-
Σε Υaris διετιας του κολλητου μου ο συμπλεκτης σκουζει σε καθε πατημα λες και τον... περνάνε τρεις Πηγαμε χθες για καφε και μας ακουσε ολη η Γλυφαδα! Το τριξιμο ακουγεται πολυ εντονα μεσα-εξω Καμια ιδεα;
-
Σε Υaris διετιας του κολλητου μου ο συμπλεκτης σκουζει σε καθε πατημα λες και τον... περνάνε τρεις Πηγαμε χθες για καφε και μας ακουσε ολη η Γλυφαδα! Το τριξιμο ακουγεται πολυ εντονα μεσα-εξω Καμια ιδεα;
-
-
λαδάκι στην ντίζα
(ή WD40 ή CRC) -
Του το 'πα κι εγω αλλα... να ειναι κατι τοοοσο απλο και να κανει τοοοση φασαρια; Πρωτη φορα ακουγα κατι τετοιο!
-
Λάδι. Μου το έκανε κι εμένα αυτοκίνητο άλλης μάρκας και με το λαδωματάκι σταμάτησε εδώ κι ένα χρόνο. Ούτε επίορκος ασφαλίτης να ήταν.
-
Πάντως αν είναι τόσο έντονος ο θόρυβος όσο λές μάλλον δεν φταίει η ντίζα (νομίζω μάλιστα πως το yaris έχει υδραυλικό συμπλέκτη). Μάλλον κάτι παίζει με δίσκο-πλατό. Πιθανότατα το ρουλεμάν του συμπλέκτη. Φτηνό ως ανταλλακτικό αλλα για να αλλαχτεί πρέπει να κατέβει σασμάν.
-
Υaris διετίας θα έχει και εγγύηση οπότε περάστε μια βόλτα από μια ΤΟΥΟΤΑ να δείτε τι θα σας πουν....
-
Δοκίμασε με κάποιο σπρέι γράσου μόνος σου (ΟΧΙ WD40 αφού αυτό θα διώξει και όσο ήδη υπάρχει!!) και αν δεν πετύχει...αντιπροσωπεία...
Με το λάδι κολλάνε και βρώμες μετά οπότε γίνεται αιδιαστική η κατάσταση
Τρίξιμο συμπλέκτη σε Yaris