-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε τετοια καθημερινα χωσιματα εγω δεν ειχα προβλημα και συνηθως στα ποστα μου ημουν με στελεχη , τα οποια ετσι κι αλλιως με εχωναν
στις υπολοιπες δουλειες αν με εριχναν , απλα εξαφανιζομουν δεν ειχα ντροπες
επισης ειμαι κι εγω φοβερος στο να κανω οτι δουλευω , ενω δεν κανω τιποτατο προβλημα μου ηταν και ειναι οι υπηρεσιες και οι αδειες..
Χωσιμο στην μοναδα δεν εφαγα, ισως λογω εμπλοκης? λογω του οτι ειχα παλαβωσει μια μοναδα ολοκληρη? , δεν ξερω παντως καλα περασα παντου
Εντιτ: και τι θες να κανουμε, να βαρεσουμε παλαμακια?? -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Mετά από παρέμβαση θείου ταξιάρχου
σωστος
τωρα ξεχασε και τους ΥΕΑ και περασε τη ζαχαρη σε κανα ΚΕΠΙΚ/ρανταρ/θερμικη καμερα
ΥΓ παιζει να σε πετυχω πουστονεο μεσα στο ΚΕΤΘ αν προλαβω και την επομενη βολη
ελατε να δειτε πως το κανουν οι παλιουρες
-
Mετά από παρέμβαση θείου ταξιάρχου
σωστος
τωρα ξεχασε και τους ΥΕΑ και περασε τη ζαχαρη σε κανα ΚΕΠΙΚ
ΥΕΑ ΥΕΑ τον παιρνεται παρεα παλιες καλες μερες Αυλωνα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εντιτ: και τι θες να κανουμε, να βαρεσουμε παλαμακια??
μαζι σου, απλα εγω τουλαχιστον δε μπορεσα να τους κανω τιποτα
νομιζεις οτι αυτοι νοιαζονται αν δε τους παει κανεις? εχω δει παιδια που λογω βυσματο-ποστου(που τυχαια τους εκατσε) κι ενω θα μπορουσαν να γλιτωσουν πολυ ψωλοκρυο , να πηγαινουν και να λενε στο δικα οτι θελουν να συνεχισουν να κανουν σκοπιες γιατι ειχαν αξιοπρεπεια και δεν ηθελαν ολη η μοναδα να τους γυρισει τη πλατη
οι περισσοτεροι ομως δεν ειναι ετσι , κοιταζουν το κωλαρακι τους γιατι το κρυο και η ορθοστασια πονανε
και φυσικα υπαρχουν και αυτοι που οταν τον επιναν κλαιγονταν και μολις εγιναν επιλοχαδες, εγιναν εξισου μουνακια με αυτους που εκραζανγενικα ειμαστε κωλορατσα και για αυτο θελω να φυγω τρεχοντας
-
τα χουμε ξαναπει για αυτους
ποσο ενοχλητικοι μαζι με τους πεζοναυτες εννοειται -
Γιατί να μην γλιτώσω 9 μήνες ανεργίας ρε παιδιά? Θα μπω με μουστάκι γυριστό στην άκρη οπότε θα με γνωρίσεις
-
ποσο ενοχλητικοι μαζι με τους πεζοναυτες εννοειταιΠαντως εγω με τους δοκιμους ειχα καλες σχεσεις και αν μου τυχαινε κανας ιδιοτροπος τον περιποιομουν καλα στην ΛΑΦ φτιαχνοντας διαφορες γκουρμε τασεις . Τρωγανε καλα τα ψαρακια Αυτα βεβαια απο κοντα . Παντως δοκιμια ποιο ψαρωμενα απο εναν πουστονεο πρωτη φορα ειδα και φαγανε δουλεμα τρελλο
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Γιατί να μην γλιτώσω 9 μήνες ανεργίας ρε παιδιά? Θα μπω με μουστάκι γυριστό στην άκρη οπότε θα με γνωρίσειςξερεις ποσοι αφηνουν μουστακι στο στρατο? παρα πολλοι , σου απαντω αμεσα
σαν ΥΕΑ θα γλιτωσεις αλλους 6 μηνες , θα παιρνεις μια 650αρα (τελικα τοσα παιρνει το βαφτιστηρι μου που ειναι ΥΕΑ) , αλλα και παλι δε θα σου φτανουν , θα θες καποια ενισχυση απο την οικογενεια εκτος κι αν πας σπιτι σου
αναλογα πώς θα το δεις
καποια στιγμη ομως θα πρεπει να βγεις στην αγορα εργασιας και αποψη μου ειναι οτι οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτεροπαντως αν τελικα πας, δε προκειται να το μετανιωσεις, θα φωναζεις τοσες πολλες φορες ΥΕΑ τρεχοντας που τελικα θα το πιστεψεις
-
ποσο ενοχλητικοι μαζι με τους πεζοναυτες εννοειταιΠαντως εγω με τους δοκιμους ειχα καλες σχεσεις και αν μου τυχαινε κανας ιδιοτροπος τον περιποιομουν καλα στην ΛΑΦ φτιαχνοντας διαφορες γκουρμε τασεις . Τρωγανε καλα τα ψαρακια Αυτα βεβαια απο κοντα . Παντως δοκιμια ποιο ψαρωμενα απο εναν πουστονεο πρωτη φορα ειδα και φαγανε δουλεμα τρελλο
εγω ευτυχως δεν ειχα παρε δωσε μαζι τους, δε θα τη παλευα..
αλλα μαλλον απλα θα τους αγνοουσα οπως εκαναν και οι περισσοτεροι γνωστοι μου, μεχρι να το επαιρναν χαμπαρι οτι ουσιαστικα ειναι και αυτοι στρατιωτες -
Γιατί να μην γλιτώσω 9 μήνες ανεργίας ρε παιδιά? Θα μπω με μουστάκι γυριστό στην άκρη οπότε θα με γνωρίσεις
ξερεις ποσοι αφηνουν μουστακι στο στρατο? παρα πολλοι , σου απαντω αμεσα
σαν ΥΕΑ θα γλιτωσεις αλλους 6 μηνες , θα παιρνεις μια 650αρα (τελικα τοσα παιρνει το βαφτιστηρι μου που ειναι ΥΕΑ) , αλλα και παλι δε θα σου φτανουν , θα θες καποια ενισχυση απο την οικογενεια εκτος κι αν πας σπιτι σου
αναλογα πώς θα το δεις
καποια στιγμη ομως θα πρεπει να βγεις στην αγορα εργασιας και αποψη μου ειναι οτι οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτεροπαντως αν τελικα πας, δε προκειται να το μετανιωσεις, θα φωναζεις τοσες πολλες φορες ΥΕΑ τρεχοντας που τελικα θα το πιστεψεις
Γιωργο αφησες μουστακι??? Εγω το τολμησα
-
Εντιτ: και τι θες να κανουμε, να βαρεσουμε παλαμακια??
μαζι σου, απλα εγω τουλαχιστον δε μπορεσα να τους κανω τιποτα
νομιζεις οτι αυτοι νοιαζονται αν δε τους παει κανεις? εχω δει παιδια που λογω βυσματο-ποστου(που τυχαια τους εκατσε) κι ενω θα μπορουσαν να γλιτωσουν πολυ ψωλοκρυο , να πηγαινουν και να λενε στο δικα οτι θελουν να συνεχισουν να κανουν σκοπιες γιατι ειχαν αξιοπρεπεια και δεν ηθελαν ολη η μοναδα να τους γυρισει τη πλατη
οι περισσοτεροι ομως δεν ειναι ετσι , κοιταζουν το κωλαρακι τους γιατι το κρυο και η ορθοστασια πονανε
και φυσικα υπαρχουν και αυτοι που οταν τον επιναν κλαιγονταν και μολις εγιναν επιλοχαδες, εγιναν εξισου μουνακια με αυτους που εκραζαν**γενικα ειμαστε κωλορατσα και για αυτο θελω να φυγω τρεχοντας **
Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα κι εγώ, το ψυλιάστικα στον στρατό και το κατάλαβα-ένιωσα καλά στα 2 χρόνια εργασίας στην Ελλάδα
-
οχι ρε συ και το κουρεμα 18χρονου που εχω τωρα πολυ ειναι
ποσα πραγματα να αντεξει αυτη η κοπελα μου πλεον ?
αν αφηνα και μουστακι (εχω και κατακιτρινα γεννια ) θα επεφτα οσο δε παει στα ματια της (σεξουαλικα )το καλοκαιρι ομως η γεννιαδα μου θα δωσει ρεσιταλ, απο σεπτεμβρη ξυρισμα
-
οχι ρε συ και το κουρεμα 18χρονου που εχω τωρα πολυ ειναι
ποσα πραγματα να αντεξει αυτη η κοπελα μου πλεον ?
αν αφηνα και μουστακι (εχω και κατακιτρινα γεννια ) θα επεφτα οσο δε παει στα ματια της (σεξουαλικα )το καλοκαιρι ομως η γεννιαδα μου θα δωσει ρεσιταλ, απο σεπτεμβρη ξυρισμα
Μα καλα ξυριζεσαι κιολας/??/ Ντροπη και αισχος!!! Ουτε σαν νεουδι δεν ξυριζομουν ποσο μαλλον οταν παλιωσα , γυαλισμα μακρια και αγαπημενοι, αυτα ειναι για τα τζιτζικια και γενικα για καποιον μη Τεθωρα . Εδω καλα καλα για κουρεμα δεν πηγαινα .
-
αλλα μαλλον απλα θα τους αγνοουσα οπως εκαναν και οι περισσοτεροι γνωστοι μου, μεχρι να το επαιρναν χαμπαρι οτι ουσιαστικα ειναι και αυτοι στρατιωτεςΜε δικαίωμα ελέγχου και επιβολής όμως σε όλους τους στρατιώτες....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα κι εγώ, το ψυλιάστικα στον στρατό και το κατάλαβα-ένιωσα καλά στα 2 χρόνια εργασίας στην Ελλάδα
εσυ το ψιλιαστηκες γιατι ησουν με ατομα που γουσταραν και γενικα πιστευω οτι ειχατε πολυ πιο εντονο το αισθημα της συναδελφικοτητας και του ενθουσιασμου
εγω που ειμαι με το καθε γιωτο-παρταλι-κλαψομουνι-κωλοβυσμα που προσπαθει να βρει δικαιολογια για να μην κουβαλησει ουτε μια καρεκλα, να μην πλυνει ενα δισκο ή να μην αδειασει ενα καλαθακι και με το παραμικρο βγαινει ΕΥ (αφηνω και τα αναλογα στελεχη-αστερια στην ακρη) εχω βαρεσει τσιτες
Με δικαίωμα ελέγχου και επιβολής όμως σε όλους τους στρατιώτες....
μα κοιτα εγω δε θα σου ελεγα ποτε 'οχι'
θα σου ελεγα 'τωρα τωρα παω..'
Μα καλα ξυριζεσαι κιολας/??/ Ντροπη και αισχος!!! Ουτε σαν νεουδι δεν ξυριζομουν ποσο μαλλον οταν παλιωσα , γυαλισμα μακρια και αγαπημενοι, αυτα ειναι για τα τζιτζικια και γενικα για καποιον μη Τεθωρα . Εδω καλα καλα για κουρεμα δεν πηγαινα .
ενταξει κυκλοφορω μεσα στη ταξιαρχια δε μπορω να ειμαι τελειως παρταλος, δε θελω να μου τη λενε για μαλακιες
επισης επειδη ειμαι και κωλογερος τα γενια βγαινουν αβερτα -
Με δικαίωμα ελέγχου και επιβολής όμως σε όλους τους στρατιώτες....
μα κοιτα εγω δε θα σου ελεγα ποτε 'οχι'
θα σου ελεγα 'τωρα τωρα παω..'
ενταξει κυκλοφορω μεσα στη ταξιαρχια δε μπορω να ειμαι τελειως παρταλος, δε θελω να μου τη λενε για μαλακιες
επισης επειδη ειμαι και κωλογερος τα γενια βγαινουν αβερταΟταν πηγαινε να με χωσει κανας δοκιμος κανα 2 φορες εγινε, ειπα ΑΚΥΡΟ , τοσο απλα τοσο ξεκαθαρα
Με τσιτωνεις να ανεβασω φωτο ενω ειμαι αξυριστος ηδη 2 βδομαδες και φοραω την παραλλαγη . Πρεπει πρωτα να μου στειλει την φωτογραφια ενας φιλος -
το ελεγες γιατι ειχες αλλη δουλεια/ποστο
με αυτη τη λογικη κι εγω χωνω ακυρα εως και σε Σχηδεςαυτα τα 'ελα να κουβαλησεις ενα a/c' εκει που καθομαι ωραια και καλα εχουν τελειωσει , αν ομως εισαι καπου και τον εχεις πανω απο το κεφαλι σου μονιμα δε ξερω ποσο κατι τετοιο ειναι ευκολο
-
ξερεις ποσοι αφηνουν μουστακι στο στρατο? παρα πολλοι , σου απαντω αμεσα
Γαμώτο, δεν θα ξεχωρίζω δηλαδή? Το αφήνουν αργότερα επειδή τους την βάρεσε ή έτσι παρουσιάζονται?
Τουλάχιστον θα είμαι από τους λίγους που δεν είναι Κρητικοί ή hipsters με ''ειρωνικό''...
Τελευταία αφήνω τα γένια να μακρύνουν για να έχω το μουστάκι έτοιμο, θα είμαι πολύ classy
θα θες καποια ενισχυση απο την οικογενεια εκτος κι αν πας σπιτι σου
Bασίζομαι στο ότι ως παραμεθόριος θα γυρίσω σίγουρα Κομοτηνή, μόνος στο σπίτι μου, 2 γιαγιάδες να
μαγειρεύουν, 600πόσα δίνουν και άλλα 150 από μια γκαρσονιέρα, θα μαζέψω και λεφτά να πάρω μια
μετάχειρη ducati monster επιτέλους -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
αλλα μαλλον απλα θα τους αγνοουσα οπως εκαναν και οι περισσοτεροι γνωστοι μου, μεχρι να το επαιρναν χαμπαρι οτι ουσιαστικα ειναι και αυτοι στρατιωτεςΜε δικαίωμα ελέγχου και επιβολής όμως σε όλους τους στρατιώτες....
Για να συμπληρώσω απλά, οι ΔΕΑ είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει ο βαθμός τους. Έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις μόνιμου στελέχους που φέρει τον βαθμό του Ανθυπασπιστού και αναλαμβάνουν καθήκοντα που ανατίθενται και σε μονίμους Ανθλγους. Οιοσδήποτε δεν σέβεται τα παραπάνω, ελέγχεται πειθαρχικά. Επί προσωπικού, ήταν από τους πιο πρόθυμους, ικανούς, συμπαθείς και χρήσιμους συνεργάτες. Έχω δει δε ΔΕΑ να εκπαιδεύει τεχνικά μόνιμο Ανθλχο της ΣΣΕ όταν ο τελευταίος κατέφτασε σε μονάδα Leopard από το ΚΕΤΘ όπου και δεν είχε μεγάλη επαφή με τον συγκεκριμένο τύπο άρματος.
Θωμά, αν δεν είχες άνωθεν κάλυψη, μπορούσε να σε τρέξει άσχημα. Μέχρι και ΕΠ.ΟΠ. παραλίγο να αποταχθεί για περιστατικό ανυπακοής και εξύβρισης εναντίον ΔΕΑ.
-
και παρουσιαζονται ετσι και το αφηνουν , θα ξεχωριζεις συγκριτικα με τη μαζα , απλα δε θα εισαι ο μονος ουτε στο κεντρο
στο κεντρο παντως με μουστακι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να γινεις οργανο (true story )
αν ειναι να πας σπιτι σου κι εγω μαζι σου
Περί Θητείας [#3]