-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
γι' αυτό και είμαι σε θέση να κάνω την σύγκριση. Είναι βαρετά να τρολλάρεις Σαββατόβραδο, ε;
Πω τι προκατειλημμένος μπάρμπας που είσαι. Εγώ σοβαρά σε ρώτησα, δεν ξέρω καν αν υπάρχει δημ. τουαλέτα εδώ, όλη η πόλη με τουαλέτα μοιάζει
Πωπώ, τι προκατειλημμένος ... κάτι που είσαι! Εγώ έκανα μια γενική διαπίστωση και εσύ την πήρες προσωπικά
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πωπώ, τι προκατειλημμένος ... κάτι που είσαι!Ισχύει
Εγώ έκανα μια γενική διαπίστωση και εσύ την πήρες προσωπικά
ΜΠΡΑΒΟ
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Στορμ, έχεις πάει σε δημόσια τουαλέτα στο Μόναχο;Σε πολλές πόλεις και φυσικά και στο Μόναχο. Συμπεριλαμβάνω και τις τουαλέτες σε σταθμούς τραίνου και μετρό επίγειο ή υπόγειο. Επίσης έχω πάει και στις τουαλέτες της BMW, καθώς και του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μόναχο.
Εσύ έχεις πάει σε δημόσια τουαλέτα, στην τούρκικη περιοχή του Μονάχου;; Εκεί πραγματικά ήταν μαύρο χάλι. Θυμήθηκα τις ελληνικές δημόσιες τουαλέτες. Αλλά δεν μου έκανε εντύπωση. Τούρκικη περιοχή.
Είναι ανάλογες με τις τουαλέτες των αντίστοιχων τούρκικων σούπερμαρκετ, καφενεία ή εστιάτορια στο Μόναχο στην ίδια περιοχή... -
Σκατοσυζητηση
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
ΣκατοσυζητησηΠροεκλογική ... Εντός θέματος...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το ακομη πιο γαματο ειναι οτι πιστευουμε πως ειμαστε το κεντρο του κοσμου η οτι ολοι συνομοτουν εναντιων μας.ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι, οι ξενοι, οι Εβραιοι, οι Μασονοι, το διεθνες κεφαλαιο κτλ κτλ...
Έτσι είναι. Το σωστό θα ήταν να μας δανείσουν χρήματα [ώστε να μη χρεωκοπήσουμε] με μηδενικό επιτόκιο και χωρίς κανέναν όρο (μνημόνιο), σαν καλοί μας φίλοι, παρά το τεράστιο ρίσκο να μην τα πάρουν ποτέ πίσω. Θα έπρεπε, βασικά, να το θεωρούν τιμή τους να μας δανείζουν ώστε να συνεχίζουμε να καταναλώνουμε πολύ περισσόερα απ' όσα παράγουμε. Είναι σκέτη εκμετάλλευση να μας δανείζουν υπό τον όρο να διορθώσουμε τα στραβά μας (τα οποία ξέρουμε κι εμείς οι ίδιοι ποια είναι, αλλά εδώ και κάτι δεκαετίες) ώστε να μην πάνε τα χρήματά τους σε μια μαύρη τρύπα...
Ξέχασα όμως, αν δε μας σώσουν θα χάσουν κι αυτοί, οπότε εμείς δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, είναι υποχρεωμένοι να μας δανείζουν κι εμείς όποτε θέλουμε μπορούμε να γυρίσουμε και να τους πούμε 'διαγράφουμε μονομερώς το χρέος μας'. Κι αυτοί, θα συνεχίσουν να μας αγαπάνε και να μας δανείζουν, σαν καλοί γείτονες! Α, και θα μας αποζημιώσουν και για έναν πόλεμο που έγινε πριν 70 χρόνια γιατί είμαστε και πολύ μάγκες να 'ουμ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει όρος γι αυτό το είδος 'μαγκιάς'...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Α, και θα μας αποζημιώσουν και για έναν πόλεμο που έγινε πριν 70 χρόνια γιατί είμαστε και πολύ μάγκες να 'ουμ.Με το θάρρος της προσωπικής γνωριμίας. Λίγο το έχεις αυτό;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Α, και θα μας αποζημιώσουν και για έναν πόλεμο που έγινε πριν 70 χρόνια γιατί είμαστε και πολύ μάγκες να 'ουμ.
Με το θάρρος της προσωπικής γνωριμίας. Λίγο το έχεις αυτό;
Δεν πιστεύω σε μαγικές λύσεις και σε τέτοιες 'μαγκιές', Αλέξανδρε.
Πες με απαισιόδοξο αν θέλεις, αλλά η μόνη λύση στην οποία πιστεύω είναι η σκληρή δουλειά. -
Α, και θα μας αποζημιώσουν και για έναν πόλεμο που έγινε πριν 70 χρόνια γιατί είμαστε και πολύ μάγκες να 'ουμ.
Με το θάρρος της προσωπικής γνωριμίας. Λίγο το έχεις αυτό;
Δεν πιστεύω σε μαγικές λύσεις και σε τέτοιες 'μαγκιές', Αλέξανδρε.
Πες με απαισιόδοξο αν θέλεις, αλλά η μόνη λύση στην οποία πιστεύω είναι η σκληρή δουλειά.Ναι βρε Νίκο μου, κι εγώ μαζί σου. Αν και δουλειά ρίχνει ο μέσος Έλληνας, ασχέτως αν πιάνει τόπο. Αλλά το να κάνει μαθήματα ηθικής η χώρα που αιματοκύλισε τον κόσμο 2 φορές μέσα σε 30 χρόνια δεν το χωράει ο νους! Και τώρα τα ίδια θέλουν να κάνουνε με οικονομικά μέσα. Το χούι δεν τους βγαίνει. Λύση υπήρχε για αυτούς αλλά δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε...
-
Αλλά το να κάνει μαθήματα ηθικής η χώρα που αιματοκύλισε τον κόσμο 2 φορές μέσα σε 30 χρόνια δεν το χωράει ο νους! Και τώρα τα ίδια θέλουν να κάνουνε με οικονομικά μέσα. Το χούι δεν τους βγαίνει. Λύση υπήρχε για αυτούς αλλά δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε...Δεν κανουν μαθηματα ηθικης οι Γερμανοι.
Εμεις συμπεριφερομαστε σαν ο χειροτερος μαθητης της ταξης να θελει καθορισει το προγραμμα σπουδων...Και εμεις που ειμαστε τοσο γαματοι, αντι να στρωθουμε στο διαβασμα, λεμε οτι ειναι καλυτερα να τους ειχαν εξαφανισει
Εχουμε καρφωσει οπισθεν και κοιταμε μπροστα
-
Μόνο αυτός μπορεί να σώσει την ελλαδίτσα
-
Το χρέος των Γερμανών είναι επαχθές. Θα πάρετε τα @@ τους.
-
Τώρα ρε Σπύρο δουλευόμαστε; Σίγουρα είμαστε μαύρα χάλια. Δεν είμασταν ποτέ για την νομισματική ένωση. Ο πρώτος που πρέπει να περάσει Στρατοδικείο (ούτε καν ειδικό πολιτικό δικαστήριο) είναι ο Σημιταράς ο Τουρκοφάγος! Αλλά τι πάει να πει ο χειρότερος μαθητής της τάξης; Ποιός είπε ότι είμασταν για αυτή την τάξη εξ αρχής; Και ποιός έβαλε την Γερμανία στην θέση του Διευθυντή του σχολείου; Κι εσύ σαν μαθητής ψήφισε 15μελές που να σε αντιπροσωπεύει!
-
Τώρα ρε Σπύρο δουλευόμαστε; Σίγουρα είμαστε μαύρα χάλια. Δεν είμασταν ποτέ για την νομισματική ένωση. Ο πρώτος που πρέπει να περάσει Στρατοδικείο (ούτε καν ειδικό πολιτικό δικαστήριο) είναι ο Σημιταράς ο Τουρκοφάγος! Αλλά τι πάει να πει ο χειρότερος μαθητής της τάξης; Ποιός είπε ότι είμασταν για αυτή την τάξη εξ αρχής; Και ποιός έβαλε την Γερμανία στην θέση του Διευθυντή του σχολείου; Κι εσύ σαν μαθητής ψήφισε 15μελές που να σε αντιπροσωπεύει!Σιγουρα δουλευομαστε, γιατι ναι μπηκαμε με μεσο σε ενα πολυ καλο σχολειο, και αντι να το εκμεταλλευτουμε, καταφεραμε και γιναμε ο χειροτερος μαθητης! Και σαν να μην εφτανε αυτο, αποφασισαμε οτι εμεις δεν προκειται να ξαναδιαβασουμε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να περναμε τα μαθηματα γιατι ετσι.
Τωρα το σχολειο θελει να μας αποβαλλει, αλλα εμεις θα το παιξουμε τσαμπουκας, θα τους αμολησουμε και μια κλανια φευγωντας για να μαθουν τα καθικια
Μετα, επιτελους ελευθεροι απο το σχολειο αυτο, θα παμε σε αυτο που μας αρμοζει: με Βουλγαρια, Αιγυπτο, Αλβανια, Λιβυη
Οχι οτι εκει θα διαβαζουμε, αλλα τουλαχιστον δε θα φαινεται ποσο πολυ μαλακες ειμαστε -
Πιο πολύ σχέση έχουμε με Αλβανία και τουρκία, παρά με Ευρώπη.
-
Ο χρήστης Die Bild έγραψε:
Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.Και πολύ φοβόμαστε: δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
Φιλικά,
Η Bild σας
Τελικά οι Γερμανοί, **όντως **είναι φίλοι μας!Ομολογουμένως, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι -διάολε, ακόμα και οι Αμερικάνοι!- έχουν τουλάχιστον και λίγο τακτ. Στον φοράνε, αλλά θα σε πάνε πρώτα για δείπνο, θα σου πουν και κάνα-δυό κοπλιμέντα...
Τυχαια παραδειγματα:
α)Σημιτης:παιχτε χρηματιστηριο...παει ο καθε μαλαξ και τα χωνει ολα εκει και μετα κλαιει
β)Τραπεζα:παρε παιδι μου δανειο 200k και ας βγαζεις 10k to χρονο.....τρεεχει ο ελληναρας να παρει το δανειο γιατι τουλειπε η καγιεν η το δυοροφο στην κηφισια
γ) παλι τραπεζα: παρε μια πιστωτικη με 15k οριο νεοελληνα,.....τρεεεχει ξανα ο ξεβρακωτος νεοελλην να βγαλει πεντε-εξι καρτες ετσι για τα ψιλοψωνια τουΤωρα που ηρθε η ωρα της κρισης.......Φταιει η μερκελ και οι κακοι γερμανοι
εκει ρε @αμησι και παλι @αμησι τωρα,γιατι ουτε βαλαμε ουτε θα βαλουμε μυαλο ποτέ
Ναι, ωραία. Εγώ που δεν έκανα τίποτα απ'όλα αυτά, δικαιούμαι τουλάχιστον να ρίξω ένα φούτσο στα λαμόγια;
-
Σκατά σχολείο είναι αδερφέ! Είναι το σχολείο που έχει τους σταρς (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία - ναι μη σας κάνει εντύπωση, μέλος των G7 είναι άλλωστε - κλπ) και έχει και την σαβούρα σαν εμάς και την Πορτογαλία, Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ για τις σκατοδουλειές. Αν νομίζεις ότι έχουμε καμία δουλειά με αυτούς, απλά δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής και δεν θα συμφωνήσουμε στον αιώνα τον άπαντα.
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει όρος γι αυτό το είδος 'μαγκιάς'...
'Tzamba'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Φιλικά,
Η Bild σας[/quote]
Φιλικά ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ!
Κάτι τέτοια βλέπω και μου έρχεται να κάνω αντάρτικο.
-
Με Leopard;
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες