-
Να ρωτησω κι εγω κατι???
το ΔΣ της ΕΛΟΑΑΜ ποιο ειναι???
Αιτηση στο πρωτοδικιο εχει κατατεθει???
-
Για να μην το κουραζουμε , κι εχει κατατεθει , και εχει απο τα καταλληλα ποδιτσομανεκεν στην ΓΓΑ ,με δικαιολογιες πρωκτου , μαλλον , απο αυτα τα οντα που παντα βρησκοντε να ειναι σε ολα τα ποστα (για αυτους που τα βλητα τα εχουν στην σαλατα τους κι οχι στον εγκεφαλο τους το λεω αυτο ) και αν ποτε ξεκολησει αυτη η ομοσπονδια ...... μαλλον θα εχει ερθει αναποδα ολο το συστημα (αν αρχισει η ανατροπη απ'την Κυριακη βεβαια ,και τα προβατα ξυπνησουν που τα κοβω να μην )......και μπορει να εχει ελπιδα κι η χωρα μας ετσι !
Μην απελπιζεστε ομως , ολα γινοντε **και **σ'αυτην την ζωη γιατι οχι κι αυτο !Προς το παρων ... ΟΛΟΙ τα παιδια σας , στα καρτ σε αγωνες ΕΛΟΑΜ ! κι οταν λεω ολοι .....
Το ΔΣ δεν στο λεω , οποιος γνωριζει πολλα , πεθαινει νεος ....στο Τεξας .
-
Τι σχέση έχει η ΓΓΑ με το ΔΣ ?
Η ΓΓΑ μπορεί να εγκρίνει ή να καθυστερήσει μόνο την αίτηση αναγνώρισης, ΟΚ.
Πρωτοδικείο φυσικά και έχει γίνει, όπως και της ΟΜΑΕ.ΙΜΗΟ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ προϋπόθεση για οποιαδήποτε συζήτηση είναι (α) να είναι γνωστό το ΔΣ (β) να είναι γνωστά τα σωματεία μέλη της ΕΛΟΑΑΜ και (γ) (ας πούμε προαιρετικό) να ξέρουμε ποιούς αγώνες διοργανώνουν αυτά τα σωματεία μέλη (δηλ. ότι δεν είναι 'σφραγίδες' πχ. γνωρίζουμε όλοι ποιούς αγώνες διοργανώνουν τα περισσότερα μέλη της ΟΜΑΕ).
Αλλιώς, με ποιόν θα συζητήσει το ΔΣ του ΣΟΑΑ (που παρεμπιπτόντως, πολύ καλά κάνει και συναντιέται), με τον κ. Τάκη και τον κ. Σάκη ? Που έχουν εκλεγεί πως ? Που εκπροσωπούν ποιούς ? Και υπόσχονται τι ?
(Παρένθεση 1: Εχω τη φριχτή υποψία ότι ο λόγος που δε μαθαίνουμε ποιά σωματεία είναι μέλη στην ΕΛΟΑΑΜ είναι διότι θα αποδειχθεί ότι ορισμένοι το έχουν δίπορτο Για να μην πω 'μέλη του ΔΣ' )
(Παρένθεση 2: Αφού όταν είδα την ανακοίνωση για το ΣΟΑΑ σκέφτηκα 'α επιτέλους θα μάθουμε ποιό είναι το ΔΣ της ΕΛΟΑΑΜ, δια της πλαγίας οδού βέβαια (Facebook ΣΟΑΑ κοκ.) αλλά αφού η ίσια οδός (web site ΕΛΟΑΑΜ) δε δουλεύει, δε βαριέσαι' )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι σχέση έχει η ΓΓΑ με το ΔΣ ?
Η ΓΓΑ μπορεί να εγκρίνει ή να καθυστερήσει μόνο την αίτηση αναγνώρισης, ΟΚ.
Πρωτοδικείο φυσικά και έχει γίνει, όπως και της ΟΜΑΕ.ΙΜΗΟ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ προϋπόθεση για οποιαδήποτε συζήτηση είναι (α) να είναι γνωστό το ΔΣ (β) να είναι γνωστά τα σωματεία μέλη της ΕΛΟΑΑΜ και (γ) (ας πούμε προαιρετικό) να ξέρουμε ποιούς αγώνες διοργανώνουν αυτά τα σωματεία μέλη (δηλ. ότι δεν είναι 'σφραγίδες' πχ. γνωρίζουμε όλοι ποιούς αγώνες διοργανώνουν τα περισσότερα μέλη της ΟΜΑΕ).
Αλλιώς, με ποιόν θα συζητήσει το ΔΣ του ΣΟΑΑ (που παρεμπιπτόντως, πολύ καλά κάνει και συναντιέται), με τον κ. Τάκη και τον κ. Σάκη ? Που έχουν εκλεγεί πως ? Που εκπροσωπούν ποιούς ? Και υπόσχονται τι ?
(Παρένθεση 1: Εχω τη φριχτή υποψία ότι ο λόγος που δε μαθαίνουμε ποιά σωματεία είναι μέλη στην ΕΛΟΑΑΜ είναι διότι θα αποδειχθεί ότι ορισμένοι το έχουν δίπορτο
Tουλαχιστον 6 σωματεια ειναι ετσι !!!!
Για να μην πω 'μέλη του ΔΣ' )
(Παρένθεση 2: Αφού όταν είδα την ανακοίνωση για το ΣΟΑΑ σκέφτηκα 'α επιτέλους θα μάθουμε ποιό είναι το ΔΣ της ΕΛΟΑΑΜ, δια της πλαγίας οδού βέβαια (Facebook ΣΟΑΑ κοκ.) αλλά αφού η ίσια οδός (web site ΕΛΟΑΑΜ) δε δουλεύει, δε βαριέσαι' ) -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Προς το παρων ... ΟΛΟΙ τα παιδια σας , στα καρτ σε αγωνες ΕΛΟΑΜ ! κι οταν λεω ολοι .....
Το ΔΣ δεν στο λεω , οποιος γνωριζει πολλα , πεθαινει νεος ....στο Τεξας.
Ελπιζω οτι η προτροπη σου δεν εχει γινει στα σοβαρα ή δεν εχεις παιδι......
Μου λες να παω το παιδι μου σε αγωνες μιας 'ομοσπονδιας κατα δηλωση της' που δεν εχει ΚΑΝ τα ......... να δηλωσει πια ειναι τα μελη της και το ΔΣ της??????
και μετα κατηγορουμε την ΕΛΠΑ για 'υπογειες διαδρομες'???????
κι οτι αυτη η 'ομοσπονδια κατα δηλωσην' πιστευετε και υποστηριζετε οτι θα φερει το κατι αλλο, το νεο, το σωστο στους Ελληνικους Αγωνες κανοντας ακριβως τα ιδια μη πω και χειροτερα με αυτα για τα οποια κατηγορηται η ΕΘΕΑ???????'τρατζικ!!!'
-
fokion_sportage κατηγορείσαι για παραβίαση copyright: 'αυτοαποκαλούμενη' = (c) Go_For_Pole 2011-2012
Ε ρε ταλαίπωροι ελληνικοί αγώνες
-
ενοχος
πραγματικά απορω...
πως καποιοι πιστευουν οτι θα φερουν το νεο πνευμα με ιδιες μεθοδους με αυτες που κατηγορουν
πως καποιοι τους πιστευουν οτι χρησιμοποιοντας τις ιδιες μεθοδους θα φερουν νεο πνευμα...οσο για τα 'διπορτα' ΕΚΕΙ κι αν ειναι 'τι να πεις'...
'επαναστατες εκ του ασφαλους'αν μη τι αλλο στην ΟΜΑΕ ξερεις σε ποιον 'να τα χωσεις'
στην αλλη σε ποιον???
σε... αυτον???
-
Από ότι θυμάμαι το καρτ είναι μασονία.
Ρόδες μόνον αυτές….
Μοτέρ μόνον αυτό….
Σασί μόνον αυτό….
Μετά από φωτογραφικούς κανονισμούς!!!....
Όταν ζούσε ο φίλος μου ο Καρπωδίνης, μάθαινα πολλά, για μια ‘συμμορία’ μερικών εισαγωγέων…. Και εις υγεία των κορόιδων.
Πόσο ισχύει αυτό σήμερα?.
«…ότι καμία ομοσπονδία δεν έχει αναγνωριστεί από τη ΓΓΑ για το αυτοκίνητο-καρτ.», και αυτό είναι μια διαβεβαίωση, ότι οι κατατεθειμένοι φάκελοι έχουν ελλείψεις η ασάφειες.
Μετά από τόσο καιρό, είμαι ‘πονηρός’ που τα θεωρώ εκ του πονηρού?!.
Και σίγουρα εθνικές επιτροπές και ομοσπονδίες του ενός άντε δυο άντε και τριών ατόμων, δεν γίνονται αποδεκτές από την ΓΓΑ. Διότι στην ουσία ένας δυο αποφασίζουν και διατάσουν, (με της γνώστες μ@λ@κιες), και οι υπόλοιποι στην μούγκα, σκοτώνοντας την περίσσια τους ώρα, και εάν μπορούν…… τσιμπολογώντας…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ρόδες μόνον αυτές….
Μοτέρ μόνον αυτό….
Σασί μόνον αυτό….
Όταν ζούσε ο φίλος μου ο Καρπωδίνης, μάθαινα πολλά, για μια ‘συμμορία’ μερικών εισαγωγέων…. Και εις υγεία των κορόιδων.
Πόσο ισχύει αυτό σήμερα?.Μασονια επειδη πορει καποιες κατηγοριες να εχουν εννιαιο πχ....
Ασε το καρτ μαστορα.... Μην αρχισεις να πετας μπαρουφες και για αυτο....
Αλλα ξεχασα οτιδηποτε μορφη αγωνων εννιαιου τυπου ειναι κατα του προετοιμαστη γιατι δεν του δινουν δουλεια....
Ε παρε μερικες φρεσκες.... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
[Ασε το καρτ μαστορα.... Μην αρχισεις να πετας μπαρουφες και για αυτο.... -
Eυτυχως που προσεχετε εσεις οι δυο τρεις νεοι τις κοτσανες του , και απαντατε , μιας κι οι mod με εχουν γ@μισει στα προειδοποιητικα , δεν παιζεται η ............. του .
Και δεν μπορουν και να τον εξαφανισουν να μπορει να γραψει και να διαβασει κανενας ανθρωπος ... -
«…..να διαβάσει κανένας άνθρωπος ...» τους είρωνες και τους υβριστές?!. Και σίγουρα τα ενιαία είναι αυτά που χρειάζονται τον βελτιωτή με αξία…..
Α -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«…..να διαβάσει κανένας άνθρωπος ...» τους είρωνες και τους υβριστές?!. Και σίγουρα τα ενιαία είναι αυτά που χρειάζονται τον βελτιωτή με αξία…..
ΑΠολιτικος να ησουν μαστρο Αντωνη λιγοτερες κολοτουμπες θα εκανες....
Αντε να το ριξω στο Αλζχαιμερ και να σου υπενθυμισω την καραμουζα που σου ειχα ριξει οταν σε καποιο θεμα λεγανε γι μονοθεσια εννιαιου τυπου και ησουν κατα αυτου γιατι και καλα οι προετοιμαστες δεν θα ειχαν δουλεια να κανουν αφου ολα θα αγωραζονταν απο τον διοργανωτη και μοτερ κλπ κλπ θα ηταν σφραγισμενα....Οποτε μονο και μονο για την κολοτουμπα που εκανες ενω πηγενες να πεις τα ιδια και εδω....
Ρόδες μόνον αυτές….
Μοτέρ μόνον αυτό….
Σασί μόνον αυτό….
Όταν ζούσε ο φίλος μου ο Καρπωδίνης, μάθαινα πολλά, για μια ‘συμμορία’ μερικών εισαγωγέων…. Και εις υγεία των κορόιδων.Παρε λοιπον μερικες ακομα φρεσκιες....
Υ.Γ. Δεν ειμαι ουτε ειρωνας ουτε υβριστης αλλα κουραστικα πλεον να διαβαζω ανακριβιες, και οτιδηποτε ερχεται στο κεφαλι του καθενος επειδη ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ξερει, επειδη ετσι του ειπε το 1821 ο Καραισκακης, επειδη ο φιλος φιλου ο φιλε ειπε το ταδε και επειδη η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας (ειδικα αν ο αλλος σου λεει οτι κανεις λαθος, στο τεκμιριωνει και αυτος εκει.... να συνεχιζει)....
Και οχι μονο αυτο αλλα και να σε διορθωσουμε καπου για την μπαρουφα που ειπες η εκανες σε αγωνα αρχιζεις σαν την Μαρθα Βουρτση σε συνδιασμο με Βασιλακη Καϊλα την κλαψα οτι σε ειρωνευομαστε, σε βριζουμε και σε πολεμαμε με αθεμιτους τροπους ενω εσυ εχεις χρονια εμπειριας κλπ.... Ε μονο και μονο οι μπαρουφες που λες και μετα οι κολοτουμπες μονο εμπειρια δεν δειχνει και δεν προκειτε να σε παρει κανεις σοβαρα.... -
Χαίρομαι που το μεγάλο σου πρόβλημα νομίζεις ότι είμαι μόνον εγώ….
Α. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η ΕΛΟΑΑΜ έχει (όπως λέει) καταθέσει το σχετικό φάκελο, αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα ως προς την ουσία, που είναι η αναγνώριση.Πριν από λίγες μέρες άκουσα κάτι που αν είναι αλήθεια έχει ενδιαφέρον: Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο μέσα στο οποίο μπορεί να κατατεθεί ο φάκελος μετά από την σύσταση. Η ΟΜΑΕ την έχει χάσει αυτή την προθεσμία άρα δεν έχει καμία ελπίδα να αναγνωριστεί σαν ομοσπονδία.
Μου λες να παω το παιδι μου σε αγωνες μιας 'ομοσπονδιας κατα δηλωση της' που δεν εχει ΚΑΝ τα ......... να δηλωσει πια ειναι τα μελη της και το ΔΣ της??????
Η άλλη σου επιλογή είναι μια 'ομοσπονδία' που ενώ θεωρητικά έχει ασφαλιστήριο, πρακτικά για λόγους που παραμένουν άγνωστοι δε φρόντισε να καλυφθεί από αυτό ένα παιδάκι που τραυματίστηκε πέρυσι σε κάποιον από τους αγώνες της.
κι οτι αυτη η 'ομοσπονδια κατα δηλωσην' πιστευετε και υποστηριζετε οτι θα φερει το κατι αλλο, το νεο, το σωστο στους Ελληνικους Αγωνες κανοντας ακριβως τα ιδια μη πω και χειροτερα με αυτα για τα οποια κατηγορηται η ΕΘΕΑ???????
Είναι όλα θέμα ανθρώπων και δομών, όχι ταμπέλας. Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι η τωρινή διοίκηση της ΟΜΑΕ απέτυχε παταγωδώς, ενώ με άδεια της ΕΛΟΑΑΜ έγιναν δυο πολύ καλοί αγώνες καρτ.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ο αδερφος μου, τους αγωνες που εχει κανει στα εμιρατα σαν guest driver της ομαδας μας, με International ελληνικη licence και starting permission οπου εγραφε οτι ειναι ασφαλισμενος κλπ και με εξοδα επαναπατρισμου βαση κωδικα κλπ κλπ.Περσι αν μη τι αλλο 4-5 4Χ4 συμετειχαν στο Βαλκαν Καπ με αγωνες σε Βουλγαρια και FYROM... Ok μπορει να μην συμετειχαν στο πρωταθλημα WRC ή F1 αλλα δε παυει να ειναι εξωτερικό με αγωνιστική αδεια ΟΜΑΕ και επρεπε να ειναι καλυμενοι...
αν σε αυτο το νουμερο περιλαμβανονται αυτες των παιδιων, οι ημερισιες κ.λ.π. σε αγωνες τυπου drift regularity κ.λ.π. περιλαμβανοντας και αυτοκινητα και μηχανες και καρτ, γιατι να ειναι απιθανο το νουμερο...
Συνεπώς να ασφαλιστούν όλοι όσοι τρέχουν με ελληνική starting permission έξω (παρεμπιπτόντως τότε είναι κάπως περισσότεροι από αυτούς που γράφει το συμβόλαιο αλλά δε βαριέσαι) , να ασφαλιστούν όσοι κάνουν drift όπου τους κάτσει, να ασφαλιστούν 300 αυτοκίνητα της ΕΛΠΑ, να ασφαλιστούν με ίδιους όρους όσοι βγάζουν ημερήσια άδεια και πληρώνουν λιγότερα, να ασφαλιστούν τα GTCC και ότι άλλη αυτοκτονική ανοησία σκεφτούν οι διάφοροι ειδικοί του μηχανοκίνητου. Εξαίσια. Στο τέλος βέβαια μαζεύεται ένας λογαριασμός περίπου 300 χιλιάδων ευρώ και επειδή προφανώς οι λισάνς δεν είναι 3 χιλιάδες αρχίζει το μάδημα της μαργαρίτας για την ανανέωση. Και ακόμη και αν τα έσοδα φτάσουν κατασπαταλώνται στα γενναιόδωρα ασφάλιστρα χωρίς να μένει φράγκο για οτιδήποτε άλλο. Μήπως λοιπόν όλα αυτά δεν είναι και τόσο έξυπνα με τις παρούσες συνθήκες;
Πληροφοριακά στους αγώνες του εξωτερικού που ξέρω οι οδηγοί είναι υπεύθυνοι από μόνοι τους για την ασφαλιστική τους κάλυψη, το μόνο που υπάρχει από την πλευρά του οργανωτή είναι η αστική ευθύνη. Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος, απλά είναι έτσι.
-
Αγαπητε μου go for pole
ελπιζω να καταλαβαινεις την αναντιστοιχια των ερωτηματων μου με τις απαντησεις σου...
αν δεν την καταλαβαινεις δεν εχει νοημα καν η κουβεντα..
τι σχεση εχει το εν κρυπτο ( υπαρκτο???? ) ΔΣ της ΕΛΟΑΑΜ με το ατυχημα...
οι απαντησεις σου θυμιζουν 'μαμα με χτυπησε ο νικολακης - ναι κι εσυ ειχες μαλωσει με τον αντωνακη πριν 2 χρονια'...οταν αν και οποτε η 'αυτοαποκαλουμενη' ΕΛΟΑΑΜ κανει 'αγωνα' - δωσει.......'αδεια' ( !!!!! ) εκτός πιστων το ξανασυζηταμε... Γιατι προς το παρον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
-
αφού λοιπόν το ενδιαφέρον σου εξαντλείται σε αυτό το θέμα, τότε όντως δεν έχει νόημα
-
Αν το ενδιαφερον μου δεν ειναι πρωτιστως στο ποιος εχει το νομιμο δικαιωμα να κανει αγωνες οταν.... Μιλσμε για αγωνες??? Τι θα ηταν? Σε ποιο ζαχαροπλαστειο εγινε η εικονιζομενη πιτα???
Και βεβαιως το οτι η ολη παρουσια θυμιζει εντονα το χαλιφης στη θεση του χαλιφη χρησιμοποιοντας μαλιστα τα ιδια που κατηγορει οπως πχ την πληρη Αδιαφανεια??? Οπως ειπα ΕΣΤΟ το ΔΣ της ΟΜΑΕ το ξερουμε...
-
Μα καλέ μου Φωκίωνα, τίποτα τελικά δεν ξέρουμε διότι απλά δεν υπάρχει. Και εννοώ σαν ομοσπονδία…. Υπάρχει το ΔΣ ανύπαρκτης ομοσπονδίας?, ένθεν και κείθεν!. Με τι έρισμα, προς τι?. Και ρωτάς για να μάθεις, όταν η ερώτηση σου είναι απλά ρητορική εκ του αποτελέσματος?. Ούτε κανένας μας δεν μπορεί να κάνει τίποτα!. Ο χρησμός γίνετε από την ΓΓΑ και ΜΟΝΟΝ.
Και αναρωτιέσαι «οταν αν και οποτε η 'αυτοαποκαλουμενη' ΕΛΟΑΑΜ κανει 'αγωνα' - δωσει.......'αδεια' ( !!!!! ) εκτός πιστων το ξανασυζηταμε... Γιατι προς το παρον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ». Και εδώ αναρτιέμαι εγώ!, Οι άλλοι μπορούν?...... δυο μέτρα και δυο σταθμά?.
Είδες δεν έθεσα καθόλου το θέμα εάν πρέπει!. Είναι σίγουρο ότι είναι άνομο….. μα γίνετε!.
Και όλα αυτά είναι της εθνικής μας μ@λ@κι@ς γεννήματα……
Πάντα φίλος σου.
Α.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???