-
Ναί,πιστεύω οτι αυτό το τρέμουλο,δεν έχει σχέση με λάστιχα.
-
Για να δουμε, γιατί σπάει νευρα...
Κάποιες φορές το άντεχα... κάποιες με τρομαζε... τι να πω.
Τουλάχιστον έκανα οικονομία στην βενζίνη -
Θα το βρείς,μην αγχώνεσαι.
-
Μωρέ δεν αγχώνομαι... αλλώστε ποιος ο λόγος να πάω πανω απο 110;!
χαχαχαχα
Η τσέπη μου αγχωνεται...Τι φτιάχνεις εκεί; ρωτάει ο Κωστίκας.
- Μιά βόμβα, λέει ο Γιωρίκας.
- Να βοηθήσω;
- Όχι.
- Γιατί όχι;
- Γιατί είναι ατομική!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κοίταξε αν κεντράρει καλά η ζάντα στον αφαλό.
Βάλε τον λαστιχά να μετρήσει με εργαλείο το άνοιγμα της ζάντας και το κέντρο στο αμάξι.
Αυτό δεν το έπιασα
δλδ να ειναι παράκεντρη η ζάντα;Αν η ζάντα έχει πιο φαρδύ αφαλό και ο λαστιχάς είναι βλάκας και δεν το προσέξει, δεν κεντράρει με τα μπουλόνια και τραντάζει όσο και να το ζυγοσταθμίζεις.
Τα μπουλόνια στερεώνουν και σταθεροποιούν τη ζάντα πάνω στο αμάξι, δεν την κεντράρουν.
-
Αχα, θα παω να το κοιταξω
Αλλα πιστευεις εργοστασιακή ζαντα να εχει πιο φαρδύ αφαλό; -
Τις ζάντες τις είχες και δεν έτρεμε;
Δεν είχαν δαχτυλίδια και κάποιο έπεσε κατά την αλλαγή.Αν άλλαξες μόνο λάστιχα και τρέμει μάλλον φταίνε τα λάστιχα, μπορεί να είναι στραβά.
Σήκωσε το αμάξι και γύρισε γρήγορα τους τροχούς ενώ κοιτάτε τον τροχό από μπροστά, θα φανεί αν είναι στραβό.
-
Όσο είχα τα παλιά λάστιχα, δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη γιατι είχαν φύγει κομμάτια απο πάνω τους.
Οι ζάντες δεν έχουν δαχτυλιδια ή κάτι τέτοιο.
Αύριο που θα είναι ανοικτά τα συνεργεία, θα το πάω να το σηκώσουν να δούμε αυτο με τα λάστιχα.
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Όσο είχα τα παλιά λάστιχα, δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη γιατι είχαν φύγει κομμάτια απο πάνω τους.Οι ζάντες δεν έχουν δαχτυλιδια ή κάτι τέτοιο.
Αύριο που θα είναι ανοικτά τα συνεργεία, θα το πάω να το σηκώσουν να δούμε αυτο με τα λάστιχα.
Ευχαριστω!
Αν έχεις ευθυγραμμίσει και ζυγοσταθμίσει και συνεχίζει το τρέμουλο, τότε είναι κάτι πιο μέσα, ρουλεμάν, μουαγιέ, ακρόμπαρα...ανάρτηση σχετικά δύσκολο....Α, και κάτι εξαιρετικά απίθανο: αν είναι directional τα λάστιχα (συνήθως τα 'ψαροκόκκαλα' το παθαίνουν), βεβαιώσου ότι όλα έχουν μπει με τη σωστή φορά
-
Ευθυγράμμιση δεν έχω κάνει ακόμα
-
Δεξι ημιαξωνιο... Πφφφ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεξι ημιαξωνιο... Πφφφ -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεξι ημιαξωνιο... Πφφφ
Μαζεύω τα δόντια μου απο ο πάτωμα, με την τιμη...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεξι ημιαξωνιο... Πφφφ
Μαζεύω τα δόντια μου απο ο πάτωμα, με την τιμη...
Για πες.
-
-
Γνήσιο 523€, γερμανικό ημιτασιον 270€.
Τιμές όχι σε BMW συνεργείο και χωρίς εργατικά.Φυσικα θα αργήσει να αλλαχτει και θα είναι απο τρακαρισμένο.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Γνήσιο 523€, γερμανικό ημιτασιον 270€.
Τιμές όχι σε BMW συνεργείο και χωρίς εργατικά.Φυσικα θα αργήσει να αλλαχτει και θα είναι απο τρακαρισμένο.
Άρα τελικά ήταν 'μέσα-μέσα'....άλλαξέ το όμως όσο και αν κάνει, εκτός του ότι σου έχει σπάσει τα νεύρα είναι και ολίγον τι επικίνδυνο....
-
Κάποια στιγμή θα το φτιάξω, απλά μέχρι τότε θα πηγαίνω φυλαγμένα...
-
Ερώτηση.
Πως μπορει να στράβωσε ; -
Χτύπημα, το σήκωσε με το γρύλο γάτος μηχανικός κλπ.
τρεμουλο στο τιμονι!!!