-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Σημερα ακουσα στο ραδιοφωνο(ριαλ φμ) οτι ο Τζημερος ειχε γραψει στο βιογραφικο του οτι ηταν αποφοιτος ασοε, και μετα απο κραξιμο το εσβησε.Αληθευει αυτο?Απο οτι ειπε ο ιδιος,ηταν φοιτητης εκει αλλα δεν αποφοιτησε ποτε
Επισης για τα αγγλικα του δεν απαντησε καθολου
Μαλλον στερειται καθε τυπικου προσοντος,σε αντιθεση με τις διακυρηξεις του
Αλλος ενας ανεργος που ψαχνει το χρημα στην Βουλη -
ναι το επιβεβαιωσε ο ιδιος...
-
Τζήμερος: Όντως, δεν έχω πτυχίο
[..]Αντιθέτως, ο ίδιος ο κ. Τζήμερος έχει δηλώσει δημόσια πως αν και τελειόφοιτος του πανεπιστημίου, δεν αποφοίτησε επιλέγοντας συνειδητά να μην ενδώσει σ’ ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική παιδεία και ασφυκτιά μέσα στα στενά όρια του κομματικού συνδικαλισμού.
Πιο μουφα δικαιολογια δεν εχω ακουσει στη ζωη μου, και ξερω ατομα που ειναι στο 10ο ετος
-
Ναι, καλά.
Άμα το ΄λεγε κανείς άπλυτος βουλευτής θα τον σήκωναν στα χέρια. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σημερα ακουσα στο ραδιοφωνο(ριαλ φμ) οτι ο Τζημερος ειχε γραψει στο βιογραφικο του οτι ηταν αποφοιτος ασοε, και μετα απο κραξιμο το εσβησε.Αληθευει αυτο?
Απο οτι ειπε ο ιδιος,ηταν φοιτητης εκει αλλα δεν αποφοιτησε ποτε
Αλλος ενας ανεργος που ψαχνει το χρημα στην ΒουληΔε ξέρω αν είναι άνεργος, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Ο ανεπάγγελτος άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ του είναι το κακό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, καλά.
Άμα το ΄λεγε κανείς άπλυτος βουλευτής θα τον σήκωναν στα χέρια.γραβατα φοραει τουλαχιστον?
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Σημερα ακουσα στο ραδιοφωνο(ριαλ φμ) οτι ο Τζημερος ειχε γραψει στο βιογραφικο του οτι ηταν αποφοιτος ασοε, και μετα απο κραξιμο το εσβησε.Αληθευει αυτο?
Αλλος ενας ανεργος που ψαχνει το χρημα στην ΒουληΔε ξέρω αν είναι άνεργος, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Ο ανεπάγγελτος άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ του είναι το κακό.
δεν μιλαμε εαν ειναι ανεργος,αλλα εαν ειχε γραψει ΨΕΜΑΤΑ στο βιογραφικο του.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ναι, καλά.
Άμα το ΄λεγε κανείς άπλυτος βουλευτής θα τον σήκωναν στα χέρια.γραβατα φοραει τουλαχιστον?
Όχι, του χαλάει το ίματζ.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Εγώ κάτι για άνεργο που ψάχνει να μπει στη βουλή διάβασα....anyway το βιογραφικό του δεν το έχω δει.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τζήμερος: Όντως, δεν έχω πτυχίο
[..]Αντιθέτως, ο ίδιος ο κ. Τζήμερος έχει δηλώσει δημόσια πως αν και τελειόφοιτος του πανεπιστημίου, δεν αποφοίτησε επιλέγοντας συνειδητά να μην ενδώσει σ’ ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική παιδεία και ασφυκτιά μέσα στα στενά όρια του κομματικού συνδικαλισμού.
Πιο μουφα δικαιολογια δεν εχω ακουσει στη ζωη μου, και ξερω ατομα που ειναι στο 10ο ετος
Αλλος Ρουσοπουλος μας βρηκε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, καλά.
αυτο μονο ρε Μανο εχεις να πεις για το ψεμα στο βιογραφικο? Αμα ηταν κανας Τσιπρας θα εσκουζες.
Στο ντουκου το περασες... -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
δεν ειχε γραψει οτι εχει παρει πτυχιο, το εχει πει δημοσια παρα πολλες εδω και πολυ καιρο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειχε γραψει οτι εχει παρει πτυχιο, το εχει πει δημοσια παρα πολλες εδω και πολυ καιρο.
http://www.inews.gr/115/paradechetai-ot ... imeros.htm
-
στο site του δεν εχω δει ποτε να γραφει οτι ειναι πτυχιουχος.
αυτη τη στιγμη μιλαει live εδω, μπορει να τον ρωτησουν...
-
o κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι οι γερμανοί: 'είναι ένας υπόδουλος λαός που έχει υποταγεί πλήρως στο καταναλωτικό μοντέλο ζωής. Ενας λαός λουκανικοφάγων άνευ ιδανικών.'
Αυτο αν το ελεγε ο Τσιπρας τωρα θα ειχαν βγει τα τανκς στους δρομους και οι εκλογες θα ειχαν αναβληθει για την δευτερα παρουσια.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ναι, καλά.
αυτο μονο ρε Μανο εχεις να πεις για το ψεμα στο βιογραφικο? Αμα ηταν κανας Τσιπρας θα εσκουζες.
Στο ντουκου το περασες...Τον απατεώνα. Φτου του τού αλήτη.
Είδαμε βέβαια και τον ΓΑΠ, τον Παπακωνσταντίνου κι άλλους μορφωμένους με (αγορασμένα) πτυχία του εξωτερικού πόσο καλά τα πήγαν.
Αν όμως όντως ο Τζήμερος δήλωνε πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, τότε είναι κλεφτάκος, ε;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στο site του δεν εχω δει ποτε να γραφει οτι ειναι πτυχιουχος.αυτη τη στιγμη μιλαει live εδω, μπορει να τον ρωτησουν...
για τον λογαριασμο στο facebook λεμε που μετα απο κραξιμο το διορθωσε.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
o κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι οι γερμανοί: 'είναι ένας υπόδουλος λαός που έχει υποταγεί πλήρως στο καταναλωτικό μοντέλο ζωής. Ενας λαός λουκανικοφάγων άνευ ιδανικών.'Αυτο αν το ελεγε ο Τσιπρας τωρα θα ειχαν βγει τα τανκς στους δρομους και οι εκλογες θα ειχαν αναβληθει για την δευτερα παρουσια.
Μην τον ψηφίσεις τότε (τον Μιχαλολιάκο).
Αν και θα έβρισκε πολλούς φίλους στη σύμμαχο χώρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, καλά.
Στο ντουκου το περασες...Τον απατεώνα. Φτου του τού αλήτη.
Είδαμε βέβαια και τον ΓΑΠ, τον Παπακωνσταντίνου κι άλλους μορφωμένους με (αγορασμένα) πτυχία του εξωτερικού πόσο καλά τα πήγαν.
Αν όμως όντως ο Τζήμερος δήλωνε πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, τότε είναι κλεφτάκος, ε;
H ικανοτητα σου να απαντας αλλανταλα ειναι απιθανη
Εκρινε κανενας μαστορα την ικανοτητα του επι του προκειμενου? το οτι ειναι ψευτης σχολιαστηκε.
Επιπλεον, αφου τοσο πολυ συνειδητη ηταν η επιλογη του να μην αποφοιτησει, για ποιο λογο νοιωθει την αναγκη να πει ψεμματα? -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
o κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι οι γερμανοί: 'είναι ένας υπόδουλος λαός που έχει υποταγεί πλήρως στο καταναλωτικό μοντέλο ζωής. Ενας λαός λουκανικοφάγων άνευ ιδανικών.'Αυτο αν το ελεγε ο Τσιπρας τωρα θα ειχαν βγει τα τανκς στους δρομους και οι εκλογες θα ειχαν αναβληθει για την δευτερα παρουσια.
Οι 'ευαισθησίες' είναι επιλεκτικές απ' ό,τι φαίνεται. Γιατί θα βγουν κάποιοι από εδώ μέσα να πουν ότι δεν μας ενδιαφέρει το θέμα από τη στιγμή που το κόμμα δεν πρόκειται να κυβερνήσει. Το αυτό και για τον Τζήμερο και το βιογραφικό του (τα μακριά μαλλιά του Τσίπρα ήταν μείζον θέμα όμως) καθώς επίσης και για την πρόσφατη δήλωση του για τους μετανάστες.
Παρεμπιπτόντως, έχω την εντύπωση ότι το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί αύριο.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες