-
-
-
Χα χα χα! Ωραιο!
-
Eντάξει, με το, δικίνητο φυσικά, Τ1, υπάρχει μεγάλη τρέλλα, ιδιαίτερα στο Αμέρικα.
Σας παρουσιάζω τον προπάτορα των πολυμορφικών, που δεν είναι το ESPACE, όπως έχω δει κατ΄επανάληψη να αναφέρεται, αλλά το VW Τ1, (η απλά 'splitty', από το παρ' μπριζ σε δύο τμήματα):
Και εδώ στο πολυαγαπημένο'bay window':
Κάτι σε PC:
Kαι κάτι σε... βέσπα:
-
Μία σπάνια περίπτωση: τι μπορεί να κάνει ένα 2WD με 'αναστολέα διαφορικού':
(Μην το κάνετε στο σπίτι!)
-
Καλα,η ψυχη του θα πηγε στη Κουλουρη!
-
Πολύ καλό βιντεάκι.
Στο τσακ το γλύτωσε επειδή, πολύ σωστά, το άφησε να φύγει και δέν το φρέναρε.
Πάντως άν δέν ήταν μαθημένος σε τέτοια σίγουρα του φύγανε τα τσίσα -
Ο χρήστης T3 Syncro Tool έγραψε:
Πολύ καλό βιντεάκι.
Στο τσακ το γλύτωσε επειδή, πολύ σωστά, το άφησε να φύγει και δέν το φρέναρε.
Πάντως άν δέν ήταν μαθημένος σε τέτοια σίγουρα του φύγανε τα τσίσαΠρόσεξες ακαμψία σασσί το εργαλείο;
-
Δέν το ανάφερα γιατί τόσα χρόνια στα Τ3 μου φαίνεται πιά φυσικό.
Σωστός πάντως που το αναφέρεις. -
Κοίτα να δεις που δεν σάπισαν όλα τελικά!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κοίτα να δεις που δεν σάπισαν όλα τελικά!Φίλε μου το αυτοκίνητο αυτό δεν σαπίζει ποτέ!
(Αρκεί να μην καταστρέψεις τα προστατευτικά επιστρώματα που έχει. Και πάλι το μέταλλο είναι γαλβανισμένο.).Όχι μόνο δεν σαπίζει αλλά ούτε τρυπιέται με δράπανο, όπως άλλα αυτοκίνητα. Και δεν σου μιλάω για σασί αλλά για την απλή λαμαρίνα.
Θυμάμαι όταν για πρώτη φορά χρειάστηκε να τρυπήσω κάπου, έκαψα τρία τρυπάνια.
Kαι για του λόγου το αληθές:
-
-
-
-
Μόλις τα παρέλαβα !!!!!syncro-θυελλα..
αλλα εκεινο το κιτρινακι στο πρωτο θελω....
-
-
Μόλις τα παρέλαβα !!!!!Σσσωραίοςςςςς...
-
To κιτρινάκι είναι όλα τα λεφτά.
Εδώ και το site του Bernd Jager.
http://www.syncro-bernd-jaeger.de/DEUTS ... yebus.html280 αλογάκια έχει το όχημα. R36 κινητήρα και σαζμάν Πόρσε.
-
Αν καταλαβα καλα, ο Hellenic Vanagon ειναι ο κυριος που προωθει το σχετικο για τα Τ3 DVD. Oποτε, σ'αυτην την περιπτωση, ενδιαφερομαι και εγω για την αποκτηση του.Ποτε και που μπορουμε να συναντηθουμε, Χρήστο μου;
-
Ο χρήστης elgreco101 έγραψε:
Αν καταλαβα καλα, ο Hellenic Vanagon ειναι ο κυριος που προωθει το σχετικο για τα Τ3 DVD. Oποτε, σ'αυτην την περιπτωση, ενδιαφερομαι και εγω για την αποκτηση του.Ποτε και που μπορουμε να συναντηθουμε, Χρήστο μου;Mάλλον λάθος κατάλαβες!
Tο dvd, (προϊόν προσωπικής έρευνας πολλών ετών και τριπλό πλέον), το χαρίζω και το στέλνω με courier, (τα έξοδα βαρύνουν τον παραλήπτη!).
Το 'Χρήστο μου' είναι λίγο...σόλικο, και τουλάχιστον, δεν συνηθίζεται στα fora!
(Τέλος πάντων είναι το πρώτο σου post, συγχωρείσαι...).Έχεις SYNCRO;
SYNCRO T3 25 YEARS