-
Υπάρχουν και ελεύθερα συνεργεία που γνωρίζουν καλά αυτά τα αυτοκίνητα αφού προέρχονται από αυτή τη μάρκα, δεν είναι όλοι άσχετοι όπως δεν είναι όλοι της αρπαχτής, αν λυπάσαι τα λεφτά σου ψάξε, ρώτα δεξιά - αριστερά, θα βρείς άκρη να κάνεις τη δουλειά σου σωστά με σωστό κοστολόγιο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μήοως σου χρεώνουν ολόκληρο το κουτάκι με τα πιθανά ανταλλακτικά έστω κι αν χρειαστούν μόνο 2-3.... Γιατί σαν κόστος εργασίας είναι υπερβολικότατο....
Δεν έχω ιδέα. Είναι όμως δυνατόν ολόκληρος Σπανός να μην έχει το κουτάκι?
Απαράδεκτα μεγάλο είναι.
Άσχετο...αλλά κι εγώ πρέπει σε 5-6Κ κμ να πάω να τσεκάρω τις βαλβίδες μου. Ίσως χρειαστούν ρύθμιση.
Κι ο Σπανός λέει ότι κοστίζει 800 ευρώ η διαδικασία!
Σοβαρά τώρα...
Καλά, ο Σπανός, άκου ιστορία τώρα, είχε χαλάσει μια τάπα από ένα BMW με Vanos και ζητούσε από τον πελάτη αλλαγή όλου του συστήματος με κόστος 3500€, το πήγε ο άνθρωπος σε άλλο συνεργείο, αλλά και η ίδια BMW δεν δίνει την τάπα σαν ανταλλακτικό, προφανώς για να μένουν τα αυτοκίνητα στα δικά της εξουσιοδοτημένα με ανάλογο κόστος για όλους αυτούς τους κυρίους, μου έφεραν λοιπόν από το συνεργείο την τάπα και την επισκεύασα με κόστος 80€, πήρε και το συνεργείο άλλα 200€ νομίζω για όλη την εργασία ( ρύθμιση του Vanos ) και ο άνθρωπος καθάρισε μέ πολύ λιγότερα χρήματα.
Όταν στο ψάξιμο για να βρεί μια τάπα το συνεργείο απευθύνθηκε στον Σπανό, του είπανε τι πας και μπλέκεις ? άλλαξε όλο το καπάκι ή βάλε άλλο μεταχειρισμένο μοτέρ.
Αυτή είναι η λογική μερικών συνεργείων, άρπαχτα και τι μας νοιάζει αν μπορεί να πληρώσει ο πελάτης, ή αν είναι πολλά, κλπ.
Α μάλιστα.
Ωραία πράγματα.
Θα το πάω σε άλλο συνεργείο μάλλον.
Το θέμα μου είναι (και πείτε μου αν κάνω λάθος) ότι στο άλλο συνεργείο δεν έχω δει ποτέ si, ενώ στον Σπανό βλέπω συνεχώς. Υποθέτω δηλαδή ότι ο Σπανός ενδεχομένως να έχει μια μεγαλύτερη εμπειρία με το αυτοκίνητο και τις ιδιαιτερότητες του μοτέρ του. Πχ στο άλλο συνεργείο όταν τους έλεγα για τις βαλβίδες με κοίταγαν καλά-καλά.
πήγαινε σε συνεργεία και κάνε οντισιον... μπες μέσα και με στυλ ρώτα...
'το 320si έχει ντίζα , ναι ή ου ? ''
και ανάλογα με **edit[mod] **απάντηση πράττεις
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άσχετο...αλλά κι εγώ πρέπει σε 5-6Κ κμ να πάω να τσεκάρω τις βαλβίδες μου. Ίσως χρειαστούν ρύθμιση.Κι ο Σπανός λέει ότι κοστίζει 800 ευρώ η διαδικασία!
Σοβαρά τώρα...
Φιλε Νικο οι βαλβιδες σου οπως και οι δικες μου πρεπει να ειναι υδραυλικες αυτορυθμιζομενες
-
Όχι , ο Νίκος έχει το 320si που είναι αλλιώς.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όχι , ο Νίκος έχει το 320si που είναι αλλιώς.αα οκ! Ασχετο αλλα N45b20 με VANOS δεν εχει το si?
-
Ο χρήστης Vesar έγραψε:
Όχι , ο Νίκος έχει το 320si που είναι αλλιώς.
αα οκ! Ασχετο αλλα N45b20 με VANOS δεν εχει το si?
Ναι, αυτό είναι...αλλά οι βαλβίδες είναι με καπελώτα. Δεν είναι υδραυλικές, αυτορυθμιζόμενες.
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Βαλβιδες μη αυτορυθμιζομενες, ντιζα στο γκαζι..... κλιματισμο εχει η μπαα;....Δεν έχει ντίζα είπαμε.
Έχει κλιματισμό, έχει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βαλβιδες μη αυτορυθμιζομενες, ντιζα στο γκαζι..... κλιματισμο εχει η μπαα;....
Δεν έχει ντίζα είπαμε.
Έχει κλιματισμό, έχει.
Αμα ειχε ντιζα ποιο αμεσο θα ηταν.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Βαλβιδες μη αυτορυθμιζομενες, ντιζα στο γκαζι..... κλιματισμο εχει η μπαα;....
Δεν έχει ντίζα είπαμε.
Έχει κλιματισμό, έχει.
Αμα ειχε ντιζα ποιο αμεσο θα ηταν.
Ακριβως αυτο! μακαρι να ειχε ντιζα
-
Χειροκίνητο αβάνς να βάλω παίδες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χειροκίνητο αβάνς να βάλω παίδες;Παγκοσμοιοποιημενο schwein.
-
Θα το ρθυμίζεις συχνά ανάλογα με την διάθεση? Αν όχι τότε μην.....
-
Ευχαριστω ολους οσους μου απαντησαν αλλα το προβλημα τελικα ειναι στα μπεκ απο οχι καλη ποιοτητας βενζινη μπορει κ νοθευμενη. Τι να κανω καποιοι μου ειπαν να αδειασει να τη καψει κ μετα ενα φουλαρισμα με 100αρα να καθαρισει. Αν επαιρνα ενα καθαριστικο για τα μπεκ θα βοηθουσε η δεν κανει να ριχνουμε τετοια ειδους στο κινητηρα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ