-
Ασε το βρηκα,καποιο απο αυτα θα παρω,πιστευω αντεχουν.Ακουω προτασεις
http://www.youtube.com/watch?v=JaDcpZsr ... re=related -
Καπου ακουσα οτι το vitara 16v εχει ενα θεμα αξιοπιστιας ιδικα με ραγισματα κεφαλης.Ξερει κανεις τιποτα.Δεν ειμαι να πληρωνω μετοιες ωρες.Να προτιμησω 8v???.Απο καταναλωση ποιο ειναι πιο οικονομικο,8-16v????
-
νομιζω οτι τα βιταρα πινουν τον βοσπορο..συν το οτι πιστευω πως ειναι υπερβολικα για αυτο που χρειαζεσαι..
κατα τη γνωμη μου χρειαζεσαι ενα σουβλακι κ οχι ενα τοσο εκτος δρομου οπως το βιταρα..
το παντα,εχει εξαιρετικη αποσταση απο το εδαφος!οποτε το βρισκω κ κορυφαιο σαν επιλογη..αν μπορεις να το βρεις κ πετρελαιο θα εισαι αρχοντας.. -
Tα πετρελαιοκίνητα πλέον φαντάζουν λογικές επιλογές...το hrv από την άλλη κάνει γι' αυτό που το θες, είναι τίμιο και τέρας αξιοπιστίας. Μειονέκτημα ότι κρατάει υψηλή τιμή μεταπώλησης(όσο πλέον υπάρχει αυτό ελέω κρίσης).
Βέβαια μιλάμε για μεταχειρισμένα οπότε όλα είναι σχετικά -
Tα πετρελαιοκίνητα ειναι ακριβα(για μενα τουλαχιστο).Δεν μπορω να ξεπερασω τα 4000-4200 ουτε υπο την απειλη οπλου(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ)οποτε μενουμε σε αυτο το ποσο.Εχω αρχισει και μπερδευομαι,πρεπει να παρω 1 οχημα που να μη μασαει,και να μην καει.ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟ??????
-
Όποιο τέτοιο SUVλοειδές 4χ4 πάρεις, να ξέρεις πως θα καίει παραπάνω από το Clio, αρκετά παραπάνω μάλιστα. Εγώ θα έβαζα ένα σετ πιο ανθεκτικά λάστιχα στο Clio και τέρμα.
Το να δώσεις χρήματα που δεν έχεις για να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 10ετίας γι' αυτή την δουλειά, το βρίσκω λάθος εντελώς.Αν επιμένεις, το Honda είναι λογικότερη επιλογή, αλλά και σ' αυτό θα χρειαστείς άλλα λάστιχα γιατί τα κανονικά του είναι σαν του Clio σου.
Το Vitara είναι καλύτερο εκτός δρόμου, χειρότερο εντός και η κατανάλωσή του είναι αρκετά μεγάλη. Μετριότατες και οι επιδόσεις του.
-
Ησουν κατατοπιστικοτατος και σε ευχαριστω πολυ.Θα κανω 1 πειραματακι με τα λαστιχα οπως ειπες,βαζοντας μια τετραδα μεταχειρισμενα με τεραστιο προφιλ(τωρα φοραει 165-60 η 65δεν ειμαι σιγουρος-14) 175-70 η 175-80(οτι χωραει στον θολο)και θα το δοκιμασω
-
Δες για ελαστικά Μ+S, έχουν πιο ενισχυμένο σκελετό και πιο 'χωμάτινη' χάραξη. Μην βάλεις τεράστιο προφίλ, βάλε κάτι κοντινό.
-
Ναι αλλά έτσι δεν θα έχει πλέον ευχάριστη οδική συμπεριφορά διότι το αυτοκίνητο προφανώς θα χρησιμοποιείται και για άλλες μετακινήσεις. Πάντως είναι σίγουρα συμφέρουσα και οικονομική η λύση αυτή. Δυστυχώς στις μέρες μας αυτό μετράει περισσότερο και από την πρακτικότητα.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2407464/
xτύπα το.
μόνο που έχω ακουσει για κατανάλωση λαδιού σε hrv. Ισχύει? -
Ισχυει αν το δουλευεις σε ψηλες στροφες.
-
Ναι αλλά στην πράξη αυτό δεν το αντιλαμβάνεται ο μέσος οδηγός...αν το οδηγείς μόνιμα σαν να έχεις type-r ναι θα κάψει παραπάνω λάδι. Ποιος το κάνει όμως;
-
Απλα επειδη ο συγκεκριμενος κινητηρας αρεσκεται στις υψηλες στροφες,οπου αποδιδει και τα μεγιστα,σε ωθει να τον τσιτωνεις καθε φορα.
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Απλα επειδη ο συγκεκριμενος κινητηρας αρεσκεται στις υψηλες στροφες,οπου αποδιδει και τα μεγιστα,σε ωθει να τον τσιτωνεις καθε φορα.Αυτό ισχύει για όλα τα χόντα φίλε μου...
Πλέον με τις εξωφρενικές τιμές των καυσίμων έχεις έναν ακόμα λόγο να μην υποκύπτεις στον πειρασμό συχνά! -
Το 105άρι βγάζει ροπή απο πολύ χαμηλά. Αν δεν κάνω λάθος γύρω στις 3500σαλ δίνει τη μέγιστη ο κινητήρας του. Γενικά πολύ ελαστικό μοτόρι. Όχι δεν είναι ανάγκη να του πιείς το αίμα για να κινηθείς αξιοπρεπώς. Απο το vtec δυστυχώς δεν έχω εμπειρία
Για το λαδάκι ισχύει. Με ανησύχισε στην αρχή αλλα διαπίστωσα και γώ οτι το κάνει στις πολύ υψηλές στροφές. Κατανάλωση γύρω στα 0,5λτ/5000χλμ είναι το μέγιστο που έχω δεί. Αν το πηγαίνεις φυσιολογικά δεν καίει τίποτα απολύτως. Το θεωρώ καλό πάντως να καίει μια μικρή ποσότητα ενας κινητήρας και ειδικά κατα το σκίσιμο.
-
απο καταναλωση καυσιμου πως ειναι GANSAN???????ΛΙΤΡΑ ΣΤΑ 100 ΕΝΝΟΩ
-
Επειδή το μέτρούσα ενα διάστημα ορίστε
http://www.spritmonitor.de/en/detail/468208.htmlΣτην αρχή όταν το πήρα μτχ ρούφαγε παραπάνω. Μετά το service που βλέπεις έστρωσε και τώρα έχω 7-8λτ/100km αν δεν του πίνω το αίμα
Σε επαρχιακό αυτά αλλά με σβέλτη οδήγηση. Σε πόλη δε ξέρω αλλά φανταζομαι θα καίει παραπάνω.
Αν βρείς μη τετρακινητό ή πιο καινούριο με ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού και όχι υδραυλική πάς για 10-15% κάτω σε κατανάλωση. Το Vtec δε ξέρω πώς συμπεριφέρεται αλλά σίγουρα θα το προτιμούσα τώρα που έχουν πέσει τόσο οι τιμές τους
HONDA HRV Η SUZUKI VITARA