμε την επόμενη αν θα μπορέσω να έρθω (με άδεια)...
Καλύβια ΧV-Η μάχη τση Κρήητης!!!