-
Λοιπον,εδω που βρισκομαι αυτη την περιοδο,καπου στην Β.Ελλαδα,σε μια μικρη πολη δυτικα,υπαρχουν πολλα 'τερατα' κυβικων και ιπποδυναμης με βοδι-kit επηρεασμενα απο την ταινια 'ΓΡΗΓΟΡΟΙ&ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ'!Χαρακτιριστικο των περισσοτερων τερατων ειναι οτι ειναι 5θυρα χατσμπακ !!!επισης η σειρα εμφανισιακης βελτιωσης εχει στισ περισσοτερες περιπτωσεις ως εξης:πρωτα βαζουν αεροτομες και σποιλερ,μετα εξατμισεις και τελος αντικαθιστουν τις σιδερενιες ζαντες με αλουμινιου!και μιλαμε για πολυ εντυπωσιακες δουλειες αντικειμενικα αλλα και παρα πολυ ακριβες!μιλαμε για full αμερικανιες που κανουν τα auto αγνωριστα!και οι απορια μου ειναι:κριμα δεν ειναι ρε παιδια να δινουν τοοοοοσα λεφτα σε 1100κ.εκ. εως 1400κ.εκ. κυριως,απο να τα ριξουν σε κανα καλυτερο αυτοκινητο?μιλαμε για 1100, 5θυρο με 19αρες,wrc αεροτομες και 4 εξατμισεις!!σουπερ υπερβολες!υπαρχουν και γρηγορα αυτοκινητα βεβαια,δεν λεω αλλα και παλι τα ασχημαινουν κατ εμε!αυτα......
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χθες ακολουθω Octavia μαυρο .....................τι ελεγε πανω στο πορτ παγκαζ:
1.4 16v... .ίσως το πιο αργό IX αυτοκίνητο παραγωγής, σήμερα
Πιστευω οτι τον τιτλο αυτον τον κερδιζει επαξια ο σκαραβαιος 1.4!!!
Χαχαχα... Παντως σιγουρα κινητηρα της VAG Φοραει ο νικητης του τιτλου! -
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Μπορεί να έβαλε το σηματάκι (1.4 16v) για ξεκάρφωμα.Kάποιον μου θυμίζει αυτό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χθες ακολουθω Octavia μαυρο .....................τι ελεγε πανω στο πορτ παγκαζ:
1.4 16v... .ίσως το πιο αργό IX αυτοκίνητο παραγωγής, σήμερα
Panda 4x4 μακράν νομίζω
-
χρησιμοποίησα μια δόση υπερβολής
-
Αυτό το αυτοκίνητο
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/373177/0/������060.jpg
κινείται καθημερινά στην Αμαλιάδα, με γυναίκα οδηγό. Μάλιστα δεν είναι Ελληνίδα αλλά βορειοευρωπαία, που μάλλον δεν την άντεχαν και την ξεφορτώθηκαν, φορτώνοντάς την σ' εμάς. Φανταστείτε πόσες φορές έχει τρακάρει, για να κάνει το αυτοκίνητο έτσι.... -
Το πανί στο παρμπρίζ γιατί το βάζει; Για να προστατεύσει από τον ήλιο τα πλαστικά του ταμπλό;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αυτό το αυτοκίνητο
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/373177/0/������060.jpg
κινείται καθημερινά στην Αμαλιάδα, με γυναίκα οδηγό. Μάλιστα δεν είναι Ελληνίδα αλλά βορειοευρωπαία, που μάλλον δεν την άντεχαν και την ξεφορτώθηκαν, φορτώνοντάς την σ' εμάς. Φανταστείτε πόσες φορές έχει τρακάρει, για να κάνει το αυτοκίνητο έτσι....Όχι ρε συ......
Μήπως μένει κοντά στο Πεδίo Βολής των F4? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το πανί στο παρμπρίζ γιατί το βάζει; Για να προστατεύσει από τον ήλιο τα πλαστικά του ταμπλό;Δεν υπάρχει παρμπρίζ από το καλοκαίρι!
Την επόμενη φορά που θα την πετύχω κινούμενη, θα την φωτογραφίσω. -
Οι πετρες στο πισω λαστιχο για να μην αρχισει να τσουλαει τι σας λενε;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Φανταστείτε πόσες φορές έχει τρακάρει, για να κάνει το αυτοκίνητο έτσι....Απαράδεκτο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι πετρες στο πισω λαστιχο για να μην αρχισει να τσουλαει τι σας λενε;Ότι πρέπει να τη βάλουν στην ψειρού.
-
Ρε παιδιά, εγώ γιατί δεν μπορώ να το δω?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε παιδιά, εγώ γιατί δεν μπορώ να το δω?Καλυτερα.....Μην το δεις γιατι φτανεις στα προθυρα εμετου...
-
Δοκίμασε να την κατεβάσεις με δεξί κλικ και Save target/link ή ό,τι άλλο σου βγάζει ο brower.
-
ΚΤΕΟ; που είναι το ΚΤΕΟ;
ΚΤΕΟ? I don't know this word.
-
Το είδα... Μπλιαααχ.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το είδα... Μπλιαααχ.....Ε μα φαγωθηκες να το δεις .Τι καταλαβες ;
Αυτο το civic ειναι :βγηκε ο ΧΑΡΟΣ παγανιά.
-
Γιατι να μην το κινει? Ε? Επειδη εσεις εχετε λεφτα για κουρσες να μην κινει ο κοσμακης τα αμαξια που εχει????????
Πως σας φανηκα???
ΥΓ.Παναγια και χριστε μου σωσε μας απο κατι τετοιους...
-
Xτες Daewoo Nubira μαύρο του κουτιού με οδηγό ένα «δίποδο» το οποίο οδηγούσε μόνο με το δεξί χέρι γιατί το αριστερό το είχε....σε γύψο!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!