-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xτες Daewoo Nubira μαύρο του κουτιού με οδηγό ένα «δίποδο» το οποίο οδηγούσε μόνο με το δεξί χέρι γιατί το αριστερό το είχε....σε γύψο!ωραία, και; Μπορεί να ήταν αυτόματο, έτσι χρησιμοποιείς ένα χέρι κι ένα πόδι. Μη ξεχνάς ότι γι'αυτούς πρωτοβγήκαν τα αυτόματα κιβώτια
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Xτες Daewoo Nubira μαύρο του κουτιού με οδηγό ένα «δίποδο» το οποίο οδηγούσε μόνο με το δεξί χέρι γιατί το αριστερό το είχε....σε γύψο!
ωραία, και; Μπορεί να ήταν αυτόματο, έτσι χρησιμοποιείς ένα χέρι κι ένα πόδι. Μη ξεχνάς ότι γι'αυτούς πρωτοβγήκαν τα αυτόματα κιβώτια
Tα θες και τα λες...?
Θα σου εξηγήσω τα αυτονόητα...?Για πέσμου σε περίπτωση επικίνδυνου ελιγμού (γιατί πετάχτηκε ξαφνικά πεζός) τι θα κάνει, θα στρίψει με τα πόδια?
-
Ίσως όχι, αλλά έχει ελέυθερο το δεξί του χέρι...
Άρα θα κάνει τον σταυρό του...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xτες Daewoo Nubira μαύρο του κουτιού με οδηγό ένα «δίποδο» το οποίο οδηγούσε μόνο με το δεξί χέρι γιατί το αριστερό το είχε....σε γύψο!
ωραία, και; Μπορεί να ήταν αυτόματο, έτσι χρησιμοποιείς ένα χέρι κι ένα πόδι. Μη ξεχνάς ότι γι'αυτούς πρωτοβγήκαν τα αυτόματα κιβώτια
Tα θες και τα λες...?
Θα σου εξηγήσω τα αυτονόητα...?Για πέσμου σε περίπτωση επικίνδυνου ελιγμού (γιατί πετάχτηκε ξαφνικά πεζός) τι θα κάνει, θα στρίψει με τα πόδια?
εννοείται ότι δε θα πηγαίνει γ@μ$0ντας αλλά και μ'ένα χέρι δε μπορείς να κάνεις γρήγορες στροφές στο τιμόνι αν είναι υδραυλικό; Τώρα άμα δε του πιάνει το χέρι..
και φυσικά επαναλαμβάνω, όταν οδηγείς κάτω από τέτοιες συνθήκες, δε το πατάς παραπάνω, προσέχεις, θεωρητικά τουλ. -
Δηλαδή εσείς άμα σπάζατε το χέρι σας και έπρεπε να το έχετε ένα μήνα στο γύψο δε θα οδηγούσατε; Εγώ πάντως σίγουρα θα οδηγούσα.
Μην το παρακάνουμε -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Δηλαδή εσείς άμα σπάζατε το χέρι σας και έπρεπε να το έχετε ένα μήνα στο γύψο δε θα οδηγούσατε; Εγώ πάντως σίγουρα θα οδηγούσα.
Μην το παρακάνουμεΑ οk αφού το παρακάνουμε και είμαστε υπερβολικοί πάω πάσο!
-
Εγώ πάντως οταν εσπασα τον καρπό μου και μου έκαναν εξωτερική οστεοθέτηση για δύο μήνες δεν μπορούσα να οδηγήσω. Οι γιατροί ειχαν πει οχι για τον φόβο μήπως κουνηθούν τα κόκκαλα. Βεβαια ηταν ο καρπός που ειχε γίνει 5 κομμάτια.
-
Πρεζάκι να σνιφάρει σκόνη σε φανάρι έχετε δει?? Κι όμως...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρεζάκι να σνιφάρει σκόνη σε φανάρι έχετε δει?? Κι όμως...μερα σε αμαξι ? απιστευτο αυτος σε 10 λεπτα θα το ειχε στουκαρι
-
Καλα, εισαι πισω.
Εχω δει παλικαρι να παρκαρει εξω απο το μαγαζι μας (τζαμια-καθρεφτες, δεν καταλαβαινε οτι τον βλεπουν) 2 το μεσημερι, να ετοιμαζει και να χτυπαει ενεση αυτος και η γκομενα που ειχε μαζι. Μετα φυσικα εβαλε εμπρος και εφυγε, πινακιδες δεν ειχε, το μονο που μπορουσα να πω στην αστυνομια ηταν οτι ειχε ενα ασπρο Nissan Sunny. Αντε βρες τον (αν και με λιγη προσπαθεια δεν θα ητνα δυσκολο, ποσο μακρυα να εφτανε το ασπρο Sunny χωρις πινακιδες, 'αλλα που να ψαχνεις ετσι στην τυχη αυτοκινητα' η απαντηση της αστυνομιας...) -
χθες το απογευμα μποτιλιαρισμενος στην εθνικη οδο στην μεταμορφωση περναει απο διπλα μου μια μοτο και αντι την πινακιδα να την εχει εκει που συνηθως ολες οι μοτο την εχουν το ατομο αυτο αφου τα ειχε βγαλει ολα πισω προφανως για πιο ''αγριο'' racing look την ειχε στερεωσει με καποιο τροπο που δεν μπορεσα να διαπιστωσω στο σακιδιο πλατης που φορουσε.
ηταν ενα πολυ αστειο οσο και πρωτοτυπο θεαμα αντι να την εχει βιδωμενη στην ''ουρα'' να την φοραει στην πλατη!!
-
Έτσι δεν φοβάται ότι θα του την κλέψουν ή ότι θα του την πάρουν οι μπάτσοι!!!
-
Υπερβάλλετε. Μπορεί να τού είχε πέσει / ξεκολλήσει και να μην είχε κατσαβίδι εύκαιρο. Εχει συμβεί σε φίλους μηχανόβιους.
-
Seat Ibiza κοκκινο καινουργιο κυκλοφορει στο Ν Ηρακλειο παντα γεματο σαβουρα μεσα. Οταν λεμε σαβουρα ομως σε σημειο που να εχει τερματισει πισω και ο οδηγος να εχει χαρτια, σακουλες κλπ ακομα και στο πατακι του!
Το μονο σημειο που εχει ορατοτητα ειναι εμπρος!
Αυτο εδω και κανα 6μηνο...Να δουμε ποτε θα τον μαζεψουν (κ αν)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tα θες και τα λες...?
Το ίδιο που θα κάνει και ένας μονόγχειρας. Ελιγμό με το μοναδικό του χέρι.
Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν ανάπηροι συμπολίτες μας που έχουν κανονικά άδεια και ειδικά μετασκευασμένα αμάξια και μάλιστα (συνήθως, αλλά όχι πάντα) οδηγούν και προσεκτικότερα, ίσως γιατί εκτιμούν περισσότερο τι μπορεί να χάσεις...Εν πάσει περιπτώσει, θεωρώ πιο επικίνδυνο κάποιον που οδηγεί με ένα μάτι και δεν έχει καμία αίσθηση της ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ (ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ!!! Λάδι ή μη δεν ξέρω, αλλά στάνταρ έτσι το πήρε!!!), παρά κάποιον που (προσωρινά ή μη) οδηγεί με ένα χέρι.
Υ.Γ. Νουμπίρα αυτόματο υπάρχει;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλα, εισαι πισω.
Εχω δει παλικαρι να παρκαρει εξω απο το μαγαζι μας (τζαμια-καθρεφτες, δεν καταλαβαινε οτι τον βλεπουν) 2 το μεσημερι, να ετοιμαζει και να χτυπαει ενεση αυτος και η γκομενα που ειχε μαζι. Μετα φυσικα εβαλε εμπρος και εφυγε, πινακιδες δεν ειχε, το μονο που μπορουσα να πω στην αστυνομια ηταν οτι ειχε ενα ασπρο Nissan Sunny. Αντε βρες τον (αν και με λιγη προσπαθεια δεν θα ητνα δυσκολο, ποσο μακρυα να εφτανε το ασπρο Sunny χωρις πινακιδες, 'αλλα που να ψαχνεις ετσι στην τυχη αυτοκινητα' η απαντηση της αστυνομιας...)Βασικά 'παράτε με και μόλις χτύπησα φραπέ και άναψα τσιγάρο' είπε...
Γιατί πιο απλό είναι να σταματήσεις ένα άσπρο Σάνι ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ να δεις αν είναι ντίρλα τα πρεζόνια μέσα, παρά να ψάχνεις Σάνι ΜΕ πινακίδες και να ψάχνεις αν ταιριάζει το νούμερο... (αν είναι μεγάλο ίσως ταιριάζει στον αστυνόμο που σου μίλησε... )
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Seat Ibiza κοκκινο καινουργιο κυκλοφορει στο Ν Ηρακλειο παντα γεματο σαβουρα μεσα. Οταν λεμε σαβουρα ομως σε σημειο που να εχει τερματισει πισω και ο οδηγος να εχει χαρτια, σακουλες κλπ ακομα και στο πατακι του!
Το μονο σημειο που εχει ορατοτητα ειναι εμπρος!
Αυτο εδω και κανα 6μηνο...Να δουμε ποτε θα τον μαζεψουν (κ αν)
Καλά, τι πρόβλημα έχει ο τύπος στο κεφάλι;;
Αν μη τι άλλο, δεν το λυπάται το αμαξάκι;;Κι εγώ δεν πετάω ποτέ έξω σκουπίδια, οπότε όλο και κάποια σαβούρα θα έχω, αλλά μόλις μαζυτούν τα ρίχνω σε ένα κάδο!!
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ;;;
το έχω πετύχει κι εγώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (εκτός και αν όλοι οι ρακοσυλλέκτες αγοράζουν ίμπιζα ), κάπου στο κέντρο. μου έκανε μάλιστα εντύπωση πώς δεν τον σταμάτησε κανένας τροχονόμος, αφού στο κέντρο δεν υπάρχουν και λίγοι, αλλά μετά σκέφτηκα πως για τον μέσο τροχονόμο το συγκεκριμένο είναι πιο ασφαλές για τους επιβάτες και τους γύρω του απ' ό,τι ένα σαξοραλλοτζιτι με ελάχιστα θορυβώδες τελικό
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υπερβάλλετε. Μπορεί να τού είχε πέσει / ξεκολλήσει και να μην είχε κατσαβίδι εύκαιρο. Εχει συμβεί σε φίλους μηχανόβιους.δεν στερεωνεις ετσι ευκολα μια πινακιδα σε ενα σακκιδιο πλατης .........πιο ευκολα βρισκεις ενα κατσαβιδι και βιδες και την ξαναβιδωνεις.
φυσικα θα πρεπει να εχεις καπου να την βιδωσεις αφου ολη η ουρα της μοτο ελειπε......εννοω ολα αυτα που πολλοι θεωρουν ως περιττα και τα βγαζουν για να μοιασουν λιγο στα καθαροαιμα πιστας.
-
εχω δεί αυτοκίνητα με μπλέ λαμπάκια σε διάφορα σημεία, έχω δεί αυτοκίνητα με λάμπες από κάτω.... Σήμερα το απόγευμα στον Κηφισό είδα OPEL VECTRA με βουλγαρικές πινακίδες να έχει μπλέ λαμπάκια.... στην εξάτμιση
:Κρίμα που δεν είχα την ψηφιακή μαζί μου
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!