-
Ο χρήστης Vesar έγραψε:
φιλε μου βεσαρ θα ορκιζομουν οτι καπου εχω δει μια ολοιδια μπεμπα..
Δεν νομιζω φιλε μου ειναι μοναδικη..
και ομως 3ερω τοσα πολλα για σενα....παιζεις φλιπερ...σωστα
-
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
ωωω τι ξέρειιςςςς
-
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
Yπαρχουν και τα πμ
-
Αφήστε τους να πέσουν οι μάσκες!!!!
-
Ο χρήστης Vesar έγραψε:
Μεσα στο μυαλο μου εισαι δεν ξες ποσο καιρο το σκεφτομαι αλλα οι μαμακες στην bmw οταν την πηρα τρυπησαν το πλαισιο
πανω στον προφυλακτηρα.. και ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Μ!!! Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την βγαλω θα φαινεται πολυ γαματη, τωρα δεν ξερω τι παιζεται με τον νομο μην με σταματησουν καμια φορα και φαω και κληση για την κολοπινακιδαΕγώ,δεν στο συνιστώ.
Σε έναν γνωστό μου πριν 3 χρόνια του είχαν ρίξει πρόστιμο επειδή δεν είχε την πινακίδα μπροστά στο MX-5 του
Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει το νόμο. -
Να κάνουμε lobbying να αλλάξει o νόμος, είναι ανεπίτρεπτα πράγματα αυτά.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Μεσα στο μυαλο μου εισαι δεν ξες ποσο καιρο το σκεφτομαι αλλα οι μαμακες στην bmw οταν την πηρα τρυπησαν το πλαισιο
πανω στον προφυλακτηρα.. και ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Μ!!! Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την βγαλω θα φαινεται πολυ γαματη, τωρα δεν ξερω τι παιζεται με τον νομο μην με σταματησουν καμια φορα και φαω και κληση για την κολοπινακιδαΕγώ,δεν στο συνιστώ.
Σε έναν γνωστό μου πριν 3 χρόνια του είχαν ρίξει πρόστιμο επειδή δεν είχε την πινακίδα μπροστά στο MX-5 του
Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει το νόμο.Δεν χαλάμε το trolling του InFiNiTy
-
Γίνεται όταν κάποιος κάνει quote να μην βάζει πάλι ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες του αλλουνού? Εντάξει, τις είδαμε μια, δύο, καταντάει βαρετό. Εκτός βέβαια όταν πρόκειται να σχολιασθεί μια συγκεκριμένη φωτογραφία.
-
Πες την αληθεια, ζηλεύεις που δεν έχεις porsche.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πες την αληθεια, ζηλεύεις που δεν έχεις porsche.Πάντα θα ζηλεύουμε κάτι που δεν έχουμε, αλλά δεν το πα για αυτό. Την Gto πάντως θα μπορούσα να τη βλέπω σε κάθε σελίδα 3 φορές...
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Πες την αληθεια, ζηλεύεις που δεν έχεις porsche.
Πάντα θα ζηλεύουμε κάτι που δεν έχουμε, αλλά δεν το πα για αυτό. Την Gto πάντως θα μπορούσα να τη βλέπω σε κάθε σελίδα 3 φορές...
πες την αλήθεια ζηλευεις την ζαντα μου...
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Γίνεται όταν κάποιος κάνει quote να μην βάζει πάλι ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες του αλλουνού? Εντάξει, τις είδαμε μια, δύο, καταντάει βαρετό. Εκτός βέβαια όταν πρόκειται να σχολιασθεί μια συγκεκριμένη φωτογραφία.ΓΜΣ ΤΑ
ειναι απιστευτο να μην μπορεί να καταλαβει κανείς ποσο εκνευριστικο ειναι να γίνονται απανωτές παραθεσεις του ιδιου ποστ με τις ίδιες φωτο
στα περισσότερα φορουμ αυτόματα κοβονται αυτοματα παντως. πραγματικά να απορεί κανείς
-
γκρινιάριδες...
-
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Εγώ,δεν στο συνιστώ.
Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει το νόμο.Ποο ρε γαμωτο.. αμα την εκτυπωσω σε ενα χαρτι και την βαλω απο μεσα?
-
Ο χρήστης Vesar έγραψε:
Εγώ,δεν στο συνιστώ.
Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει το νόμο.Ποο ρε γαμωτο.. αμα την εκτυπωσω σε ενα χαρτι και την βαλω απο μεσα?
Κοίταξε, δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά πιστεύω ότι αν εκτυπώσεις σε μια κόλλα Α4 τον αριθμό της πινακίδας σου με μεγάλα γράμματα (όσο πιο μεγάλη γραμματοσειρά, τόσο καλύτερα) και το έχεις στο ντουλαπάκι σου, λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Με κάθε επιφύλαξη βέβαια. -
Ο χρήστης Vesar έγραψε:
Εγώ,δεν στο συνιστώ.
μπορείς αν δεν σε βολεύει να την ζωγραφίσεις με μαρκαδόρο στο παρπριζ ... και όταν δεν σε βολεύει την σβήνεις...
πιάνει το χέρι σου ? -
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ,δεν στο συνιστώ.
μπορείς αν δεν σε βολεύει να την ζωγραφίσεις με μαρκαδόρο στο παρπριζ ... και όταν δεν σε βολεύει την σβήνεις...
πιάνει το χέρι σου ?εγώ θα έβαφα την πινακίδα μαυρη και τα γράμματα άσπρα
-
Παιδια τελειωνετε κατανταει βαρετο το ολο θεμα.. ανωριμοι ανθρωποι τι να πεις
-
πάντως σε μερικά αυτοκινητα, η πινακίδα μοιάζει ακόμη πιο ξεκάρφωτη, πχ Brera ή Evo 10
βλέπεις το concept τους πόσο ωραία είναι...μετά έρχεται η έκδοση παραγωγής πχ στο Evo με το χαζαπλάστ στο μάγουλο
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!