-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Marily καλωσήλθες .Σάββα αν ειναι να αλλαξοπιστίσεις να αξίζει τον κόπο
Τα λέω καλά Σπύρο?Σίγουρα και εγώ αυτό που σκέφτεσαι σκέφτομαι... ...αλλά και το VTS το λυπάμαι να το «σκοτώσω» για 6 χιλιάρικα...
-
άμα είναι για 156 και δη την δίλιτρη, να μην λυπάσαι καθόλου. Kαλό χρυσό και άγιο το Σαξό, αλλά η 'κυρία' έχει πλέον ωριμάσει και θα βγάλεις μεγάλα γούστα. Κλάση! Προσωπικά την προτιμώ και από 147 και από GT.
-
Σπύρο την πήρε ένας φίλος και συνάδελφος μου πρόσφατα σε μαύρο με μπεζ δέρμα μέσα με το 1.6 μοτέρ.
Με πήγε βόλτα και μου φάνηκε πολύ σβέλτα για 1600άρα./οφτόπικ γιατί θα με φάνε οι Citroen-ακηδες!
-
Χα χα αυτό ειναι οφ τόπικ?
Εδω το κάναμε Kαλύβια XVIIRR
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Kαλύβια XVIIRRτο RR τι είναι???
όπως λέμε CBR-RR? -
Ακριβώς !!!
-
Σάββα αν είναι για την 156 δεν θα πώ τίποτα. Ήταν είναι και θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα. Αλλά εγώ θα την έπαιρνα στην sportwagon έκδοση για λόγους πρακτικότητας. Η C5 δεν παίζει έτσι?
Χαιρετίζω και εγώ το καινούργιο μέλος της παρέας. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σάββα αν είναι για την 156 δεν θα πώ τίποτα. Ήταν είναι και θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα. Αλλά εγώ θα την έπαιρνα στην sportwagon έκδοση για λόγους πρακτικότητας. Η C5 δεν παίζει έτσι?
Χαιρετίζω και εγώ το καινούργιο μέλος της παρέας.Η C5 παίζει μόνο αν μπορείς να την έχεις V6
Αλλά καμία σχέση με Αλφα, άλλη φιλοσοφία. -
Η C5 ποτέ δεν μου άρεσε εξωτερικά ΚΑΙ εσωτερικά.Τώρα με το fl έγινε ψιλο-άθλια, καλύτερη ήταν πριν!
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση...
-
Έχω να εκφράσω ένα παράπονο!Μου κλέψανε την κεραία σήμερα!
Δεν θα σε τσακώσω ρε που θα μου πας!Τοτε θα λογαριαστούμε
-
Γνώμη μου: Πάρε την 156, αλλά αν μπορείς κράτα το VTS.
Τελικά οι δύο μάρκες είχαν πάντοτε μια ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους... Δεν ξέρω αν θα πρέπει να με χαροποιεί ή ανησυχεί αυτό...
-
Marily κλέψε και εσύ από άλλον!!!
Μόνο μην είναι από το δικό μου...ΟΚ??? -
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Μόνο μην είναι από το δικό μου...ΟΚ???Διαφωνω καθετα μ' αυτο.
Ας μην πεφτουμε στο επιπεδο αυτων των ζωων.edit: το ξερω οτι κανεις πλακα
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Μόνο μην είναι από το δικό μου...ΟΚ???Για πες μου που το εχεις παρκαρισμενο να του κάνω μια επισκεψη!!!!!!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ας μην πεφτουμε στο επιπεδο αυτων των ζωων.Μα αμα το δεις ειναι σαν να ειναι ξεβράκωτο
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Ας μην πεφτουμε στο επιπεδο αυτων των ζωων.Μα αμα το δεις ειναι σαν να ειναι ξεβράκωτο
πουλάνε στην Σιτροεν
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Έχω να εκφράσω ένα παράπονο!Μου κλέψανε την κεραία σήμερα!Δεν θα σε τσακώσω ρε που θα μου πας!Τοτε θα λογαριαστούμε
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... %E1#234317
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω να εκφράσω ένα παράπονο!Μου κλέψανε την κεραία σήμερα!
Δεν θα σε τσακώσω ρε που θα μου πας!Τοτε θα λογαριαστούμε
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... %E1#234317
Ty dear!
-
Και θα μου πείτε από που να αγοράσω μία μαϊμού (κεραία πάντα) που να εφαρμόζει?
-
Διάβασε τις απαντήσεις στο παραπάνω link.
CITROËN FORUM