Αυτά που κοιτάς όντως δεν ξέρω αν αξίζουν αν έχεις ήδη αυτοκίνητο.
Άσε που θα πρέπει να τους βάλεις και κοτσαδόρο αν δεν έχουν (θεωρώ ότι έχεις τη μπαγκαζιέρα και τη βάρκα με τρέιλερ...).
Και όπως σου είπαν μπορού νόμιμα και ικανά αυτά που σκέφτεσαι να τραβήξουν τη βάρκα σου;;
Είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το εκτός δρόμου αλλά απλά να μην πολυβρίσκεις και να μην κολλάς σε λασπίτσες. Αν έχεις ήδη άλλο αυτοκίνητο μήπως μπορείς να κάνει τη δουλειά του μόνο με κανένα ζαντολάστιχο;; Μεγάλης διαμέτρου τροχός να σηκωθεί και 1-2 πόντους το αυτοκίνητο και άγριο πέλμα να μην στομώνει στις λάσπες.
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
...καλυτερα να χρεωθει για καινουργιο αμαξι και να μη πετα λεφτα σε χαζομαρεςΈχεις δει τι πουλιέται σε μεταχειρισμένα και σε τι τιμή;
FYI υπάρχουν απίστευτες προσφορές.
-
καποιος κατοχος ignis να μας πει την γνωμη του?
-
Φιλε δες και το honda hrv. Νομιζω θα σε καλυψει, η 4κινηση ειναι αυτοματη, εμπλεκεται δηλαδη μονο οταν χασουν προσφυση οι μπροστα τροχοι, ενω κι απο υψος απ'το εδαφος μια χαρα τα παει. Γυρω στα 5 χιλιαρικα νομιζω θα βρεις κατι αξιολογο ( πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2451936/ ) και νομιζω οτι αξιζει να ανεβεις στα 1600 εφοσον θα εχεις ενα πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο. Εκτος βεβαια κι αν εχεις αλλο ως 'πρωτο' οποτε με ignis/ panda βολευεσαι
-
Βρε συ Βλάση δεν έχεις το Θεό σου. Είναι δύσκολο να πείς οκ δεν πρόσεξα τα οικονομικά δεδομένα που ζητάει ο φίλος? Ποιό το νόημα να μπούμε όλοι και να λέμε
'Τί λες ρε παπάρα, ποιό Panda, Ignis και πράσινα άλογα, πάρε Cayenne, X6 κλπ κλπ να γουστάρεις' -
Αυτά που κοιτάς όντως δεν ξέρω αν αξίζουν αν έχεις ήδη αυτοκίνητο.
Άσε που θα πρέπει να τους βάλεις και κοτσαδόρο αν δεν έχουν (θεωρώ ότι έχεις τη μπαγκαζιέρα και τη βάρκα με τρέιλερ...).
Και όπως σου είπαν μπορού νόμιμα και ικανά αυτά που σκέφτεσαι να τραβήξουν τη βάρκα σου;;
Είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το εκτός δρόμου αλλά απλά να μην πολυβρίσκεις και να μην κολλάς σε λασπίτσες. Αν έχεις ήδη άλλο αυτοκίνητο μήπως μπορείς να κάνει τη δουλειά του μόνο με κανένα ζαντολάστιχο;; Μεγάλης διαμέτρου τροχός να σηκωθεί και 1-2 πόντους το αυτοκίνητο και άγριο πέλμα να μην στομώνει στις λάσπες. -
Το αλλο αυτοκινητο ειναι ενα 316 οποτε δυσκολο, και ειναι και οικογενειακο.Αυτο το θελω για μενα και μονο το θελω και για δικη μου μετακινιση σε δρομο δλδ οχι μονο για της δουλειες. Συνηθως τα περισσοτερα στην αγορα παρατηρησα οτι εχουν κοτσαδορο..Αρα μου λες δεν ειναι τοσο ικανα δλδ.
-
φιλε megan 98hp εχεις δικαιο ομως πρεπει να αναγνωρισεις οτι το εσωσα παρολο που ηταν μεγαλη π@π@ρ@ αυτο που εκανα (ουτε πολιτικος να ημουν )
-τωρα σχετικα με το θεμα νομιζω οτι το βρηκα , μετα απο αξιολογηση ολων των παραμετρων και παρα πολυ σκεψη ..............................................mitsubishi pajero 3θ του 1990'............................................
αυτο αν θες τζιπ οπωσδηποτε και δεν εχεις σκεφτει την αγορα ενως pick up( οχι απαραιτητα 4χ4) -
ισως η καλυτερη λυση ειναι ενα συμβατικο οικονομικο ιχ στην καθημερινοτητα και ενα σωστο 4χ4 με κοντα κλπ μεταχ σε τιμη χωμα και ας ειναι σαπιο. θα εχεις καποια τελη-ασφαλεια αλλα θα τα υπερκερδιζεις απο διαφορα βενζινης και φθορων αν κανεις ελξη με απλο 4χ4. στα 800-1000 ευρω βρισκεις σωστο 4χ4...και αν λογω δουλειας δικαιολογεις επαγγελματικο 4 χ 4 , εισαι αρχοντας (ουτε τεκμηριο και μειωμενα τελη)....εγω αυτο εκανα οταν ειχα αναγκη σωστου 4χ4
- topic:timeago_later,8 days
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ισως η καλυτερη λυση ειναι ενα συμβατικο οικονομικο ιχ στην καθημερινοτητα και ενα σωστο 4χ4 με κοντα κλπ μεταχ σε τιμη χωμα και ας ειναι σαπιο. θα εχεις καποια τελη-ασφαλεια αλλα θα τα υπερκερδιζεις απο διαφορα βενζινης και φθορων αν κανεις ελξη με απλο 4χ4. στα 800-1000 ευρω βρισκεις σωστο 4χ4...και αν λογω δουλειας δικαιολογεις επαγγελματικο 4 χ 4 , εισαι αρχοντας (ουτε τεκμηριο και μειωμενα τελη)....εγω αυτο εκανα οταν ειχα αναγκη σωστου 4χ4καταλαβαινω τι θες να πεις, ομως αυτο που προτεινεις κρυβει πολλους κινδυνους γιατι ναι βρισκεις 4χ4 με 1000 ευρω ομως μετα θα πρεπει να δωσεις αλλα τοσα και περισσοτερα για να το συμαζεψεις και δεν εννοω πολυτελειες πχ βαψιμο και νικελ καγκελα αλλα μιλαω για φθαρμενα σαζμαν , κολλημενα φρενα, μηχανη που θα πεταει πισω ντουμανι περισσοτερο και απο βιομηχανια και αλλα πολλα
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2121288/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2230567/αν δεν το ζήσεις το συγκεκριμένο, δε θα το πιστεψεις για τι μηχάνημα μιλαμε
προσωπικά ήμουν πριν την αγορά του τρομερα προκατηλλημένος, μετά ομως απο 180.000 χλμ εχοντας ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη κι απο κει Ιταλια, εχοντας κοιμηθεί μεσα και μεταφέρει απο βιβλιοθήκες μεχρι τη μισή λαχαναγορά, εχοντας τραβήξει τρέιλερ με αυτοκίνητο και ενίοτε βγάζοντας και βαζοντας σκαφάκι στη θάλαττα, κανοντας τα όλα ευθεία (χωματόδρομοι, πετρες, φαράγγια ), ε οπως και να το πεις άλλαξα γνωμη
το μονο μειονέκτημα ειναι ότι καιει λίγο παραπάνω. και το οποίο λυθηκε με το υγραέριο
-
Κάτι τέτοια δεν έβγαιναν και σε τετρακίνητα; Από τη Ρενώ νομίζω.
-
δεν υπάρχει 'κάτι τετοια' τι είναι το 'κάτι τέτοια' ;;;;
το DOBLO είναι ενα και βασιλεύει
μεσα παίζεις μπάλα, το αρκουδίσιον σε παγώνει στο λεπτό, ορατότης πληρης, σαν ψέμα ακούγεται
ειδικά αν βρεις με τη διπλή πορτα, μην το σκέφτεσαι καθολου οσο όσο τσίμπα το
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν υπάρχει 'κάτι τετοια' τι είναι το 'κάτι τέτοια' ;;;;το DOBLO είναι ενα και βασιλεύει
μεσα παίζεις μπάλα, το αρκουδίσιον σε παγώνει στο λεπτό, ορατότης πληρης, σαν ψέμα ακούγεται
ειδικά αν βρεις με τη διπλή πορτα, μην το σκέφτεσαι καθολου οσο όσο τσίμπα το
Κάτι τέτοιο από αυτά που είναι σαν κουτιά και που μέσα παίζεις μπάλα. Εννοώ το Kangoo 4x4, υπάρχει και σε ντίζελ.
Και μην ξεχνάμε στον τίτλο λέει για 4χ4.... οπότε τι Doblo του λες.... -
4χ4 είπε επειδή δεν ήξερε το DOBLO.
τώρα που το έμαθε, να αρχίσει να ψάχνει
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2121288/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2230567/αν δεν το ζήσεις το συγκεκριμένο, δε θα το πιστεψεις για τι μηχάνημα μιλαμε
προσωπικά ήμουν πριν την αγορά του τρομερα προκατηλλημένος, μετά ομως απο 180.000 χλμ εχοντας ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη κι απο κει Ιταλια, εχοντας κοιμηθεί μεσα και μεταφέρει απο βιβλιοθήκες μεχρι τη μισή λαχαναγορά, εχοντας τραβήξει τρέιλερ με αυτοκίνητο και ενίοτε βγάζοντας και βαζοντας σκαφάκι στη θάλαττα, κανοντας τα όλα ευθεία (χωματόδρομοι, πετρες, φαράγγια ), ε οπως και να το πεις άλλαξα γνωμη
το μονο μειονέκτημα ειναι ότι καιει λίγο παραπάνω. και το οποίο λυθηκε με το υγραέριο
Συμφωνώ σε όλα αλλά εκτός του ότι καιεί - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΕΙ - έχει και μεγάλο πρόβλημα με τη δύναμη. Το μοτέρ αυτό ούτε το βάρος του σκάφους δεν μπορεί να σηκώσει. Μόλις μπούνε μέσα 3-4 άτομα πρέπει να αλλάζεις ταχύτητες κάθε 10 δευτερόλεπτα!!!
Αν το βρείς με μεγαλύτερο μοτέρ πάρε το. -
τι εννοεις οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΕΙ; για τι νούμερα μιλας;
περα από τα παραπάνω που εχω αναφέρει, εχω κουβαλήσει χωρις πρόβλημα 4 μαντράχαλους απο Θεσ/νικη στη μυτούλα του 1ου ποδιού, με αρκουδίσιο ανοιχτο. συν τα διάφορα συμπράκαλα.
ο οδηγός πρεπει να εναρμονιζεται με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου κι οχι το αντίθετο.
-
τι εννοεις οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΕΙ; για τι νούμερα μιλας;περα από τα παραπάνω που εχω αναφέρει, εχω κουβαλήσει χωρις πρόβλημα 4 μαντράχαλους απο Θεσ/νικη στη μυτούλα του 1ου ποδιού, με αρκουδίσιο ανοιχτο. συν τα διάφορα συμπράκαλα.
ο οδηγός πρεπει να εναρμονιζεται με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου κι οχι το αντίθετο.
Νούμερα? Τί νούμερα? Σιγά μην έχω και μηχανήματα να μετράω πόσο καίει. Δεν έχεις άδικο στο ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Είτε οδηγάς έτσι είτε οδηγάς στο όριο του εκάστοτε αυτοκινήτου, είναι γενικά αποδεκτό - στο χώρο μας -ότι το αμάξι αυτό καίει. Ίσως βέβαια σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο όπου το μοτέρ όπως και να το κάνουμε είναι 'λίγο' να παίζει ρόλο και το στρώσιμο που θα του κάνεις.
-
αν το πάρει έτσι, ε τοτε ναι καίει. εμφανώς περισσότερο απο άλλα 4κίνητα.
-
Ωραια ολα αυτα ρε παιδια αλλα δεν ειναι το ζητουμενο μου ;D δεν ειναι καν επιλογες δυστυχως ευχαριστω παντως για τις προτασεις.δεν μπορω να ξεφυγω σε κανεναν απο τους παραγοντες που εθεσα
-
Αφού έχει προσφερθεί να σου δώσει τα παραπάνω λεφτά ο vlasis-b γιατί αγχώνεσαι;
Ορίστε και το quote:Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
αρχισαμε παλι τα ιδια , ναι θα του τα δωσω αν αυτο ειναι το προβλημα ,θα δωσω και σε εσενα πες ποσα ?