Επειδή πρωταρχικό ρόλο εχουν οι 'ηθοποιοί' σε μια παράσταση και εσείς μου μιλάτε, οτι φτιάξατε καρέκλες απο βελούδο για τους θεατές, βρήκατε τους καλύτερους floor manager, επιλέξατε τους καλύτερους στα σκηνικά και στα κουστούμια...μήπως πρέπει να ασχοληθείτε και με το θέμα 'Εργο' που θα 'ανεβάσετε', οπως και με τους ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν την παραστασή σας? Διότι δεν βλέπω να γίνονται αγώνες, πάει το Ιστορικό, χλωμός ο Κενταυρος...για κανα Σπριντάκι βλέπω να βρίσκετε 'ηθοποιούς', και για καμιά ριτσώνα... Τι τα θέλετε λοιπόν ολα αυτά τα High class αφού με το ρυθμό που κινήστε, εκτός απο 3 mitsu και καμιά 10αρια μη φτερουγάτα, δεν 'ανεβάζεις' ούτε θέατρο σκιών σε πανηγύρι...
Η 'παράσταση' σας, πάσχει απο καλό σενάριο, ονόματα - κράχτες και νέους ηθοποιούς που θέλουν αλλα δεν εχουν... Ειναι αδιάφορο λοιπόν, αν η ταξιθέτρια είναι ψηλή, ξανθιά και με μεγάλο στήθος... την χαζευεις μια ,δυο τρείς, αλλα η δουλειά της είναι να σε βάλει στην θέση σου και μετά εξαφανίζεται. Ξυπνήστεεε!
Οι αγώνες πάσχουν απο την σωστή προκύρηξη, τους σωστούς θεσμούς, την αψογη και με μεράκι υλοποίηση των αγωνων. Εχουν φτάσει οι καρεκλάτοι και οι κουστουμάτοι παράγοντες - επίτροποι να είναι περισσότεροι απο τους αγωνιζόμενους και τους μάχημους κριτές, σε εναν αγώνα...
Γιατι δεν βάζετε και εναν παρατηρητή σε κάθε συμβούλιο επιτροπής, να βαθμολογεί? Γιατι δεν βάζετε και εναν παρατηρητή, να παρατηρεί τους παρατηρητές?
Και ποιός μας λέει οτι οι παρατηρητές είναι οι αφθαρτοι? και δεν θα 'εξευγενιστεί' η αναφορά τους με τα 'δωράκια' των λεσχων ή με ανέσεις βασιλικές? Οπως αλλωστε, γίνεται μέχρι τώρα...Ταξιδάκια δλδ!
Σας πληροφορώ λοιπόν, οτι οι περισσότεροι που εχουν πάει στο εξωτερικό για 'εκπαίδευση', μονο για εκπαίδευση δεν πήγαν, αλλα σίγουρα για αναψυχή...Διοτι τις λίγες φορές που εχω πάει εγώ για ανψυχή σε αγώνα, 'εκπαιδεύτικα' και ζήλεψα...Αυτά τα μικρά και οικονομικά πραγματάκια-λεπτομέρειες, που κάνουν την ζωή όλων ευκολη.
Το πιο απλό, σε ενα Ραλλυ, στο BERGAMO, μία εβδομάδα πριν που βρισκόμουν και βολτάρισα στις ειδικές, παντού, στην αρχή, στην μέση, στο τέλος, στις διασταυρώσεις, είχε μεγάλες χαρτονένιες ταμπέλες που ελεγαν και προειδοποιούσαν ΟΛΟΥΣ, οτι ο συγκεκριμένος δρόμος την συγκεκριμένη ημερομηνία θα είναι κλειστός απο τάδε ώρα μέχρι τάδε ώρα διοτι αποτελεί ειδική διαδρομή του Ράλλυ.Ποιος λοιπόν περαστικός απο εκεί δεν θα είναι υποψιασμένος και πιθανότατα προσεκτικότερος για τον κ@υ%γκαζο που μπορεί να κάνει δοκιμές?Ποιος κάτοικος περιοχής δεν θα προγραμματιστεί, ωστε να μην ενοχληθεί, αν δεν θέλει να παρακολουθήσει? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΌΝΙΑ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ? Δε σου μιλάω βέβαια οτι οι απαγορευμένες θέσεις θεατών ήταν ήδη κορδελιασμένες...και με ταμπέλες που προειδοποιούσαν μέχρι και με φυλάκιση...και ο αγώνας δεν ήταν Πρωταθλήματος, έτσι? Κυπέλλου Ζώνης ήταν...
Για πέστε μου λοιπόν τι βαθμό θα εβαζε ο Ελληνας παρατηρητής...Σε μια αντίστοιχη λέσχη...Αφού οι περισσότεροι δεν κάνουν τον κόπο να βγούν απο την αίθουσα της γραμματείας...