Αυτο το διαβασες? http://6thgear.gr/safety-rally-acropolis/ Διαβασε το πρωτα,μην παει χαμενο και το χεσιμο. 
Ειτε σ'αρεσει,ειτε οχι το Acropolis δεν ειναι για ολους.Αντε ολοι κουτσοι στραβοι στον Αγ.Παντελεημονα?Δεν νομιζω BilloΤακη.
Πες μου οτι δεν εχεις δει το καφρο Νεοελληνα να καθεται καταμεσης για να βγαλει φωτο το αυτοκινητο πηδωντας την τελευταια στιγμη?Πες μου οτι δεν εχεις δει τον Νεοελληνα να διπλοπαρκαρει στις προσβασεις ή ενω αρχιζει να βλεπει παρκαρισμενα αυτος να συνεχιζει πιστευοντας οτι του εχουν κρατησει θεση ακριβως στην εισοδο της ειδικης και στο φιναλε να εγκλωβιζεται και να γινεται της ''Ποπης''?Πες μου οτι δεν εχεις δει τον Νεοελληνα να κουβαλαει στις ειδικες το καθε τσοκαρο-γκομενα ειτε με την τακουνα,ειτε με την παντοφλα λες και πηγε στην παραλια,μονο και μονο για επιδειξη?
Αν ησουν βεβαια περσι στην νυχτερινη θα διαπιστωσες,ολα τα μπαζα που ειχαν μαζευτει(ενω ολες οι αλλες ειδικες-μερες ηταν χαλαρες και με νορμαλ αριθμο κοσμου),λες και μοιραζαν λεφτα.Ειχαν καμια σχεση ολοι αυτοι με το Acropolis?Οχι βεβαια,απλα ακουσαν νυχτερινη και ηρθαν να κανουν το εφε τους...και ευτυχως για καλη μας τυχη που δεν την ακυρωσαν!
Γι'αυτο λοιπον χαιρομαι που καθε χρονο μαζευονται και λιγοτεροι(προς οφελος των πραγματικων θεατων) και φετος πονταρω πολυ στην τιμη της Βενζινης,στις εξετασεις των σχολειων και γενικοτερα στην κριση.