-
Και το Duster στη Ρωσία ως Renault διατίθεται.
-
Στην Ρωσσία όλα τα Dacia με το σήμα της Renault είναι. http://www.renault.ru/renault-range/range-page-vp/
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Ρωσσία όλα τα Dacia με το σήμα της Renault είναι. http://www.renault.ru/renault-range/range-page-vp/και οχι μονο...
-
Χαιρετώ τους πάντες,
Καιρό έχω να γράψω.... αλλά σας παρακολουθώ!
Θα θέσω ένα θέμα που θα είμαι ευτυχής εάν το λύσουμε πριν την σελίδα 200.Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ τα προγράμματα της Ρενώ Dialoys & Visu.
Εδώ σας θέλω μάγκες!!!Ο πρώτος που θα δώσει λύση θα μετονομαστεί από .....Duster.... σε Dr. DusterΕπίτιμος
-
Αν ψάξεις στο Renault forum κάπου υπάρχει σχετική απάντηση αν θυμάμαι καλά.
Βέβαια είναι άπειρες οι σελίδες και δεν θυμάμαι ποιος είχε απαντήσει και σε ποια σελίδα.
Ισως ο thvarveris. -
Ο χρήστης hunter444 έγραψε:
Hlia Gr, ο αισθητηρας του θερμομετρου τελικα που καταληγει (εξωτερικα εννοω) και πως τα στερεωσες?
εχεις ακριβεις ενδειξεις?το έχω βάλει κάτω από το καπό, στο τελείωμα έχει ένα αυτοκόλλητο από μονωτικό υλικό ώστε όσο το δυνατόν να μην επηρεάζεται από τη λαμαρίνα που είναι κολλημένος (αν π.χ. το αυτοκίνητο είναι στον ήλιο). Νομίζω όμως ότι μια καλή ιδέα επίσης είναι να κολληθεί χαμηλά στην πόρτα, από την εσωτερική πλευρά της λαμαρίνας ώστε πάλι να μη φαίνεται τίποτα. Προς το παρόν έχει καλές ενδείξεις. Πάντως μέχρι στιγμής σπανίως βρίσκεται στον ήλιο.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΔΙΑ [PDF 5-30] SE LOGIKH TIMH?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ 5 ΛΙΤΡΑ 100 ΕΥΡΩ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Αλλαξα και εγω στα 10000χλμ τα λαδακια μου.Κοστος 72 ευρω.Απο αυτα τα 21 ευρω εργασια 50 τα λαδια και 1 ευρω ροδελα. Οι τιμες ειναι με φπα και εχουν εκπτωση 20%.Μπαινοντας μεσα στο συνεργειο το μονο που ανεφερα ειναι οτι θελω λαδια 5-30 θεωρωντας ολα τα αλλα αυτονοητα.Πηγαινοντας να παραλαβω το αυτοκινητο αντι για τα solaris dpf 5 30 ειχαν τοποθετηθει τα evolution sxr 5-30.Με παραξενεψε αλλα ο μηχανικος με καθυσηχασε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι σου αλλαξαμε μονο λαδια και οχι και το φιλτρο!!!!!!!Πηηγαινοντας σπιτι διαπιστωνω οτι στο βιβλιο χρησης γραφει οτι τα evolution χρησιμοποιουνται για βενζινοκινητηρες!!!!!Επιστρεφω αμεσως πισω και ζητησα αμμεσα αλλαγη των λαδιων πραγμα το οποιο εγινε χωρις καμμια αντιρρηση και κανοντας μου δωρο το φιλτρο.Υπαρχει μια αντιληψη οτι σχεδον τα λαδια ειναι ιδια.Ειναι μεγα λαθος.Αν κοιταξουμε στο site της elf θα δουμε οτι το solaris με το evolution δεν ειναι καθολου μα καθολου ιδια.Το ενα καλυπτει την προδιαγραφη rn720(low rates of sulfur,ashes,and phosphorus)το αλλο οχι.Σιγουρα πιστευω οτι μακροπροθεσμα θα κανει ζημια στο dpf αλλα ποιος νοιαζεται???Αλλος θα πληρωσει.Παω στοιχημα οτι στα περισσοτερα dci δεν εχει ποτε το σωστο λαδι η οι φωτεινες εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες.Σε μερικους μπηκαν τα turbodiesel 10-40.Και τουλαχιστον τα 10-40 εχουν διαφορα τιμης.Τα solaris με τα evolution εχουν την ιδια τιμη.Κατα τα αλλα ο μηχανικος με ενημερωσε οτι η αλλαγη γινεται καθε 15000χλμ αλλα γνωμη του ειναι να αλλαζονται καθε 10000χλμ.ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΥΛΟΣ!ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ TURBO DIEZEL 10-40!ME 50 EYR Κ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ DPF ME 100 EYR!!K OTAN RVTHSA GIATI MOY BALATE TA TURBO DIEZEL?ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΣΙΕΣ!ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΜΙΚΡΟΣΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕ 100 ΕΥΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΟΛΑΡΙΣ DPF K ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!ΜΕ 100 ΕΥΡ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΩΣ!ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 10000 ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ 50 ΕΥΡ Κ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ!ΤΑ ΛΕΜΕ!
-
Καλημέρα σε όλους,
εκλεισα 2500 χλμ με το duster dci και μάλλον πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το δείκτη καυσίμων καθώς προχθές ενώ έδειχνε ότι έχει ακόμα δύο γραμμές για να είναι κενό ,έβαλα καύσιμα 46 λίτρων .Αν λοιπόν είναι 50αρι το ρεζερβουάρ ,θα έπρεπε τουλάχιστον να ανάψει λαμπάκι.Τώρα δείχνει ότι έχει δύο γραμμές και έκαψε 46 λίτρα θα το ριψοκιδυνέψω να το πάω μέχρι να ανάψει λαμπάκι και βλέπουμε.Κατά τα άλλα όλα καλά .Ανυπομονώ για εκδρομούλα. -
Μήπως όταν έβαλες καύσιμο είχες ανοιχτό τον κινητήρα και απλά δεν ανέβηκε η ένδειξη; Αυτό εννοείς;
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μήπως όταν έβαλες καύσιμο είχες ανοιχτό τον κινητήρα και απλά δεν ανέβηκε η ένδειξη; Αυτό εννοείς;Αν θυμαμαι καλα λιγες σελιδες πριν υπαρχει αναφορα για τον δεικτη καυσιμου.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Υπάρχει ναι σαν πρόβλημα. Το έχω αναφέρει κιόλας.
Απλά πρώτα να αποκλείσουμε το σενάριο να έβαλε καύσιμο με ανοιχτό κινητήρα και απλά να μην ανέβηκε η στάθμη καυσίμου. Πράγμα που με το που ξαναβάλει καύσιμο με σβηστό κινητήρα θα είναι οκ και δεν είναι κάποιο πρόβλημα.
-
Σωστά!
@Samatistas εκ παραδρομής το quote σε σενα. Στο φίλο που έχει το προβλημα ηταν η αναφορά μου για τον δείκτη. Για να παει να το διαβασει, να έχει υποψιν του και αυτη τη περιπτωση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Ρωσσία όλα τα Dacia με το σήμα της Renault είναι. http://www.renault.ru/renault-range/range-page-vp/Και το Duster στη Ρωσία ως Renault διατίθεται.
εντελώς πληροφοριακά αφού αναφερθήκαμε για Ρωσία για τον μήνα Απρίλιο το Duster μπήκε στις 25αδα για πρώτη φορά με 2300 πωλήσεις.
-
Στη Ρωσία ειδα ότι έχουν και πολύ οργανομενο Club οι κατοχοι. Καλο αυτο!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Βέβαια είναι άπειρες οι σελίδες και δεν θυμάμαι ποιος είχε απαντήσει και σε ποια σελίδα.
Ισως ο thvarveris.SAMATISTAS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ!
-
Ο χρήστης DUSTER DCI ALIMOS έγραψε:
Ισως ο thvarveris.SAMATISTAS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ!
Κ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΠΑ!ΦΟΥΛΑΡΙΖΑ Κ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΓΕΜΑΤΟ Κ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!ΑΛΛΑΞΑ!!ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΟΚ!Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΚ ΟΠΩΣ Κ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΜ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ!ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟ!ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΑ 120 ΚΜ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ!!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Κ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ!!ΣΕ ΚΑΠΟΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΙΧΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!ΧΑΙΡΕΤΩ!
-
Ο χρήστης DUSTER DCI ALIMOS έγραψε:
Κ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΠΑ!ΦΟΥΛΑΡΙΖΑ Κ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΓΕΜΑΤΟ Κ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!ΑΛΛΑΞΑ!!ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΟΚ!Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΚ ΟΠΩΣ Κ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΜ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ!ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟ!ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΑ 120 ΚΜ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ!!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Κ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ!!ΣΕ ΚΑΠΟΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΙΧΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!ΧΑΙΡΕΤΩ!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΜΠΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ?ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ!!ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στη Ρωσία ειδα ότι έχουν και πολύ οργανομενο Club οι κατοχοι. Καλο αυτο!ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ!ΣΥΜΦΩΝΩ!
-
Αν και ειναι ασχετο το τοπικ σε σχεση με το αμαξι μου αλλα υπαρχουν πολλοι κατοχοι dCi....
Εχω ενα Clio III dCi και για το σερβις των 40.000χλμ και μονο για λαδια, φιλτρο λαδιου και φιλτρο καμπινας μου ζητησαν 160.00€.
Το αμαξι μου ειναι Euro4 (απο τα τελευταια) και βαζω τα απλα λαδια και οχι τα solaris!
Την προσφορα την πηρα απο την Automobile... δηλαδη απο τα κεντρικα!
Dacia Duster