-
αφού προβληματικό είναι, να σε σώσουν θέλουν...για δοκιμασε και χωρις βαιμπερ, τι γερμανικουρες ειναι αυτες στις φωτο?
-
μαθαίνω ξενες γλώσσες. ό,τι μάθει κανείς καλό είναι.
δεν είπα οτι ειναι προβληματικό. απλά λέω ότι είναι για τον ΦΦφΦφφΦφΦΦφΦφφφΦφΦφ
-
Αν μου δώσεις 99,99 ευρώ θα σε απαλλάξω απο την παρουσία του
-
ρε ληγούρια εχω και γυναίκα
-
άντε ρε ποζερά!
-
εντωμεταξώ άνοιξα το ασυρματο, πάντα στο περιμενε, χωρις την παραμικρη κινητικότητα και η μπαταρία αποφάσισε να πεσει στο 62%
κάτι δεν παει καλά, μου φαινεται η γυναίκα μολις απόκτησε καινούριο κινητό
ο ψορσερ πού εινια που με έβαλε στην κατρακύλα αυτην;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ρε ληγούρια εχω και γυναίκαΆντε 99 επειδή σε συμπαθώ
-
το Γκάλαξυ 2 θα τριμπήσω με φαίνεται. μονάχα να έβρισκα ένα σε υπεραριστη κατάσταση...
-
το Γκάλαξυ 2 θα τριμπήσω με φαίνεται. μονάχα να έβρισκα ένα σε υπεραριστη κατάσταση...Κρίμα ρε γμτ που δεν στέλνω αντικαταβολή...
-
Ειπες τιποτα?
Προσαρμοσου σε αυτο που πηρες. Ουτε το gsll θα σε σωσει.Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
το 3 όμως;;;;;
ο στεφάν τσίμπησε παντως... μη δει 'σε υπεραριστη κατάσταση', αμέσως να κάνει μόστρα
-
Ε το σωστό να λέγεται.
Τέσπα τι ήθελες και έμπλεξες με HTC? Λούσου τα τώρα...το SGS3 έχει κατρακυλήσει στα 583€! Σε δύο βδομάδες 50+€ κάτω, την άλλη βδομάδα μπορεί να έχει κάτω από 550€. Βάλε λοιπόν μια ωραία αγγελία ή εναλλακτικά πάνε φόρα το HTC καπέλο στον Κορσέ που σε πήρε στο λαιμό του και άντε πάρε ένα σοβαρό κινητό να κάνεις δουλειά σου.
-
κάτσε ρε μέιτ, το κινητο πραγματικά πετάει και το Σενς με άρεσε πάρα πολυ. πολύ εύχρηστο και τακτοποιημένο. δεν ξέρω βεβαια αν παίζει κι αυτο ενα ρόλο στο θεμα της μπαταρίας...
άσε και διάβασα κατι ωραία πραγματάκια για το Σ3... εκεί να δεις πίκρα
EDIT προχθές που μου προτεινε ο ηλιοκαμένος καρφανάτικ το κωλοπαίχνιδο εκείνο και μετά απο αρκετή ωρα προσπάθειας να περάσω το 1/5 της 1ης πίστας (μα καλά τι πήγες και μου πάσαρες ρε μάστορα;; ), το κινητάκι ούτε καν που ζεστάθηκε. και το έχω μέσα και σε θήκη ε βέβαια φόρτιζε εκείνη τη στιγμή, οπότε δεν μπορώ να πω πώς θα συμπεριφερόταν η μπαταρία. απο τότε εχω πάρει 3 λεξοτανίλ και έκλεισα 1γουέι εισιτήριο για Βλαδιβοστόκ, το παιχνίδι πραγματικά σε κάνει να δεις τον κόσμο από άλλη σκοπιά
-
προχθές που μου προτεινε ο ηλιοκαμένος καρφανάτικΚαι είμαι όντως ηλιοκαμμένος από χθες!
(μα καλά τι πήγες και μου πάσαρες ρε μάστορα;;
όχι αστεία αλλά σε προειδοποίησα.
-
κάτσε ρε μέιτ, το κινητο πραγματικά πετάει και το Σενς με άρεσε πάρα πολυ. πολύ εύχρηστο και τακτοποιημένο. δεν ξέρω βεβαια αν παίζει κι αυτο ενα ρόλο στο θεμα της μπαταρίας...άσε και διάβασα κατι ωραία πραγματάκια για το Σ3... εκεί να δεις πίκρα
EDIT προχθές που μου προτεινε ο ηλιοκαμένος καρφανάτικ το κωλοπαίχνιδο εκείνο και μετά απο αρκετή ωρα προσπάθειας να περάσω το 1/5 της 1ης πίστας (μα καλά τι πήγες και μου πάσαρες ρε μάστορα;; ), το κινητάκι ούτε καν που ζεστάθηκε. και το έχω μέσα και σε θήκη ε βέβαια φόρτιζε εκείνη τη στιγμή, οπότε δεν μπορώ να πω πώς θα συμπεριφερόταν η μπαταρία. απο τότε εχω πάρει 3 λεξοτανίλ και έκλεισα 1γουέι εισιτήριο για Βλαδιβοστόκ, το παιχνίδι πραγματικά σε κάνει να δεις τον κόσμο από άλλη σκοπιά
εξίσου κουραστικό με τα greeklish αδερφέ...
-
i always wanted an app like this one
http://www.apkfullapps.com/2012/06/adva ... e-apk.html
just killing other apps u don't need
i'll try it tomorrow at work
i'll try also the juicedefender (ultimate). let's see how many fish catches
one way or another...
-
Δώσε το ΑΜΕΣΑ το HTC και πάρε iphone.-
Στο παρόν θέμα ΔΕΝ ξαναγράφεις. -
περιττό app.
-
Warum drdrino?!
-
Τα task killers (έχουμε πει χιλιάδες φορές) δεν κάνουν απολύτως τίποτα πλέον, ίσα ίσα τρώνε μπαταρία.
Για πες λίγο χρήση και διάρκεια μπαταρίας για να καταλάβω τι θέμα έχεις.
Περι συσκευών Android...