-
Καταρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσες να κάνεις ad hominem επιθέσεις με το απόσπασμα που παρέθεσες. Σε ποιόν αιώνα ζεις;
Δεν αποκάλεσα ποτέ τον Τζήμερο ψεύτη. Είναι δημαγωγός γιατί κάνει το πιο εύκολο πράγμα στην πολιτική(πιο εύκολο ακόμα και από την αντιπολίτευση): προτείνει πράγματα τα οποία δεν έχουν καμμιά ρεαλιστική πιθανότητα να εφαρμοστούν και κερδίζει ψήφους από μίαπ ολύ συγκεκριμένη κατηορία ανθρώπων που δεν θα την αναλύσω, γιατί μπορεί να ξεφύγω σε ad hominem.
Αν θέλεις να μιλήσουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΗ.ΞΑ. ή για οποιιοδήποτε άλλο κόμμα, ευχαρίστως να το κάνουμε στο κατάλληλο topic. Θα μου επιτρέψεις να το κάνουμε αύριο, γτιατί τώρα θα βγω offline.
-
Ειδα το βιντεο και το μετανιωσα
Το πρωτο πραμα που σκεφτηκα ειναι οτι θα πρεπει γρηγορα να το ξεχασω γιατι εχω παθει ενα μικρο ΣΟΚ.
Προτεινω να μην το δει κανεις αλλος. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Δεν αποκάλεσα ποτέ τον Τζήμερο ψεύτη. Είναι δημαγωγός γιατί κάνει το πιο εύκολο πράγμα στην πολιτική(πιο εύκολο ακόμα και από την αντιπολίτευση): προτείνει πράγματα τα οποία δεν έχουν καμμιά ρεαλιστική πιθανότητα να εφαρμοστούν και κερδίζει ψήφους από μίαπ ολύ συγκεκριμένη κατηορία ανθρώπων που δεν θα την αναλύσω, γιατί μπορεί να ξεφύγω σε ad hominem.
viewtopic.php?f=13&t=51177&start=1215
Ρε Κούλη έλεος. Πώς τα πετάς έτσι...
Στην τελική αν ο Τζήμερος Ξανά! προτείνει πράγματα χωρίς ΚΑΜΙΑ ρεαλιστική πιθανότητα να εφαρμοστούν, τότε στην Παπαρήγα τι χαρακτηρισμό δίνεις;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στην τελική αν ο Τζήμερος Ξανά! προτείνει πράγματα χωρίς ΚΑΜΙΑ ρεαλιστική πιθανότητα να εφαρμοστούν, τότε στην Παπαρήγα τι χαρακτηρισμό δίνεις;
H καλη?
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ειδα το βιντεο και το μετανιωσα
Το πρωτο πραμα που σκεφτηκα ειναι οτι θα πρεπει γρηγορα να το ξεχασω γιατι εχω παθει ενα μικρο ΣΟΚ.
Προτεινω να μην το δει κανεις αλλος.Εμένα αυτό που με ανησυχεί πάντως ιδιαίτερα, είναι οτι αρχίζει και γιγαντώνεται ενα κλιμα πόλωσης αναμεσα σε δεξιους και αριστερούς, χριστιανούς και μουσουλμάνους κλπ και εντος Ελλάδος και εκτος (σε πολύ μικρότερο ακόμα βαθμο). Και η φάση είναι οτι η κατάσταση αυτή βρίσκει ΠΟΛΥ πρόσφορο έδαφος και προχωρά αργα μεν, επιταχυνόμενα δε.....Καλή μας τύχη και ο Θεός μαζί μας...(σε όσους τον θέλουν τεσπά, μην προσβάλλουμε και κανέναν...).
Οσο για το βίντεο, οι προειδοποιήσεις ήταν αρκετές. Εγω είδα λίγο, στην αρχή της πράξης του, γιατί ξέρω αν το έβλεπα ολοκληρο, ούτε να το ξεχάσω θα μπορούσα, αλλα και είμαι σίγουρος πως θα μου θόλωνε την κρίση και θα μου γεννούσε υπερβολικά και ακραία συναισθήματα (κακός σύμβουλος αυτά, γενικά.....).
BILL33, σε εκτιμώ ιδιαίτερα, αλλα η συγκριση που κάνεις είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ....!!!! Τελείως εκτος....!! Ψαξ΄το λίγο καλύτερα και θα δεις οτι ΔΕΝ μπαίνουν όλα σε ζυγαριά. Μη προσπαθούμε να κρατήσουμε με το ΖΟΡΙ ισορροπίες εκει που ΔΕΝ κρατιούνται...!
-
viewtopic.php?f=13&t=51177&start=1215
Ρε Κούλη έλεος. Πώς τα πετάς έτσι...
Ρε Eddie, καταλαβαίνεις τί γράφεις ή απλά βρήκες μια καινούρια εικόνα και είπες να την ποστάρεις για να καλλιεργήσεις το προφίλ του χιουμορίστα;
Ας κάνω μία ακόμα προσπάθεια...
Αφού είναι ρεαλιστική η σούπερ ντούπερ πρόταση του Τζήμερου για τους μετανάστες, μπορείς να επιχειρηματολογήσεις και να ποστάρεις και 5 gifs για να κοιμηθείς περήφανος το βράδυ. Όταν πόσταρα, αναφερόμουν στην συγκεκριμένη πρόταση και στις προτάσεις του προεκλογικού προγράμματος. Δεν είχα υπόψη μου την πρόταση μετεκλογικής συνεργασίας που, έτσι και αλλιώς, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. το κατάλαβες ή θα μου κουοτάρεις κάτι εντελώς άκυρο; Μήπως θέλεις να σου αντιπαραβαλλω και τις προτάσεις του Batasuna μιας και αναφέρθηκες στο ΚΚΕ που το έχω υπερασπιστεί όσες φορές το έχω κάνει και για το κόμμα των Βάσκων αυτονομιστών;
-
Ο χαρακτηρισμός είναι τραβηγμένος όχι απ' τα μαλλιά αλλά απ' τις κωλότριχες.
Και γενικότερα το σχόλιο σου -που μοστράρεις ως θέσφατο- μπάζει από παντού.
Το πλέον εύκολο πράγμα για ένα πολιτικό δεν είναι το να προτείνει κάτι που οι άλλοι θεωρούν απραγματοποίητο αλλά να ΤΑΖΕΙ.
Και αυτό ξέρουμε ποιός το κάνει και για αυτόν δεν έχω δει να κάνεις το παραμικρό σχόλιο.Υπάρχουν ένα κάρο πράγματα που έχετε να σούρετε στον Τζήμερο Ξανά! και αμολάτε (συ και ο Ερνάνι μέχρι πρόσφατα) ότι πιο άκυρο σας έρχεται στο μυαλό.
Από το κοπρίτης και το φυγόπονος φτάσαμε στη μη πραγματοποιήσιμη πρόταση.Σου έδωσα λοιπόν ένα παράδειγμα του πόσο μη πραγματοποιήσιμες είναι γενικά οι προτάσεις του τύπου.
Επι του προκειμένου. Ο Τζήμερος Ξανά! έχει βασικό κουσούρι το ότι το παρακάνει με το 'μη επαγγελματίας πολιτικός' για λόγους εφέ.
Κάτι που φαίνεται και στο tone of voice στη σελίδα του κόμματος (απαράδεκτο για σοβαρό κόμμα - όπως έλεγε ο ΘΟΥ-ΒΟΥ απαράδεκτο για πράκτορες) αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζει πολλά πράγματα.
Μπορεί μια πρόταση του ως βάση και αφετηρία συζήτησης να είναι εξαιρετική ΑΛΛΑ ο τρόπος που την εκφράζει/παρουσιάζει είναι υπερβολικά τεχνοκρατικός και δίνει δικαίωμα σε κάτι αριστερίσκους της κακιάς ώρας να του κουνάνε το δάχτυλο... -
Ο χαρακτηρισμός είναι τραβηγμένος όχι απ' τα μαλλιά αλλά απ' τις κωλότριχες.
Και γενικότερα το σχόλιο σου -που μοστράρεις ως θέσφατο- μπάζει από παντού.Σοβαρά; Με την ίδια λογική τα ποστς σου τα αντιμετωπίζεις σαν τις δέκα εντολές.
Το πλέον εύκολο πράγμα για ένα πολιτικό δεν είναι το να προτείνει κάτι που οι άλλοι θεωρούν απραγματοποίητο αλλά να ΤΑΖΕΙ.
Και αυτό ξέρουμε ποιός το κάνει και για αυτόν δεν έχω δει να κάνεις το παραμικρό σχόλιο.Το ότι θα λύσει το πρόβλημα της μετανάστευσης και θα είναι όλοι ικανοποιημένοι δεν είναι τάξιμο, οκ, παρανόησα.
Υπάρχουν ένα κάρο πράγματα που έχετε να σούρετε στον Τζήμερο Ξανά! και αμολάτε (συ και ο Ερνάνι μέχρι πρόσφατα) ότι πιο άκυρο σας έρχεται στο μυαλό.
Από το κοπρίτης και το φυγόπονος φτάσαμε στη μη πραγματοποιήσιμη πρόταση.Αυτό λέγεται τσουβάλιαμα. Δεν είμαι συνήγορος του Ernani ούτε φερέφωνό του. Εκτός και αν θέλεις να λέω o Eddie, ο spyros κ.ό.κ. παρουσιάζετε τον Τζήμερο ως σωτήρα. Πού είδες τα 'κοπρίτης και φυγόπονος' στα δικά μου ποστ; Σταμάτα να τσουβαλιάζεις και φρέσκαρε λίγο τη μνήμη σου.
Σου έδωσα λοιπόν ένα παράδειγμα του πόσο μη πραγματοποιήσιμες είναι γενικά οι προτάσεις του τύπου.
Πάλι τα ίδια... Εγώ μιλάω για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, εσύ μιλάς για μια ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Το πρώτο μπορεί να είναι όσο μπούρδα θέλει, το δεύτερο είναι αναγκαστικά ρεαλιστικό. Κάθε κόμμα είναι ρεαλιστικό στις πλατφόρμες συνεργασίας.
Επι του προκειμένου. Ο Τζήμερος Ξανά! έχει βασικό κουσούρι το ότι το παρακάνει με το 'μη επαγγελματίας πολιτικός' για λόγους εφέ.
Κάτι που φαίνεται και στο tone of voice στη σελίδα του κόμματος (απαράδεκτο για σοβαρό κόμμα - όπως έλεγε ο ΘΟΥ-ΒΟΥ απαράδεκτο για πράκτορες) αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζει πολλά πράγματα.
Μπορεί μια πρόταση του ως βάση και αφετηρία συζήτησης να είναι εξαιρετική ΑΛΛΑ ο τρόπος που την εκφράζει/παρουσιάζει είναι υπερβολικά τεχνοκρατικός και δίνει δικαίωμα σε κάτι αριστερίσκους της κακιάς ώρας να του κουνάνε το δάχτυλο...Αριστερίσκος της κακιάς ώρας είμαι εγώ;
-
Κούλη, κι εγώ είμαι αριστερίσκος της κακιάς, αν σε παρηγορεί αυτό.
Αλήθεια, στην πολιτική επιστολή που έστειλε, γιατί δεν χρησιμοποιείται η προσφώνηση 'Εξοχότατε';
Θα μου πεις, γιατί συνυπογράφει και ο Στέφανος Μάνος που είναι σοβαρός άνθρωπος.
-
Άστα σύντροφε...
Το καλό είναι πως ειμαστε αυτόφωτα όντα και χαλάμε την αρμονία του κειμένου του συτήματος... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αλήθεια, στην πολιτική επιστολή που έστειλε, γιατί δεν χρησιμοποιείται η προσφώνηση 'Εξοχότατε';
Θα μου πεις, γιατί συνυπογράφει και ο Στέφανος Μάνος που είναι σοβαρός άνθρωπος.
μεχρι και αυτο πειραξε
γιατι 'εξοχοτατη' λες οταν απευθυνεσαι στα Γερμανικα. To πρωτοπυτο κειμενο ειναι στα Γερμανικα. Μηπως επρεπε να πει 'madam Merkel';
οπως με τον ιδιο τροπο, δεν λες 'κυριε Αρχιεπισκοπε', λες 'Μακαριωτατε'.ανεξαρτητα απο το αν συμπαθεις καποιον, πρεπει να του απευθυνεσαι με τον τιτλο που εχει.
για την ουσια βεβαια την επιστολης καμια κουβεντα (δεν αναφερομαι σε σενα)
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
τι έγινε ρε σύντροφοι, δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως η πρόταση της Δημαγωγία Ξανά! είναι ρεαλιστική; Κρίμα, εγώ νόμιζα πως είναι σοβαρό κόμμα...
Για πες μας ποιο θεωρείς εσύ σοβαρό κόμμα ;
Έλα έλα πες , έχω προνοήσει και κάθομαι καλά
Κοulis ;
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
τι έγινε ρε σύντροφοι, δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως η πρόταση της Δημαγωγία Ξανά! είναι ρεαλιστική; Κρίμα, εγώ νόμιζα πως είναι σοβαρό κόμμα...
Για πες μας ποιο θεωρείς εσύ σοβαρό κόμμα ;
Έλα έλα πες , έχω προνοήσει και κάθομαι καλά
Κοulis ;
Έχεις δει τον τίλτο του topic;
-
το ιδιο τον ρωταω και εγω στο καταλληλο τοπικ αλλα ειπαμε για την ταμπακιερα δεν μιλαμε...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
το ιδιο τον ρωταω και εγω στο καταλληλο τοπικ αλλα ειπαμε για την ταμπακιερα δεν μιλαμε...Ρε αστέρι μου, πότε με ρώτησες; Ήσουν απόλυτος πως ξέρεις τα πιστεύω μου και σε ρώτησα να μου πεις ποιά είναι. Τόσο απλά. Θα το πεις ή θα συνεχίσεις να τρολλάρεις και να συκοφαντείς;
-
Εντάξει βρε koulis δεν θα σε πειράξει κανείς. Koτζάμ επαναστάτης αριστεριστής είσαι, δεν μασάς εσύ από τέτοιους ψευτοεκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα για μπαν
Είναι και οντόπικ αφού η στάση ενός κόμματος στο μεταναστευτικό, όποια και αν είναι αυτή, είναι ένα από τα βασικά ζητήματα των ημερών.
Έλα πες μας ποιο είναι το σοβαρό κόμμα κατά την δική σου γνώμη ... μια γραμμούλα τόση δα μικρούλα , θα σου πάρει .Μισό να κάτσω στην πολυθρόνα πρώτα ... Έλα, εντάξει ρίχτο
-
Προσωπικα ψηνομαι να εισηγηθω στο κομμα η ελληνικη υπηκοοτητα να ειναι υπο αιρεση για ολους και να δωθει μετά απο τεστ αρχαιων ελληνικων και ιστοριας σε ολους τους κατοικους της ελλαδας.
Οσοι αποτυχουν λεω να τους στειλουμε στη μακεδονια.
Τι λες delsol θα την παλεψεις?
-
Mπα δεν νομίζω.
Δεν πειράζει όμως, μια χαρά θα περάσω και στην Βορεια Ελλάδα . -
Ασε τους γεωγραφικους προσδιορισμους γιατι θα σε δειρουν τα παλλικαρια
-
Δεν με δέρνει κανείς εμένα. Με αγαπάει ο κόσμος
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;